Trött liten skrutta

2012-08-11, kl 23:47:31 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Arabelle 2012
Bella är riktigt trött hela tiden nu, om det beror på smärtan i foten eller den hemsk hostan som bara blir värre och värre eller alla miljoner mediciner vi får tvinga i stackarn nu vet jag inte. På måndag är det dags för besök på vc för foten igen och på torsdag är det för hostan, blir så äckligt trött på att man inte får någon hjälp och att dom inte kan bestämma sig för vad hon har.
 
Ena läkarn säger lunginflammation, nästa säger astma. Ena läkarn säger att hon är svullen i halsen, nästa säger att det ser normalt ut. Ena läkaren säger att det finns vita prickar i halsen, nästa säger att det inte finns det. Ena läkaren säger att hon behöver antibiotika för hostan/halsen/lungorna, nästa säger att hon inte behöver det men att hon troligtvis behöver någon form av inhalation. Alla säger olika men ingen hjälper henne, jag blir som för allt annat just nu VANSINNIG! Ska man behöva kämpa i ett helt år för det här som vi gjorde med Jadie? Helt otroligt vilken jävla läkarvård vi har här, mitt förtroende är helt borta för vården även att det gick superbra i fredags. Och ja man kan ju undra som pappa säger varför jag valt att själv jobba inom vården och drömmer om ett fast jobb på sjukhuset, men jag ska tala om att jag brinner verkligen för det. Jag tycker det är intressant och jag vill jobba med det för att hjälpa människor och lära mig något nytt, att få en lön för det är ett plus helt enkelt och inte som för de vi träffat bara ett jobb för att få pengar.
 
Under sista tiden har jag i alla fall helst bestämt mig för att läsa vidare, innan undrade jag om jag verkligen orkade men nu vet jag att jag gör det. Jag orkar, jag kan, jag vill och jag ska bli så mycket bättre än de vi träffat nu!
 
Från Bellas semester med mormor, fortfarande pigg men veckan efter allt började...
 

Kommentarer
Från: Sandra

Beställ tid på lejonungen Sara. Fick hjälpen där på en dag som jag letat efter i ett år på barnmottagningen. Jävla skräp vård är de vi har!

2012-08-12, kl 06:26:41

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<