Det här är ta mig fan helt jävla otroligt

2011-08-17, kl 13:38:27 | Kommentarer: 3 | Direktlänk | Så jävla förbannad

Ringde sjukhuset idag för att höra varför vi inte fått hem papper om vilken tid Jadie ska göra sin biopsi, dom ringde ju för två veckor sen och sa fyra veckor. När jag ringer idag blir jag runt skickad till massa olika avdelningar som säger att det inte är dom som ska göra biopsin och när jag äntligen verkar hittat rätt säger de att det inte finns några tider på MINST fyra veckor men hon kan inte ge mig en tid efter det heller.

Sen är de ju inte vi som gör det eftersom hon är så liten fortsätter hon och när jag blir vansinnig över att dom inte gör något säger hon hela tiden att hon är ledsen och hänvisar mig till barnmottagningen om jag tycker att Jadie mår dåligt, jaha och vad fan ska dom göra då när hon inte kommer bli bättre innan biopsin...

Blir så jävla trött på att ingen kan ta något ansvar och att vi inte ens kan få en förbannad jävla tid, men visst fine skit i det då det är bättre ungen får dö av näringsbrist osv för det lär gå snabbare än att få biopsin gjord. Det är nu två månader sen vi fick papper om att biopsin ska göras och det är minst en månad kvar innan vi får göra den, minst en månad med andra ord kan det ta hur lång tid som helst.

Sadistiska jävla sjukvård som vägrar ta ansvar och bara skyller ifrån sig på olika avdelningar, Jadie kommer äta glutenfritt från och med idag igen för jag tänker iaf inte plåga henne mer. När dom kan ge mig exakt tid tänker jag ge henne gluten igen, jag accepterar inte att dom ringer och säger om ca så och så många veckor och att jag måste ge mjöl.

Jag blir fullständigt vansinnig på att mitt barn ska behöva plågas för att allt vården kan göra är att komma med massa bortförklaringar, men okej vill dom ha det så så blir det så. No more mr nice guy från mitt håll!


Kommentarer
Från: Caroline

Fy fan så jävla dåligt!:(

2011-08-18, kl 00:09:07
Från: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Fattar verkligen hur dom kan göra såhär :(

2011-08-18, kl 00:10:41
URL: http://neccin.blogg.se/
Från: Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Mållös. Igen. Just DEN ssk:n kanske inte kan hållas ansvarig. Men hade jag arbetat inom vården hade jag krävt att man kollat upp såna här saker.

Är det inte därför det kommit Lex Maria osv, för att någon vågat anmäla och tagit tag i saker som är fel.

2011-08-19, kl 21:06:21
URL: http://skrotmamman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<