Ingen träning idag inte

2011-01-31, kl 22:45:28

Åkte ner till Friskis för att hämta mitt kort eftersom jag kommer få träna gratis där nu men dom hade inte hört nått om det, den ena tjejen i kassan kände igen mig från tidningen och fattade vad det handlade om så jag kommer få mitt träningskort i veckan istället så det löser sig med hur hon ska "dra av" betaningen.  Men i morgon kommer jag träna istället men det får bli på Rosenlund, har några gånger kvar på det kortet så får dom på friskis en extra dag på sig att ordna det.

Farmor Yvonne tar barnen en stund så jag får träna, skulle gjort provet i morgon men måste ändra datum på det för jag måste läsa lite mer känner jag. Har en riktig stress vecka med Jonnys arbetstider så jag ska ändra till nästa vecka istället, vet knappt hur jag ska hinna med mig själv och så skulle det varit med träning och prov på det med så provet får vänta lite. Det är fördelen med att inte ha csn att jag faktiskt kan skjuta på det lite.


Träna?

2011-01-31, kl 17:24:39

Kidsen är på sitt allra bästa humör idag igen så jag flyr fältet, jag överlåter dom till Jonny som den perfekta mamman jag är. Ringde syster nyss och frågade om vi skulle träna tillsammans men det orkade hon ju inte så jag får väl gå själv då, denna veckan vet jag fasen inte hur jag ska få ihop det med träningen. Jag jobbar ju lite och dom dagar jag inte jobbar så har Jonny verligen heldagar på jobbet, borde finnas barnpassning på alla gym tycker jag.


Fashion

2011-01-31, kl 12:09:00

Gammalt är inne nu ellerhur? Skruttungen är iaf skit tuff i sin nya bodysuit i jeans som en gång i tiden tillhörde hennes farbror, MammaSara likes a lot!


Efterlyses: Mitt huvud! Har du hittat det? Skicka det till mig adressen finns på eniro...

2011-01-31, kl 07:19:48

Strax efter 6 i morse tappade jag bort det, först skrämde jag livet ur en stackars tant när jag gick in och frågade om jag skulle hjälpa henne med strumporna. Hon kollade på mig precis som om jag tappat mitt huvud och det hade jag verkligen gjort, bara att be om ursäkt för jag hade läst fel på min fusklapp och gått in till fel tant. En liten stund senare springer jag ner för massa trappor ner till omklädningsrummet med fel nyckel och måste alltså springa upp igen, framme vid nyckelskåpet gick det ännu mer åt helskotta. Efter fem försök fick jag äntligen upp det och det var där någonstans jag gav upp och bestämde mig för att ta bussen hem istället för att gå, skyndar mig ut till bussen så jag inte ska missa den men får istället frysa röven av mig då jag kollat fel på klockan på tio minuter.

Nu blir det sängen på en gång innan jag gör nått mer dumt, bara att hoppas på att någon vänlig själv hittat och skickat hit mitt huvud tills det är dags att gå upp.


Off to work again

2011-01-30, kl 19:26:01

Väskan är packad med mat och skolböcker så snart ska jag promenera ner till jobbet, måste bara vänta på att Jonnys mamma kommer först. Jonny jobbar så då var det dags för barnvakt igen när jobben krockar med varandra, blir ju så rätt ofta nu men det löser sig nästan alltid. Får se om jag hinner med lite plugg inatt då med så jag fixar provet lätt på tisdag.

Mina kladdiga små trollungar


Nattens matlåda

2011-01-30, kl 18:06:22


◊Röd paprika
◊Gul paprika
◊Isbergssallad
◊Gurka
◊Cocktailtomater
◊Kyckling


Senaste shoppingen

2011-01-30, kl 16:11:00




Idag blir det en liten promenix

2011-01-30, kl 14:48:15

Jag ska vara duktig och gå till jobbet idag, det är inte långt det är bara det att man blivit så bekväm med att ta bussen ner. Och är natten inte allt för jobbig så ska jag gå hem i morgon med, det får vi se hur det blir med det. Är det en jobbig natt med mycket att göra så blir det nog bussen ändå men jag ska försöka gå hem med, ger ju lite mer att gå hem eftersom det är uppförsbacke. Surt att det inte är uppför till jobbet det hade varit lättare och sen gå ner från jobbet men det får gå som det vill.


Ni gör mig så glad

2011-01-29, kl 21:40:09

Både igår och idag har ni mina läsare verkligen gjort hela min dag, igår var det ju stressigt och jobbigt med kidsen och provet men på release partyt träffade jag en underbar kille som gjorde hela min dag. Jag frågade honom om jag kunde ta en tom stol som stod brevid och han svara: Nej tyvärr MEN jag måste säga dig en sak och det är att jag följer din blogg och den är så himla bra och du har såå söta barn, fortsätt med bloggen den är verkligen skit bra och det är så roligt att träffa dig här, sen fick jag en kram.

Vaddå underbar med sånna läsare, helt otroligt gullig och jag räknade verkligen inte med att bli igenkännd på krogen. Ni är ju rätt många som läser men jag har fortfarande en liten blogg och att träffa läsare på stan det gör ju bara storbloggare. Idag är man bakis (precis som man förtjänar) huvudvärken är helt sinnessjuk men så loggar man in här och får sen en otrolgt gullig kommentar

Ni är underbara och det betyder verkligen jätte mycket med sånna här kommentarer, ni gör mig så jävla glad hur nere man än är en dag. Tack för att ni finns!


Jätte trevligt på release partyt igår

2011-01-29, kl 15:54:42

Men idag pågår huvudvärk för fullt, återkommer ikväll när jag mår lite bättre haha.


Första numret är ute!

2011-01-28, kl 17:24:00


Läs allt här!


Provet gick åt helvete

2011-01-28, kl 16:03:46

Det stod helt still där inne och jag märkte att jag läst på helt fel saker, när jag gick fram för att lämna in provet var tårarna på väg på mig men jag bet ihop och frågade när jag kunde göra omprov för det gick helt åt helvete. Min lärare var snäll och rättade provet på en gång och frågade mig lite saker muntligt som jag givetvis svarade rätt på, hon undrade varför jag inte skrivit ner det direkt på provet och jag sa som det var att det hade varit en körig morgon med kidsen och att det blev tvärstopp när jag skulle skriva. Hon märkte ju att jag kunde på det jag skrivit och på de frågor jag svarade muntligt på så det blev ta mig fan ett g på provet ändå.

Godkänt känns så jävla bra med tanke på att jag var säker på ett IG men på tisdag är det dags för del 2 på provet och då ska jag ta mig fan kunna svara på allt och lite till så i helgen blir det plugg till max här hemma, måste ju kamma hem ett VG på det provet om jag ska få det på hela kursen.


Jag ser...

2011-01-28, kl 12:16:00

Jag ser ett stort fett jävla IGframför mig, kidsen hällde precis vatten över hela bordet, mina böcker och anteckningar.


Sista minuten plugg

2011-01-28, kl 11:54:09

Sitter med lite sista minutenplugg inför provet idag, det är prov på nervsystemet, andningsorganen och cirkulationen. Det känns som det kommer gå åt helvete men det märker vi väl, tycker vi fått lustiga uppgifter från skolan att lämna in innan provet och det vi gjort tidigare känns orimligt att vi ska kunna alltihop. Men vi får väl se hur det går, önska mig lycka till men nu måste jag tillbaka till böckerna och jag kan tala om att det är inte så jävla lätt att läsa med två trollungar som drar i böckerna och skriker när dom inte får dom.


Jävla bil

2011-01-27, kl 22:05:35

Det är 45 minuter sen Jonny slutade jobba men först nu är han påväg hem, varför kanske ni undrar jo för att biljävlen inte ville starta! Gulliga Jonas ringde Jonny och försökte fixa det genom telen men när det inte gick satte han sig i bilen och åkte ner, precis då får Jonny igång bilen så Jonas fick väl vända igen antar jag. Tur att det finns så underbara människor om bilen inte gått igång nu heller, så tack Jonas för hjälpen.


Tävling: Solentro

2011-01-27, kl 21:07:00

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 300:- hos Solentro. Där kan ni göra er egendesignade bok med bilder, texter med mera. Hela tre personer vinner ett presentkort på 300:- vardera. och det bästa av allt, alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150:- från Solentro. Så alla vinner något!

"
Jag är med och tävlar hos Sara om presentkort hos Solentro. Tre stycken vinner ett presentkort på 300:- att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150:-. perfekt, eller hur? Tävlingen pågår tom den 10:e Februari"


För att vara med
ska ni länka till tävlingen från er egen blogg och använda bild och text ovan.  
Ni som inte har en blogg kan tipsa 5 av era vänner och skicka en kopia av mailet till mig:
[email protected]


Lycka till! 
Tävlingen pågår tom den 10:e Februari
 
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar
bloglovin

Obs! Presentkoderna avser våra böcker. Böcker från 49 kr. Rabatten gäller en gång per hushåll och avser endast våra böcker, frakt och emballage tillkommer med 49 kr.
Hos Solentro skapar man sin egen bok; fotobok, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok, dopbok, minnesbok, bloggbok, födelsedagsbok, vänbok, roman, dikt eller reseskildring – det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna.


Fullt ös just nu men ikväll kommer vinnaren

2011-01-27, kl 18:06:24

Vi har besök just nu och det är fullt ös här hemma med fyra barn som röjer runt men ikväll kommer jag publicera vinnaren i tävlingen om ett smycke från stilbruden så glöm inte bort att titta in lite senare.


Shit va jag har sovit dåligt inatt

2011-01-27, kl 12:29:52

Somnade strax innan tio i går kväll på soffan sen ringde Michelle klockan tio som hon alltid gör, ingen fara med det bara att masa över sig till sängen tänkte jag. Väl där inne hör jag att grannarna möblerar om eller något ovanför, nått gjorde dom iaf som lät som fasen flera timmar så runt tre fyra somnade jag inatt efter att ha legat och vridit och vänt mig i sängen. Fy säger jag bara, känner mig helt svag idag men det går förhoppningsvis över snart. Nu ska jag sippa upp resten av mitt the medans jag väntar på Sandra som ska plugga med mig idag.


Träningsprogram

2011-01-26, kl 16:17:05

Idag fick jag ett träningsprogram och så pratade vi lite mer om kosten, jag vägde mig med och det visade sig faktiskt att jag gått ner både lite i vikt och att mitt fett i kroppen minskat lite. Det var minimalt lite kan jag tala om men jag trodde det skulle stå helt still så jag är nöjd ändå, det har ju inte gått så bra med att äta regelbundet men jag fick lite mer tips om hur jag ska få det att fungera så snart ska nog fasen kilona rasa här med.

Det känns helt sjukt att det bara är två dagar kvar tills första tidningen är ute, såg en låda på bussen idag där det stod: Ta ett x av JnyttXtra. Helt sjukt att hela jönköping kommer se mig halvnaken med fläsket hängandes åt alla håll haha, men det är nog en bra extra pusch att inte bara ge upp för då skulle jag verkligen skämmas röven av mig.

Nu är det dags att springa ner till tvättstugan igen, bara att tvätta alla kidsen kläder är ett helt träningspass i sig.


Dagens träning är avklarad, möte nästa!

2011-01-26, kl 12:08:53

Dagens träning är avklarad, möte nästa!


Söta Annika

2011-01-26, kl 08:27:00


Den här fick jag av söta Annika

Regler:
* Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
* Ge Awarden till 7 andra bloggare.
* Skriv 7 intressanta saker om dig själv...
Eftersom jag fått lite nya läsare så är nog vissa saker upprepning för er som hängt med länge

♦Jag kan spruta mjölk (eller annan vätska som sugs upp i näsan, kolsyrade saker är inte att föredra) genom ögat

♦Jag kan rulla på magen, alltså så som magdansöser gör.

♦Jag är extremt mörkrädd när jag är inomhus hemma, ute eller på andra ställen går bra men hemma hos mig får det inte vara mörkt på natten.

♦Jag har lite smått panik för att jag inte får dricka cola nu, cola är min bästa vän i hela världen!

♦Jag älskar piercingar och tatueringar

♦Jag är förbaskat vig för att vara tjock och kan gå ner i brygga och göra spagathandvolter osv

♦Jag har små små tvångstankar som ingen märker av om jag inte berättar om dom, ljudet på tv:n måste vara på speciella nummer annars kan jag inte koncentrera mig på det jag tittar på utan tänker bara på att det är fel volym, när Jonny ska pussa mig så måste jag få tre pussar, när jag röker tar jag alltid tre bloss innan jag släcker och räcker det itne till tre bloss så tänder jag en till cigg och tar tre från den innan jag släcker.

Jag ger denna award till Michelle, Sandra, Mimmi, Sandra Li, Millah, JohannaErika


Jag behöver er hjälp

2011-01-25, kl 19:37:00

Jag vill färga håret men jag har beslutsångest allan här hemma så nu undrar jag vad ni tycker, lila eller rött?

Inte just dom färgerna men nästan rött eller lila? (aubergine)


Dags att laga lite mat

2011-01-25, kl 17:53:18

Idag har det gått helt åt helvete med kosten kan jag tala om, det är inte det att jag ätit fel saker jag har inte ätit något alls. Det bara blev så idag men jag är faktiskt hungrig nu, blev nästan aldrig det förr eftersom jag drack mig mätt på cola, kaffe och powerking men icke längre. Jag har iaf lyckats med att hålla mig borta från det men det är jobbigt satan för jag saknar mitt socker och jag förstår inte hur folk lever utan koffein, jag känner mig som en zombie utan colan och poerkingen men det blir väl bättre det med antar jag.

 I morgon är det iaf dags för möte igen och göra en lite uppföljning på hur det gått med kosten sen tror jag vi kommer prata lite träning med. Nehe mat var det ja!


Cocosfett

2011-01-25, kl 14:40:00

Jag skulle försöka mig på att poppa popcorn i cocosfett eftersom det ska vara bättre än i olja men nu undrar jag hur fan ska det gå till? Något gick snett iaf för jag rökskadade hela lägenheten med inte mindre än två kastruller med brända popcorn och jag bränner aldrig popcorn annars ALDRIG! Jag är mästare på att poppa popcorn i olja då så klart så nu till min fråga hur fan poppar man popcorn i cocosfett?


Så var det dags att köpa blöjor ännu en gång

2011-01-25, kl 12:35:14

Jag har två (ursäkta jag menar tre) små bajsmaskiner här hemma, de producerar bajs i ofantliga mängder så är det någon som känner att det saknas ett lass härligt doftande (härligt går väl att disskutera) bajs så är det bara att komma och hämta det här. Efter att vi handlat ska jag träna eftersom jag hoppade det igår, och idag tänker jag inte komma iväg för sent.

Två av bajsmaskinerna, tur att den ena av dom inte använder blöjor för du hade vi vart luspanka nu!


Här ploppar det upp nya ord varje dag

2011-01-24, kl 19:40:29

När vi var hemma hos pappa i förrgår så satt det en liten ängel på fönsterbrädan och Arabelle säger glatt ängel ä dä, och igår pekade hon på fruktskålen och sa läpple. Det är många ord hon lägger till ett l i början av men man vet vad hon menar ofta säger hon är det efter att hon pekat och sagt ordet. Det ploppar upp nya ord nästan dagligen, skruttungen är så duktig nu så det är inte sant.

Jag frågade henne innan om hon skulle bada efter maten eftersom det var mat över hela henne, snabbt som attan slet hon av sig byxorna och sprang mot badrummet och ropade bada.

Efter badet ville Arabelle ha på sig Jonnys tröja


Har precis packat väskan för att åka och träna

2011-01-24, kl 14:47:17

Men så upptäckte jag vad klockan var så det får vänta tills i morgon, det tar ju en liten stund med bussen dit och vid fyra kommer det massa folk så jag tränar helt enkelt i morgon istället. Skit dumt jag vet men jag är superlöjligt med sånt där, jag tränar alltid vid speciella tider för att det ska vara så lite folk som möjligt som är där. Ju mindre folk det är desto mindre folk ser den stora valrossen i gymmet, inte för att dom tänker så men jag tänker att dom tänker så haha. Så i morgon blir det träning! Idag tar jag fram hopprepet en stund istället och hoppar bort lite fett här hemma.


Kan man verkligen vara så här trött?

2011-01-23, kl 22:15:28

Kidsen och doggen har kört slut på mig idag, alla verkar vara i någon trotsålder just nu och det är inte roligt. Jag skulle helt ärligt kunna ge min högra arm för ett litet glas cola nu med för huvudvärken håller på att ta kål på mig, men det är väl bara att härda ut antar jag. Usch fy fan för att sluta med cola, det här är rena tortyren!


Får bli lite ensam plugg idag istället

2011-01-23, kl 16:44:55

Jag är så sjukt trött för barnen har verkligen inte låtit mig sova idag, funderar på att vila en liten stund medans dom ändå sover och sen plugga lite när dom går upp. Madde är sjuk så det blev inget plugg ihop idag men det får bli en annan gång istället, nej det blir nog inta soffläge en liten stund nu.

Gammal bild från en av våra mys stunder


Bäst att hålla koll på kidsen om dom inte vill ha en framtida cirkus karriär!

2011-01-23, kl 12:23:00



Nu ska jag nörda en liten stund

2011-01-23, kl 07:24:33

Har haft en helt underbar natt på jobbet och det var inte så farligt som jag trodde, var nästan säker på att det skulle gå helt åt helskotta eftersom det var så länge sedan jag var där men ack så fel jag hade. Det gick kanon och jag måste bara säga att jag har turen att jobba med underbara människor på båda jobben, förhoppningsvis blir det en natt till på nya stället men det får jag reda på efter fyra. Nu blir det nörda lite wow och sen sova en stund för vid fyra kommer Madde och då ska vi plugga som aldrig förr.


*

2011-01-22, kl 18:49:00



Grattis syster!

2011-01-22, kl 14:46:04

Idag fyller underbara Syster hela 19år, jag tror hon alltid kommer vara den där knubbiga lilla tioåringen i mina ögon ändå. Bli kalas hemma hos pappa om en liten stund och sen blir det jobb för min del inatt, höres i morgon istället.


Lite gå träning på g

2011-01-21, kl 19:29:42

Jadie fick öva lite på att gå och precis som när Arabelle var liten så behövdes det lite tyngd i lära-gå-vagnen för att den inte skulle sticka iväg aldeles för fort, nu hade vi ju ingen Novalie den här gången men Arabelle funkade bra hon med. Vi får nog öva ett tag till innan Jadie får in det rätta knycket på det hela men det är okej, Arabelle hon ställer upp frivilligt som tyngd.


Jag dör snart om jag inte får mat

2011-01-21, kl 15:38:11

Det är lustigt va hugrig man blir när man inte dricker cola konstant, sen kan väl träningen ha lite med det at göra med. 1½ timmes träning har det blivit idag och så promenerade jag halvvägs hem eftersom jag missade bussen, det satt en otroligt äcklig tant inne i bastun kan jag tala om. Jag tycker det är jävligt respektlöst att sitta och fila fötterna inne i bastun på ett badhus, sånt gör man hemma tycker jag för jag vill inte trampa i en hel hög med död hud!

Det var någon som undrade vad jag hade ätit och det var keso med äppel och kanel till frukost, jag vill inte skriva ut allt här på bloggen innan första numret kommer ut men ibland då och då kan jag väl skriva det. Självklart kommer ni få veta allt men lite spänning måste det ju finnas kvar för dom som kommer läsa tidningen med.

Nu måste jag äta lite innan jag jag dör!


Frukost och träning

2011-01-21, kl 11:23:20

Idag har jag ätit frukost för första gången på jag vet inte hur många år, jag mår alltid så illa när jag äter frukost så till slut la jag bara av med det. Idag gick det hyffsat faktiskt, riktigt frisk och god frukost som till och med smakade bra (mitt minne säger till mig att all frukost smakar kräk). Men nu nästan en timme senare kommer illamåendet men det är bara pået igen i morgon och äta något mindre och testa något annat, jag tänker iaf inte ge upp. Jag ska banne mig börja äta frukost, nu ska jag och syster dra iväg och träna ett stycke med. Se you later!


Goodbye sugar hello headache!

2011-01-20, kl 21:33:05

Jag sitter och verkligen njuter till fullo av mitt sista glas cola, i morgon kör jag igång med nyttigheterna på riktigt. Jag tänker inte tala om exakt hur min kostplan ser ut nu eftersom jag måste spara lite av det roliga till tidningen, men ni ska få ett litet smakprov på vad vi fyllt kylen med idag. Goodbye sugar hello headache! Det här känns bra som fasen fast det kommer bli otroligt jobbigt, men i slutändan är det ändå jag som tjänar på det och kommer må bättre. Jag välkommnar huvudvärken och allt vad det innebär med att sluta dricka cola och andra onyttiga saker, det här ska gå så förbannat bra.

Lite smått och gott från min nya nyttigare liv


Tävling: Silverbiten

2011-01-20, kl 16:57:13

Jag har fått ett så otroligt fint halsband av silverbiten och nu har ni chans att vinna ett ni med.
Mitt halsband

Ängeln är budbäraren mellan dig och den kosmiska och andliga kraften. Den stärker din förmåga att avskärma negativa energier och endast släppa in det positiva. Ängeln är befriande och beskyddande.

Silvret stärker kopplingen mellan din fysiska kropp och dina astrala kroppar. Det innehåller och förmedlar månenergier som stärker din intuitiva förmåga. Silvret ökar stenens energi samtidigt som den drar ut negativa energier.

Hematit förmedlar lugn, uthållighet, styrka och mod. Den gör dig medveten om att de begränsningarna som existerar är de självbegränsande föreställningarna som finns inom dina egna tankar. Den hjälper dig att befria dig från det som hindrar dig från att nå dina mål i livet. Den ger dig också skydd och jordning samt balanserar energier och känslor.

Chakra: Rot, hals och tredje ögat.

"Jag tävlar om en ängel från Silverbiten.se hos Sara!"

För att vara med och tävla
ska du gå in på Silverbiten.se och välja vilken ängel du vill vinna, tryck sedan på knappen på höger sidan så du delar den på din egen facebook (så ser den lilla blåa knappen ut), gilla även Silverbiten på facebook. Lämna sedan en kommentar här och skriv att du gjort allt detta och ditt facebook namn så jag kan kolla att det stämmer. Vill du så får du hemskt gärna tipsa om tävlingen på din blogg men det är inget måste.

Lycka till tävlingen avslutas den 3 Februari
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar

bloglovin


Mötet

2011-01-20, kl 15:58:24

Det gick bra på mötet idag och vi har lagt upp en kostplan för mig som jag ska testa en vecka nu, sen får vi göra ändringar i den om jag märker att det inte fungerar. Jag har skrivit kostdagbok nu några dagar och det som chokade mig mest var att när jag jobbar äter jag bara en gång per dygn, jag äter på jobbet och sen äter jag inte förrens jag kommer dit igen. Ska bli kul och se hur det kommer gå med att äta lite mer regelbundet och att sluta dricka cola, det är nog det som kommer bli värst att inte få dricka min älskade cola men nu ska skiten bort.


Litet tips

2011-01-20, kl 12:32:07

Om du har skrapsår på knäna don't do it doggy style, slet upp hela min skorpa igår så det svider satan nu. I vilker fall så ska jag smeta på mig ett ansikte nu hoppa i lite kläder, snart går bussen till mötet *spännande*


Hälso coachen

2011-01-20, kl 02:31:00

Det känns lite pirrigt i kroppen nästan och spännande, är så otroligt nyfiken på mötet med hälso coachen imorgon. Bäst att hoppa i säng nu så man orkar med att ta in vad hon har att säga med, ut med doggen först sen blir det hopp i säng.


Förvaring av hundmat

2011-01-19, kl 23:53:54

Vi har bytt ut vår gamla hundmatshink

mot den här, så otroligt mycket snyggare och jag medger att jag fått dille på burkar osv av detta slaget men det är ju snyggt.


Öppna böckerna en stund igen

2011-01-19, kl 19:41:52

Kidsen sover lite nu eftersom dom varit uppe i stort sett hela dagen, så jag tänkte faktiskt öppna mina böcker en stund och plugga. Jag kanske kan göra klart nästa veckas arbete denna veckan med så har jag en hel vecka på mig att rå plugga inför provet.


Upp och ner åh upp och ner

2011-01-19, kl 18:27:07

Ja det är så Jadie håller på idag, hon ställer sig hela tiden å så ramlar hon ner på rumpan efter en liten stund men det hindrar inte henne från att stå upp tre sekunder senare igen. Hon kommer garanterat ha träningsvärk i morgon lill godisen, jag missade alla tre gångerna hon ställde sig igår men som tur är så är Jadie inte ett dugg lik Arabelle. Storasyster tyckte nämligen att hade hon gjort det en gång så behövde det inte göras igen, Jadie däremot verkar öva för att få det helt perfekt. Lilla skruttungen eller Mc fattybombom som Jonny säger börjar bli så förbaskat stor alla redan.

Påväg upp

Och skruttungen står!


Todays laugh

2011-01-19, kl 12:02:00


Problem

2011-01-19, kl 07:40:21

Som vanligt så strular det med kommentarerna emellanåt och nu senast blev ett tävlingsinlägg lidande, nu är det löst men skulle det hända igen att det inte går att kommentera ett tävlingsinlägg så följ bara alla stegen och maila mig på [email protected] med de uppgifter som det står ska vara med. Glöm inte berätta vilken tävling det gäller.


30% Rabatt hos Calli.se

2011-01-19, kl 07:34:56

30% rabatt på hela sortimentet och allt du behöver göra är att registrera dig för nyhetsbrev på www.calli.se

Den 25:e januari skickar calli.se ut en rabattkod till alla som har registrerat sig för nyhetsbrev. Koden är bara att börja använda med en gång och den gäller tom 31 januari. Inget minimumvärde att handla för utan 30% rabatt på hela din order oavsett hur mycket eller lite du handlar för. Inget minsta antal inlösen för koden utan du kan använda den så många gånger du vill under denna period. Glöm inte att det alltid är fri frakt hos Calli.


Tävling: Welovebeauty

2011-01-18, kl 23:33:25

"Jag tävlar hos Sara
om ett presentkort på 200 kr från Welovebeauty.se - en sida med Billig hårvård, för män och kvinnor!”

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla. 
För dig med blogg: Låna text och
bilden och publicera i din blogg. Se till så att länkarna fungerar! 
(länka ditt inlägg i kommentator och skriv "Jag vill tävla")
För dig utan blogg: Tipsa minst 3 vänner om tävlingen via mail + en kopia till mig (
[email protected])
Glöm inte namn och e-post!

Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
bloglovin
Tävlingen avslutas den 1 februari klockan 22.00!

LYCKA TILL!

Ps du har väl inte glömt att du fått ett presentkort att handla för på Welovebeauty?


Hejsan Partners!

2011-01-18, kl 19:26:58

Jag ville bara tala om att Jadie har ställt sig upp helt själv två gånger idag, hon börjar bli riktigt stor nu min Mc fattybombom. Sara har bråttom till jobbet så jag är så snäll och skriver här åt henne.



upd: Tre gånger har hon ställt sig upp helt själv nu!


Grattis!

2011-01-18, kl 10:31:00

Grattis Annika och Conny till världens sötaste lilla Jonathan!




Just smile

2011-01-18, kl 07:27:33

Idag känns det lite bättre och jag känner att jag kanske inte behöver oroa mig allt för mycket kring skolan, det som jag och min lärare planerade igår skulle ta mig hela veckan har jag fixat på en natt nu. Det gäller bara att köra igång och inte lägga ner mitt i alltihop, det känns bättre men jag är inte helt utan bekymmer för jag vet faktiskt inte hur vi ska klara oss ekonomiskt om jag ska gå en hel månad utan att kunna jobba. En månadslön är liksom inga små slantar man slänger på gatan det kommer påverka oss rätt mycket, men å andra sidan om jag skiter i praktiken och alltså inte får hela slutbetyget pga det så kanske jag står helt utan jobb sen om jag kommer för nära mina lasdagar.

Men det kommer lösa sig, jag vet att det gör det på ett eller annat sätt.


Nu har jag mycket att göra

2011-01-17, kl 19:29:14

Var ju i skolan innan och lämnade lite uppgifter och hade ett samtal med en av mina lärare och nu har jag hela röven full med jobb kan jag tala om, det är så att ska jag hinna med min praktik nu för att slippa den nästa år så måste jag börja på praktiken v10. Innan dess måste jag ha läst hela sjukvårdskursen och ha godkänt i den plus att jag måste avsluta den kursen jag gör nu och ha godkänt i den.

Vi gjorde ett litet veckoschema bara för att ha en översikt och det kommer se ut såhär
v3-v4
gör jag det sista i medicinsk grundkurs och provet i vecka fyra (nästa vecka)
v5-v9 läser jag sjukvård och gör allt som kursen innehåller
v9 prov i sjukvård + Handledning
v10-v14 Apu+handledning v10
v15 Utvecklingssamtal
v16-v19 Lindrande sjukvård + prov i det v19
V20-v23 Människan socialt och kulturellt + prov på det i v23
Under sommaren läser jag sedan vårdpedagogik och gör prov på det så fort solan börjar i Augusti och då är jag helt klar.

Problemet är bara att jag vet att jag kanske kommer få lite fler tider på jobbet sen men jag vet inte när, det kommer säkert vara under apu perioden och det funkar ju inte. Måste jobba innan nu eftersom det blir många veckor utan lön annars.

Alternativet till det här är att jag läser i min egen takt och tar apu nästa termin och kanske eventuellt ett ämne eller att jag läser alla ämnen nu men har bara apu kvar nästa termin men det känns så förbannat surt att behöva en termin till speciellt för bara en apu när min chef gärna vill att jag blir klart helst för en vecka sen. Det vill ju jag med så klart men jag är lite nervös för mina lasdagar med, orka  bli av med jobbet för man har en praktik kvar liksom.

Jag vet fan inte hur jag ska göra, jag kommer plugga röven av mig nu iaf och förska så jag hinner med apu:n men visar det sig att det är under den perioden det blir mer jobb så får jag helt enkelt skita i det för jag tänker inte flytta till en pappkartong för att bli klar med skolan.

Ahh this drives med crazy, men nu ska jag sluta sitta och svamla massa tankar och istället göra mig i ordning inför jobbet inatt.


Skola (Tidsinställt)

2011-01-17, kl 08:00:00

Just nu borde jag vara i skolan eller påväg iaf, ska lämna in lite uppgifter som ska rättas och kanske om jag känner att jag vågar boka en tid för prov. Vet i fasen om jag känner mig redo för ett prov men jag ska kolla upp datumen för det iaf sen får vi se om jag vågar boka tiden eller inte.


Är det här det ska vara en rubrik?

2011-01-16, kl 15:29:56

Jag har faktiskt fått sova någorlunda bra idag, Butch har bara velat gå ut två gånger men han har lekt desto mer. Men det känns okej ändå, skulle jag känna mig allt fö trött får jag lägga mig en stund senare ikväll innan jag ska till jobbet. Nu ska vi laga lite tacos och snart kommer kidsen hem.


Aj!

2011-01-16, kl 07:53:00

Jag halkade i mammas trappa igår och slog i mitt knä nått så förbannat, hoppas det går över snart för det gör fasen ont. Ska försöka sova bort det nu eftersom det är jobb inatt.


Säger god natt till min lilla Skrutta inna...

2011-01-15, kl 20:09:46

sp_a0063 (MMS)

Säger god natt till min lilla Skrutta innan jag vandrar vidare till jobbet.


Tavlor

2011-01-15, kl 17:03:15

Vi köpte två ramar på Ikea så jag kunde hänga upp mina nya tavlor, den med kängorna fick jag i julklappsleken hemma hos mormor och den med pinuppan var faktiskt kartongen som kängorna låg i, klippte bara ut den och ramade in den och vips så har man en fin tavla. Den är ju lite julig men jag gillar den ändå, den lär nog hänga året runt.


Aaaah jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig!

2011-01-15, kl 16:16:59

Vi tog en snabb tripp till a6 och köpte lite små skit och när vi kommer ut har vi två nötter glömt bort vart vi ställde bilen, släpandes på en vagn virrade vi runt på Ikeas parkering i tio minuter innan vi hittade vår (läs pappas) älskade bil. Tur att man inte brusar upp sig allt för lätt för istället för att bli irriterad på mig själv och Jonny så gick jag och as garvade åt att vi var så dumma så vi inte tänkte på vart vi parkerat. Det slutade med att jag fick rusa in på toaletten när vi äntligen kom hem för att inte kissa ner mig för jag skrattade så mycket.


Va tyst det blev här

2011-01-15, kl 12:57:07

Arabelle har åkt till sin mormor och Jadie har åkt till sin farmor och det är jätte lungt och skönt här hemma, idag ska vi städa och se om vi kan hitta en sista minuten tvätttid. Det är sånt man gör när barnen är borta för det är enda gången det går att få det riktigt rent och undanplockat, ingen vila här inte. Inatt blir det jobb och i morgon jobbar Jonny, det är däför barnen sover borta. Ska bli skönt att få sova när det är tyst hemma.
 


Åh så trött jag är nu

2011-01-14, kl 23:44:05

Borde ju vara uppe någon timme till så jag kan sova länge i morgon eftersom det är jobb i morgon natt men det vet i fasen om jag orkar det, är så sjukt trött just nu så jag hade kunnat somna stående. Butch kommer säkert vara vaken halva natten med för han har redan sovit i flera timmar nu, han blev lite ledsen innan för han fick inte bita i Jadies byxorså han bestämde sig för att sova istället. Nehepp ett sista natta bloss och en natta kiss för Butch och sen får det nog bli sängen ändå.

Mumsig kyckling i lergryta fick det bli till mat innan ifall någon undrar


Explosm

2011-01-14, kl 21:11:59


Hur rolig är jag då

2011-01-14, kl 18:50:26

Har pluggat lite nu och när jag öppnade blocket så märkte jag att jag gjort klart massvis men som det saknas en liten uppgift på, hade jag fortsatt på samma sak när jag tröttnade hade jag redan lämnat in säkert 5 uppgifter till. Måste sluta upp med att byta uppgifter när jag blir trött på att läsa om samma sak, det är ju bara att bita i det sura äpplet och göra klart för fasen. Men nu är mycket klart som bara ska renskrivas men det tar jag i morgon, kidsen tycker inte att jag ska plugga mer nu.


Jag måste, jag måste, jag måste, jag måste!

2011-01-14, kl 15:18:37

Ja som sagt jag måste verkligen plugga lite idag, känns som jag har åsidosatt det lite för mycket nu men det gick verkligen inte lägga ner energi på det när farmor gick bort sen blev det helt plötsligt jul och sen gick Sandy också bort. Men jag måste ta tag i det nu igen, måste verkligen försöka få lite gjort när Jonny jobbar nu ikväll. Förhoppningsvis sover barnen samtidigt en stund sen så underlättar det ju ganska ordentligt för mig.

Skärpning nu Sara!


Welovebeauty

2011-01-14, kl 14:25:17

Welovebeauty finns allt för ditt hår, schampo balsam serum och massa annat. Vilken hårtyp du än har så finns det något som passar just dig, nu får alla mina läsare 50kr rabatt när ni handlra så in och fynda nått till ditt hår eller titta in på deras sortiment med hudvård.

Gäller till och med 1/3- 2011


Dagens outfit

2011-01-14, kl 11:39:15

Jadie

Tröja - Lindex
Byxor - Lindex
Arabelle

Tröja -
H&M
Byxor - Lindex


Lite bilder från mötet

2011-01-14, kl 08:36:00

Stal några bilder från Susanne och Elisabeth





Skruttungarna är nybadade

2011-01-13, kl 21:06:14

Men inte ett skvatt redo för sängen ändå, men vad gör det om hundra år? Jadie kollar på tv med pappa Jonny och Arabelle hjälper mig att blogga, hon lagade lite mat innan med. Stekt sjöstjärna med olja, mumsigt värre!

Arabelle hälsar
kmjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnj
njnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuiuiuiuiuiui  


Hur ser det ut i ditt hus?

2011-01-13, kl 19:30:00



Hemma igen

2011-01-13, kl 17:50:59

Mötet gick bra och alla var supertrevliga, blev många bilder tagna och en intervju. Idag gick vi mest igenom vad som kommer hända och hur vi ska göra så det riktiga jobbet börjar på torsdag nästa vecka, då ska jag träffa Elisabeth för att komma igång och få tips och stöd. Jag kommer träffa Elisabeth och Susanne en gång i veckan till att börja med och det är lite olika vem jag träffar men dom jobbar ihop och ibland får jag träffa båda samtidigt. Helt otroligt underbara männiksor som kommer hjälpa mig nu, man kände sig liksom varm bara av att prata med dom. Det här kommer gå skit bra!

Blev inbjuden till release partyt för jnyttXtra med och det ska bli så roligt att gå dit, mingla lite och bara ha det almänt roligt. Det är inte varje dag man blir bjuden på release party minsan.

Som ni kanske förstår kommer jag ju inte kunna skriva allt i bloggen om hur det går och vad vi gjort för då är det ju ingen idé att läsa tidningen sen, men lite smått kan jag berätta och jag kommer givetvis publicera tidningsartiklarna för er här i bloggen som inte kan läsa det annars.


Vill du ta dig en sniff för nu luktar jag gott

2011-01-13, kl 12:46:32

Har precis kommit ut ur duschen nu och luktar himmelskt gott eftersom jag smort in mig med mitt body butter som luktar moringa (vad är det förresten?), kände att jag behöver ju inte komma på första mötet och lukta mögel. Nja riktigt så luktar jag nog inte med iaf, ni fattar vad jag menar. Nu ska jag sminka mig lite med så slipper jag se ut som hej kom och hjälp mig, hörs väl efter mötet sen.

Bjuder på en kvällsmys bild


Arabelle har fått fina hårspännen och självklart fick pappa testa dom

2011-01-12, kl 22:33:19

Arabelle ville ha på sig sitt fina hårspänne och hon tyckte att pappa såg lite sliten ut efter att ha jobbat till stängning så hon ville piffa upp honom med.

 


Rabattkod: Stilbruden

2011-01-12, kl 21:32:00

Stilbruden vill nu ge er mina läsare 10% rabatt på hela köpet om ni använder koden "SARA" när ni lägger er beställning, perfekt om du inte vill vara med och tävla eller om du kanske vill beställa ditt favorit smycke om du inte skulle ha turen på din sida i tävlingen.

Koden gäller fram till den 31 Januari och ger alltså 10% rabatt på hela köpet, ange koden "SARA" när du handlar.
Här hittar du tävlingen om du vill pröva lyckan först.


Tävling: Stilbruden

2011-01-12, kl 18:27:51

Tävla om ett valfritt smycke från Stilbruden, allt du behöver göra är att tala om vilket smycke som är din favorit. Hos Stilbruden finns smycken för alla! Själv bara älskar jag två (eller fler) finger ringarna.

"Jag tävlar om ett valfritt smycke från Stilbruden hos Sara, tävla här du med!"

För en lott
titta in hos Stilbruden och lämna sedan en kommentar här med vilket smycke som är din favorit
För en extra lott låna text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg och tipsa om tävlingen, se till så att länkarna fungerar annars är extra lotten inte giltig, lämna sedan en kommentar här med direktlänken till ditt blogginlägg.

Lycka till!
Tävlingen avslutas den 26:e Januari.
Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar
.
bloglovin



Nu är det till och med reklam på radion

2011-01-12, kl 17:07:00

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om otrohet och om dating sidan som var för det? Härom dagen hörde jag en typ fem minuter lång reklam för det på radion och där berättade dom att 65% hade svarat att det räddat deras äktenskap och blablabla, är det ett äktenska man verkligen vill rädda? Och på vilket sätt räddas det av att man går och gökar med någon annan, jag tycker fortfarande att man behöver avsluta det förhållande/äktenskap man har innan man hoppar i säng med någon annan.



What's that?

2011-01-12, kl 15:55:00



På äventyr i vilda djungeln, eh jag menar hos mormor

2011-01-12, kl 10:52:44






Dagens outfit

2011-01-11, kl 23:15:00

Mamma Sara

Tunika - H&M
Leggings - H&M
Armband - H&M


Testade min nya ögonskugga idag, me like it!

2011-01-11, kl 20:47:00




Älskar hur färgen matchar mina ögon, jag visste väl att jag gjorde en miss när jag köpte den här ögonskuggan för jag älskar den och snart kommer den inte finnas mer *Snyft*


Vill ni veta varför jag är så glad?

2011-01-11, kl 17:28:47



Jag skickade ett mejl och höll tummarna så dom höll på att bli blå och vet ni vad? Idag ringde telefonen och det var Donald från JnyttXtra som sa att jag kom med, det här är en sån chans man bara får en gång i livet och jag är otroligt glad över att det är just jag som fått den här chansen. Jag kommer alltså få hjälp av Susanne Dalsätt (hon har medverkat som kostexpert i TV-programmet Tjockholmen på kanal 5) att få ordning på kosten träningen och allt det där, JnyttXtra kommer följa mig och ett reportag i tidningen kommer en gång i månaden för att uppdatera de intresserade om hur det går för mig och den andra utvalda (jag är så nyfiken på vem det är).

Det här är helt otroligt och jag har inte riktigt smält det än, jag behöver det här och nu får jag det. Shit jag är så förbaskat jävla glad. Jag ska bli nyttig och jag ska bli smal och snygg igen, barnen kommer få äta nyttigt, vi kommer få rutiner, jag kommer bli piggare och ja behövs det ens fler och? Det här kommer verkligen förändra mitt liv och jag är så förbannat taggad så jag vet knappt vad jag heter längre. Mitt första möte är på torsdag och jag önskar fasen att det var torsdag redan igår.


Fy fan va glad jag är, helt otroligt jag ä...

2011-01-11, kl 15:15:26

Fy fan va glad jag är, helt otroligt jag är stum av lycka. Berättar mer sen är hemma hos mamma, hon är sjuk så hon behöver lite extra kärlek just nu.


Lillfisen igår kväll

2011-01-11, kl 12:15:10

Butch var så söt igår kväll, han hade krupit upp och lagt sig i barnens lära gå vagn. Det var tydligen väldigt bekvämt för där låg han i säkert en timme och snoozade lite, tur att kidsen hade lagt sig för annars hade han nog blivit bjuden på en liten åktur.


Now you'll never be alone again

2011-01-10, kl 21:41:10

Min kära maskindiskmedelsburk behöver aldrig mer känna sig ensam, idag fick han en vän. En snygg pump för handdiskmedel, dom passar bra ihop på diskbänken snyggingarna. Snart för dom en vän till, hittade en hundmats burk som matchar dom. Tyvärr fanns det inga hemma idag så nästa vecka kanske vi köper den, gillar dom här burkarna och flaskorna faktiskt.


Mamma shopping

2011-01-10, kl 18:22:51

Var en sväng på ekohallen idag och köpte med mig lite smink hem, var halva priset på eftersom det var ett utgående sortiment. Har några kajaler hemma sen innan som jag är jätte nöjd med så jag tänkte att jag kan ju passa på att testa lite mer, livsfarligt sånt här för om jag tycker om det vill jag ju självklart ha mer sen och så kommer det inte finnas. Kanske lika bra att testa det snabbt som attan och köpa upp det sista lilla som fanns kvar om jag gilllar det haha.




Jävla unge!

2011-01-10, kl 15:40:11

Just nu får jag säga så, ungjävlen har ryckt sönder tapeterna på sitt rum. Dom är fasen bara ett år gamla och inatt har hon pillat sönder dom nått så in i, fattar inte varför hon fick för sig att göra det nu eftersom hon aldrig någonsin gjort det innan. Lite hemma hos sin farmor där tapeten faktiskt satt löst ryckte hon lite men aldrig här hemma på sina tapeter, det var väl därför hon "sov" så länge i morse. Tyst för hon höll sig sysselsatt med annat.


Saknar dig min ängel

2011-01-10, kl 13:53:00




Mumsigt

2011-01-10, kl 11:47:49

Igår blev det fläskfile med kantarellsås och pommes och idag blir det köttsoppa, eller blir och blir det blev ska jag väl säga. Jag har varit uppe sen sex nu så jag var rätt hungrig så det fick bli köttsoppa nu, Jonny var väl lagom glad över att äta det till frukost men så får det vara. Lustigt att han kan sätta i sig en hel chokladask till frukost men inte lite smaskig soppa. Igår slog jag förresten på stort och gjorde efterrätt, inte avancerat bara lite chokladpudding med grädde och riven polkachoklad över men gott var det.

Nu väntar jag på farmor och faster Danielsson som ska komma och hälsa på Butch.


Butch gör en liten fuling på nätterna

2011-01-10, kl 07:15:10

Igår mitt på dagen hittade vi lite bajs inne och kunde verkligen inte fatta att vi hade missat att han satt sig inne men i morse kom jag på varför, åtminstone tror jag att jag kommit på varför. Jag tror minsann att Butch går upp på morgonen och bajsar innan han väcker oss för idag när vi gick upp vid sex jag och lillgrisen så gjorde han inget utomhus men när jag kom in igen hittade jag en liten hög, tur igår att barnen inte hittade det först för det måste legat där i flera timmar lite undangömt av soffan.

Synd att Butch vaknar olika tider varje dag annars hade det ju varit lätt att lösa det genom att ställa klockan en halvtimme tidigare och gå ut på en morgonkiss, men igår var det halvsju i förrgår sju och idag kvart i sex. Men löser det sig inte efter några dagar så är det väl bara att ställa klockan på halvsex och hoppas på att han inte vaknar tidigare någon morgon.


Vad är det för fel på bloggen?

2011-01-10, kl 00:51:09

Först höll jag på att få ett riktigt utbrott på bloggen när det inte gick att publicera mitt inlägg och nu när man går in några timmar senare (gav upp eftersom det aldrig publicerades innan) så märker jag är inlägget är publicerat och inte nog med det, det är publicerat gånger 4.


Nytt till lill grisen

2011-01-09, kl 22:06:28

Vi köpte en ny matskål till Butch igår eftersom vi bara hade Sandys extra skålar här som var i plast, sen fick han även en tröja att ha när vi går ut eftersom han fryser så. En sele och en inne tröja eftersom det är kallt här på kvällarna och så kan han ha den när vi åker bil, blev även lite godis som han ska få när han gör sina behov utomhus. Än så länge har det bara hänt tre olyckor innomhus och det tycker jag är jätte duktigt av honom. Sen fick det bli en extra skål att ta med sig när vi åker bort.

Ute tröjan

Innetröjan


Helt dum är hon ju inte lilltrollet

2011-01-09, kl 18:00:10

Jadie kan verkligen inte låta bli hundmaten eller hundens vatten eller tuggbenen, hon tar faktiskt hellre det än lite saft och ett kex haha, Hon är nog aldeles för lik sin far som både åt och drack från sin hunds skålar när man han var liten, sov i hunkorgen och kröp runt på alla fyra och grävde i blommkrukor och hämtade tidningen med munnen.

Men lilltrollet här hemma är inte riktigt så dum som hon ser ut, när jag sa till henne igår att det är faktiskt hundens mat så vände hon sig om mot mig kollade på mig och sa voff, sen började hon äta igen. Tyvärr lyckades hon inte lura mig med sitt tappra försök till att skälla som vovven gör så jag plockade bort henne från hundskålen för sjuhundrasjuttioelfte gången.

Idag hoppar hon snabbt som attan och chockad bort från skålen när man säger till henne, sen stannar och hon skrattar precis som om hon försöker säga: Nej då mamma jag åt inte alls hundmat jag var ju ända här borta (ler lite finurligt och charmar en så gott det går), sen tänker hon för sig själv att nu lurade jag nog allt morsan.


Dagens outfit

2011-01-09, kl 15:21:37

Det var länge sen det var någon dagens outfit bild här på bloggen så jag slänger upp en.
Jadie


Bilden är klickbar
T-Shirt - Dunken
Byxor - Gekås/Ullared
Strumpor - H&M

Arabelle

Tröja
- H&M
Byxor - H&M
Strumpor - inga 

Butch

Tröja - Djurmagazinet


Det är inte lätt att vara liten

2011-01-09, kl 13:42:04




Hahahahaha

2011-01-09, kl 12:39:00



Precis hemkommen från pappa

2011-01-08, kl 18:58:02

Jag är sjukt trött, alltså det är nästan så jag mår illa. Har varit hos pappa idag men innan vi åkte dit var vi och handlade lite fint till Butch. Jag har jätte många fina bilder på Butch och barnen men jag orkar helt enkelt inte nu, sov fyra timmar i natt och har varit vaken sen sex. Så blir det när man inte går och lägger sig i tid och inte lyckas somna om efter en av hundra kisspauser (mina kisspauser alltså inte Butchs). Uff måste vila en stund nu innan jag går under.


Butch har fått en kompis

2011-01-08, kl 09:54:03

Butch fick en liten kompis att brottas med, han tycker det är jätte roligt att leka med honom. Då kanske han inte tuggar allt för mycket på barnens leksaker, inte för att vi har jätte dyra leksaker så det vore ju ingen  stor förlust om han gjorde det. De dyra och lite större leksakerna är inne på Arabelles rum och den dörren är stängd när Butch är vaken ändå.

Arabelle var jätte glad igår när Butch kom


Första natten

2011-01-08, kl 07:37:45

Första natten gick faktiskt riktigt bra, Butch ville inte sova själv vilket jag tycker är ganska förståligt eftersom han är van vid att mysa ner sig hos alla sina syskon och sin mamma. Efter mycket gnäll och försök till att hoppa upp i vår något för höga säng (där han inte kommer få vara) så beslöt sig Jonny för att lägga sig på kidsens madrass med Butch sen sov dom gott hela natten.

Det roliga är att lille Butch sov på sin filt, kidsens madrass och i Arabelles fotölj och var så nöjd så ända tills det blev tyst i lägenheten och vi med ville sova. Vet inte om det var lite dumt att göra som vi gjorde inatt men va fasen kan ju bara tänka mig själv hur det skulle vara att flytta ifrån alla när man är så liten till en helt främmande familj, Sandy gris sov bredvid mig i sängen varje natt när hon va valp så jag är liksom inte van vid tjutet och bökandet nattetid. Jag hade bestämt att hon fick sova där men med Butch har vi sagt att sängen är faktiskt våran och där ska han inte upp.

Just nu sitter Butch och bloggar med mig och han kan inte för allt i världen förstå varför jag knapparar här istället för att busa med honom, naffsar i både tangentbord och fingrar så det är väl lika bra att busa runt med skruttas en stund så han blir lite trött.

Butch and the gang (bild lånad av Ann-Louise) innan flytten hit, liten myshög fast dom hade hur stor plats som helst att sova på om dom bara ville

Butch sov som en stock i Arabelles fotölj innan läggdags igår

Sover tillsammans med Pappa Jonny

Butch och jag morgonbloggar


Fyra i familjen blir fem

2011-01-07, kl 21:28:59

En ny liten bebis faktiskt och Jonny blir inte längre den enda killen i familjen, det nya lilla bebis killen i familjen har fått namnet Butch!

Det känns lite lustigt att han kom så snart efter att Sandy har fått somna in, det här var ju bestämt sen länge men jag valde att inte skriva något i bloggen förrens han kommit hem. Butch verkar känna sig riktigt hemma här alla redan, först var han lite rädd för Jadie eftersom hon tjöt till av glädje varje gång han kom nära men nu bryr han sig inte längre. Han utforskade lägenheten och verkar känna sig trygg, han vet vart maten och vattnet står nu och när pappa Jonny kom hem blev det gensat mycket bus. Nu har han precis somnat på barnens madrass i vardagsrummet, tanken var ju att han skulle sova i vårt rum nu i början för att höra när det är dags att gå ut men eftersom han sover så skönt nu så tänker jag inte väcka honom.

Tänk att en och en halv timme körde slut på den lilla sötnosen, barnen är jätte snälla vid honom med. Arabelle har överöst honom med pussar och klappar och han bara älskar det, nu får han givetvis sova ifred för Arabelle vill inte väcka honom. Jadie blir ju som sagt så glad att hon bara tjuter och klappar gärna på Butch men mest intresssant tycker hon nog allt att hans mat är.

Vi har fixat så att Butch kommer in i sovrummet men inte barnen men det verkar inte bli något problem ändå, kidsen respekterar att han vill sova ifred och vi har inte ens behövt säga till dom. Nu ska vi laga lite kvällsmat här hemma.





jisses vilken seg dag jag och kidsen har haft

2011-01-07, kl 19:39:10

Jobbade natten tills idag och idag jobbade Jonny, fick sova till tjugo över ett iaf och det var ganska okej. Som tur var tyckte kidsen att dom kunde sova middag i nästan tre timmar tillsammans det gillar vi, passade på att sova lite jag med. Nu väntar vi besök och pappa Jonny kommer nog hem om en timme ungefär skulle jag tippa på.


Haha det här får mig att tänka på Jonny

2011-01-07, kl 14:05:33

Sorry babe!


Skruttungen gillar sin iggle piggle

2011-01-06, kl 17:17:30

Idag satte jag på barnens dvd med drömmarnas trädgård för första gången och Arabelle blev helt salig, det var ju iggle piggle på tv fast han dansade med henne. Lustigt var det tyckte hon men roligt, snabbt som attan klättrade hon upp i soffan med sin iggle piggle och gosade ner sig på alla möjliga vis, varje gång iggle piggle var på tv så gav hon sin egen iggle piggle en stor puss på munnen.


Exotisk planka

2011-01-06, kl 09:00:50

Ja iaf i mini format, vi tog lite smått och gott av det vi hade hemma igår kväll. Smidigt gott och nyttigt, vår exotiska planka innehöll
*kalkon
*Skinka
*Passionsfrukt
*Annanas
*Brie ost
*Sharon

Härligt avslut på kvällen även om det var långt ifrån den bästa dagen i mitt liv, natten har däremot varit värre. Vaknat flera gånger och vid fem var det inte ens någon idé att försöka somna om, har städat sen dess (inte hela tiden då) och det börjar se riktigt skapligt ut nu.

Jag saknar dig min ängel, jag har vaknat flera gånger inatt med tårar rinnandes nerför min kind. Du var så underbar och även om tårarna rinner så de skulle kunna fylla en ocean så finner jag ro i att du har det bättre nu. Du får sova och slipper kämpa så.

Chili & min älskade Sandy


Arabelle har fått ett nytt intresse, bygg!

2011-01-05, kl 20:52:05

Arabelle bygger och bygger här hemma, inte vet vi vad det ska bli men hon bygger på så fint ändå. Hon springer och hämtar mer och mer saker ur varje liten låda och vrå hon kan hitta och så har hon gjort några dagar nu. Bygger på alla möjliga ställen och stuntar helt i om hon är i vägen.

Ja hon bygger som sagt på allt


Det är slut nu

2011-01-05, kl 14:25:54

Känns otroligt tung och svårt att veta att jag aldrig kommer träffa dig mer, men det är ändå med en lättnad jag vet att vi i familjen tog rätt beslut. Det var tungt för dig på slutet och jag är glad över att du inte behövde vara dålig längre än 1½vecka, min fina älskade ängel jag kommer aldrig glömma dig. Älskar dig för alltid och vet att du sover gott nu♥

Det började med att Sandy slutade äta för en och en halv vecka sen, hon åt sin medicin när hon fick den i en god skinkbit och lite matrester gick allt ner men ingen hundmat. För någon dag sedan slutade hon äta helt, inget gick ner inte ens leverpastej som hon annars älskade, igår började hon flämta något hemskt när hon andades och man märkte att det var svårt. Så idag fick vi en tid på smådjurskliniken för att kolla upp hur det faktiskt var med henne, vi bestämde igår (liksom i höstas) att det blir inga fler operationer utan då får hon somna in, vill inte plåga henne mer.

Väl där blev hon undersökt, sen gjordes ett ultraljud för att kolla att det inte var en livmoderinflammation, det togs blodprov och man röntgade lungor och mage på henne. Blodproverna var bra, inget fel alls och ultraljudet fick dom inte riktigt till. In i det sista hoppades vi alla att det kasnke berodde på att hon åt en bit filt för ett tag sen och att det kanske bara var den som ställde till besvär men när vi gick för att kolla på röntgen bilderna fick vi klart för oss att så inte var fallet.

Veterinären sa allvarligt att det ser inte bra ut, riktigt illa för att vara ärlig. Där lungorna borde vara svarta på bilden för att visa att det finns luft där var det bara grått, hjärtat syntes inte på bilderna för det var bara grått. Massa prickar överallt som inte skulle vara där och det som skulle synas på en frisk hund fanns inte med på bilden. Man kunde inte inte se någon luft i lungorna och hjärtat för det var fullt med tumörer, ingen vanlig lungvävnad alls bara massa massa tumörer. Min finaste ängel kunde inte syresätta sig längre och det är därför hon inte äter och inte vill gå ut, hon orkar inte annat än att sova. Veterinären tyckte vi skulle avliva redan idag för Sandy gumman var så svårt sjuk, vi höll alla med eftersom vi pratat om detta både i höstas när cancern kom och i går.

Vi fick gå in i ett nytt rum och ta farväl, sedan kom det in en annan veterinär och lät gumman somna in. Det var otroligt jobbigt men veterinären förklarade allt, tårarna rann och ville inte sluta. Men det gick fort och smärtfritt för min älskling hon var så fridfull och vi var där och pratade med henne och mös.  Jag ville inte säga hej då, jag ville inte fatta hur snabbt det gått. I höstas visade röntgen bilderna inga tumörer, inga alls. Vi kollade ju det innan operationen för vi ville inte att hon skulle lida i onödan och nu efter bara några månader var tumnörer det enda som fanns. Samtidigt som jag inte ville för det var så orättvist att just min älskling skulle bli sjuk så kändes det bra, lungt och det kändes som att man verkligen gjorde det bästa för Sandy.

Jag är ledsen och det är svårt men samtidigt är jag så glad över att min älskling har fått somna in, hon ska inte behöva ha det svårt och det behöver hon inte nu längre. Jag är så lycklig över att det ändå gick fort på slutet så hon inte har mått dåligt länge, min älskade ängel jag saknar dig redan.

Undersökning

Blodprov

Min finaste ängel jag saknar och älskar dig

Väntar emellan undersökningarna

Efter det tuffa besked tar vi farväl och väntar på att veterinären ska låta henne somna in

Min älskade ängel har somnat in och vi tar ett sista farväl

♥Min fina ängel du kommer alltd finnas i mitt hjärta, jag älskar dig♥


Lite depp idag är väl det minsta man kan säga

2011-01-04, kl 23:04:36

Orkar inte gå in på varför just nu, vi tar det i morgon istället. Ledsen men ändå känner jag ett konstigt lugn för jag vet att det är bäst så, nu ska jag och Jonny mysa framför en film.


Det var ju kul

2011-01-04, kl 16:57:32

Möts av en otroligt tjurig liten man när jag går upp och nu sover han på soffan, har väntat en timme på att kidsen ska vakna nu och då går han och lägger sig med. Trevligt måste jag säga, mycket trevligt.


Lika bra att lägga sig på en gång

2011-01-04, kl 07:43:35

Idag ska vi hinna med att storhandla och så blir det kanske jobb inatt igen, lika bra att hoppa i säng då så man hinner med allt och är utvilad om jobbet ringer idag med. Hoppas det iaf för det behövs lite mer pengar här hemma nu, har varit dåligt med tider nu det sista och det kommer verkligen synas på nästa lön.


Blir visst jobb idag

2011-01-03, kl 21:18:35

Härligt med lite extra cash i grisen, blev precis inringd så nu väntar jag bara på att Jonny kommer hem så ska jag skynda mig ner till jobbet. Hoppas han kommer snart bara annars missar jag den enda bussen som går på en timme nu, surt att springa ner. Mina snälla arbetskarmater säger att jag inte behöver jäkta men det gör man ju ändå när man vet att man borde börja nio.


Trollungen

2011-01-03, kl 21:15:56

Lill trollet här hemma tyckte det var en god idé att krypa in under bygeln på lära gå vagnen, där satt hon ett tag kan jag tala om men lika glad var hon för det. Hon fick vrida sig länge och väl för att komma ut igen men tillslut lyckades hon, lilla skrutt unge. Tänk om hon kunde använda vagnen på rätt sätt istället.


Fyndade lite på mellandagsrean

2011-01-03, kl 17:15:00

Hittade lite kläder till barnen på rean, inte mycket för världen kanske men nått litet blev det iaf. Tröjorna är lite stora än men dom får ligga i garderoben tills det är dags att använda dom.


Jag har noll fantasi idag

2011-01-03, kl 15:15:58

Jonny ska strax ge sig iväg till jobbet och jag har ingen aning om vad jag och barnen ska göra idag, funderade på att åka ner till mamma en sväng men där finns ingen resesäng. Kidsen måste sova igen så det skiter sig, borde väl egentligen skruva ner vår säng så vi kan byta rum nu men jag orkar inte. Finns inget uttag så vi kan ha tv:n i Jadies rum och våra sladdar är för korta för att dra hela vägen dit från ett annat rum, får helt enkelt bli ett senare projekt det här med att byta rum.
Vad brukar ni göra på dagarna hemma?


Vi hade en liten godis på besök

2011-01-03, kl 13:31:00

Den här sötnosen var på besök hos oss härom dagen, det är barnens nya syssling. Jag ville behålla honom men tyvärr så fick jag inte det, blev lite ledsen men sånt är livet.

Lilla Elliot & jag


Snart kommer min älskling hem

2011-01-02, kl 21:40:03

Åh va jag längtar efter min lille man nu, vill bara mysa ner mig i soffan med honom när han kommer hem. Får mysa med Jadie nu istället, lilla skruttungen kan inte riktigt bestämma sig för om hon vill mysa eller busa. Ena sekunden lägger hon dig ner och myser in huvudet mot mitt bröst och nästa så är det upp och leka igen. Tror hon är lite mys sugen bara det att hon inte vet om det själv.


Hur många blev det nu då?

2011-01-02, kl 10:39:59

Jo det blev hela nio maskiner, ni förstår vad jag menar med att jag skjuter upp tvätten in i det sista va? Snart klart nu iaf, ska ner och tömma sista maskinen om tjugo minuter sen får två maskiner hänga här uppe och torka. Jonny ska ju till jobbet och jag tar inte på barnen kläder bara för att gå ner och använda torktumlarna en sista timme, det får hänga istället. Om man kanske skulle ta sig i kragen och tvätta lite oftare istället?

Är helt slut alla redan nu och vet faktiskt inte hur jag ska klara av dagen själv med barnen, måste få sova nu. Känns som jag aldrig gör det längre, suck...


Tre klara och tre igång

2011-01-02, kl 08:29:43

Har tvättat tre maskiner nu och tre till är igång, Jonny och barnen sover och jag funderar på att plocka undan alla leksaker i vardagsrummet. Vet inte riktigt om jag orkar det för som vanligt har jag inte sovit nått inatt, börjar bli riktigt less på det här med att inte kunna sova. Visserligen sov jag lite igår efter jobbet men det var inte mycket att hurra för, har börjat sova så sjukt dåligt med. Förr har jag bara haft problem med att somna men nu sover jag inte ens bra när jag väl somnar, jobbigt värre och Jonny jobbar lång dag idag.

Somnar väl på soffan senare om barnen behagar sova middag samtidigt, kommer bli sjukt jobbigt att vara ensam med dom från halv tolv till tio ikväll. Det är ännu en nakdel med att inte kunna sova, man somnar på idiotiska tider och så är nästa natts sömn förstörd med...


Så var det dags för tvätt igen

2011-01-02, kl 07:22:10

Massa massa tvätt för precis som vanligt så skjuter lilla Sara upp allt in i det sista, jag tror faktiskt ingen blir förvånad när jag säger att den ena tvättmaskinen är sönder. Igen! Fattar inte hur svårt det ska vara att laga maskinerna helt eller byta ut dom, för den delen så vet jag inte ens om den är sönder igen eller fortfarande, sist jag tvättade var den ju inte hel men det är ett bra tag sen nu. Har kört någon maskin uppe i lägenheten och så har faktiskt snälla mormor tagt med sig några påsar tvätt hem när hon varit på besök. Aja shit the same, börjar bli van vid att inget funkar för skit vätterhem längre.


Gosigt

2011-01-01, kl 22:04:48

Har gosat ner mig i soffan med min ludna filt och säsong 1 av vampire diaries, riktigt nice. Tror jag stannar där resten av kvällen, har blivit lovad lite kli under fötterna av Jonny boy med.



Brrrr

2011-01-01, kl 18:56:06

Fy satan vad kallt det är ute nu, höll på att frysa stjärten av mig när jag skulle hem från mamma. Sov där idag eftersom det var så lång tid till bussen i morse och det var ju ändå ingen hemma så då behövde jag inte åka hem. Nu håller vi på och plockar lite här hemma så ska vi faktiskt försöka hinna med att byta rum om några dagar, idag tvivlar jag på att vi hinner och i morgon jobbar Jonny hela dagen så kanske i över morgon. Lika bra att fortsätta nu så det blir gjort...


Gott nytt år!

2011-01-01, kl 00:00:00



Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<