3år förlovade firas på bästa sätt!

2011-03-31, kl 21:34:19

Imorgon har jag och Jonny varit förlovade i hela tre år, ja vet vilket skämt hahah. Inte världens bästa datum kanske men så är det, på vilket sätt firas detta då? Jo Jonny han jobbar mellan 15-20 men innan dess ska vi åka hem till pappa och ge honom alla våra besparingar, nej nu ljög jag inte alla våra besparingar men vi ska minsan bli bilägare för första gången i hela vårt liv. Känns så jävla skönt faktiskt att ha en egen bil och inte nog med det så slår vi på stort när vi ändå håller på och köper en tvättmaskin och torktumlare i helgen.

Time for one more Happyface!


Vad hände med våren?

2011-03-31, kl 14:44:59

Igår var det vår och jätte härligt väder men idag verkar vädret ha tagit ett jätte kliv tillbaka till höst, usch va tråkigt jag vill ju ha sol nu!

Förresten så är jag jätte sugen på Pallas Athena mat men orka hämta maten och åka buss hem då hinner det ju bli kallt *suckar högt*


Så hur går det med vikten nu då?

2011-03-30, kl 19:09:49

Jag har inte vägt mig sen mina 96,3kg och det är några veckor sen nu och sen dess har det kunnat gå åt vilket håll som helst, tillsammans med illamåendet så har jag väl inte levt jätte hälsosamt. Vikten kan ha gått ner för att jag knappt fått i mig någon mat men den kan även ha gått upp då det blivit oregelbundna mat tider och mycket småätande. Det nyttiga har även flugit ut genom fönstret då jag helt enkelt ätit det jag fått ner.

Sen jag fick mina piller har det blivit bättre, nio av tio dagar funkar dom super mot illamåendet och då har jag varit nyttig. Men på kvällarna är det lite värre eftersom jag inte kan ta mina piller försent då det är koffein i så får jag leva med att må dåligt på kvällen och då ryker ju det nyttiga igen, träningen har inte heller gått så bra för jag har varit så sjukt trött. Och att vara trött och må illa är ingen bra kombo på löpbandet kan jag tala om men tillsammans med det fina vädret så har orken kommit tillbaka i små steg, nu ska jag hålla hårt på promenaderna igen och förhoppningsvis försvinner illamåendet helt snart så jag kan gå tillbaka helt till mitt nyttiga liv.


Arbetsnarkoman, javisst!

2011-03-30, kl 13:55:31

På tisdag och onsdag nästa vecka ska jag gå brevid för att kunna börja på mitt tredje jobb, japp ni läste rätt mitt tredje! Så är det när folk nästan aldrig är sjuka och man vill få lite extra pengar, blir många tanter och gubbar att hålla reda på sen. Ska bli kul att se hur dom jobbar på det nya stället med för på dom två ställen jag jobbar just nu är det helt olika på, men det märker jag nästa vecka. Gött iaf om det blir lite extra tider nu.

Life is great!


Fy fan vad jag mår idag

2011-03-30, kl 10:29:57

Idag har mina illamående tabletter inte hjälpt iaf, det är nästan så jag kräks bara av att böja mig framåt. Hua va jobbigt det ska vara att må illa då, hoppas det går över snart.


Frutti Smoothie

2011-03-29, kl 17:26:08

Vi har testat Frutti Smoothie här hemma genom Buzzador och jag kan bara säga att kidsen älskar den och som förälder måste jag säga att det är ett jätte bra och nyttigt alternativ till festis och snabba mellanmål, Frutti Smoothie innehåller bara frukt och inget onödigt socker. Tummen upp för Frutti Smoothie alltså! Det är något jag verkligen kan rekomendera er andra föräldrar att testa, jätte smidigt att ha med i väskan om den lilla hungerna smyger på när ni är ute och eftersom det är en Smoothie med sugrör så kladdar det inte.


 Vill du själv bli Buzzador och få chansen att testa olika produkter så registrera dig HÄR. Ange gärna mig (Neccin) som värvare så blir jag otroligt glad, just nu håller vi även på att testa Lovefilm och snart får jag hem produkter från Neutrogena Visibly Clear. När Neutrogena Visibly Clear produkterna kommit tänkte jag att ni läsare skulle få testa produkterna med.


Det var hemskt vad saker försvinner här

2011-03-29, kl 13:07:14

Har hämtat kidsen från dagis och när vi kommit hela vägen hem ser jag att ena ungen bara har en stövel på  sig, tillbaka och leta på vägen och hittar den fasen inte. Vart har hon sparkat av sig den? Funderar på om den ligger under en hylla i affären eller nått eftersom vi fick springa in och köpa potatis till maten, blir potatismos och ungsbakad falukorv idag. Mumma!


Goodiebag

2011-03-28, kl 19:32:10

Som jag skrev tidigare så tänkte jag plocka ihop en liten goodiebag och lotta ut men nu undrar jag

Blir det många bra förslag så kanske det blir fler goodibags


Vart är kläderna?

2011-03-28, kl 16:41:28

Idag har barnen äntligen kunnat gå till dagis igen, dom är fortfarande lite hostiga men pigga och glada ändå. Känns helt sjukt att betala så mycket pengar när dom ändå aldrig är där när dom är sjuka, stämpelkort hade varit skitbra för som det ser ut just nu så betalar vi fullpris för en hel månad fast kidsen kanske går heldagar två gånger i månaden annars är dom som vilka andra femtontimmars barn som helst.

Lite lustigt med att man betalar för att ha dom där heltid och så får dom ändå inte vara där om Jonny jobbar kväll som han gör idag t.ex, tycker dom kunde få gå lite längre dagar ibland bara för att, eftersom vi ändå betalar för det men icke då.

Påtal om något helt annat, eller nästan iaf så undrar jag vart fan ungarnas kläder är, märkte upp en hel hög med kläder som skulle med som extra kläder till dagis men nått smartass har städat bort dom. Köpte fina tryck att stryka på från gladagrodan så kläderna fick ligga kvar i köket för att svlana av och så gick jag och la mig, när jag sen gick upp igen var kläderna puts väck och ingen vet vart dom är...

Två små randiga ryggar


Gött mos!

2011-03-27, kl 09:18:27

Jag måste säga att det känns otroligt gött att ha betalt alla räkningar utan att ha rört ett öre av min lön som var skit bra denna månaden, nästan halva Jonnys lön är kvar och vi har lagt undan pengar så vi har råd att köpa en bil nu på en gång bara vi hittar en. Detta firas med Ullared näst nästa vecka och för att fira extra mycket ska jag plocka ihop en liten goodiebag att tävla ut till någon av er.

life's good!


Barnvakt

2011-03-25, kl 19:21:53

Tänkte jag skulle se om vi kunde få tag på barnvakt någon dag nu i veckan så jag kan åka till ullared, Jonny är väl inte jätte taggad direkt men han går med på att åka till ullared för min skull. Så nu återstår bara att fixa barnvakt för jag tror inte barnen uppskattar varken resan dit eller att trängas med så mycket folk där inne, sen måste jag höra med pappa om vi kan stjäla bilen över dagen med.

Det enda jag faktiskt fixat än så länge det är en gps som söta Michlo lånar ut så vi hittar dit haha, nu är det dags för jobbet igen...


Ibland undrar jag vad doktorn gett mig för piller egentligen

2011-03-24, kl 19:49:20

Läkemedlet används mot spänningar och ångest vid nervösa besvär, alkoholmissbruk och beroende av narkotiska medel. Sömnrubbningar och svår oro. Som lugnande medel före operation och tandingrepp. Rörelsesjuka, till exempel sjösjuka. Hudklåda och allergier. Yrsel och Illamående.

Mina små piller hjälper visst mot mycket dom, tur att dom hjälper mot mitt illamående iaf men ett tag började jag faktiskt undra vad jag fått utskrivet egentligen. Dom är förresten till för att göra mig lite piggare nu med eftersom jag är så förbannat trött hela tiden, den punkten misslyckas dom faktiskt på för jag är fortfarande lika trött men så länge dom hjälper mot illamåendet så är jag nöjd. Men mår du dåligt på något sätt så har jag ju lite mirakel piller här hemma som tydligen hjälper mot det mesta.


Fullt upp

2011-03-24, kl 07:36:00

Jobbat första natten nu så är det tre kvar, all den vakna tiden hemma går åt till att lära mig den nya mobilen. Går väl sådär måste jag säga, än så länge har jag lärt mig ringa, sms:a, gå ut på internet och lägga in alla kontakter. Så ja det viktigaste har jag ju lärt mig men det finns ju så mycket mer man kan göra med min flashiga lilla sak och jag har inte en aning om hur man gör det haha.


Det brinner!

2011-03-22, kl 11:47:00

Jonny och jag satt och kollade på film igår när barnen hade lagt sig, helt plötsligt börjar brandvarnaren tjuta. Det var ju för att batteriet höll på att ta slut och det är jätte bra att den varnar för det så man hinner byta baterier, det är bara det att hade den börjat tjuta en timme senare hade vi legat och sovit. Snaka om hjärtattack om den hade börjat tjuta mitt i natten, vi hade säkert trott att det brann hos oss och farit runt som yra höns och väckt både barn och grannar innan vi hade förstått att det bara var batteriet.

Tur att den inte larmade senare än vad den gjorde, för att vakna till brandvarnaren är nog ingen hit.


Neeeeej!

2011-03-22, kl 09:56:25

Min mobil slutade fungera igårkväll, helt utan förvarning bara dog den och jag får inte igång den igen. Den ligger och startar upp men så fastnar den på "startbilden" sen stänger den av sig och börjar om igen. Så har den hållt på sen igårkväll och inget jag testar får igång den igen, nog för att jag behöver en ny mobil men jag hade ju tänk mig att den jag har kunde hänga med en stund till. Iaf tills jag hade fått tummen ur och köpt en ny, men det får bli till att åka och köpa en ny idag.

Har kikat runt lite på nätet men inte hittat någon jag fastnat för, får se vad det blir sen. Jonny ska köpa en ny idag med för den han har är nog från stenåldern, vi har ju tänkt att köpa nya länge både han och jag med det har funnits roligare och framförallt viktigare saker att lägga pengar på. Men men nu är det som det är, måste ju ha en ny då jag är beroende av mobilen om jobbet ringer plus att jag beställt lite saker som det är sms avisering på och dom sakerna vill jag ju hemskt gärna få hem.



Ultraljudet

2011-03-21, kl 18:54:26

Ultraljudet gick bra och pyrets hjärta tickade på så fint, jag är i vecka 9+3 idag. Anledningen till att det inte syntes sist trodde läkaren va för att min livmoder sitter så högt upp, jätte högt upp tydligen. Inget fel i det men det blev svårare med vul då, idag gjorde hon ett vul igen men sa att hon hade sett lika bra med ett vanligt ul.

Jag är lite chockad eftersom läkaren faktiskt var trevlig idag (om vi hoppar över den delen då hon jämnförde mig med en heroinmissbrukare och sa att hela min familj var jätte ansvarslösa), sen fick jag ett recept på tabletter mot mitt illamående eftersom dom receptfria tabletterna inte hjälpt ett skit.


Idag får jag se pyret igen

2011-03-21, kl 11:35:00

Idag är det das för ultraljud igen, samma jävla läkare som sist men jag hoppas hon kan ge mig lite mer svar. Undrar ju vilken vecka jag är i och om hjärtat tickar på som det ska, jag är nervös för jag har ju hunnit tänka allt möjligt otäckt sen det senaste ultraljudet men förhoppningsvis får jag lugnande besked idag.


Grönt är skönt

2011-03-21, kl 09:33:22


Byxor - Lindex
Tröja - Lindex


Bara för att hon inte lyssnar betyder det inte att hon inte hör

2011-03-20, kl 17:34:26

Bella bus är en riktig liten skruttunge hon, vi åt köttbullemackor här hemma nu och Arabelle ville hemskt gärna dyka ner i paketet med rödbetssallad. Nej låt bli säger jag och Jonny men ungen dyker ner med händerna i paketet ändå, då säger Jonny: Nej! Va sa pappa innan? Och Arabelle svarar: Nej Bella usch!

Haha sötunge hon vet precis vad hon får och inte får göra men det verkar vara okej att göra sakerna ändå bara man talar om att man vet att man inte får.


Långledig

2011-03-20, kl 08:14:26

Hemma igen efter en natt på bästa kavla, nu är jag ledig tills på onsdag så Jonnyboy sa få sova ett par nätter nu. Jadie har inte låtit honom sova på länge nu så han börjar bli rätt trött, tur att jag är hemma och räddar dagen nu då haha. Nej det är väl bäst att hoppa i säng en liten stund nu då så man orkar med resten av dagen sen.


Vad gör man?

2011-03-19, kl 18:38:00

Jadie mår inte bra nu och är super förkyld igen, hes och massa hosta varvat med lite feber. Min trollunge är helt hysterisk och inget duger, hur mycket jag än tröstar, vyssar, bär och vaggar så fortsätter hon bara skrika och hon är arg med. Vad gör man? Min lilla plutta va ont det gör att se dig såhär...

Jadieplutt för någon vecka sen


Vikten

2011-03-18, kl 17:26:00

Jag kan faktiskt stolt medela att vågen numera visar


Så på 1½månad har jag gått ner 5,3kg Wohoo!


Nej nu flyttar jag snart

2011-03-18, kl 07:47:00

Hur är det ens möjligt att det kan komma så mycket snö nu? Det var nästan så jag ville gråta när jag kollade ut genom fönstret på jobbet inatt och såg att det bara blev mer och mer snö hela tiden, snart flyttar jag till ett varmare land!

Inte blev det bättre av att sätta på lokalnyheterna i morse och få veta att alla bussar är inställda, inte en chans att jag hade gått hem från jobbet. Som tur är så har jag världens bästa pappa som körde hem mig, höll på att dö en smula när pappa ringde och sa att han inte kom ut med bilen men eftersom han är bäst så fixade han det.


Lite nytt till garderoben

2011-03-16, kl 23:15:20

Lite nytt till garderoben för att fira min viktnedgång, det är roligt med belöningar haha.

Allt från Ellos


Så var man fattig igen

2011-03-16, kl 20:46:40

Nej inte riktigt, långt ifrån fattig men 2000kr fattigare iaf. Inte för det spelar någon roll för nu kan vi äta som kungar istället, överfullt i både skafferi och kyl just nu men hellre det än tomt. Beställde lite kläder med som jag tyckte att jag kunde få för jag är så snäll, kanske lägger upp bilder på det efter greys om vi inte myser till en film jag och älsklingen.


Vilken hes liten sak

2011-03-16, kl 17:15:14

Jadie är jätte hes och har troligtvis ont i halsen med så som hon låter men det går väl över det med antar jag, fy för dagis säger jag bara. Eller iaf första tiden på dagis för så här lär det väl hålla på ett tag nu, sjuka barn hela tiden. Tur att hon är glad fast hon inte mår bra min lilla trollunge.


Så var man hemma igen

2011-03-16, kl 07:53:00

Dags att hoppa i säng nu igen då medans de flesta andra går upp nu, inatt är jag ledig vilket inte alls känns bra eftersom det blir varannan natt nu men jag missar ju iaf inte Greys Anatomy ikväll då. Det måste ses! Funderar lite på om vi skulle försöka åka och handla idag med men det märker vi väl, kidsen är förkylda igen så det beror på hur dom mår. Det här med dagis var ingen bra idé, dom har gått på dagis i tre veckor men jag tror inte dom varit där i mer än samanlagt en vecka.

Ska försöka skärpa mig lite med updateringarna här med men jag är som sagt en rätt tråkig person när jag jobbar, sover halva dagarna och sen slappar jag nästa hela resten av dagen innan det är dags för jobbet igen. Ni får ha lite överseende med det.


Vadå arbetsskadad

2011-03-14, kl 21:38:06

Det börjar larma och jag flyger upp ur soffan och ska kolla vart det larmar men det finns ingen larm display!

Varför?
Jo för att jag slumrat till på soffan hemma och larmet som tjuter är det på "en unge i minuten" men för några sekunder var jag stensäker på att jag var på jobbet. Det är då fan att man ska höra det där larmet även när man sover gott hemma haha.


Kramp i fingrarna

2011-03-14, kl 17:55:19

Har ni saknat mig nu när jag inte uppdaterat? Klart ni har haha, men jag har inget vettigt att skriva nu. Det händer liksom inte så mycket när jag jobbar, inatt är jag ledig och imorgon är det jobb igen. Kidsen och Jonny är hos svärmor nu så det är aldeles för tyst här hemma tycker jag. Nu ska jag börja med maten iaf så får vi se vad som händer sen, ska iaf lägga upp bilder på det som var i paketen häromdagen.


Mammas lilla glaskit

2011-03-12, kl 21:42:00


Min lilla galskit är så duktigt nu, hon står utan stöd ganska långa stunder nu men så fort hon märker att hon inte håller i något så sätter hon sig.  Hon klättrar upp och ner på sin bobbycar utan problem nu det enda hon inte fixar riktigt det är lära-gå-vagnen, istället tar hon bordet eller varför inte en stol och går runt med. Hon möblerar verkligen om hela lägenheten den här lilla skiten när hon vill gå någonstans, Arabelle använde ju mest oss när hon var liten och jag kommer ihåg det så väl. Hon kröp fram till oss och reste sig sen höll hon i oss och gick dit hon skulle sen släppte hon taget igen haha.


Två nätter avklarade och två kvar

2011-03-12, kl 19:36:52

Snart dags att ge sig iväg till jobbet igen, Me like!


Finns det vampyrer på dagis?

2011-03-11, kl 20:31:00

När Arabelle kom hem från dagis idag så hade hon två sår på magen, inte rivsår utan två "hål" men fröknarna hade inget sagt till Jonny om det och han såg inget eftersom han fick skynda sig till jobbet efter att ha hämtat barnen. Men jag undrar vad som hänt och varför fröknarna inget säger? Får väl fråga på måndag helt enkelt men ändå, ser ut som någon stuckit en grillgaffel i magen på stackarn. Inte för att det är farliga sår men hon går ju och tar på det hela tiden så jag antar att hon är öm nu.

Suddiga bilder i know men trollungen vill inte stå still.


Paket i massor!

2011-03-11, kl 18:50:36


Å så spännande när det kommer massa paket, jag vet faktiskt inte ens vad det är för paket. Det ena är nog lite kläder från tradera och det andra tror jag faktiskt är en vinst som ska skickas vidare då vinnare fortfarande inte fått hem det, känner mig jätte dum att det dröjt så länge men sponsoren bestämde sig plötsligt för att skicka vinsten till mig istället för till vinnaren.

 Men vad är det i det sista paketet? Fick ett jätte roligt mail från Cim igår att jag vunnit en ring hos henne men inte kan det vara den alla redan? Jag fick ju reda på vinsten så sent som igår bara, spännande spännande måste nog springa upp och hämta paket innan jobbet.


Kidsen är på dagis och snart ska jag i säng

2011-03-11, kl 09:10:39

Har lämnat trollungarna på dagis nu och snart ska jag hoppa i säng, blir en liten bit att äta först. Så sjukt jobbigt att må så här illa bara, knappt det går att äta als vissa dagar och jag slarvar verkligen jätte mycket. Men det är fasen inte lätt att äta regelbundet när man mår illa dygnet runt jag är faktiskt glad för det lilla jag lyckas peta i mig.

Två saker har jag kommit på att jag kan äta utan att illamåendet blir värre och det är del montes annanas i skivor och pringles chips men hur nyttigt är det att leva på det tills illamåendet går över liksom, nej det fungerar ju knappast och inte lär jag bli smalare om jag kör den dieten. Okej inte för att jag kommer bli smalare ändå men jag behöver ju inte bli större än nödvändigt och än så länge går vågen neråt och jag hoppas den fortsätter göra det ett tag till.

Lilla lilla pojk som ställer till sånna besvär, jo jag håller fast vid att jag tror att det blir en pojk eftersom jag ite mått illa med varken Jadie eller Arabelle.


Idag mår jag bättre

2011-03-10, kl 13:54:04


Jag mår faktiskt mycket bättre idag, inte bra men mycket bättre. Mina bästa vänner just nu är Alvedon, Nezeril, Strepsils och Ingefärste. Det hjälper faktiskt, nu ska jag slänga mig i säng igen eftersom svärmor är snäll och tar barnen så jag kan kurera mig innan jobbet.


I brist på annat nu när jag är sjuk

2011-03-09, kl 17:52:12



I feel like shit today!

2011-03-09, kl 12:18:09

Jag har så förbannat ont i min hals idag så jag vet knappt vad jag heter, kan inte svälja och det tog emot att ens dricka buljong i morse. Men i morgon blir det jobb så nu är det bäst att halsen blir bättre bums!


Julen kom tidigt i år!

2011-03-08, kl 19:38:27

Titta vad trollungarna fick på posten idag av några små tomtenissar, så otroligt gulligt och kidsen blev så himla fina. Jätte skönt material med så jag blir faktiskt ganska avis på att det inte är i min size.


*

2011-03-08, kl 11:52:26

Gissa vilka som kommer hem till mig idag, jo

Men vad dom gör här tänker jag inte tala om än, ni får snällt vänta tills nästa nummer kommer ut.


Sjukstugan fortsätter

2011-03-07, kl 16:18:49

Arabelle verkar visserligen lite piggare nu men det kan ju bero å att hon sovit hela dagen, hon åt frukost med oss innan sen la hon sig till tre igen. Själv har jag bara lust att krypa ner under täcket en stund nu men Jonny ska ju iväg till jobbet så det blir inget med det. Varför la jag mig inte en stund innan när Jadie sov middag? Det är lätt att vara efterklok men vi kollade ju på en så bra film så jag stannade uppe istället för att vila middag och det får jag äta upp nu. Får bli tidig säng gång ikväll istället, vem vet jag kanske redan sover när Jonny slutar jobbet.


Sjukstuga

2011-03-07, kl 11:01:52

Idag är barnen hemma från dagis, superförkylda och Arabelle har feber. Förhoppningsvis så går det över snart så vi kan skola in barnen dom sista dagarna, Jadie är ändå rätt okej bara det att hon är så himla snorig. Arabelle däremot har feber och hosta och snorar som bara den. Men det löser vi nog snart med mormor Cinnas medicinkurer.

Arabelle fick komma in till oss inatt eftersom hon vaknade så många gånger och inte ville somna om av sin hosta men det resulterade ju knappast i mer sömn för oss, istället sitter jag här med hela håret fullt av välling och alla sängkläder måste bytas eftersom det är välling på dom med. Arabelle sjuk och ynklig bestämde sig för att leka i sängen inatt och jag förstår inte hur hon okrade det med välling flaska i högsta hugg.

Nu sover Arabelle och lille mannen med, bara jag och Jadie uppe nu. Men när Jadie tänker sova middag sen så är det banne mig min tur att sova samtidigt idag!


Lite hittade vi allt

2011-03-06, kl 20:58:33

Är lite besviken på att det inte finns några tjockare fleecejackor, men vi löste det med tunnare fleece och skinnjackan över så fryser inte Bella så mycket. Mycket rea och grejjer nu med, på Lindex var det ta tre betala för två på ALLA barnkläder så det fick bli ett par mjukisar till Arabelle med utöver barnens fleece tröjor. Sen var det billiga skor med så jag köpte mig två par sommar skor när vi ändå kollade på stövlar till Arabelle.

Barnens tröjor och Bellas byxor

Mina superbilliga sommarskor
Bellas nya stövlar

Och ibland vill mamma känna sig lite extra fin med


Idag har vi planerat en liten shoppingtripp

2011-03-06, kl 11:28:02

Eftersom ungarna växer så det knakar så är ju alla vårkläder för små nu, eller åtminstone Arabelles vårkläder. Idag ska det köpas en lite varmare vårjacka eftersom det hon har att välja på nu är vinterjacka eller vår/sommar jacka och det duger ju inte, gummistövlar hem och till dagis ska införskaffas med då båda Arabelles stövlar är i Jadie storlek nu.

Nej slut babblat om det här nu, måste äta lite frukost nu.


125års kalas

2011-03-05, kl 20:34:58

Idag har vi varit iväg på 125års kalas, Jonnys mamma fyller snart 50 och Jonnys mormor fyllde nyss 75. Det blev middag på La Dolche Vita i stan men sånna där fancy restauranger är nog inte min grej, hummersoppa, oxfile och rostad potstis och till efterrätt sorbe. Inte min smak alls faktiskt, Oxfilen och det var himelskt gott men resten hade jag kunnat hoppa. Fick faktiskt bli en Cheeseburgare och en Mcflurry efter maten haha.

Kidsen var hos sin morfar under tiden vi var ute och åt och dom hade haft jätte kul, trötta var dom när vi hämtade dom så det var bara att slänga dom i säng när vi kom hem nu men glada var dom ändå. Arabelle ville absolut inte åka hem, hon sprang tillbaka till dörren och försökte gå in igen när hon insåg att vi skulle till bilen för att dra oss hemmåt. Men hon får ju träffa sin morfar i morgon eller på måndag när vi lämnar bilen och när hon fick höra det blev hon glad igen.

Nu ska vi ännu en kväll mysa till en trevlig film som jag troligtvis kommer somna till, det slår aldrig fel för jag har somnat på soffan flera kvällar i rad och trots att jag sov tolv timmar inatt så är jag ändåp sovtrött redan nu.


Det är dags för fredagsmys...

2011-03-04, kl 20:47:37

Barnen är slängda i säng och nu är det dags för fredagsmys för mig och Jonny, vi ska ta det lungt till några filmer och äta gott. En god köttbit och klyftpotatis står på menyn ikväll, mumsigt värre måste jag säga...


Idag är det storhandling som gäller

2011-03-04, kl 16:15:17

Vi har hunnit med en dag på dagis idag och besök av Jonna coh filippa, även Michelle har varit här en stund och så fort barnen vaknar nu så åker vi hem till pappa och hämtar bilen. Idag ska det storhandlas och det vill jag verkligen inte göra med bussen, blir så krångligt med två kids syskonvagn och en massa påsar.

Nu ska jag lägga mig ner på soffan en stund för jag är så förbaskat trött!


v7+0 men vart är hjärtslagen?

2011-03-03, kl 19:17:53

Var på ultraljud idag för att kolla vilken vecka jag är i och självklart fick jag den okänsliga idioten som tydligen ska vara doktor, enligt hinnsäcken är jag i v7+0 men det var ju bara vad hon trodde. Hon babblade på om att hon inte vet säkert osv, inga hjärtslag kunde hon se heller men det rörde ju inte henne i ryggen. Vi hade tydligen bara fem minuter på oss att göra ultraljudet och sen skulle vi ut därifrån tyckte hon, så jävla okänsligt!

Min vanliga barnmorska pekade en gång på skärmen och frågade: Men var det inte ett litet hjärta som slog där? Nej det vet jag inte svarar idioten och säger att det kan vara för att det är så tidigt. Visst jag kan förstå att v7 är tidigt att se i men att bara köra ut oss därifrån och säga att vi ska komma tillbaka för att fastställa rätt vecka och kolla om bebis lever om tre veckor och sen inte bry sig mer tycker jag är riktigt okänsligt, hon borde inte vara läkare då det är tredje gången just denna läkare får mig att må dåligt och gråta. Inte är jag ensam om det heller då jag känner flera som råkat ut för denna "underbara" läkaren.

Min barnmorska såg väl på mig att det inte kändes bra och sa att hon vågade inte säga något säkert men hon tyckte sig se ett litet hjärta slå till lite snabbt även om det var väldigt svagt på skärmen. Jag får väl helt enkelt gå och må dåligt i tre veckor nu då och undra om pyret lever eller inte, kan ju säga att jag känner en ganska stor panik då det kom blod på papperet för två veckor sen, inte mycket utan bara pyttelite men det kombinerat med dagen idag känns inte bra...


Dag tre på dagis

2011-03-03, kl 11:14:43

Då var dag tre på dagis avslutad med och idag följde jag med Jadie för att lära känna hennes fröknar, det gick jätte bra för Jadie och idag gick jag ifrån dagis en timme och det hade inte varit några problem att stanna där själv. Hennes fröknar sa att hon är väldigt lätt att hålla nöjd och att hon är glad hela tiden, och det vet jag ju. Min lilla glaskit skrattar och ler hela tiden bara någon är i närheten, spelar liksom ingen roll om det är en främling eller någon hon känner bara någon finns där.

Gammal bild på glafisen


Vinnare: Smartasaker

2011-03-02, kl 18:13:51


Grattis Johanna!
Jag har mailat dig, stort tack till Smartasaker för sponsringen.


Mamma mia va trött jag är

2011-03-02, kl 17:36:34

Jag är inte van vid att gå upp såhär tidigt, går runt och bara yrar nu känns det som. Har hunnit med andra dagen på dagis och det gick jätte bra även idag, lite blyg var Bella bland alla barnen idag men dom var snälla mot henne (för det mesta) och hälsade henne välkommen. Tjejen hon lekte med igår kännde hon genast igen i morse och blev jätte glad över att få se henne igen.

Har även hunnit med en liten tripp till barnmorskan där det var dags för inskrivning, det gick bra och jag fick namnet på ett par åksjuketabletter jag ska testa mot mitt illamående. Mår pyton nu så det är säkert en liten gosse i magen min, har ju inte mått illa med varken Arabelle eller Jadie så jag gissar på att det är en liten pojke som ställer till besvären nu haha.

Nu ska jag försöka leka lite med mina barn innan jag gör som Jonny och däckar på soffan.


Jag har haft fin besök här idag

2011-03-01, kl 22:54:00

Nu på kvällen kom en gammal kompis till mig hit, sötaste peså som hon kallades på den tiden vi alltid var med varandra. Vi bor bara fem minuter ifrån varandra nu och trots det så är det nog första gången på minst tre år som vi umgås nu, vi håller kontakten genom fb osv men mer har det inte blivit tills nu. Vi hade jätte trevlig och satt och bara pratade, gammalt som nytt och det var helt underbart. Sötgumman ska få sin första bebis om en månad och hon var så fin med sin mage, klart hon alltid varit fin men den stora bebismagen gjorde henne bara ännu finare.

Nu ska jag och älsklingen mysa framför en film innan vi stupar i säng, i morgon är det dags för dagis igen och vi ska vara där jätte tidigt. Åtminstone blir det tidigt för den här sjusovar familjen osm ofta slappar i sängen till klockan nio-tio, i morgon ska vi nämligen va där redan halv nio så det blir till att ställa klockan för oss.


Sortera och märka...

2011-03-01, kl 18:53:59

Just nu håller jag och Arabelle på att sortera lite kläder som vi ska märka inför dagis, lite smått och gott har vi hittat här hemma som jag inte tycker är "för fint" för dagis. Vi tänkte ta med lite byteskläder till kidsen redan i morgon så slipper vi tänka på det sen, kläder och blöjor är ju faktiskt lika bra att det redan finns där innan det är för sent när vi glömt bort det. Nu är det väl dags att återgå till sorterandet så det blir klart snart med.

Linslusen

          


Första dagen på dagis

2011-03-01, kl 11:38:49

Jag följde med Arabelle idag och det gick jätte bra, nästan så jag började undra var min Bella var. Hon var inte ett dugg blyg och blev genast bra kompis med en liten flicka som visade henne runt inne på dagis, fröknarna var jätte trevliga och Arabelle gillade verkligen inskolningsfröken för dagen. I morgon är det dags igen och jag r inte ett dugg orolig längre, min blyga lilla flicka var verkligen helt otroligt social idag. Så som hon är med människor hon känner väl och skruttan som i princip börjar gråta av bara synen av en rutschkana (stavning?) har till och med åkt ner för en flera gånger idag och asgarvat. Min lilla trollunge växte helt plötsligt ännu mer idag och är så stor så stor...


Så var den stora dagen här!

2011-03-01, kl 07:43:03

Klockan tio ska vi vara på dagis för att träffa personalen och bestämma inskolningstider, det blir ju bara en timme idag men det känns skönt att börja lite lugnt eftersom vi sen kommer skola in barnen på bara tre dagar (om det fungerar för barnen förstås). Nu måste jag äta lite frukost och sätta mig i soffan och varva ner en stund innan det är dags att väcka alla, känner mig trött efter natten på jobbet men det får gå. Snälla mormor kommer och tar barnen så jag får sova någon timme medans Jonny jobbar sen, även om det bara blir tre timmar så kommer dom tre timmarna rädda hela dagen.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<