Jag trotsade förkylningen

2012-02-11, kl 00:58:25 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Bye bye fatso

och körde ett tabata pass á la lofsan style, några förändringar gjorde jag så jag kände att jag orkade med men det känns skit bra nu. Jag är inte helt hundra i kroppen än för jag snorar och hostar som en idiot fortfarande och hade egentligen bestämt mig för att vänta tills jag var helt frisk, men allvarligt talat så är det inte realistiskt och jag har ju faktiskt inte ont i halsen och kroppen längre så jag tänkte att jag får sluta mesa och köra på helt enkelt. Jag märker väl i morgon om jag tränade för tidigt eller inte men just nu känns det bara kanon i kroppen, mina lår håller dock inte med mig men va fan det är ju ett bra tecken.

Vikten har stått stilla nu och det är faktiskt invägning i morgon, jag vet att jag inte nått mitt månadsmål men det känns okej ändå. Jag har ju varit dunderförkyld min ischias har spökat osv men det känns som att jag är på g nu igen, det kommer bara bli bättre nu!

Däremot har jag märkt att jag fortfarande tampas med cola beroendet, efter en jobbig natt får jag precis som vid avvänjningen super huvudvärk och vad gör "lilla" jag då? Jo jag intalar mig själv att det är okej att köpa en burk cola fast jag vet att det inte är det, jag måste sluta med det här nu. Helgerna är okej men inte vardagarna jag var ju så bestämd på det i början och det gick skit bra, men det är bara på´t igen. Funderar på om jag ska ta några cola fria helger med bara för att rensa ut colan ordentligt igen som jag gjorde i början, det är mycket just nu på alla plan i mitt liv känner jag men det ska inte få sänka mig. Det ska göra mig starkare och jag ska lyckas...


Kommentarer
Från: MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Nej du blir inte stryken! :)

Kram på dig

2012-02-11, kl 06:52:10
URL: http://overleva.vimedbarn.se

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<