Vart är kläderna?

2011-03-28, kl 16:41:28 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Arabelle & Jadie 2011

Idag har barnen äntligen kunnat gå till dagis igen, dom är fortfarande lite hostiga men pigga och glada ändå. Känns helt sjukt att betala så mycket pengar när dom ändå aldrig är där när dom är sjuka, stämpelkort hade varit skitbra för som det ser ut just nu så betalar vi fullpris för en hel månad fast kidsen kanske går heldagar två gånger i månaden annars är dom som vilka andra femtontimmars barn som helst.

Lite lustigt med att man betalar för att ha dom där heltid och så får dom ändå inte vara där om Jonny jobbar kväll som han gör idag t.ex, tycker dom kunde få gå lite längre dagar ibland bara för att, eftersom vi ändå betalar för det men icke då.

Påtal om något helt annat, eller nästan iaf så undrar jag vart fan ungarnas kläder är, märkte upp en hel hög med kläder som skulle med som extra kläder till dagis men nått smartass har städat bort dom. Köpte fina tryck att stryka på från gladagrodan så kläderna fick ligga kvar i köket för att svlana av och så gick jag och la mig, när jag sen gick upp igen var kläderna puts väck och ingen vet vart dom är...

Två små randiga ryggar


Kommentarer
Från: Anonym

reglerna e sånna att man inte får ha barnen på dagis om ena föräldern är hemma =/ men de e ju skummt att du inte får ha dom längre de dagar du jobba natt och jonny e å jobar förmiddag? Då måste du väl få sova? Sen ska du veta att man betalar fullpris på loven också och ledighet å allt. så sjukt så de e inte sant

2011-03-28, kl 17:16:32
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Anonym

Ja jag vet, helt sjukt. de e många gånger jag suttit o varit förbannad för att man ska behöva betala när de inte är där. ex sommarlovet å vinterlovet osv.

2011-03-28, kl 22:46:13
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<