Stackars lilla barn

2011-09-13, kl 09:56:58 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Arabelle 2011

Det kan inte vara lätt att ha en så dum mamma, vi fick ganska plötsligt ändrade arbetstider så igår när jag hämtade barnen på dagis sa jag bara att dom börjar senare idag. Inget mer med det liksom, men vad gjorde jag inte? Jo jag kollade inte anslagstavlan såklart.

Hela Bellas avdelning var i skogen när jag lämnade barnen och Bella blev såklart jätte ledsen när ingen av dom vanliga barnen eller fröknarna var där, jag har absolut ingen annan att skylla på än mig själv eftersom det var jag som var dum och inte kollade anslagstavlan igår där det stod med stora bokstäver att dom skulle ut till skogen.

Stackarn grät och skrek och ville absolut följa med mamma hem igen men det går ju inte, jag försökte verkligen få henne att se hur roligt dom andra barnen hade när dom dansade och sa att Jadie är ju där. Du kan dansa med henne gumman (och så hade jag världens leende på läpparna), inget hjälpte så det var ju bara att gå därifrån för jag tror inte det hjälper henne att jag stannar kvar för då blir det väl alltid såhär.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med jobbet inatt, undrar bara hur det ska gå att sova när man har så dåligt samvete.



Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<