Ångest

2012-01-14, kl 21:23:33 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Harley 2012

Nej riktigt så illa är det inte men det känns som alltid lite jobbigt, lilla grodan ska för första gången i sitt liv sova borta. Jag gillar att ha det avklarat fort och jag och Jonny har varit så trötta dom senaste dagarna så inatt kändes som en otroligt bra natt att få sova på, vi ringde farmor och frågade om han fick övernatta och han var så välkommen så.

Även att det var vår idé så ville jag knappt släppa honom när han skulle åka, men det ska faktiskt bli jätte skönt att få gå och lägga sig i tid inatt och förhoppningsvis så sover flickorna ordentligt inatt så man blir lite utvilad. När flickorna var så här "stora" hade dom redan sovit borta för länge sen, jag gillar att ha det avklarat så dom vänjer sig att sova borta om det verkligen verkligen behövs någon gång.

Nu ska jag glida ner i soffan och bara sitta en stund och sen måste jag ta tag i städningen här hemma, det blir rätt stökigt när det är en hel drös med ungar här. Både fröken Novalie och Herr Elliot har varit här och hjälp trollungarna med deras ja ska vi kalla det om möblering?

Lilla grodan gör sig redo för en färd hem till farmor, sa att hon borde passa på för just inatt var det två till priset av en men hon avstod trots det fantastiska priset.


Kommentarer
Från: MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

TACK så jätte mycket! :D

2012-01-15, kl 05:17:11
URL: http://overleva.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<