Gott nytt

2012-12-31, kl 16:41:23


25%

2012-12-28, kl 00:51:49

I januari ska jag testa att börja jobba 25%, jag längtar Samtidigt som det är lite skrämmande eftersom det fortfarande är totalkaos i huvudet. Hoppas hoppas hoppas det går bra!


<3

2012-12-27, kl 02:24:09


Då var det dags för tredje julfirandet

2012-12-25, kl 14:26:54

Firade hos pappa den 23:e, mamma den 24:e och idag hos svärmor. Fy fan va skönt det ska bli att fira två av tre hemma nästa år! Julen är mysig men fy sjutton va stressigt och jobbigt det är att åka runt överallt, snart är det dags för julmat igen och förhoppningsvis får även jag träffa tomten idag.


Finaste strössel

2012-12-25, kl 01:00:18

Strössel har hittat en plats under soffan som hon håller till på hela dagarna, på nätterna och om vi inte är hemma kryper hon ut och äter och går på lådan och jag kan inte låta bli att le när jag ligger och lyssnar på krafset från lådan och knaprandet från maten nu. Lilla strössel är ute på upptäcktsfärd :)


Snyggaste tomten ever!

2012-12-24, kl 19:32:18

Eftersom ingen annan ville vara tomte fick jag snällt ställa upp, dunderförkyld och allt men fasen vilken snygg tomte jag var haha


Underbara unge

2012-12-24, kl 14:39:50


God jul

2012-12-24, kl 10:32:52

God jul på er alla fina läsare! Här startar vi dagen med fullt kaos som vanligt, Bella hade hittat min duttpenna från bingot och gått lös på hela sig själv och deras tv bänk. Det går inte bort! Men jag har fått lite olika förslag som jag ska testa nu och se om skruttungen blir ren, så fort Jonny slutar jobba ska vi ner till mamma och fira jul där. Igår firade vi hos pappa och i morgon ska vi fira hos svärmor med familj, det är ett evigt åkande vid jul men nästa år när vi inte är mitt uppe i en flytt ska vi fira hemma hos oss istället.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1276477/images/2012/pic_50d820ceddf2b32cba003b9f.jpg" class="image">


Ullared

2012-12-22, kl 22:26:42

Tog mig en sväng till Ullared idag och fyllde på flickornas garderob, hittade en liten sak till mig med, en mamma tröja. Magen har faktiskt på senaste veckorna blivit rund och putig istället för slapp och släpig, visserligen mest fläsk men spännande att den ändrar formen redan, det känns mycket mysigare att vara tjock helt plötsligt haha


Strössel

2012-12-21, kl 12:54:51
I förrgår gick det ut ett nödrop på kattjouren om en mamma och hennes små som skulle bli avlivade om dom inte fick ett hem igår, vi bestämde oss då får att adoptera en av katterna och åkte för att hämta henne. Synen jag möttes av var vidrig, vanvårdade djur som levde i misär är allt man kan säga och hela hjärtat började blöda på mig när jag såg hur dom levt.
 
Vår söta tjej har fått namnet Strössel, hon är skygg som skam (inte konstigt efter hur hon har blivit behandlad) men till min stora lycka och förvåning lämnade hon transportburen efter bara en kvart. Vi får klappa henne alla redan, eller jag och Jonny får klappa henne redan barnen får titta på avstånd än så länge då jag inte vill stressa upp henne mer och barnen är lugna och snälla runt omkring henne och förstår att hon är lite rädd och inte har mått så bra.
 
Sedan vi fick hem henne igår har hon undersökt både köket, vardagsrummet, sovrummet och lilla toaletten och det är framsteg mer än vad jag kunnat drömma om redan. Hon har gått både på lådan och det har hänt en olycka utanför men jag är förvånad över att hon ens gått på lådan med tanke på hur hon hade det i förra "hemmet".
 
Jag vill i alla fall tacka Jessica (som vi har kontakt med) på kattjouren och hennes kollegor för det fantastiska jobbet dom gör, L & S för att dom ställde upp och gav dom andra missarna hem både jourhem och för alltid hem.
 
Nu ska jag kolla till lilla Strössel som ligger och trycker i ett tryggt hörn och vill ni hjälpa kattjouren att fortsätta med sitt fantastiska arbete så dom kan hjälpa andra hemlösa och sjuka katter får ni mer än gärna sätta in ett litet bidrag här
 
Bankgironummer 5444-8451
Märk ditt bidrag med "KJ:s vårdfond
 
Strössel

Blödning

2012-12-20, kl 22:49:50

Började blöda idag igen, hjärtat i halsgropen! Men jag var som tur var på rätt ställe, hos barnmorskan för ett tidigt ultraljud och allt var bra med lilla loppan. Dom vet fortfarande inte vad blödningarna beror på men det har inget med liten att göra som tur är, däremot kunde hon se att jag kommer blöda igen då det fanns en blödning där som kommer "tömmas" snart men förhoppningsvis behöver jag inte få hjärtsnurp då när jag fått bekräftat två gånger att blödningarna inte kommer ifrån liten eller däromkring.


Happy birthday to me!

2012-12-19, kl 15:34:02


Nu får det vara nog!

2012-12-18, kl 23:53:42

Idag fick rektorn ett mail från mig, ett litet barn ska inte behöva ha det såhär. När personalen ber om extra insatt personal eftersom alla "bitbarn" är ett problem tycker man ju att det ska sättas in då det handlar om barnens hälsa men tydligen inte. Hatar att se Harley få lida med alla riv och bitmärken, hatar hur det skär i mammahjärtat och blir uppriktigt sagt ledsen för personalens skull som inte får extra personal när dom ber om det...


Rea

2012-12-17, kl 23:26:53

Två klänningar, en tröja och en kjol för 375kr, me so happy haha


Vinnare: Lookibooki

2012-12-15, kl 15:45:15
Vinnaren av hårdrocks pekboken från Lookibooki blev Fröken svår med motiveringen:
Jag skulle vilja vinna denna bok till min tvååriga dotter som trots sin ringa ålder varit på fler festivaler/konserter än många av mina vuxna vänner :) 
Ett av mina härligaste rockminnen är när vi såg Volbeat när hon var nio månader. Hon diggade glatt i sina hörselkåpor i sin pappas famn och efter det lärde vi henne att när vi sa " vad säger volbeat ?" så gjorde hon ett rockvrål och försökte göra "rocktecknet" med handen.
 
Jag skickar din mail till lookibooki så kontaktar dom dig, grattis!
 

Upp och ner lycka och sorg...

2012-12-14, kl 00:06:40
Min blogg app ville inte fungera dom sista dagarna under resan så jag tycker ni förtjänar en ordentlig uppdatering nu, förövrigt har jag saknat er och känner att blogglusten sakta kommer krypandes tillbaka.
 
Bröllopsresan har varit helt fantastisk, vi har haft det bra i värmen med långa promenader, bad i havet, tre rätters nästan varje kväll och en utfykt till en djurpark. Det var otroligt skönt att bara få lämna alla tankar hemma, jag har ju som ni vet inte mått så bra på sista tiden men till och med depressionen kändes det som att jag fick lite semester ifrån eller ja vad ska man säga, en paus. Det som var jobbigt däremot var en hel vecka utan barnen, dom två första dagarna var det skönt med semester men sen kom saknaden. Det hade vi ju räknat med en vecka är väldig lång tid och så länge har vi aldrig varit barnlediga innan, men barnen hade haft det bra hemma och Bella vill inte ens följa med oss hem när vi hämtade henne.
 
Men som med allt bra så varar det inte för evigt, sista dagen låg jag och solade vid poolen och skulle bara springa lite snabbt på toa och när jag gör det börjar jag störtblöda. Det enda jag hade i huvudet var missfallet tidigare i år och sista dagen på bröllopsresan blev inte alls vad vi tänkte att den skulle bli.
 
Panik, ångest, tårar och en dag inne på hotellrummet. Våran sista dag som vi skulle njuta så av, jag kunde inte sova på natten heller och jag fick kämpa tillbaka tårarna hela flygresan hem och när vi hade lämnat våra väskor hemma åkte vi till gynakuten.
 
På ultraljudet där inne visade läkaren mig min livmoder, helt tom. Och sorgen grep tag i mig ännu en gång men så vinklade han ultraljudapparaten lite och där var en liten liten sak med ett slående hjärta! En liten liten sak som sprattlade ett par gånger till och med, läkaren hittade däremot ingen anledning till den stora blödningen men lilla loppan har det så bra det bara går och det är det som räknas. Skulle det börja forsa igen ska jag in till gynkuten för undersökning men annars är det bara att hålla alla tummar och tår för att vi i juli blir fyrabarnsföräldrar jag och Jonny. 

<3

2012-12-13, kl 16:59:00


Bröllopsresa

2012-12-06, kl 23:56:04

Underbart! Det går inte ens beskriva hur underbart! Havsutsikt från balkongen, god mat, bad, sol, lata dagar, 25+. Ja vad ska man säga underbart, imorgon ska vi promenera till puerto rico så vi får både sol, motion och se hur ön ser ut istället för att sitta på en buss. Det blir en heldag där och sen ska vi avsluta dagen med god mat som alla andra dagar, vi ska även åka till playa del inglese för att titta på dragqueen show och ta en tripp till "djurparken" här innan vi åker hem. Men mest av allt ska vi njuta av värmen, lugnet och varandra!

Ni där hemma får inte glömma bort att tävla om pekboken från lookibooki!

Nu ska jag tillbaka till hotellrummet och bara njuta av utsikten.


Sol

2012-12-05, kl 14:12:46

Om en timme går jag på flyget mot solen, en vecka bröllopsresa och jag ska slapp i solen hela dagarna. Gu va gott det ska bli, lyckades även bli slumpvis utvald för en visitering när jag gick igenom gaten. Hjärtat slog i hundranittio innan dom berättade att det var slumpvis, undrade faktiskt vad fasen jag hade på mig haha.

Ha det så gott ni andra i snön jag avundas er inte!


Toppbetyg

2012-12-04, kl 18:34:01

Fick precis toppbetyg av den lilla mannen


Tävling: Lookibooki

2012-12-04, kl 11:49:39
Då gör vi ett nytt försök eftersom det förr tävlinginlägget försvann när det publicerades, det är alltså dags för en tävling i samarbete med Lookibooki. En supertävling om ni frågar mig och perfekt lagom till jul, vinsten är en pekbok för den lilla rockern!
För oss känns pekboken bara så rätt, vi chockade våra gäster under vigseln genom att inte ha en vanlig utgångsmarsch och strosade istället ut till "i was made for loving you" med kiss och det är viktigt att barnen lär sig rätt från början tycker jag haha. Känner du att pekboken är rätt för dig med, eller kanske för någon annan som borde få den i julklapp är det bara att vara med och tävla.
 
"Jag tävlar hos Neccin.blogg.se om en pekbok för den lilla rockern från Lookibooki"
För att vara med och tävla vill jag veta varför just du ska vinna boken, har du något speciellt rockminne kanske? Berätta!
Tipsa hemskt gärna om tävlingen i din egen blogg eller på facebook, det är inget måste men ett plus i kanten om det är svårt att avgöra vinnare.
 
Lycka till nu tävlingen avslutas den 13:e december klockan 23:59, och glöm för sjutton inte att lämna din mailadress så jag får tag på dig om just du vinner!

Andas

2012-12-03, kl 15:56:31


Blir man irriterad eller

2012-12-02, kl 16:58:30
Här har man satt ihop ett jätte fint tävlingsinlägg och när man publicerar är det bara helt tomt, ni får helt enkelt vänta en dag till på tävlingen för nu är jag sur!
 

Vaddå resfeber

2012-12-02, kl 01:33:53


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<