Fy fan vilken hemsk morgon

2011-07-11, kl 09:11:52 | Kommentarer: 6 | Direktlänk | Arabelle & Jadie 2011

Vet inte hur jag ska kunna sova nu men jag måste, är sekunder ifrån att hämta barnen igen. Tycker det är fullkomligt vansinnigt att behöva lämna barnen på ett nytt dagis där dom inte känner igen pedagogerna, en pedagog kände jag igen för jag har träffat henne EN gång. Hon visste ju knappt vad barnen hette och än mindre vem jag är, hon är säkert jätte bra på sitt jobb men det är inte mindre sjukt ändå.

 Helt nytt ställe med nästan helt nytt folk där ska barnen bara slängas in (lustigt att det tar sån tid att skola in men sen går det bra att skicka dom precis överallt med olika pedagoger) och inte får dom gå varje dag så dom lär känna alla, nej då går dom max två dagar i veckan och nästa gång blir på torsdag eftersom dom inte får gå sina korta dagar när en av oss är ledig. Resten av året får dom gå sina korta dagar men inte nu under sommaren eftersom vi har fått schema att gå på under en tidsbegränsad period jag och Jonny, jag upprepar mig helt jävla sinnessjukt!

Bella började gråta, till och med Jadie som är nöjd med alla människor började gråta och där stod mina små skruttor trycka mot glasdörren med tårar rinnades ner för kinderna och skrek efter mig. Behöver jag ens säga att jag började störtlipa och fick vända mig om för att barnen inte skulle se det, fy fan säger jag bara vilken hemsk morgon. Kan fortfarande inte sluta lipa eftersom jag vet att barnen är där med nästan helt främmande människor, förskolan strävar efter att ge barnen en så trygg miljö att vara i som möjligt. Jo tack jag ser det, kostymnissarna som bestämmer alla regler för förskolan kan inte ha egna barn för då hade dom insett att det var dags att se över hur det går till...


Kommentarer
Från: Sandra

Visst är de hemskt, men åh andra sidan är det så här det fungerar under sommaren ( ibland vid jul oxå). Just för att personal ska ha semester och förskolor stängs och man samlar ihop barnen. Just därför vi väntade med inskolning till aug med lilleman, för att slippa sommarflytten, iaf första året....

2011-07-11, kl 12:17:40
Från: Anna

Det är ju inte roligt för barnen men jag tror faktiskt inte att du kan skylla detta på kostymnissar utan barn. De som arbetar på dagis - vill - somm alla - ha sommarledighet och då blir det ju knepigt. Hur är ditt förslag att det skall lösasom inte på detta sätt?

2011-07-11, kl 14:16:37
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Jag kan nog allt skylla på kostymnissarna som gjort "reglerna" när barnen först går alla dagar i veckan för att sedan tvingas ner på max två dagar i veckan då de inte ens kommer upp i 15 timmar och sedan upp på alla dagar i veckan igen, det mår dom säkert bra av när alla rutiner rycks bort.



Att folk behöver semester är jag fullt medveten om och självklart ska dom få det men jag förstår inte varför alla ska ha semester samtidigt, jag tycker det ska finnas personal som mina barn är trygga med som kan ta emot dom åtminstone första dagen på ett helt nytt ställe. Det är inte allt för mycket begärt.

2011-07-11, kl 15:56:02
URL: http://neccin.blogg.se/
Från: sandra

Jjag tror inte heller de hade fungerat å ha en personal från varje avdelning på varje dagis som barnen är trygga med eftersom de är många barn som behöver sommardagis och då hade de fått bli många fröknar från här och där. Sen så tror jag alla måste ha semester samtidigt för annars hade de fått ringa in vikarier och de hade ju inte heller varit så roligt för barnen med nya fröknar titt som tätt =/ Men jag förstår dig också och jag längtar inte tills vi behöver de framöver...

2011-07-11, kl 16:58:26
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Caroline

Usch, blir gråtfärdig när jag läser:(

2011-07-11, kl 17:31:02
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Men personalen består till stor del av vikarier redan Sandra det är den informationen vi fått, sen menar inte jag att det ska vara en fröken från varje avdelning för det ÄR helt omöjligt men det skär i mamma hjärtat när det är pedagoger som inte ens vet vad båda mina barn heter som ska hälsa dom välkommna första dagen på ett okänt ställe.

2011-07-11, kl 18:00:23
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<