Vården i ett nötskal

2012-08-08, kl 20:43:41 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Arabelle 2012
Nu är vi äntligen hemma men inte har vi fått mkt hjälp, de började med att klämma och titta på foten sen blev det röntgen och ul för att se om det fanns mer glas i den. Min oro för sepsis togs inte alls på allvar och när vi hade suttit i väntrummet en hel evighet med en liten skrutta som bara hade ätit en ½flaska välling åtta timmar tidigare började jag bli förbannad. Givetvis kom det in folk från en bilolycka som dom prioriterde men man kan ju börja undra om ett barn med potentiell sepsis och lunginflammation sen v26 eller tre stabila människor (jag hörde att personalen prata om dom) från en bilolycka samma dag borde gå först?!?
 
De kunde iaf inte se något mer glas i foten men kirurgen var osäker och ville att en specialistkirurg skulle ta en titt innan de bestämde sig för om de skulle öppna upp foten eller inte, vi satt och väntade ytterligare en stund innan kirurgen kom tillbaka och sa att det kommer ta timmar det här så ni får åka hem med antibiotika så hon får äta, hålla stenkoll på foten, tvätta lägga om och kolla på *flera dagligen  och komma på återbesök på fredag morgon då det ska bestämmas om snitt i foten och tas nya prover, alternativt in akut vid minsta försämring.
 
Jag frågade då om det blev kombinerad antibiotika som de sa på vc för både lungor och fot men icke då till svar fick jag att "jag är faktiskt kirurg det där får du ta med vc", jag var väl naiv som trodde att en kirurg faktiskt var utbildad läkare och hade lite allmän kunskap med sig därifrån så istället har vi köpt antibiotika idag för 450kr och i morgon får jag ringa vc igen för att se om vi måste få ännu en då den vi har nu inte hjälper lungorna alls på det fortsätter vi med ventolin och även alvedon eftersom smärtan i foten är extrem på min trollunge nu. På fredag tänker jag iaf gå förbi omklädningsrummet innan vi går in och se om jag får lite mer hjälp när jag kommer i mina sjukhuskläder...
 
 

Kommentarer
Från: Michaela Lejonberg

Fy faaan! Rent ut sagt! De tar inte barn på allvar ordentligt om de inte är nyfödda eller näst intill helt borta av sina symptom! Så sjukt! Hoppas Bellans fot blir bra så hon kan få må bra igen!! Stackars lilla skruttan!

Ha det så gott ni kan! Kraaaam

2012-08-10, kl 14:45:26
URL: http://familjenlejonberghjorth.se

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<