Rabatt till varje pris

2011-12-31, kl 19:12:00 | Kommentarer: 5 | Direktlänk | Shopaholic

Jag har sen länge haft ett litet lager inne i klädkammarn som växer sig lite större hela tiden, det började med en full skolbänk (en sån gammal med lock på) men är nu en hel klädkammare och ett helt badrumsskåp. Jag behöver mer plats, jag älskar mina rabattkuponger och köper på mig blöjor, schampoo, u name it i mängder innan datumet går ut på kupongerna.

Sedan vi för någon månad sen utökade vårt kanalpaket har jag fått ett nytt favorit program, rabatt till varje pris! Jag blir helt salig så fort det visas och praktiskt taget dräglar över deras lager och avundas deras rabattsystem. Jag älskar det och hade jag kunnat hade jag blivit en sån där tokig kupong kärring själv!

Några av mina kuponger

En liten del av mitt lager, som förövrigt är nypåfyllt sen bilden togs. Kan knappt komma in i min klädkammare nu igen haha.


Kommentarer
Från: Mari

det programet följer jag oxå. så bra. men jag funderar över om de har annat rabattsystem än vad vi har? eftersom någon hade kuponger efter sin mormor, till exempel. men sen så får de pengar tillbaka.?. så det går jämnt ut. det går inte riktigt ihop med systemet vi kör på i sverige. eller tänker jag helt galet..

2011-12-31, kl 19:51:42
URL: http://mixan.blogg.se/
Från: Helene

Åh vart får du alla kuponger ifrån? :)

2011-12-31, kl 23:10:52
URL: http://helenewiklund.blogg.se/
Från: Martina

Vad duktig du är som använder dig av kupongerna!

När jag kommer på att jag ska titta efter om det inte fanns en kuping på kylen för den ena eller den andra varan som vi ska köpa så har de där kupongerna alltid gått ut! Värdelös på kuponger!

2012-01-01, kl 00:24:43
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Från: Maria mamma till Tilde och Minnah

åh va smart att spara mycke sånt :)

2012-01-01, kl 14:53:14
URL: http://mariaenliten.blogg.se/
Från: Mamma Miaa

Hehe som mig fast jag köper inte på mig saker ännu men jag samlar rabattkuponger så min smbo tycker jag är knäpp, Ofta åker han ensam en sväng och handlar och glömmer han använda någon rabattkupong blir jag nästan arg :-) fast värst var den gången han tappade bort en 40 på blöjor. Grrr. :-) Min favorit rabatt är 10 kronor på natusan våtservetter för dom missbrukas :-)

2012-01-03, kl 23:50:25
URL: http://actioonradar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<