Kort om dagen

2011-05-31, kl 23:54:03

Shopping, grillat, nyfärgat hår, härligt väder, UNDERBARA VÄNNER<3

Bilder på shoppingen och hår kommer i morgon, nu måste jag plocka lite efter dagens bravader innan jag somnar, är galet trött eftersom jag har varit uppe sen tre inatt då halsbrännan väckte mig.


Här går det inte sitta i det fina vädret

2011-05-31, kl 13:18:29

Ska parkera arslet på baksidan igen, ville bara tala om att jag lever. Väntar på alla min lille man ska komma hem med så vi kan grilla, mums!


Det gäller att ha fantasi

2011-05-30, kl 22:21:06

Har man inga byggklossar så funkar ved fin fint!
Ursäkta dom dåliga mobil bilderna


Oh jisses vilken natt

2011-05-30, kl 08:07:46

Jag tror inte ens jag ska gå och sova nu, jag går och dör istället. Helt jäkla slut i hela kroppen nu och ändå så uppstressad så man kunde tro att jag gick på speed eller nått, funderar på att plocka upp alla duplobitar som kidsen så fint slängt ut på hela golvet men jag vet ärligt talat inte om jag kommer upp ur datastolen. Får nog rulla in hela stolen i sovrummet och hasa mig över till sängen, natti natti allihop.


Va jobbigt det har blivit med mat helt plötsligt

2011-05-29, kl 19:41:52

Jag lagar nästan ingen mat hemma längre för jag kan inte med mat oset, jag kräks av dofterna och eftersom Jonny inte kan laga mat blir det ju inte lite hämtmat just nu. Korv kan jag koka för det luktar ju inte så men efter tre dagar i rad med kokt korv protesterade Jonny och då fick det bli hämtmat igen, jag vill kunna laga mat!

Hemlagad mat slinker ner superlätt men det är jätte svårt när man inte kan laga den själv, har ätit hemma hos mamma och svärmor någon gång nu men det går ju inte varje dag heller. Jag ska väl egentligen vara tacksam för att det värsta illamåendet är över så jag kan äta något alls men det är ändå jobbigt att varken kunna laga mat eller byta barnens blöjor utan att kräkas.

Jag har aldrig kräkts såhär tidigare graviditeter men det gör mig bara ännu mer säker på att det är en liten snopp som ligger och lurar där inne, vi får väl se vi får väl se. Bara hälften kvar nu v 20+1 idag.

Första dagen for din senaste mens var 07-Jan-2011 
 Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 15-Oct-2011 
 Du är gravid i vecka 20+1
Bebisen väger c:a 319 gram. *
Bebisen är c:a 23 cm från hjässa till fot. 
 Du har klarat av 50% av graviditeten.
 Du har 138 dagar till förlossningen.
Din första trimester varar från 07-Jan-2011 till 08-Apr-2011
 Din andra trimester varar från 09-Apr-2011 till 07-Jul-2011
 Din tredje trimester varar från 08-Jul-2011 till 15-Oct-2011


Känner mig helt seg i kroppen

2011-05-29, kl 07:31:56

Går och snurvlar och hostar så jag antar att det är en förkylning på g som gör att jag känner mig helt seg i kroppen, får väl bli en alvedon och hoppa i säng på direkten om jag ska orka jobba inatt med. Ha en underbar dag alla fina mammor (ni andra med förstås men en extra underbar dag till alla mammor idag)

Mamma jag älskar dig!
Tack för att du är en sån underbar mamma, mormor, svärmor och vän.
När jag blir stor vill jag bli precis som dig!



Sova sova sova säng säng säng

2011-05-28, kl 07:25:43

Nu är det dags att hoppa i säng igen och jag önskar er andra en god morgon, lite senare idag ska jag hem till farfar björn och fira honom eftersom han fyllt år och sen undrar jag om jag inte ska hem till mamma och ha lite morsdagfirande redan idag innan jobbet. Jaja det återstår att se nu blir det iaf sängen, pratade förresten med min lärare igår och nu är ännu en kurs klar och god känd wohoo!


Bildbomb: Ute hos Michelle

2011-05-27, kl 14:53:42


HON GÅR!

2011-05-26, kl 21:34:03

Jadie har ju som max tagit fem steg själv lite då och då när hon är så upptagen med annat att hon inte märker själv att hon går, men idag så släppte det och hon vandrade runt helt orädd flera gånger. Annars brukar hon sätta sig snabbt som attsingen när hon märker att hon inte håller i något men idag syntes det hur stolt hon var för att hon gick själv, självklart fick vi upp kameran i ungefär samma veva som hon tröttnade på att gå men det blev iaf några steg inspelade.



Griniga gamla gubbar

2011-05-26, kl 14:26:00

Vi var och storhandlade idag på Jonnys jobb och en av hans arbetskamrater bad honom om hjälp då hon inte visste vart en vara fanns, en liten bit därifrån stor en grinig gamal gubbe och hans fru och ser detta. Inget mer med det liksom men en kvart senare när vi kommit längre in i butiken händer det här

Gubbe: Hallå (med sådär riktigt sur ton) Hallå!
Jonny: Ja (för han ser att gubben tittar på oss)
Gubbe: Det går ju för fan inte komma ner i lådan och nå äggen
Frun: Men han jobbar inte här (lite sådär försiktigt och man märker att hon skäms lite över sin man)
Gubbe: Jo det gör han visst det! (fortfarande lika vresig)
Jonny: Ja jag jobbar här men idag är jag ledig och är och handlar, men varsågod här har du en kartong med ägg.
Gubbe: Ni får väl se till att skära upp sidorna på kartongerna så man når!
Jonny: Ja men som sagt så är jag ledig idag och jag går inte runt med kniv på mig så tyvär kan jag inte göra det, men nu har du dina ägg iaf.

Hela tiden får man höra om dagens ungdomar hit och dit men dagens pensionärer då? Hur kommer det sig att dom får bete sig precis hur fan dom vill, även om nu Jonny hade jobbat idag så kan man väl vara lite trevlig och be om hjälp istället...


Pyret

2011-05-26, kl 13:05:58

Jonny höll på att få en hjärtattack när barnmorskan på ultraljudet kikade en liten stund på skärmen och sedan säger: jag ska bara titta hur många det är. Nu var det ju bara ett litet pyre men Jonny trodde han skulle få en hjärtattack innan det kom fram.

Allt såg bra ut med pyret men vi ska tillbaka om en vecka igen för att se om pyret är lite mer samarbetsvillig och vill visa ansiktet för oss, sen var det något på hjärtat som inte gick att se helt klart. Hon tyckte hon såg det på bilden men ville vara helt säker, vet inte om det var likdant med Bella eller om det var Jadie men det är inget som oroar oss iaf.

Förhoppningsvis får vi lite bättre bilder nästa gång med eftersom pyret inte alls ville titta mot oss denna gången, blev flyttad en vecka med så istället för den 21 Oktober är nya datumet den 15:e oktober och det gör mig inget alls. För min del hade jag gärna blivit flyttad till september haha.

Vecka 19+5


Varför utsätter man sig för detta om och om igen?

2011-05-25, kl 22:38:21

Vi köpte en skohylla idag från ikea och jag förstår inte varför man utsätter sig för att skruva ihop ikea hyllor mer än en gång i livet, nu sitter den iaf på plats och det blev skit bra men det tog sin lilla tid och x antal svordomar. Kidsen fick även nya skor eftersom deras små fötter växer som ogräs och Jadie slängt av sig ännu en sko som är spårlöst försvunnen, fräsiga sommarbyxor blev inköpt med bara för att liksom.


Nu har vi gjort det igen

2011-05-24, kl 22:47:49

Vi har städat aldeles för bra, kameran är helt borta ch vi har troligtvis städat bort den. Jag som tänkte lägga upp ultraljudsbilderna men det får väl vänta tills vi stökat ner så pass mycket att vi hittar den igen, varför ska man alltid lägga saker på så bra ställen att man inte hittar dom igen?


Tvätten är i full gång

2011-05-24, kl 15:44:00

Hade mycket hellre sovit en stund till eftersom det blev jobb natten som var och jag inte han att sova igår, men så är det kände att skruttungarnas jackor var tvugna att tvättas så då är det lika bra att köra på. När tvätten och allt är kvar ska jag se om jag inte hinner med att lägga upp bilderna från ultraljudet.


Åh va jag längtar

2011-05-23, kl 10:04:53

Idag är det ultraljud på schemat, inte förrens halv fyra men iaf. Har längtat halvt ihjäl mig flera dagar nu och knappt kunnat sova, nu äntligen får vi se dig pyret. Sist var du bara en liten liten prick...


Natta dags

2011-05-22, kl 15:26:38

Precis hemkommen efter att ha våldgästat ute hos Michelle med familj, synd att hon skulle ha huvudvärk men va fasen det gick ju bra ändå. Lite mat fick vi och det är ju inte fy skam men nu ska jag försöka sova en stund eller åtminstone vila för inatt blir det jobb.


Jag förstår inte varför folk skriver att mina barn är tjocka...

2011-05-21, kl 23:11:59

Dom ser väl ut som vilka ungar som helst?


Det är farligt med fint väder

2011-05-21, kl 15:34:42

Städar lite här hemma nu och lämnade dörren till uteplatsen öppen, efter en stund hör jag nått "tickande" i köket och får syn på en liten fågel som hoppar runt där inne. Gick för att hämta kameran men då hade min nya lilla vän redan hittat ut, skönt det iaf. Hade problem på ett gammalt jobb där en fågel flög in flera ggr per dag och nästan aldrig hittade ut själv.


Ikväll firar vi

2011-05-20, kl 19:12:10

I torsdags förra veckan firade jag och Jonny fyra år tillsammans men det blev ju inget större kalas, så ikväll kommer farmor Yvonne hit och sover över så vi kan gå ut och äta lite gott och avsluta kvällen med bio. Imorgon tar hon barnen när dom vaknar och vi får sova ut, kan det bli bättre? Nu ska jag pussa mina små trollungar hej då och sen åker vi, ha en underbar kväll ni andra med.


Marknad

2011-05-20, kl 10:42:27

Idag ska jag och kidsen ner till huskvarna marknad och kika runt lite, blir till att ta en liten promenix ner med finaste Sofie sen. Nu ska jag försöka sysselsätta barnen tills det är dags att gå.


Bildbomb förskolans gårdsfest

2011-05-20, kl 00:26:04


inskolningssamtal

2011-05-19, kl 14:22:36

Idag var vi på Jadies inskolningssamtal och det gick bra, fick reda på att det blir lite förändringar i höst som lät jätte bra och blöjproblemen är förhoppningsvis lösta. Känner att redan sen förra veckan har jag fått mer förtroende för en av fröknarna och nu har vi även hennes nr om vi skulle vilja ta upp något akut och hon inte är där, det känns jätte bra nu faktiskt. Vi fick även höra lite om Jadies utveckling och kollade på lite bilder från tiden på förskolan, sötunge säger jag bara.

Om några timmar blir det att gå tillbaka till förskolan och gå på "gårdsfest" med kidsen, det ska bli kul. Sulle va lite tipspromenad och uppträdande från dom äldre barnen, men först ska jag se om jag kan slänga i mig och Jonny lite mat.


hela dagen bara försvann

2011-05-18, kl 18:34:05

Efter att kidsen kommit hem från dagis sov dom middag och jag somnade nog inte många minuter efter dom, Jonny han somnade på soffan brevid mig och när vi vaknade igen hade hela dagen försvunnit. Hunnit med att laga och äta mat men mycket mer än så lär man ju inte göra idag, kanske lika bra det för jag är fortfarande trött som en gnu.


Så sitter man här igen

2011-05-17, kl 20:25:49

och pusslar med barnvakt, krockar lite nu när Jonny fått sitt sommarschema med. Farmor och faster har fixat det mesta men det är några nätter och helger kvar som måste ordnas med, det löser sig säkert.


Foglossningar

2011-05-17, kl 13:34:04

Foglossningarna from hell är tillbaka och jag vill bara sätta mig ner i ett hörn och dö, jag hade ju bestämt att jag inte skulle ha det denna gången ju. Jag har verkligen inte tid med sånt här när jag ska jobba hela sommarn, jag får väl trösta mig med att det bara är när jag ligger ner och vänder mig om eller lyfter benen. Inget när jag lyfter barnen eller går men med tanke på att det börjat nu så är det väl bara att vänta på att helvetet börjar sen.

Usch ville verkligen inte tro på att det var foglossningar men efter tre hela nätter är det kanske dags att inse att jag inte slipper undan denna gången, bara att släpa fram mitt foglossningsbälte och hoppas på att det hjälper.


Utemöbler

2011-05-16, kl 19:49:11

Vi har varit och tittat på nya utemöbler idag men vi kunde inte alls komma överens om vad vi skulle ha, jag hade tänkt mig att jag hädanefter ska leva lyxliv och bli hollywoodfru så jag vill ha lite mer lounge stil på det hela. En soffa med mjuka dynor som man bara kan pösa ner sig i, Jonny däremot vill ha ett bord och fyra stolar. På onsdag ska vi spana in några fler möbelbutiker och se om vi kan samsas annars får vi väl köpa möbler till varsin sida av huset haha.

Det här skulle ju kunna vara ett mellanting då.


trött som en gnu

2011-05-16, kl 09:28:30

Tror det blir till att inta soffläge en stund innan det är dags att åka in till stan och fika med kidsens farmor och faster.


Vad gör ni i sommar?

2011-05-16, kl 00:16:57

Ni med småbarn vad gör ni i sommar? Vi har valt att inte ta någon semester i sommar för att jag ska arbeta upp min föräldrapenning istället, vi har tänkt att göra dagsutflykter och möjligtvis åka iväg en tre-fyra dagar. Men nu behöver jag tips på vad man kan hitta på med såhär små barn, i vanliga fall hyr vi alltid stuga i halmstad men det är ju mer för min och Jonnys skull än barnens. Jag vill alltså ha tips på roliga saker för barnen med, än så länge har vi bestämt oss för borås djurpark men det känns lite "tunt" att bara göra det i sommar. Så ni med små barn vad ska ni göra, vad har ni gjort när barnen var små?


Vem har sagt att man behöver syskonvagn?

2011-05-15, kl 20:38:51


Oh fy va jobbigt det här är

2011-05-15, kl 17:07:49

Jag har ett sånt otroligt jävla gottesug nu så jag dör snart, det har suttit i ända sen igår och det vill verkligen inte försvinna. Såhär var ju visserligen hela graviditeten med Jadie men ändå, kunde väl vara lite mer som det var med bella bus. Då var det clementiner och gurka som stog högst upp på listan och gud nåde den som åt upp det sista av mina clementiner och gurkor här hemma. Nej nu ska vi åka in till stan och köpa lite tjockis mat så jag blir nöjd, funderar på att unna mig en liten snickers med. Vågen står ju stadigt stilla just nu och jag tror inte jag går upp tio kilo av en snickers...


Har börjat med världens tråkigaste kurs nu

2011-05-15, kl 07:39:00

Okej kanske inte världens tråkigaste men jag måste säga att Människan socialt & kulturellt inte är en favorit precis, fan att dom var tvungna att gå på närvaron när betyget sattes i gymnasiet. Hade ju hela jäkla kursen klar liksom men shit the same inget att göra åt nu, vill bara få det överstökat med kursen nu så jag får börja med Sjukvård och sånt där annat roligt sen.

Nehepp lika bra att hoppa i säng så jag kan fortsätta plugga lite senare idag, tror mamma skulle komma förbi en stund sen med och finaste Jessie om det blir som vi tänkt oss. Natti natti mina vänner!


Om en skulle klä på sig lite

2011-05-14, kl 19:47:16

Snart dags för jobb igen, kanske skulle klä på mig lite då. Har en känsla av att det inte uppskattas om jag kommer dit i bara trosor...


Somnar snart sittandes

2011-05-14, kl 07:27:50

Är nått så grymt trött efter natten på jobbet nu eftersom jag inte sov bra igår, idag kan jag inte lägga mig heller eftersom Jonny jobbar till tolv. Suck, pust och stön va jobbigt det blev helt plötsligt. Kan iaf trösta mig med att jag hunnit göra klart det allra sista i ena kursen så nu är det bara att lämna in det till skolan och börja med nästa kurs.


Seg idag

2011-05-13, kl 17:08:39

Inatt blir det jobb så jag har försökt sova idag men det gick mindre bra eftersom någon av grannarna har spikat halva dagen, det är nog enda nackdelen med att jobba natt. Annars är allt prima, nu ska jag leka lite med mina små trollungar.


Mitt hjärta<3

2011-05-12, kl 20:38:31

Idag har du varit min i fyra år och många fler ska det bli
Min sexiga lilla man

Hur firar vi då? Jo med varsin skål nudlar och ett halv glas avslagen cola, det är lyx det!


Här var det dött idag

2011-05-12, kl 19:41:25

Men det har varit fullfart idag så jag har inte riktigt hunnit med, först inskolnings samtal för Bella sen träffade jag söta Sandra och satt och pratade med henne en stund. I nästa sekund var det dags att hämta kidsen från dagis igen och sen tog vi en liten middagslur hela familjen, varit och köpt sandaler och solhattar och hunnit med lite ute lek med. Skönt att dagen gått fort men otroligt tråkigt att vi inte hunnit med något på vår dag...

kvällsmys


Säger hon nej så menar hon nej

2011-05-11, kl 13:08:01

Som vanligt när vi skulle hämta Bella bus så ville hon inte gå hem så jag och Jadie fick sätta oss ner och bygga med klossar en stund, om Bella hade fått bestämma så skulle hon vara på förskolan dygnet runt. Hon verkligen älskar personalen och sin kompis R, hon pratar hela dagarna om honom hemma och dom leker så bra på förskolan. Så självklart var det ju mycket roligare att stanna kvar och leka med R idag, nått som är roligt under hemgången är att jag absolut inte får ta med henne hem men om någon ur personalen där frågar om dom ska klä på henne så följer hon snällt med och sätter sig gärna i vagnen.

Idag när vi kom på morgonen gav hon ifrån sig ett jätte tjut och sprang fram och kramade sin fröken (säger man fröken nu?), snacka om att mamma hjärtat smälter när hon kramas med dom och speciellt när man ser henne och R leka. Ibland önskar man nästan att man kunde stanna på förskolan hela dagen bara för att titta på när Bella och R kramas och leker.


En dag ute i solan

2011-05-11, kl 10:00:46

Varning för barnätade stolar

Arabelle och hennes nya bästa vän Tess


Känner mig aningen lat idag

2011-05-10, kl 15:57:20

Borde egentligen tvätta men jag sätter mig nog i solen en stund istället, ikväll blir det grillning med Putte och Johanna. Nehepp solstolen ropar på mig...


Sötunge

2011-05-09, kl 21:41:00


Gör ert jobb för fan! upd:

2011-05-09, kl 13:55:58

Jag hade planer på att ringa rektorn men idag ringde han mig då han och personalen fått nys om min blogg, känns bra faktiskt och jag tror det kommer bli lite ordning på det här nu. Rektorn sa att han skulle sitta med på utvecklingssamtalet eftersom jag har lite svårt att ta upp det här med personalen, det känns faktiskt jätte bra och förhoppningsvis så blir personalen bättre. Jag får försöka stå på mig och ta upp det jag tycker är fel och blir det som jag hoppas så löser sig allt och jag får bättre förtroende för personalen, ja vart vill jag komma med det här egentligen. Jo att det känns bra faktiskt, skönt om vi kan reda ut det här tillsammans. 


ÄNTLIGEN!

2011-05-09, kl 09:07:30

Satt hela jävla dagen igår och försökte uppdatera bloggen men nej då, icke sa nicke det fungerade ju inte. Nu när det äntligen fungerar igen kommer jag faktiskt inte på något vettigt att skriva, men det är som det är. Kidsen är iaf på dagis och här blir det soffläge en stund för mig.


Härligt när man hinner umgås

2011-05-08, kl 14:57:00

Gick upp klockan två och Jonny säger att han börjar jobba klockan tre, skönt iaf att vi får sova brevid varandra inatt. När jag började jobba natt kunde Jonny knappt sova för jag inte låg där brevid och jag hade faktiskt jätte svårt att somna på dagarna just för att min älskling inte var där. Nu sover vi gott båda två men det finns nog inget som slår en nattssömn tillsammans, det känns lite extra skönt.


Så var det dags att lägga sig då

2011-05-08, kl 07:19:22

Har nått så grymt ont i mitt ögonbryn och öga, jag var smart nog att dra ansiktet rätt in i den här grejjen men hänger kläder på över badkaret när jag skulle lyfta i kidsen i badet igår. Är lite svullen över ögat och har världens minsta blåtira under ögat, knappt märkbart men åh så ont det gör ändå. Nej dags att hoppa i säng nu då och bara njuta av livet, liten lever rövare där inne och det är så otroligt mysigt. Än så länge måste man ju stanna upp i det man gör för att känna att det verkligen är liten men finns det något bättre än att bara stanna till och njuta av allt...


Finbesök

2011-05-07, kl 18:50:23

Barnens syssling med föräldrar är här, sån liten sötplutt är han. Det bästa med att dom kommer hit är att Jenny alltid har med sig massa gott fika haha, nej nu skojjade jag bara. Alltid trevligt när dom kommer men det blir ju inte sämre för att Jenny bakar himelskt gott och nästan alltid har med sig något, nu blir det en liten tårtbit innan det är dags att åka till jobbet.


Tyst som en liten mus

2011-05-07, kl 14:57:10

Arabelle har kommit fram till att hon faktiskt inte behöver ligga kvar i sängen på morgonen tills vi kommer in och hämtar henne, istället säger hon inte ett ord utan kommer tyst som en lite mus ut från sitt rum och skriker: Hej mamma! precis i ens öra. Jag har aldrig sett en gladare unge, däremot blev inte mamman så glad när hon gjorde detta halvsju i morse och mamman ska jobba inatt.

Lilla söta skrutt unge, hon går aldrig upp innan halv nio annars så jag antar att hon brukar vakna och somna om så tidigt på morgonen. Men hon är ju inte dum min lilla gris så hon förstår ju att hon inte alls behöver somna om när hon kan gå upp själv, fram tills igår steg hon inte ens ner från sängen förrens jag eller Jonny hämtade henne och jag måste säga att det var väldigt skönt att veta precis vart man har henne.

Liten gris



Säljes

2011-05-06, kl 22:38:00




♦Grön klänning/Tunika, begagnad men i bra skick. Älskar den men den är tyvärr för liten för mig nu, stl 40/42.
Pris: 35kr (frakten inräknad)

♦T-shirt med miss piggy, aldrig använd med lapparna kvar stl L.
Pris 40kr (frakten inräknad)

 

♦Snygga jeans, sparsamt använda så gott som nya stl 36.
Pris 100kr (frakten inräknad)


Skicka ett mail om vad du vill ha så skickar jag konto uppgifter, skickas samma dag som jag ser inbetalningen på mitt konto.
Först till kvarn!


*

2011-05-06, kl 22:16:53


Dagen började bra

2011-05-06, kl 12:48:01

Dagen började bra när minstingen i familjen bestämde sig för att göra ett facedive ner från soffan, som tur är så blev det inga märken eller någonting och plutten är som vanligt. Helt otroligt att man kan klara sig så när man verkligen dyker ner och landar på ansiktet.


Visst är det härligt när...

2011-05-05, kl 18:26:28

Visst är det härligt när man precis skrivit klart ett långt inlägg och ena ungen helt ljudlöst kryper in under databordet och stänger av datorn.


Underbart!

2011-05-05, kl 07:03:59

Igår bökade pyret runt ordentligt en liten stund och det var så härligt att äntligen känna av det lilla livet där inne, trodde jag kände något förra veckan men det kan lika gärna varit gaser. Nu är jag faktist säker på att det var pyret...


Nakenfisar!

2011-05-04, kl 16:41:33

Det vet i fasen vem som blev blötast av kidsen och Jonny men rena blev dom alla tre iaf.


Willvin walkers

2011-05-04, kl 09:41:09


Dag 6 (1/5)
Steg: 2286

Dag 7 (2/5)
Steg: 1

Dag 8 (3/5)
Steg: 4577

Måste byta den här jäkla stegräknaren innan jag tar livet av den, jag skulle tippa på att jag ligger mellan 6000-8000 dom här dagarna egentligen men eftersom stegräknaren nollställer sig vet jag faktiskt inte.


Neutrogena Visibly Clear

2011-05-03, kl 22:08:49

Jag har genom Buzzador nu testat Neutrogena Visibly Clear ett tag mot pormaskar och lite har det faktiskt hjälpt, inte alls så mycket som jag trodde men man får väl vara glad för det lilla. Vet inte om det kanske beror på alla hormoner i kroppen nu för min hy har ju definitivt blivit mycket sämre sen jag blev gravid igen, känns som att det faktiskt kan spela in rätt mycket för jag vet andra som fått riktigt bra resultat. Är du sugen på att testa Neutrogena Visibly Clear för att se om det passar dig så skriv en kommentar nedan så väljer jag ut några som får testa sen, vill du inte testa Neutrogena Visibly Clear men bli buzzador själv så kan du bli det här. Ange gärna mig (Neccin) som värvare så blir jag jätte glad.


Willvin à la Jonny style

2011-05-03, kl 20:56:00

Liten smygtitt


Nu skiter jag i det här...

2011-05-03, kl 18:52:43

...och slänger den förbannade stegräknaren åt helvete.


Då har man sprungit ett maratonlopp

2011-05-03, kl 09:38:23

Nej inte direkt men det känns som det, fick jaga trollungen i hela lägenheten för hon skulle bestämt gå till dagis i nattlinne och inget mer.Blir kanske lite lagom kallt om man inte ens har byxor på sig, men efter nästan en kvarts jagade kunde jag brotta ner ungen i soffan och få på henne kläderna. Självklart asgarvar ungen bara och försöker åla sig iväg, hon kallas ju inte Bella bus för intet...


Vårkampanj

2011-05-02, kl 14:07:29


Eftersom barnen fick stanna hemma köpte vi lite presenter till dom från mässan

2011-05-02, kl 13:23:00


 


Skit stegräknare

2011-05-01, kl 20:24:52

Idag IGEN har stegräknaren nollstält sig, trött jag blir på det här. Tur att man lärt sig hålla koll på den så jag har ett litet hum om vad antalet steg borde ligga på idag.


Willvin walkers

2011-05-01, kl 14:24:00


Dag 4 (29/4)
Steg:4010

Dag 5 (30/4)
Steg: 6669


Norrköping

2011-05-01, kl 12:18:03

En helt underbar dag i Norrköping och jag hade banne mig kunnat åka dit idag igen men det är ju inte Jonny så sugen på, träffade kusin en stund som tatuerade på mässan så det blev till att tjöta lite med honom. Sen gick jag och förälskade mig i en annan, det behöver vi ju inte tala om för Jonny. Killen som piercade mig, helt fantastisk person. I think im in love! Nej men ärligt nu, han kan verkligen sitt jobb och han hade en så härlig och avslappnad personlighet. Min puls slog i hundranittio när vi skulle in i piercing rummet men så fort vi började prata blev jag lugn som en filbunke, det är faktiskt inte alla piercare som fixar sånt där vissa trissar nästan upp en mer. I vilket fall som helst kommer jag numera göra alla mina piercings på federal i Linköping, har inte hittat någon bra piercare här i jönköping (nu har jag ju inte träffat alla) så en bilresa på en timme är lätt värt det. Speciellt eftersom varenda kotte i deras "team" verkar vara helt otroligt söta, duktiga och fantastiska.

kusin

min fantastiska piercare

Jonny och Putte är lite trötta på att vänta på mig och Johanna haha

Johanna gjorde en skit snygg medusa

Tog en liten bild på min pärla idag innan jag plåstrade om den igen


Måste sova nu känner jag men bjuder på två små bilder från dagen

2011-05-01, kl 00:48:52

Min nya älskling, love it!


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<