Hemma igen

2011-01-13, kl 17:50:59 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Bye bye fatso

Mötet gick bra och alla var supertrevliga, blev många bilder tagna och en intervju. Idag gick vi mest igenom vad som kommer hända och hur vi ska göra så det riktiga jobbet börjar på torsdag nästa vecka, då ska jag träffa Elisabeth för att komma igång och få tips och stöd. Jag kommer träffa Elisabeth och Susanne en gång i veckan till att börja med och det är lite olika vem jag träffar men dom jobbar ihop och ibland får jag träffa båda samtidigt. Helt otroligt underbara männiksor som kommer hjälpa mig nu, man kände sig liksom varm bara av att prata med dom. Det här kommer gå skit bra!

Blev inbjuden till release partyt för jnyttXtra med och det ska bli så roligt att gå dit, mingla lite och bara ha det almänt roligt. Det är inte varje dag man blir bjuden på release party minsan.

Som ni kanske förstår kommer jag ju inte kunna skriva allt i bloggen om hur det går och vad vi gjort för då är det ju ingen idé att läsa tidningen sen, men lite smått kan jag berätta och jag kommer givetvis publicera tidningsartiklarna för er här i bloggen som inte kan läsa det annars.


Kommentarer
Från: Anonym

Va roligt gummsan. De är mycket lättare att komma igång och verkligen ge järnet när man får någon som bara peppar än!=) Detta fixar du, puss

2011-01-13, kl 19:13:30
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Från: Anonym

Har du förresten Medicinsk Grundkurs boken? Den bonniers eller vad den heter hehe, pussssssssss



2011-01-13, kl 19:20:18
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<