Man vet att man lever när

2011-10-04, kl 14:00:49 | Kommentarer: 3 | Direktlänk | Min familj

Man har har hela huset fullt med ungar och annat, här hemma har vi nu inte bara Bella, Jadie och Harley. Vi har även fem små vovve bebisar en vovve mamma och två inneboende som beslagtagit soffan, Putte och Johanna har sovit här i två nätter och så även hundarna. Dags för nya tapeter i deras lägenhet och Tess vill inte släppa in främmande folk i lägenheten nu när valparna är så små, jag förstår henne till fullo så självklart fick allihop flytta hit ett tag.

Vi får se hur länge dom stannar, tror Putte ska åka hem och kolla hur långt dom kommit idag. Det är verkligen supermysigt att ha alla här men det blir så himla mycket mer att göra, vet inte hur många gånger jag torkat upp vatten för att Jadie badat i Tess vattenskål. Ungefär lika många gånger som vattnet har behövt bytas för att hon lekt med hundmaten i det. Eller är det lika många gånger som man behöver säga till den lilla ångvälten att inte flytta på kartongbiten som hindrar valparna från att rymma och gömma sig i hela lägenheten?

Ja i vilket fall så är det mycket extra jobb men det är värt det för goda vänners skull sen måste jag säga att jag älskar att ha hundarna här, det saknas en hund i det här hemmet men vi har bestämt oss för att inte chansa igen. Däremot verkar det som att pappa kanske ska ta en av valparna och då lär vi ju inte va sena med att låna sötnosen och vara hundvakt så fort vi får chansen.

Harley och dom andra bebisarna trivs otroligt bra med varandra och Tess behandlar Harley som sin egen lilla bebis med, så härligt att se dom ihop.


Kommentarer
Från: carolina

Nämen åh vilken lien sötnos:-) Grattis!

2011-10-04, kl 18:11:22
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Från: Johanna

Härlig bild! :)

2011-10-04, kl 19:57:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Från: Sandra - mamma till Molly

Måste ha missat men vad hände med Butch?

2011-10-04, kl 23:08:58
URL: http://surrovich.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<