Smooth Sara, riktigt smooth...

2012-04-30, kl 23:24:35

I efterhand har jag haft ganska kul åt det här men just för stunden var det skitjobbigt, står på utställningen på bloggminglet och Hannah Graaf frågar mig hur jag mår. Mitt svar? kort och gott ja sen praktiskt taget rusade jag därifrån, Hannah har ingen aning om vem jag är men hon kommer säkert komma ihåg mig som psykot på bloggminglet som inte ville prata och bara var allmänt otrevlig. Som sagt i efterhand har jag skrattat ganska mycket och jag och Annika funderade både en och två gånger på vad hon måste ha tänkt då.

Varför rusade jag iväg då? Jo för det blev för jobbigt helt enkelt, det är nu åtta dagar sen mitt missfall. Åtta dagar sen mitt lilla mirakel lämnade mig och när jag stod där och tittade på Hannahs perfekta lilla mage, ja perfekt så find och rund och alldeles underbar, och plötsligt fick frågan hur jag mådde brast det för mig. Jag fick rusa ut och ta luft och jag kände hur tårarna brände i ögonen på mig, det var ju bara vanligt kallprat Hannah försökte med men det fungerade inte alls för mig. Kombon av den perfekta lilla kulan och just orden "hur mår du?" gick inte alls, så ja Hannah jag är psykot som inte ville prata. Fast det är ju knappast sanning men jag kunde inte stå kvar och böla som en idiot och tömma ur mig alla känslorna, när jag sen hade gått ut och andats en stund och hejdat tårarna kunde jag inte med att gå fram till dig igen. Men ja jag mår bra, tackar som frågar. Hur mår du själv?


Nu blir det grillfest i pappas trädgård

2012-04-30, kl 16:36:34

Ska hämta flickorna nu och åka dit, blir lite grillat härligt sällskap och titta på majbrasan. Lovar er lite bilder från bloggminglet ikväll men det har inte funnits tid än.


tacka gudarna för ipren och alvedon, tre t...

2012-04-30, kl 12:47:41

tacka gudarna för ipren och alvedon, tre timmar kvar nu...


Inte bra

2012-04-30, kl 07:36:17

Hostig, snorig, slemmig och ont i magen känns som det kommer bli en underbar dag på praktiken, skit samma måste gå dit nu och visa att jag vill ha mitt betyg och att jag kan. Vore ju hemskt tråkigt om min handledare tror att jag bara skiter i praktiken nu för jag fick en bra halvtidsbedömning, lika bra att packa väskan full med ipren och andra növdändigheter så jag klarar dagen.

Ikväll blir det den traditionella grillkvällen hemma hos pappa, ska bli kul att träffa honom efter hans resa nu. Allra helst hade jag ju velat följa med på den där kryssningen men det går ju inte altid göra allt, något säger mig med att jag inte hade varit ett uppskattat resesällskap haha.


så kan man ju alltid göra det klassiska mi...

2012-04-29, kl 16:56:55

så kan man ju alltid göra det klassiska misstaget att tappa bort bilen mitt i stockholm city, men vi kan låtsas att "lantisarna" inte gjorde det...


man kan inte lämna stockholm utan en liten...

2012-04-29, kl 14:46:38

2012-04-29_14_44 (MMS)

man kan inte lämna stockholm utan en liten shoppingrunda! ;)


Snart dags för middag

2012-04-28, kl 19:35:20
Håret är fixat, sminket är påbättrat och festblåsan är på. Om jag inte tror helt fel så kommer nog fotblåsorna snart med, hade otur och fick skoskav häromdagen men envisades självklart med att ha mina klackar idag ändå fast de skavar upp såret.
Nog om blåsor, nu är det snart dags för middag med härligt sällskap.

Schampo & Balsam

2012-04-28, kl 16:22:00


Jag fick hem ett paket med produkter från Australian bodycare som jag nu har testat, och jag är riktigt förtjust i dom. Snart kommer jag även tävla ut några produkter till er läsare men jag tänkte att ni kanske vill höra vad jag tycker först, klicka gärna på dom länkade orden för att läsa mer om produkten och den fantastiska Tea Tree Oil som produkterna innehåller.

Schampo
Deras schampo luktar verkligen friskt
, lite eucalyptus aktigt. Något som verkligen gör mig glad är att jag efter en veckas användande inte har något kli i huvudet, jag har testat alla möjliga schampon mellan himmel och jord men det kliar näst intill alltid eftersom jag har väldigt känslig hårbotten. Jag har eksem i hårbotten det förklarar det mesta, jag kliar och kliar tills det blöder och börjar klia ännu mer men inte nu. Jag har som sagt använt det i en vecka och är jätte nöjd, inget kli, håret blir friskt och riktigt rent och jag slipper se ut som hej-kom-och-hjälp-mig i håret.
5 av 5 Smileys


Balsam
Precis som med schampot så luktar det jätte gott
, man känner sig nästan lite extra rent när man går runt och luktar lite mintigt. Håret känns riktigt friskt efter en sån här rengöring och det blir glansigt och lätt att kamma ut, litet litet avdrag på poäng då jag gärna hade fått snäppet mer lättutkammat hår utav det. Det blir lättare att reda ut inte för den sakens skull men snäppet bättre hade jag velat ha, är nog lite bortskämd. Men egentligen får jag lära mig välja mellan silkeslent hår och kli i hårbotten och då är ju valet väldigt lätt, klilös gå helt klart först!
4 av 5 Smileys


Man slutar aldrig att förvånas över människor

2012-04-28, kl 12:13:00

Man slutar aldrig att förvånas över människor, i mina mammagrupper jag är med i på facebook dök dom här inläggen upp häromdagen och jag måste säga att jag undrar vad det är för fel på folk egentligen...


"Vi är i *********centrum. Maken nekades inträde till skötrummet av vaktmästaren för att det satt kvinnor där som ammade. Om han hade varit ensam hade han inte fått byta på vår son då? Stört!"

Ett skötrum är ett skötrum inget annat, vill mammorna inte amma in public ska dom sätta sig ett amningsrum. Skötrummen är till för ALLA med barn som behöver byta blöjor och inte till för enbart ett kön! Nu vet jag ju inte om det var mammorna som bett om att få sitta själva eller om det var vaktmästaren påhitt men det är lika sjukt i vilket fall som helst, man kan väl inte stoppa någon från att gå in i ett skötrum när man måste byta på sitt barn!

"igår var jag och ***** och gungade på väg hem från dagis.. Fröken moraltant kommer med sin unge och gungar bredvid, och säger till mig "Ja det förstår jag väl att du som är så ung inte fattar att barn har skor på sig då de är ute". Blev helt ställd och gick därifrån. 
***** har ALLTID skor på sig, men just igår hade hen krypit i en vattenpöl på dagis och blivit blöt, så därför hade hen bara sina mockasiner på sig. Blir så trött på folk som har fördomar!"

För det första är mamma ingen ålder enligt mig, många är av den åsikten att jag är en ung mamma vilket jag egentligen inte tycker själv men jag är en minst lika bra mamma som de som har tio års mer livserfarenhet än mig. Just i det här måste jag säga att den "unga mamman" verkar vara den vettigare mamman, ett barn dör inte av att sitta utan skor i en gunga en gång. Barnet hade ju dessutom mockasiner på sig och jag antar att hens mamma hade gått hem istället om det var risk för en förkylning, man kläcker inte så spydiga kommentarer utan anledning.


snart framme :)

2012-04-28, kl 11:45:10

2012-04-28_11_42 (MMS)

snart framme :)


Det spelar ingen roll hur tidigt klockan ringer

2012-04-28, kl 08:16:25

för man kommer aldrig iväg i tid ändå...


Lika bra att hoppa i säng för i morgon ringer klockan tidigt

2012-04-27, kl 23:57:55

I morgon ringer klockan tidigt så bär det av till stockholm och bloggminglet, ska bli så skönt att komma iväg lite. Annika beslagtar min soffa inatt så slipper vi krångla med tåg och grejer imorgon, nej som sagt sängen var det. Natti natti!


I morgon är det äntligen dags

2012-04-27, kl 16:26:09

Ska verkligen bli så könt med lite semester ifrån vardagen, jag behöver inte tänka på någon annan än mig själv och det är precis vad jag behöver just nu. Eller ja egentligen behöver jag nog sluta tänka över huvudtaget just nu men close enough.


Hur svårt kan det vara att skilja på ditt och mitt?

2012-04-27, kl 13:43:04

Enligt mailen så hade så hade någon ändrat lösenordet på mitt och Jonnys wow account och det var ju inte någon av oss, loggade in eftersom det stod att det kunde vara utsatt för risk om det inte var vi som ändrat det och mycket riktigt accountet var hackat och alla saker sålda. Hoppas blizzard fixar det snabbt för just nu står våra stackars gubbar aldeles nakna och fryser, inte för att jag spelat på ett tag nu men det är lika tråkigt för det och speciellt för Jonny som spelar nu.

Min stackars lilla Liz


Vad är det här för sjukt skämt!?!

2012-04-27, kl 11:09:55

Vad är det här för sjukt skämt min hjärna håller på med, illamående och halsbränna. Väldigt roligt, jag bryter ihop snart om det inte slutar. Orkar inte blöda mer, orkar inte känna mer. Det måste sluta nu...


Nu kryper jag ner

2012-04-26, kl 23:22:07

Ögonlocken börjar kännas tunga nu och huvudet har gjort det hela dagen så nu kryper jag ner med min älskling, imorgon väntar plugg och möte på skolan så det är väl bäst att få lite "skönhetssömn" innan det.


Hur svårt ska det vara att bli av med detta

2012-04-26, kl 20:15:37

Är fortfarande förkyld som sjutton och börjar få lite smått panik nu eftersom jag missat en hel vecka på praktiken, jag är liksom inte lite lagom förkyld utan så där super-mega-dunder-förkyld. Det får bli en hemma dag i morgon med, har lite möten och sånt i skolan bara men sen får det bli hemma plugg för jag tror verkligen inte kroppen orkar med åtta timmar på praktiken. Jag tror inte dom vill ha dit mig ändå så som jag slänger baciller runt omkring mig när jag hostar, nyser och snörvlar.

Nu ska jag ta en riktigt varm dusch njuta av hur skönt det är att andas när det börjar ånga haha, hade ju gärna varit frisk till bloggminglet med men det verkar inte bli så. Får väl ta mig en bit cheesecake till och tycka synd om mig själv en stund ikväll, slänga på en film och försöka tigga mig till en fotmassage med lite tyck-synd-om-mig prat *blink blink*


Idag lägger vi nyttigheterna åt sidan

2012-04-26, kl 15:44:30


Litet avbrott i studierna

2012-04-26, kl 09:43:15

Idag blir det en liten paus i pluggandet eftersom jag ska ner och skriva på anställningsbeviset och få mitt schema, det ska bli så roligt att få det i handen nu. Sen ska jag se om det kanske är möjligt att få höja min procentsats i alla fall under semesterperioden, lika bra att ta på sig ett face nu så jag slipper skrämma ihjäl min nya chef.


Ses vi där?

2012-04-25, kl 20:49:26

Nu har jag bokat in mig på mammabloggkryssningen, det var fantastiskt roligt förra året men jag har lovat mig själv en sak inför årets resa. Jag ska sluta var så förbaskat blyg! Jag ska prata med varenda kotte jag känner igen istället för att stå tyst som en mus halva tiden, jag har egentligen väldigt lätt för att prata med nya människor OM dom börjar prata med mig först men nu ska det bli ändring på det.

Ses vi där? Jag lovar er att det här är en kryssning ni inte vill missa!


Charmtrollet

2012-04-25, kl 18:40:19


Ska det aldrig sluta?

2012-04-25, kl 12:08:53

Sitter och försöker plugga nu med huvdvärk en näsa som rinner som om det vore västa tsunamin där inne, en hals som svider och en hosta som inte är från denna värld. Jag missar aldeles för mycket av praktiken om jag inte blir frisk snart, men det är ju bara att inse att jag kan inte komma upp till sjukhuset så här då blir jag nog inlagd själv. Nej riktigt så illa är det inte men jag kan definitivt inte vårda någon på ett hygieniskt sätt nu, men jag vill verkligen till praktiken.

Det är näst sista veckan och jag har missat hela den, idag skulle jag få gå med en sjuksköterska och göra massa roliga grejer men det missade jag med, fy fasen för att vara sjuk. Speciellt just nu, jag har inte tid att ta igen det jag missar heller eftersom jag börjar mitt vik men det måste jag ju. Dels för att det är roligt men även för att få ett rättvist betyg, hanledaren var supernöjd med hur duktig jag är (klappar mig själv på axeln nu) men jag vill ju ändå visa att jag kan ännu mer och att jag lär mig och kan utvecklas.

Suck suck och åter suck, pimplar i mig te i mängder och hoppas på att bli frisk nu.


Han är lite framtung

2012-04-24, kl 18:07:23

Han är lite framtung men idag satt han själv för första gången min lilla groda, jag trodde aldrig han skulle sitta eftersom han har visat noll intresse för det och balansen varit helt obefintlig ända tills för några timmar sen. Nu sitter han som om det vore den enda han gjort hela sitt lilla liv, okej kanske inte riktigt så men han sitter i alla fall 15 sekunder åt gången utan stöd.

De flesta barnen ramlar åt sidan och bakåt när dom tappar balansen men inte min lilla Harley inte, 8 av 10 gånger ramlar han rakt fram min lille skrutt. Kuddarna jag bullade upp runt omkring hjälpte inte alls kan jag tala om eftersom jag inte la några framför, men det ska nog gå bra det här med.

Liten glaskit är mycket nöjd med sig själv


Vårt mirakel som bestämde sig för att lämna oss...

2012-04-24, kl 11:25:00

Chocken kom lika snabbt som det lilla strecket på stickan, gravid? jag? men vi skulle ju inte ha bebis just nu...

Lika snabbt som chocken kom infann sig istället lycka, en liten mirakelbebis. Vår lilla mirakelbebis! Skickade Jonny till apoteket för att köpa ännu ett test, strecket var så svagt så jag knappt vågade tro på det, men jo visst var det ett streck där. Vi skulle bli fyrabarnsföräldrar, fyra härliga små trollungar skulle få förgylla vårt liv.

I knappt två veckor fick jag leva i mitt lyckorus, min lilla bubbla av glädje. Den glädje som bara mammor upplever, knappt två underbara veckor. Jag längtade så mycket efter illamående och annat hemskt och var överlycklig när symtomen började infinna sig, liten mår bra var det jag tänkte då. Liten mår bra trots att strecken är svaga, svaga men visst fanns dom där på inte bara en sticka utan fyra. Knappt två veckor levde jag i mitt lyckorus sen hände det som inte fick hända...

Plötsligt var det rosa på papperet när jag varit på toa, en gång det är inget att oroa sig för men klumpen i magen kom ändå. Under dagen blev det inte bara en gång utan fyra, men det var så lite. Svagt rosafärgat det behöver inte betyda något, tog ett bad på kvällen för att lugna nerverna. Vår lilla mirakelbebis måste må bra, vår lilla mirakelbebis, så oplanerad men så älskad och efterlängtad.

I badet kom molvärken och klumpen i magen växte med den, men lite molvärk kan man ju ha det är helt normalt. Det behöver inte betyda något...

La mig tidigt på kvällen för jag orkade inte tänka på det mer men på morgonen slog det mig lika hårt som en käftsmäll, det var inte längre lite rosafärgat på papperet istället var hela bindan jag tagit på för säkerhetsskull rödfärgad och så även vattnet i toaletten. Det slutade inte rinna heller, det kan tyckas löjligt men det enda jag kunde tänka var att det var min lilla mirakelbebis som rann ut där.

Det smärtade i mig för var gång jag gick på toaletten och såg mitt lilla mirakel försvinna mer och mer, det smärtade i mig för var gång jag reste mig och kände att det rann. Hela kroppen gjorde ont och tårarna slutade inte rinna, vår älskade lilla mirakelbebis...

Vårt mirakel som skulle skänka oss så mycket glädje, vårt mirakel som blev till mot alla odds. Vårt mirakel som bestämde sig för att lämna oss...


Dagis dags igen

2012-04-24, kl 08:15:31

Ny dag och dags för trollungarna att gå till dagis igen, Harley får följa med mig till skolan idag och hjälpa mig med lite arbeten. Jag är fortfarande förkyld som en tok och kan inte gå till praktiken men att vara sjuk nu har en helt ny innebörd än vad den hade förr, det finns inte längre tid att slappa på soffan och kurera sig istället ska man flänga runt på alla möjliga ställen och göra både det ena och det andra.

Känns jätte tråkigt att missa praktiken idag igen men jag tror inte dom uppskattar om jag kommer dit och hostar på alla patienter och snorar ner dom lite grann, speciellt inte dom infektionskänsliga om man säger så. Det är som det är, fördelen är ju att jag hinner åka ner till skolan idag och göra det jag ska även om jag hellre hade legat i soffan med en filt och en stor kopp te.


Som ni kanske märker så mår jag inte så bra just nu

2012-04-23, kl 23:43:14

Än en gång så händer allt som inte får hända och givetvis allt på samma gång, det är en jobbig tid just nu och vissa dagar är det till och med jobbigt att andas. Någon i min närhet har svikit mig något så kopiöst mycket att jag knappt vet vad jag ska tro, inte med mening men besvikelsen är så stor då det verkligen sårade mig. Det i kombination med allt annat som händer just nu gör att jag inte riktigt fungerar som jag ska, eller jo jag fungerar men det känns som jag går på autopilot just nu om ni förstår hur jag menar.

Känner mig nära bristningsgränsen igen, men jag ska fortsätta andas och ta mig igenom det här med. Mina tre små ljus i livet hjälper mig genom det här, mina underbara trollungar och som tur är några riktigt goda vänner.


Real life: Passioner

2012-04-23, kl 18:38:59


För en gångs skull så hinner jag med Yohannas real life innan den är över
, temat den här gången är passioner och så fort jag såg ordet skor i Yohannas inlägg så slog det mig att det är ju just min passion. Höga, låga, svarta, färgglada you name it! Skor i alla former och färger är min passion.

Jag har nyligen rensat ut "lite" skor och slängde en hel påse med skor och gav bort några par som inte används längre, det svider lite varje gång ett par skor ska bort från samlingen men lägenheten är inte stor nog för min skopassion så är det bara.

Jag älskar som sagt skor och det får gärna göra lite ont när man har dom på eftersom dom är så snygga men visst har jag gjort misstaget att köpa alldeles för höga skor både en och två gånger, ja till och med fem. Det brukar sluta med att jag sitter med skorna på inomhus bara för att få se hur dom ser ut på och känna känslan av dom, men tillslut får jag inse att jag nog var lite väl optimistisk gällande min balans och sälja dom vidare till mer tränade fötter och ben.

Det sura med en skopassion kombinerad med en övervikt är att alla vrålsnygga stövlar aldrig passar för vaderna är för tjocka, men nej inte ens detta kan stoppa mig! Jag pressar ner min knubbiga vader med hjälp av våld och nylonstrumpor så de glider lättare, efter några användningar tröttnar jag på att det tar nästan en hel dag att ta på sig skorna så då får även dom ett par nya ägare. När det kommer till skor så lär jag mig aldrig, jag köper fel om och om igen men jag är lycklig så länge det varar haha.

Det här var skorna som fick stanna kvar efter senaste renset och lyssna på det här, dom används allihop! Har några par i förråset med men frågan är om dom kommer användas så jag orkade inte rota fram dom nu, men riktigt än vill jag inte göra mig av med dom haha. Men även om jag älskar mina snygga pumps och härliga stövlar så finns det inget som slår en dag i ett par goa gympadojjor eller en slappdag i foppisarna.Tänk att

2012-04-22, kl 18:39:04

Tänk att något så smärtsamt kan vara så underbart


Tänk att lilla fisen redan blivit sju månader


Mammas fina trollungar

2012-04-22, kl 14:12:28

Vad skulle jag göra utan er?


Jag tycker det kan bli imorgon redan nu

2012-04-22, kl 11:59:00

Fortfarande superförkyld och nu magvärk på det med, almänt trött i kroppen och helt utan ork idag. Jonny kommer inte hem förrens halv nio ikväll och jag känner att jag hade behövt lite sällskap just nu, men jag ska försöka masa mig ut till sandlådan som ligger tre meter utanför ytterdörren så trollungarna håller sig nöjda. Egentligen hade jag bara velat dra täcket över huvudet och sova tills i morgon, måste bli frisk nu för jag kan inte missa massvis på praktiken men som jag mår nu kan jag verkligen inte gå i morgon.

Dags att klä på kidsen ytterkläder, själv ska jag spendera dagen i min ziperall med en kopp te...


New shoes

2012-04-21, kl 20:08:50

Jag kunde inte låta bli eftersom jag har suktat efter sånna här skor i åratal, älskar verkligen dom härliga färgerna och de livar upp mina annars så svarta outfits.


har tre trötta små trollungar i bilen nu, ...

2012-04-21, kl 19:02:28

2012-04-21_18_58 (MMS)

har tre trötta små trollungar i bilen nu, men det är inte konstigt så som dom busat med Conny & Annikas skruttungar...


Dopdags för lille Noah

2012-04-21, kl 08:59:17

Återkommer senare...


Mysteriet är löst

2012-04-20, kl 21:43:56

Vår kamera har varit spårlöst försvunnen i en vecka nu men idag hittade jag den, i sidan på det ihopfällbara skötbordet vi använde när Harley var nyfödd. Vi löste även ganska snabbt vem den lilla kamera tjuven var eftersom hon hade lämnat spår efter sig, jag misstänkte att det var mästerfotografen Bella som varit i farten och visst var det så!


Kan någon svara på det!?!

2012-04-20, kl 15:22:32

Varför är det alltid dom man älskar som sårar en som mest?...


Den här dagen började ju bra...

2012-04-20, kl 14:10:15

Inte nog med att jag är förkyld så det bara smäller om det och halsen fortfarande värker, jag startade dagen med ett tre timmars gallstensanfall och känningarna håller i sig än. Att Jonny var på jobbet gjorde ju inte saken bättre heller, men det löste sig ganska bra med barnen ändå. Harley sov och jag var en superdålig mamma och parkerade barnen framför disney chanel med morgondagens lördagsgodis, dom tittade till mig ibland men förstod att jag hade ont och skötte sig faktiskt exeplariskt mina små trollungar.

Jag fattar inte varför det inte bara kan sluta någon gång, är jag verkligen så hemsk så jag förtjänar det här. Inte många dagar kvar tills jag ska träffa kirurgen nu så jag hoppas verkligen han godkänner en operation för jag kan inte ha det så här längre. Är bara riktigt lättad över att det löste sig bra idag i alla fall, och det kändes som att det var en helt okej situation att muta barnen med godis i.


Jag mår gräsligt dåligt...

2012-04-19, kl 21:09:21

Min handledare skickade hem mig från praktiken idag för jag mår skit dåligt rent ut sagt och så fanns det inget att göra ändå, tog en temp och det var nog allt jag gjorde idag för det var så lungt. Det värker i halsen så det står härliga till, jag fryser och svettas och är helt skakig i hela kroppen nu så jag knappt orkar stå så jag ska faktiskt krypa ner i sängen nu och hoppas på bättre tider. Hoppas ni mår bättre än mig, det här var inget vidare faktiskt.


Färglöst

2012-04-19, kl 18:36:00

Jag måste säga att jag saknar äldrevårdens härliga färger på kläderna när man traskar runt i det här hela dagarna, kunde ju valt något roligare måste jag säga.


Jag är inte alls avis

2012-04-19, kl 14:47:00

Jag är inte alls avis på att pappa är ute på en 16 dagars kryssning i det varma med start i Florida, inte ett dugg faktiskt. Om jag säger det högt tillräckligt många gånger så kanske det stämmer...


Känner mig inte alls bra

2012-04-19, kl 10:59:05

Började få lite små ont i halsen igår och idag är det verkligen extremt, kan varken svälja eller prata utan att det gör jätte ont. Känns inget vidare kan jag tala om men jag får försöka bita ihop och hoppas på att det blir bättre, om en liten stund ska jag och Jadie gå upp till tandläkaren och efter det ska hon till dagis och jag vidare till praktiken. Hoppas verkligen det blir en lugn dag idag, i vanliga fall brukar jag hoppas på att det händer massvis men just idag vill jag bara ta det lungt.


Det är en dag i morgon med

2012-04-18, kl 23:34:16

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med den lille mannen till en film, känner mig riktigt grötig i ögonen efter allt läsande och skrivande idag så det är lika bra att inte stanna uppe för länge. Imorgon väntar en ny dag på praktiken men innan det är det dags för ett besök hos tandläkaren för fröken Jadie, egentligen hade jag nog behövt gå dit med för jag har ett inflammerat sår i munnen som vägrar ge med sig.

Svullnade som vanligt upp i halva munnen när visdomstanden började spöka igen och bet mig i kinden, sen fortsatte det vara svullet och jag biter mig flera gånger varje dag. Nu har det blivit inflammerat och det spelar ingen roll hur mycket jag bortsar och sköljer för jag luktar död i munnen, tur det inte känns när jag pratar för då hade jag nog fått låsa in mig haha. Men ont gör det i alla fall men jag kan ju inte sluta prata och äta tills svullnaden går ner, får se om det löser sig inom några dagar annars får jag nog ringa tandis ser inte så fräscht ut när det är vitt runt såret (hoppas ni inte drömmer mardrömmar nu).


Måste uppdatera barnens album

2012-04-18, kl 21:15:02

I Bellas album har jag kommit nästan till ettårsdagen och i Jadies är jag precis förbi bebistiden, Harley har jag inte ens köpt ett album till så jag kände att det var dags att uppdatera lite så jag slipper sitta där en dag med fem år att ta igen. Michelle tipsade om att man kunde framkalla 100 bilder gratis på Fuji och endast betala frakten på 29kr så jag slog till och beställde lite fler för att hinna ikapp, det blev bara 215 bilder så nu har jag jobb för ett tag när bilderna kommer hem.


Ibland går det undan

2012-04-18, kl 17:50:54

Det är inte varje dag det tar mindre än tre minuter upp till dagis men är man sen så är man, däremot tror jag att jag är lite smått döende efter min snabbspurt upp till dit...


Så var det dags igen

2012-04-18, kl 11:08:00

Idag ska jag plugga till ögonen svider, blir lite hemmaplugg och en tripp ner till skolan. Behöver låna en bok där en liten stund och det är lika bra att få det gjort idag, inte det roligaste man kan göra en heldag kanske men måste man så måste man.

Har ni några bra pluggtips? Jag brukar bunkra upp med lite gott att tugga på och en stor mugg med te, förr pluggade jag alltid med hög musik på men det går inte längre då sjunger jag mer än vad jag pluggar haha.


Underbara fantastiska dag!

2012-04-17, kl 21:13:05

Jag börjar med att säga att halvtidsbedömningen gick kanon bra, men det är inte bara det som gör dagen så fantastiskt bra. Det som verkligen var grädden på moset, pricken över i:et eller vad ni nu vill kalla det var när chefen ringde mig och sa att långtidsviket är mitt!

Det här är så jäkla skönt äntligen kommer jag gå på schema ett bra tag och känna att jag har råd att tacka nej till extra tider ibland, på torsdag skriver jag på mitt anställningsbevis och hämtar mitt schema och jag börjar så fort praktiken slutar.

Den här dagen blev en riktigt bra dag...


Full fart framåt!

2012-04-17, kl 13:23:00


Vinnare!

2012-04-17, kl 11:42:00

Var det du som vann mössan från eLvi Love? Ta reda på det direkt!

Jag vill att du mailar mig din adress på sweetzazza@hotmail.com, så fort som möjligt eftersom sponsorn är bortrest under hela nästa vecka om du inte vill vänta på din vinst för länge. Har vinnaren inte hört av sig innan den 21:a April utses en ny vinnare.


Halvtidsbedömning

2012-04-17, kl 07:13:00

Idag är det dags för halvtidsbedömning så min lärare kommer till praktiken, nu gjorde jag och handledaren bedömningen igår och jag är glad över att min handledare tycker att jag sköter mig riktigt bra än så länge. Vi får se vad läraren har att säga men det ska nog gå bra det med, känner mig lite nervös inför det ungefär som inför kvartsamtalen i mellanstadiet haha. Nej men det bli bra, hanledaren är nöjd och jag är nöjd det är väl huvudsaken kan jag tycka.


Känns bra

2012-04-16, kl 22:39:29

Det kändes väldigt positivt på arbetsintervjun idag så nu är det bara att hålla tummarna, vi skulle höras under veckan och jag känner att jag inte alls vill vänta egentligen haha. Men nu får jag snällt stå ut ett par dagar känner jag, chefen verkade i alla fall jätte trevlig och det hade ju varit så skönt att ha ett fast schema även om det bara blir för ett tag. Håll tummarna för mig! Nehe dags att tänka på annat en stund så jag tar ett parti hidden objects med Jonny the man innan det är läggdags i morgon väntar en ny dag på praktiken och det blir bara bättre och bättre där.


Jaha där ser man

2012-04-16, kl 16:31:00Hidden objects

2012-04-16, kl 13:08:00

Jag och Jonny gillar att spela hidden objects tillsammans, öva hjärnan lite men det går ju bara till en viss gräns. Häromkvällen spelade vi ett och vi letade som tokar efter en fladdermus, den fanns ingenstans och tillslut gav vi upp och tryckte på tipsknappen. Ja det var ju inte konstigt att vi inte hittade det vi letade efter för det var ett basebollträ vi skulle ha, nöten som hade översatt spelet hade troligtvis inte spelat själv eftersom hen översatte bat till fladdermus i stället för basebollträ.

Hade det stått bat hade vi ju kunnat lista ut det men med en ren översättning till svenskans fladdermus är det inte så himla lätt att luska ut, vissa saker får man verkligen luska efter som en kula. Det kan vara en rund kula eller en pistol kula osv men en fladdermus det är ta mig fasen en fladdermus!


Arbetsintervju

2012-04-16, kl 10:04:11

Idag är det dags för arbetsintervju innan praktiken, håll tummarna för mig nu allihop. Blir ni lika nervösa som jag när det är dags att träffa chefer och sånt? Jag blir helt tossig när det kommer till sånt fast jag vet att jag är skit bra på det jag gör, usch nej nu måste jag lugna ner mig det här kommer gå bra.


Får rysningar

2012-04-15, kl 20:29:20

Burlesque går på TV1000 DRAMA nu och jag får rysningar över hela kroppen, givetvis är det av den bra sorten. Älskar den filmen och skulle säkert kunna se den hundra gånger, det är nog tur att flickorna lagt sig annars hade grannarna fått stå ut med min skönsång hela kvällen till filmen.

Har ni några favoritfilmer? Jag har en hel bunt jag kan se tusentals gånger som jag aldrig tröttnar på, bland annat burlesque, queen of the damned, grease & boondock saints. Ingen idé att nämna fler för listan blir meterlång i så fall haha.


Finbesök

2012-04-15, kl 17:19:05

Tant Michelle är här på besök nu, det var ett tag sen sist så det är trevligt att hinna prata ikapp lite igen. Sen är det ju inte helt fel att mysa med hennes lilla men söta bebismage, jag tror Novalie får en liten lillebror den här gången. Nehepp lika bra att vara social lite till för snart är det dags för henne att åka hem.


Grattis mamma!

2012-04-15, kl 13:55:15

Idag är det mammas dag, fast Bella tycker att det fortfarande är hon som fyller år och ingen annan. Som tur är så tycker mormorn det känns helt okej att dela sin dag med trollungen haha, grattis mamma hoppas din dag blir helt underbar!


Letar lägenhet

2012-04-15, kl 12:16:58

Sitter och kikar efter lägenhet lite smått och vi ska titta på en lite större fyra i veckan, känner att jag vill flytta till en större fyra eller allra helst en femma och inte inom det området vi bor nu. Ni som läser och bor i Jönköping kan väl hojta till om ni vet något ledigt i Huskvarna/Jönköping, vi får se hur det blir. Vill ju hemskt gärna bort härifrån och bo i en lägenhet med större rum, planlösningen här är inte den bästa enligt mig. Den är jätte fin lägenheten men rummen känns så små eftersom det är så mycket hall och vardagsrum här, men ja som sagt hojta till om ni vet något.


Jag spenderar kvällen med mitt tråkiga facebook spel

2012-04-14, kl 20:16:54

Det börjar bli ett beroende mer och mer, trots att det knappt är roligt kan jag inte för allt i världen slita mig från det haha. Känner mig smått osocial men va fasen det måste man väl få vara ibland med, har förresten letat efter kameran hela kvällen utan större framgång. Fattar inte hur den alltid kan försvinna, jag har som regel att alltid lägga den på databordet men trollungarna verkar ha som regel att alltid flytta på den. Får nog komma på något nytt ställe för den är spårlöst försvunnen nu...


Vinnare!

2012-04-14, kl 18:04:01

Vinnaren i tävlingen om en valfri doppresent från darling express blev

som ville vinna en sångpåse till sitt barnbarn Noel, grattis till vinsten jag har mailat dig.

Vinnaren i eLvi Love tävlingen kommer inom kort så håll utkik ni som var med och tävlade, även fler tävlingar väntar.


Matdags

2012-04-14, kl 15:49:56

Idag får det bli tacogratäng här hemma, Sara bjöd på det förra helgen och det var himla smidigt och framförallt jätte gott! Orkar inte med något avancerat idag så det här passar perfekt, vad äter ni idag?


Ballonger

2012-04-14, kl 11:38:17

Hon var så stolt igår lilla trollungen, M sa att hon hade pratat om att det var hennes födelsedag hela dagen igår. Ballonger och en liten bok fick hon och så fick hon självklart välja sång att sjunga på dagis och det fick bli lille katt, tycker det är så kul att dom firar lite där med när det var en heldag där.


Jag är trött så jag tror jag dör snart

2012-04-13, kl 21:29:38

Tidiga mornar är som sagt inte min grej alls, jag är trött så jag tror jag dör snart. Ska bli riktigt skönt att vara ledig i helgen, nu finns det ju visserligen massvis att göra även när man är ledig. Det behövs städas, pluggas, tvättas och slipas på sängen men frågan är om jag inte ska förtränga det i alla fall i morgon.

Idag har i alla fall varit en riktig kanondag på praktiken, jag fick göra massvis som jag älskar. Jag fick sticka inte mindre än tre gånger och vet ni vad, i nailed it som vanligt fast det var fem år sen jag tog venprover sist. Jag har även fått vara med på benmärgsprov både igår och idag plus att jag har fått lära mig ny utrustning och att sätta kateter vilket jag tidigare bara gjort på en liten latex snopp haha.

Jag älskar det praktiska man kommer i kontakt med på sjukhuset, det är verkligen min grej. Sen måste jag säga att jag älskar alla mina små tanter och gubbar på mina boenden med men inget går upp emot en dag med kanyler och köttiga sår som luktar död, ja jag är en gnutta morbid men va fasen det är vi väl alla egentligen.


lilla sötnosen talar stolt om för precis a...

2012-04-13, kl 17:21:31

lilla sötnosen talar stolt om för precis alla vi möter ute att hon fyller år idag <3


Mitt lilla hjärta har blivit så stor

2012-04-13, kl 12:48:00

Idag fyller Arabelle 3år hela år och det känns helt sjukt, min lilla lilla skrutta kan ju inte vara så stor?!? Grattis min underbara lilla trollunge, mamma älskar dig♥


Jag säger som jag gjorde igår

2012-04-13, kl 05:39:25

Det är inte mänskligt att gå upp så här tidigt, det äv väl ingen som är så här morgonpigg? Nej det ska bli så himla skönt att vara ledig i morgon, då ska jag ha sovmorgon för tröttare människa får ni leta efter nu. Bäst att packa väskan och masa mig till bussen nu...


Det är nog som Jonny säger

2012-04-12, kl 19:20:22

I skoaffären "Den är nog nu du är som lyckligast, det måste vara din favorit hobby det här!", haha ja det är nog min favorit hobby. Skulle kunna köpa skor dagligen, funderar på att köpa gula och rosa "converse" med när lönen kommer. Hade riktigt svårt att beetämma mig för vilket par jag ville ha, ja så får det nog bli önskar lönen kom idag haha.
My new shoes


Jisses vad trött jag är

2012-04-12, kl 16:58:10

I morgon börjar jag lika tidig igen så jag hoppas verkigen jag kan somna inatt, men nu blir det lite matlagning med mina små trollungar. Bestämde mig för att det blir enkel middag idag, pastasallad med kyckling. Det är grejjer det och smidigt är det med, vad blir det för mat hos er idag?


Dags igen

2012-04-12, kl 14:57:00

Sist valde jag att göra "kissande hunden" 3*10 på varje ben, nu är det dags igen. Vet att jag tog ett kort när jag gjorde det men kan inte hitta det nu, ja det är ju ni som bestämmer vad blir det denna gången?


Ni får hålla er ett tag till

2012-04-12, kl 11:27:00

Tävlingarna är avslutade men jag väntar svar från sponsorerna innan vinnarna presenteras här, men ni vill väl inte veta vem som vann ändå?


Det är inte mänskligt att gå upp så här tidigt!

2012-04-12, kl 05:31:00

Inte vågar jag ta en senare buss heller för då kanske jag kommer försent, aja jag har en halvtimme på mig på praktiken innan jag börjar. Får väl klä om långsamt...


Nu blir det en snabbdusch och sen sängen

2012-04-11, kl 22:10:38

Praktiken börjar redan 06:45 i morgon så klockan ringer tidigt här hemma, natti natti på er.


Mina små trollungar

2012-04-11, kl 18:32:28

Jadie hade parkerat sig så fint i Harleys babysitter när han ville sitta där en stund, men den lilla damen skulle absolut inte flytta på sig. Istället sträckte hon ut armarna mot honom och visade med ena handen mot magen att han skulle ligga där.


Vem tror i somnar först?

2012-04-11, kl 14:46:00
Ja inte är det Bella i alla fall, hon säger ofta att hon inte vill sova men vilar gärna på soffan om man myser lite med henne. Det var precis vad Jonny gjorde men han slocknade nog snabbare än han han lägga ner huvudet på soffan kan jag tala om...

I want candy

2012-04-11, kl 12:18:00
Jag är ingen godisfantast om man säger så, jag blir sällan sugen på det och äter det ännu mer sällan. Men allvarligt talat så har till och med jag svårt att hålla fingrarna borta efter påskhelgen, vårt "gotteskåp" är så fullt just nu att vi får gömma godis på alla möjliga ställen för att få plats med det. Skit enkelt att gå ner i vikt nu, eller inte...
Hade inte vart för att pappan i familjen hade mördat mig på grund av socker abstinens hade jag slänt ut alltihop men ja det går ju som sagt inte, detta är alltså det godiset vi har kvar efter påskhelgen när flickorna och pappan i familjen ätit godis i princip varje dag nu i påsk och även mamman i familjen har nallat en bit då och då. Det är skit svårt att hålla fingrarna borta kan jag tala om men efter att ha tittat på bilden en stund infinner sig ett mildare illamående istället. Jag får väl tänka på bilden när suget faller på för det här är ju sjukt!

Praktik

2012-04-11, kl 07:11:00
Tidig morgon idag igen, flickorna ska lämnas på dagis och lilla grodan ska umgås med sin faster en liten stund och sen ska jag vidare till praktiken. Skit surt när Jonny börjar 06 att behöva springa upp med flickorna innan jag börjar morgon, men sånt är livet lika bra att skynda iväg snart men först ska jag svepa i mig min morgon shake.

Veckans vara

2012-04-10, kl 23:36:11

Som ni vet håller vi på att totalrenovera flickornas rum just nu, gamla möbler blir nya med lite färg. Det ska målas tapetseras en fondvägg och annan inredning ska införskaffas, bland annat lite hyllor att ha böckerna på och det är här veckans vara hos minimango kommer in. Denna veckan är det dom otroligt söta bokstöden som jag länge suktat efter, ugglorna är min klara favorit men dom andra är ju så häftiga med. Dom här ska finnas i flickornas rum så är det bara!

Fram tills den 16 April säljs nu bokstöden för endast 379kr istället för ordinarie pris på 449kr, skynda och fynda för lagret kan ta slut!


Snart dags för hemfärd

2012-04-10, kl 20:57:00

Just nu borde jag vara på min praktik och titta på klockan och se om det inte är dags för hemfärd snart, lite seg brukar man bli frammåt kvällen haha. Men medans ni väntar på att jag ska komma hem igen så kan ni som inte varit med redan kila in och tävla om en mössa från eLvi love, tävlingen avslutas nämligen ikväll klockan 23:59.


Smaskens!

2012-04-10, kl 18:08:00


Salladsmix
Tomat
Röd paprika
Rödlök
Majs
Gurka
Fläskfilé i ugn
Pommes i Airfryer


Vår nya soffa

2012-04-10, kl 15:24:00

Vår gamla soffa var nedsutten, sliten, sönderklöst av katter och bestämde sig för att gå sönder så man satt snett för ett tag sedan. Nu var min mormor så snäll att hon gav oss sin soffa när hon skaffade en ny igår, allra helst vill jag ha en svart soffa men den här passar in riktigt bra eftersom vi har så många röda detaljer i vardagsrummet. Men det som är det bästa med soffan är att den inte är ett dugg nedsutten, sliten, sönderklöst eller sne!

Tyvärr ville kameran inte samarbeta med mig när jag försökte ta ett kort på hela den gamla soffan eller den nya för den delen det blev bara stora svarta klumpar, men ni får fantisera ihop hela sofforna haha.

Gamla soffan

Nya soffan


Nu är det dags för en lång dag på praktiken

2012-04-10, kl 12:25:16

Slutar 21:30 ikväll så det blir ett par timmar, förhoppningsvis får jag göra något roligt idag i alla fall. Hoppas ni andra får en bra dag, tjipp tjillevipp.


Bröllopsklänning

2012-04-10, kl 10:52:00

Klänningen jag testade igår var den första jag åkte och kollade på och testade, lyckligt nog för mig bara skrek den att den ville följa med mig hem så det fick den göra. Den är så fin, jag tror jag gifer mig med klänningen istället för med Jonny om jag ska vara ärlig haha. Jag vill liksom använda den nu och varje dag efter det och jag kan inte för allt i världen förstå hur jag ska kunna låta bli att visa den för Jonny fram tills september, ja det är ju just det Jonny får inte se den så därför får inte ni det heller. Men jag kan säga att den är så vacker, enkel med lite bling men ändå stilren för jag tänker verkligen inte se ut som en bakelse på mitt bröllop!


Sara tävlar

2012-04-10, kl 01:45:13


Jag tävlar hos ENDENISE och 300kr att spendera på barnkläder och barnprylar inne hos brands for KIDS


Men va i hel#@!"\?/%&!

2012-04-09, kl 21:54:10

Varje gång jag försöker lägga upp bilder så slutar internet fungera, skitkul när inlägget jag skrivit inte betyder ett skit utan bilderna. Ni får väl helt enkelt vänta en stund till på att få se Bellas presenter och vår nya soffa...


Äntligen tid att andas igen

2012-04-09, kl 18:58:11

Idag har vi haft kalas för lilla Bella bus som snart fyller tre hela år, det har stressats hela dagen med både bröllopsklänning ny soffa och kalas förberedelser. Nu lämnar dom sista gästerna kalaset och det finns äntligen tid att andas igen, ni ska få se bilder på presenterna hon fått den nya soffan och annat roligt men först ska jag bara sitta ner en stund.


Äntligen är tv-bänken färdig och på plats

2012-04-09, kl 13:04:00

Före

Efter
Vi valde att inte använda benen eller skivan för att kunna "snurra" tv:n eftersom den ändå skulle stå på den höga delen, vi ska även byta spånskivan på baksidan det är därför den ser ut som den gör men det blir ett senare projekt när sängen är målad.

Ja glas skivan är skitig men jag tänkte inte på det innan jag tog korten haha

Med lite leksaker på plats


Åh vad det pirrar

2012-04-09, kl 11:37:00

Idag ska jag åka och testa en bröllopsklänning, det pirrar i hela kroppen men jag vågar inte hoppas på för mycket. Det är första klänningen som ska testas så vi får väl se om den duger för den lilla damen annars får jag prova andra, undrar om magen går i? hmm...


Börjar bli lite trött

2012-04-08, kl 21:52:32

Börjar bli lite trött, men det hindrar mig inte ifrån att ta en kopp kvällste med en underbar vän.


Påskfint

2012-04-08, kl 20:06:58

Jag fick inget påskägg i år men söta mormor gav mig lite gräs och några små kycklingar, jätte gulligt att ha framme på bordet så länge trollungarna låter det stå. Idag hade mamma och Bella varit ute och plockat tussilago med så det fick sällskapa med mitt gräs, härligt påskfint.


Jag tror jag blir tokig snart!

2012-04-08, kl 16:34:49

Spelar ingen roll hur jag gör så får jag inte dit skåpsluckan på tv-bänken, jag skruvar både här och där och ändrar vinklar hit och dit men helt plötsligt saknas det hål på rätt sida och på den andra kommer det inte gå att öppna. Allt detta målande och slipande ska inte vara gjort i onödan, jag tror jag blir tokig snart!


Allvarligt talat ska ni ha nått jävla godis får ni anstränga er lite!

2012-04-08, kl 13:45:13

Kommer det påskakärringar eller små påskgubbar så ger jag dom gärna lite godis, men alla ungjävlar som kommer hit i vanliga kläder och säger glad påsk lite nonchalant och förväntar sig att få godis för det blir jag tokig på! Svaret blir ja glad påsk sen stänger vi dörren, när jag var liten gick man runt utklädd till påskakärring eller annat som hör påsken till man kom inte i sina vanliga kläder, och man log!


VAB

2012-04-08, kl 11:01:14

För första gången i mitt liv vabbar jag om man ens kan kalla det för det när barnet inte börjat på dagis än, men Harley snorar och gurglar, hostar och rosslar och har så gjort hela natten. Den lille herren skulle absolut inte sova och jag förstår honom för det låter inget vidare det där, Jadie har ju givetvis varit vaken inatt hon med. Napptestaren kanske man skulle kalla henne eftersom hon får en napp använder den i fem minuter och skriker sen efter nästa.

När klockan ringde vid tjugo i sex i morse var det bara att inse att jag inte kommer lära mig ett skit på praktiken efter en sån här sömnlös natt,  dessutom så behöver min lilla sjukling sin mamma. Har börjar vi morgonen med koksaltlösning i högsta hugg!


Då tar vi lite pokersnack igen

2012-04-07, kl 23:42:00

Som jag har nämnt tidigare så tycker jag det är rätt roligt att spela poker, jag är ingen storspelare om man säger så men att spela med vänner hemma eller kanske på någon gratis sajt på internet gör jag gärna. Förr brukade jag och mina vänner spela poker rätt ofta, vi spelade om allt möjligt men oftast inte pengar, helt ovanligt var det ju inte att göra om pokerspelet till ett "ölspel" en fredag kväll.

Jag måste säga att jag var jäkligt bra på poker förr, nu har jag tappat mycket men förr ja då jäklar vann jag nästan varje gång. Kanske dags att spela lite igen med Jonny och mina vänner. Måste bara skaffa lite poker chips först, poker är aldrig poker utan att kunna satsa även om det bara är på skoj. Brukar ni spela poker? Om ni gör det eller har gjort får ni gärna dela med er av ert bästa poker minne och självklart bästa tipset.


Harleys allra första påsk

2012-04-07, kl 16:28:00

Inte bara flickorna fick påskägg igår utan Harley fick sitt allra första påskägg han med, det var inte mycket godis i det kan jag inte påstå men det var något så mycket bättre. En liten bitleksak (tänkte skriva tugg först men det lät fel haha) med söta clowner på, perfekt för en liten trollunge med två tänder och fler på g. Ett mycket uppskattat påskägg, tack morfar och Lena (Marlene).


Årets första påskägg!

2012-04-07, kl 12:27:00

Sina första påskägg fick trollungarna igår, nu är det visst bestämt att barnen inte får några påskägg eftersom vi alla är vuxna så det är bara barnbarnen som får nu. Jag är mycket besviken pappa! Haha nej jag skojjar bara jag nallar från trollungarnas ändå (men det talar vi inte högt om), Bella och Jadies påskägg slets upp och undersöktes väldigt snabbt kan jag tala om.

Det undersöktes, jämfördes och försökte nallas från varandras och dom var så glada över sina ägg. Så glada att när jag frågade om jag fick ta kort på dom och äggen så tyckte Bella att det inte alls behövdes, istället sträckte hon ut en näve med godis och sa "ta kort på godiset mamma, det måste vi!"


Glad Påsk!

2012-04-07, kl 09:16:00Fy för tidiga mornar

2012-04-07, kl 06:02:00

Praktik 06:45-16:00 och inte ett dugg taggad för det kan jag tala om, tidiga mornar är absolut inte min grej och att det är självaste påskafton och att man ska "slava" (okej det var väl lite att ta i) gratis gör inte saken bättre. Jag kan inte fira påsk med min familj och jag kan inte jobba och få bra betalt för det heller, hade jag jobbat så hade jag sovit till två ungefär och sen fortfarande haft tid att äta påskmiddag på. Istället får jag ha praktik och sen komma försent till mammas kombinerade påskmiddag och kalas.

Skit surt, det är jag väldigt ärlig med för jag tycker det är vansinnigt att tvinga någon att ha praktik en storhelg. Långa dagar både påskafton och påskdagen nu och lika lång på Bellas födelsedag, som sagt värdelöst!

Nu har jag klagat av mig lite så nu rycker jag upp mig igen...


Jag vill bara va hos morfar!

2012-04-06, kl 23:18:11

Trollungen ville absolut inte åka hem idag, hon vill bara va hos morfar talade hon om när det var dags. Man känner sig så hemsk när man nästintill släpar med sig henne ut ändå men det passade inte med övernattning idag och man kan ju inte alltid få som man vill, men i sommar då har moffa lovat att hon ska få sova över.

Bella kramade morfar länge och väl, mös med honom i soffan och vägrade släppa taget när det var dags att gå. Lilla lilla Bella som fram till sin ettårsdag blev panikslagen så fort morfar kom i närheten, lilla Bella som morfar var tvungen att muta med en piggelin på ettårskalaset för att hon skulle ta emot hans present (och nej det lyckades inte även om glassen var god trots saltet från alla tårar som hamnade på den) .


Det blev sent

2012-04-06, kl 20:10:17
Det blev en heldag hos pappsen så bilderna på tv-bänken får tyvärr vänta tills i morgon, Jonny ska aldeles strax köra hem flickorna och en kompis till oss och efter det får han hämta mig och Harley. Hade inte alls tänkt stanna så här länge men det var trevligt det med, ätit mat druckit kaffe och tjötat. Pappa har även sågat av stegen till flickornas säng så nu är vi en bit på vägen men Jonny får åka upp och slipa en annan dag med, funderar på om vi inte ska våldgästa pappas verkstad flera dagar för i det här skit vädret kan vi inte måla hemma hos oss.

Bäst att klä på dom stora trollungarna så dom är redo för hemfärd, hur har er långfredag sett ut?

Beroendeframkallande

2012-04-06, kl 16:00:12
Det är hemskt att tråkiga spel kan bli så beroendeframkallande, ett tag var det farmville osv och nu efter att ha hållt mig borta i en hel evighet har jag fastnat för något nytt.

Dags för utflykt

2012-04-06, kl 12:41:41

Njae inte så mycket utflykt kanske men vi ska åka hem till min lille pappa och slipa flickornas säng, det var ett rent helvete att stå med sandpapper och hålla på så vi åker dit och fuskar med pappas slipmaskin. Sen tänkte jag att vi ska snika till oss en kopp kaffe eller två med, flickornas tv-bänk är i alla fall klar nu så den ska bara skruvas ihop.

Ni får se bild senare ikväll det lovar jag, men nu ska vi hoppa ur våra pyjamasar och i

Och mitt i mitt inlägg ser jag att Jadie slitit av sig blöjan full av bajs och trampat i det, bajs på hela ungen och golvet. Blir nog ett bad innan vi ger oss iväg någonstans. Ett bad och skura golvet...
'


Då var det roliga över

2012-04-06, kl 11:09:37

Nu har alla åkt ut så nu var det roliga över, tråkigt att man ska stressa så mycket att det blir så här men det blir för dyrt att göra om dom. Får bli en chest piece någon gång i framtiden istället, det dröjer nog lång tid tills dess men så länge får jag vara glad åt mina snygga ärr.


Känner mig lite ensam

2012-04-05, kl 21:56:54

Trollungarna sover och den lille mannen är på påskmiddag med sina arbetskamrater, känner mig faktiskt lite ensam. Får bli en stund framför fråga Olle och sen en dusch tror jag, har haft lite gallstenskänningar nu på kvällen så mer avancerat än så blir det nog inte. Började slipa lite på flickornas säng innan med men det var ingen höjdare med ryggvärken så det får snällt vänta ett tag till, vad brukar ni göra när ni har en stund över på kvällarna?


Det blir inte alltid som man tänkt sig

2012-04-05, kl 17:33:00

Blev ingen praktik för mig idag, när jag väl kom fram med bussen var det knappt jag kunde släpa mig av den. Fick bli en tur ner till akuten istället, hatar dom här jävla gallstensanfallen! Fick en liten spruta i skinkan så nu mår jag bättre, det är vila och mycket vatten som gäller idag enligt läkaren och direkt tillbaka in om jag får ett till idag eller feber.

Så efter några timmar på akuten släpade jag mig hem och sov ett par timmar till eftersom jag var så förbaskat trött efter anfallet, i morgon är jag ledig men på lördag är det praktik för fulla muggar igen. Känns ju inte skit bra att ringa nerifrån akuten på tredje praktikdagen och säga att jag inte kommer, men jag hade inte mycket till val eftersom jag knappt kunde gå på grund av smärtan.

Men jag får väl se det positivt, bättre ett anfall idag när flickorna är på dagis och Harley hade barnvakt än när jag är hemma själv med alla trollungar...


Efterlysning!

2012-04-05, kl 14:09:00Lilla tröttisen

2012-04-05, kl 11:15:00

Medans jag är på praktiken bjuder jag på en bild på en liten tröttis, det är vääääldigt ansträngande att hjälpa pappa spela ska jag tala om. Nästan så man slockar på en gång!


Sara the smurf

2012-04-05, kl 07:01:25

Det blev en tidig morgon hemma hos oss, ja för oss är det tidigt i alla fall. Vi brukar sova fram till klockan åtta jag och flickorna, Bella är väl visserligen uppe men hon ligger framför tv:n i sovrummet och myser med mig tills jag går upp. Jag hade gärna snoozat några kvartar till men nu är det dags att lämna trollungarna på dagis, sen blir det en ny dag på praktiken.

Idag kommer jag gå under namnet Sara the smurf, blåmärket blir mörkare hela tiden och det ser väl fortfarande inte mycket ut för världen men inte gör det mindre ont för det. Vilken jäkla klant jag är! Men jag räddade i alla fall Jadie, det är huvudsaken.


Tyck synd om mig!

2012-04-04, kl 22:35:23

Äntligen hemma, hungrig som ett djur och blå över ryggen. Har sån jäkla värk i ryggen nu och har blivit fint blå där jag slog i, hoppas jag kan sova inatt för det blir tidig morgon när kidsen ska till dagis och sen är det dags för en dagtur på praktiken.

Tack för alla era söta kommentarer, jag önskar verkligen jag orkade svara på dom just nu men det får bli lite mat i magen och sen direkt i säng. Är trött så det  bara smäller om det och värken gör det inte bättre, det ser inte mycket ut för världen men fasen så ont det gör! Det är ganska ljust fortfarande men ca 15cm långt och 5 cm brett, tyck synd om mig nu när jag gnäller som ett litet barn haha...


Ångest!

2012-04-04, kl 21:00:00

Nu börjar Greys och jag är på praktiken...


Har han verkligen varit så liten?

2012-04-04, kl 18:12:00

Har min lilla knubbis verkligen varit så här liten?!?


Påskakärringar

2012-04-04, kl 15:32:00

Så här söta påskakärringar skickade jag till dagis idag


Aj aj aj...

2012-04-04, kl 12:40:52

Vet i fasen hur det ska gå på praktiken idag, när det var dags att gå med flickorna till dagis lyfter jag upp Jadie och snubblar baklänges över babysittern. Eftersom jag höll i Jadie och inte ville att hon skulle slå sig så tog min rygg smällen! Ryggslutet landade rakt på kanten av tv-bänken och det gör inte lite nådigt ont, helt plötsligt satt en mamma med sån ryggvärk att hon lipade på golvet och två trollungar stod på varsin sida och försökte trösta mamman.

Härliga ungar vad hade jag gjort utan dom, torka tårarna och rusa upp till dagis eftersom vi redan var försenade. Sen blev det en tripp ner till mammsen och smällde i mig en räksmörgås lite snabbt och lämnade av Harley, räksmörgåsar är bra frukost måste jag säga tack mamma.

Nu är det dags för praktik men jag har så gräsligt ont i ryggen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, minsta lilla rörelse gör så förbannat ont men jag kan ju inte strunta i praktiken så det får gå ändå. Har bunkrat upp väskan med alvedon och voltaren gel och hoppas på att jag klarar mig, det är ett långpass idag ända till 21:30 och i morgon är det tidig morgon igen. Surt eftersom bussen inte är hemma förrens 22:30 och inte ett öre får man för det här heller, nej Sara sluta klaga nu praktiken är ju rolig i alla fall.


Är ni sugna på en tävling till?

2012-04-03, kl 21:41:53

Jag har "lite" produkter jag ska testa först men sen mina vänner ska ni få tävla om de jag gillade allra bäst, härligt va? Det blir mer än en vinnare kan jag lova, så håll utkik för inom kort kommer recensioner och tävling upp.


Dagen har spenderats tillsammans med fina vänner

2012-04-03, kl 18:29:35

Putte var här på morgonen och gav mig sällskap när Jonny jobbade, när Jonny sen kom hem så plockade Sofie upp mig så åkte vi och pluggade lite ihop och drack kaffe. Nu på kvällen kom Michaela och John och busade med kidsen lite och tog en kopp kaffe, helt underbar dag helt enkelt. Nu blir det kvällsmys med den lille mannen och vi ska titta klart på filmen vi började kika på igår kväll, hur slutar er kväll?


Äntligen!

2012-04-03, kl 17:46:54

Idag kom tiden till kirurgen med posten, den sjunde maj är det dags för mig att träffa läkaren och nu ber jag till gudarna att han tycker som mig. Det fungerar ju verkligen inte att ha det så här längre, speciellt inte när jag är själv med barnen. Känner mig lugn helt plötsligt, visserligen kan han ju bestämma att jag inte ska opereras men jag tänker inte ge mig. Jag vill ju inte opereras för att det är roligt precis, håll tummarna för att det är en bra läkare!


Sovmorgon

2012-04-03, kl 10:12:50

Idag gick jag inte upp förrens tjugo över nio fast Jonny började jobba vid sex, trollungarna klättrade nämligen på Putte i soffan istället för på mig på morgonen. Riktigt skönt att få sova länge idag och jag hade gärna sovit en halvtimme till. Idag vet jag inte vad dagen bjuder på för äventyr men vi får mer besök och sen får vi se vart det leder, lite fika ska vi nog kunna klämma in under dagen i alla fall haha.


Natti natti

2012-04-02, kl 23:05:57

Blir tidigt i säng för mig ikväll eftersom jag varit igång hela dagen, brukar inte sitta och vara kanon trött redan nu men det kan ju vara skönt det med. Nu blir det film och mys i sängen med min älskling, hoppas bara jag kan somna sen för det ligger en karl och snarkar på min soffa. Stackars lille Putte slocknade innan och Johanna kunde inte få liv i honom och eftersom hon ändå skulle iväg och jobbar kunde han lika gärna få ligga kvar här, natt natti och sov så gott.


Bra första dag

2012-04-02, kl 19:38:29

Som förväntat kände jag mig helt lost på praktiken med alla koder, dörrar och annat som var nytt men nu hittar jag alla rum som jag ska i alla fall haha. Ledig i morgon och på onsdag är det tillbaka till praktiken igen, känns som det här kommer bli en rolig praktik. Mycket stick och roliga undersökningar och min handledare är jätte trevlig, nu har jag precis lagt barnen för natten och vi har fått lite besök.

Ska svara på alla era söta kommentarer lite senare men nu måste jag vara lite social först, tack förresten för alla era kommentarer och lyckönskingar man blir så glad när man möts av dom.


Outfit för bloggminglet 2012

2012-04-02, kl 13:46:00


Leggings: H&M
Linne: Vero Moda
Tröja: Vero Moda
Skärp: Gekås/Ullared
Öronhängen: Vero Moda

Har fortfarande lite beslutsångest gällande skorna, jag har ju några snygga par hemma men jag såg ett par vrålsnygga igår som matchar kläderna perfekt. Måste tänka ett litet tag till så får vi se hur det blir, men kläderna känns i alla fall enkla men snygga! Ni som ska gå på bloggminglet har ni bestämt kläder än?


Loppis fynd

2012-04-02, kl 11:14:00


Då var det dags för praktik idag

2012-04-02, kl 07:27:00

det är både roligt och nervöst, mycket nytt som jag måste lära mig men också mycket roligt som jag sett fram emot att arbeta med mer. Önska mig lycka till, det blir en heldag på praktiken idag så ni får nöja er med en del tidsinställda inlägg under dagen men dom är bra dom med haha.


Han är så söt min älskling

2012-04-01, kl 20:05:03

Han åkte och hämtade bingolotterna åt mig och inte nog med det han hade annat med sig också♥
Det blev lite skor

2012-04-01, kl 18:00:52

Trollungarna var inte på toppen humör precis så vi åkte aldrig och hämtade bingolotterna men jag kanske kan lura iväg Jonny att hämta dom, vill ju ha min lilla tantstund ikväll och än finns det ju tid. Nu ska jag öppna paket, lika roligt varje gång fast jag vet precis vad som finns i. Har beställt lite roligt till lilla grodan och till Annikas lille kille som ska döpas snart, nu kan du sitta och vara nyfiken ett tag haha.


Dags att köpa nya dojjs

2012-04-01, kl 14:00:34

Flickorna behöver nya vårskor eftersom dom växt ur de gamla, det får bli en tripp til A6 och se om vi hittar något där. Både mamman och pappan är lite sugna på nya skor med så vi får väl se om vi hittar något till oss allihop, sen blir det en sväng förbi morfadern för att hämta bingolotter tills ikväll.


Min fina underbara, fyra år och förhoppningsvis inga fler...

2012-04-01, kl 12:55:35

Idag firar jag och Jonny fyra år som förlovade, förhoppningsvis blir det inga fler sånna dagar att fira. Istället blir det bröllopsdagar att se fram emot, många bröllopsdagar...

Ni kan ju tänka er reaktionerna när vi berättade att vi förlovat oss, "april april". Inte världens bästa datum jag erkänner det men det var väl inget man tänkte på just då, men det här är vår dag nu.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<