Lilla hönan i sin nya ursnygga mössa

2011-08-31, kl 15:45:00

Den här snygga mössan från Me&I låg i goodiebagen på mammabloggkryssningen, den fick bli Jadies och hon är så jäkla cool i sin monstermössa här hemma. Funderar starkt på att köpa en matchande till Bella bus med.


Här kommer det ni alla har väntat på

2011-08-31, kl 14:53:00

Bilden på goodiebag innehållet


Har man tre för man räkna med lite svinn!

2011-08-31, kl 12:32:00

Om mammas nyinköpta crosstrainer

Jag: Shit ungarna kommer slå ihjäl sig på den där
Mamma: Nej men dom får inte igång den ändå
Jag: Få igång? Dom kommer ju klättra upp och dyka ner!
Mamma: Äh du har ju tredje påväg nu då får man räkna med lite svinn...


Väntar på att reportern och fotografen ska komma

2011-08-31, kl 10:33:00

Vad det handlar om får ni vara nyfikna på ett tag till...


Jadie har börjat med meningar

2011-08-30, kl 22:32:00

Inte mer än två ord i varje mening men det kommer nog snart mer, hon tjattrar på som fasen hemma även om hälften är helt oförståligt. Men tillbaka till meningarna, för två veckor sen ungefär kom den första.

Vill inte!

Min första tanke
: Åh min duktiga trollunge kan säga menningar
Min andra tanke: Nej Jadie den meningen kan vänta några år till!

Häromdagen kom nästa mening och vad blev det den här gången då? jo det blev så mycket som

Nej bort! (knuffar undan personen hon pratar med)

Min första tanke: Åh redan en till mening, va bra!
Min andra tanke: Men va fan kan du inte säga något gulligt unge?!?

Men hon är duktig min trollunge, det kommer fler och fler ord nu hela tiden och hon har även blivit väldigt duktig på att peka vart saker är när vi säger ordet. En rolig sak hon fått för sig är att hon inte säger lampa högt, frågar vi var den är pekar hon. Frågar vi om hon kan säga lampa säger hon titta och pekar på den, viskar vi kan du säga lampa så viskar hon lampa tillbaka. Så jo visst kan hon säga lampa men det är nog en hemlighet.


Hur många hål var det nu då?

2011-08-30, kl 18:10:35

Det var faktiskt inte ett enda hål och mina tänder var jätte fina bortsett från att jag hade tandsten som ska tas bort på torsdag, tandis trodde att det kunde bero på tandstenen att det gjorde så ont men jag skulle prata lite mer med tandhygienisten på tosdag om detta.

Skönt som fasen att det inte var några hål men lika surt att betala avgiften för det, så kan det vara. Nu ska jag mysa lite med mor min innan jag åker iväg och handlar, Bella var ledsen i morse för osten hade tagit slut så det är väl bäst att köpa ny då.


Ska träffa tandis en stund idag

2011-08-30, kl 16:03:00

Ser inte alls fram emot det kan jag säga, undrar om jag har ett, sju, elva eller trettio hål. Lutar nog mer åt trettio så som det känns i tänderna iaf, jag kommer säkert få massvis med skäll och det kommer kosta skjortan men måste man så måste man. Eller måste var väl att ta i men jag har inte lust att tappa mina tänder nu eller gå runt med hela munnen full med svarta gaddar, lika bra att gå till tandis och få det fixat.

Har faktiskt aldrig haft ett hål i hela mitt liv, alltid jätte fina tänder så ni kanske förstår att jag är lite nervös inför det här tandläkar besöket. Är nästan helt hundra på att jag har hål för det gör så jäkla ont att jag knappt kan borsta tänderna utan att lipa, wish me luck nu ska va hos tandis 16:30.


Drinkar!

2011-08-30, kl 12:42:00

Bara för att man är ett preggo monster betyder inte det att man inte kan njuta av drinkar, på första bilden är en hälsodrink som förvisso var fantastiskt god men dyr så in i. Älskar bartenderns kommentar till mig och Annika när vi beställde varsin*. På andra bilden ser ni resultatet av beställningen: Två alkoholfria fruktiga, sura drinkar. Skit goda och inte alls dyra så ska man ut på drinkar är det bättre att gå till vanliga baren och beställa alkoholfritt än att gå till den alkoholfria baren och beställa hälsodrinkar, åtminstone så tycker plånboken det.

*Bartender:Men va är det här för mesdrinkar en lördag kväll det kan jag inte tillåta, eller är ni båda gravida?
Jag och Annika i kör: Japp!
Bartender: (tittar på oss förvånat) Okej men då får det väl gå för den här gången


Idag verkar bli en dag med massvis att göra

2011-08-30, kl 07:46:00

Först ska jag sova ett par timmar men sen måste jag ta itu med massa samtal och mail, gör mig absolut ingenting då jag älskar mailen och jag tror att de flesta samtalen blir bra idag. Bland annat så ska jag ringa upp tidningen eftersom reportern ringde igår när jag sov, mer än så säger jag inte. Sen blir det tråkigheter frammåt eftermiddagen/kvällen men det får ni veta mer om sen, nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp någon gång med.


Det första bloggmammorna gjorde i hytten?

2011-08-29, kl 20:12:00

Funkar internet?

Åh jo jag och Annika kom fram till att det fungerade så då kunde vi packa upp våra väskor.


Så lite tid, så mycket att göra

2011-08-29, kl 18:15:37

Jag vet att jag lovade bilder från kryssningen men jag hinner faktiskt inte idag heller, ska strax ner till jobbet nu och måste hinna med massvis innan det. Jag vet att jag är supertråkig när jag bara jobbar hela tiden och bloggen får inte lika mycket tid längre, men det blir ju snart ändring på det. Sista natten att jobba blir det 19:e september och sen är jag hemma igen.

Kommer säker bli en jätte tråkig väntan på pyret men då har jag iaf tid att blogga och överösa er med inlägg om hur tråkigt det är att sitta hemma, bered er på lite förändring här inne och mig för att ni läsare kommit i andra hand ett tag nu men ibland måste det bara bli så.


Påväg hem igen

2011-08-28, kl 16:21:55

Mitt internet vill inte alls samarbeta med mig känner jag så bilder osv får ni snällt vänta på tills i morgon eller ikväll, kryssningen var helt fantastisk och jag hoppas verkligen det blir en nästa år med. Mina hormoner har ställt till det för mig på kryssningen (jo jag får skylla på dom, det får man alltid haha) Först missade vi minglet för jag var helt säker på att det började en timme senare än utsatt tid och sen vann jag en skit bra tävling som jag inte kunde använda mig av vinsten i. Men mer om det när jag kommer hem, nu ska jag andas ut i bussen lite.


Känner mig som hemma i min hytt

2011-08-27, kl 18:38:36

Tacka gudarna för Annika för hon har fått hålla koll på mig hela dagen, guida mig så jag går åt rätt håll och förklara hur det här med hytter osv vidare fungerar. Det är ju min första kryssning och jag hade ingen aning om att nyckelkortet skulle in i väggen för att man ska kunna tända lampan, jag tryckte bara på knappen ett par gånger och konstaterade att lampjäv*ln inte fungerade. Men som sagt Annika saved the day!

Nu ska vi göra oss iordning inför minglet men först var vi tvugna att göra oss hemma här i hytten och hur gör två bloggmammor det på bästa sätt? Jo man kollar så internet funkar!


Magknip

2011-08-27, kl 08:25:21

Här sitter jag med magknip igen och har sovit skit dåligt inatt rent ut sagt, Pyret vill inte samarbeta med mig heller. Han sparkar och trycker på alla mina ömma punkter och jag känner verkligen inte för att sitta på en buss hela dagen, det får väl bli en alvedon och se glad ut.

Snart dags att åka in till resecentrum och hoppa på bussen, hej semester!


Det är väl dags att hoppa i säng nu då

2011-08-27, kl 01:18:16

Har haft groteskt ont i magen ikväll bara för att jag varit trött och velat sova, nu verkar det iaf ha gett med sig så nu ska jag hoppa i säng. Det är väl resenerver som spökar antar jag men det är ju så typiskt när man faktiskt är trött att man ska få magknip hela tiden, nej nu blir det iaf sängen.

Kommer ta med mig datorn men ärligt talat vet jag inte om det blir tid för att blogga så hör ni inte av mig i morgon så får ni snällt vänta på alla smaskigheter från kryssningen tills på söndag kväll, vi ses i morgon alla bloggmammor!


Funderingar inför kryssningen

2011-08-26, kl 20:07:45

De flesta verkar ha köpt nya fina klänningar osv till middagen och jag kommer väl se ut som en riktig slusk och sticka ut ordentligt i mängden fina pinglor, har verkligen inget att ha på mig. Funderade på att köpa en klänning men gav upp den tanken ganska snabbt eftersom den inte kommer användas mer sen, magen är för stor för att få plats i mina gamla "finklänningar" så det får bli en tunika.

Köpte iaf ett par nya skor idag så man piffar upp sig lite men ju mer jag funderar desto mer lutar det åt att jag går naken på middagen, känner inte alls för att slänga på mig min gamla tunika när alla andra kommer vara så fina. Åh jisses får nog gå och undersöka garderoben igen och klura lite till.

Jag kommer se ut som en säck potatis brevid alla fina mammor


Gårdagens äventyr och fredagsmys

2011-08-26, kl 17:51:09

Igår var jag och fixade mina naglar hemma hos Bella inför kryssningen, lite snygg måste man ju vara. Är helt kär i mina nya naglar måste jag säga, skit nöjd! Det kommer jag garanterat göra om, nu ska jag gå igenom packningen en sista gång så jag inte missat något och sen blir det fredagsmys med kidsen, varsin mini påse med ostbågar beställde dom så det köpte vi på vägen hem från dagis.

Naglarna


Busunge

2011-08-26, kl 07:48:08

Jag har suttit och skrivit samma sak tre gånger nu men Jadie har lyckats radera det varenda gång, så nu hoppar jag i säng och uppdaterar när skrutt ungen vilar istället. Lovar att det blir lite mer livat här inne idag eftersom jag är ledig inatt.


Idag har jag kommit i första hand

2011-08-25, kl 20:20:29
Och bloggen har därför blivit lidande, men så får det bli ibland. Snart dags att gå till jobbet igen så jag ska mysa lite med min mamma innan jag pyser iväg, ha det gött nu jag återkommer i morgon.

Idag har jag verkligen fullt upp

2011-08-25, kl 07:31:07

Ska försöka hinna sova någon timme innan alla dagens äventyr börjar, natti natti.


Bella bus

2011-08-24, kl 18:48:00



Idag har jag varit lite effektiv

2011-08-24, kl 17:23:00

Vikt in alla kläder i stl 50 & 56 i pyrets garderob, packat ner kläder till pyret i bb väskan och packat min väska inför kryssningen. Snart är det väl dags att bädda pyrets säng och packa min och Jonnys väska inför förlossningen men det får vänta ett tag till, sålänge det finns kläder till pyret packat om vildingen skulle bryta sig ut för tidigt så är det lungt.

Nu tar jag lite rast med Bella och äter Mellis framför barnprogrammen.


Dagistofflor!

2011-08-24, kl 16:36:55

Jag har alltid velat ha ett par dagistofflor till barnen men helt ärligt så har jag varit för snål för att köpa det, så när Cim skulle sälja ett par för mindre än halva priset var jag snabb och slog till. Tanken var att pyret skulle få dom men det verkar som att Jadie kommer kunna ha dom ett tag nu först, så nu får snålröven i mig snällt beställa ett par till Bella med. Så äntligen ska kidsen få tofflor som mamma så länge suktat efter.

Tofflorna jag köpte från Cim


Det går bra nu

2011-08-23, kl 22:09:25

Ännu ett barnmoskebesök avklarat och mitt blodtryck ligger på en bra nivå nu igen 130/70 blev det idag och är alltså inget att oroa sig över, en annan sak som känns bra är att den totala viktökningen under hela graviditeten än så länge ligger på 3,8kg. Känns bra att det inte bara sprungit iväg uppåt igen trots att jag dricker cola nu då kaffe helt enkelt vänder och kommer upp innan det ens landat i magen.


Hoppas ni inte dömmer mig för hårt...

2011-08-23, kl 20:04:00

Det är en sak jag inte berättat för varken er eller Jonny, ni kanske tycker jag är lössläppt och jag är rädd för att såra Jonnys känslor. Men det tynger mitt samvete nått så hemskt så nu måste jag come clean om man säger så, jag hittade en ny pingla förra sommaren och jag kan inte hjälpa det men han var så snygg så jag kunde inte hålla händerna borta från honom.

Hoppas ni har lite förståelse, ni ser ju ändå vilken hunk han var och det är inte lätt att motstå!


Semester!

2011-08-23, kl 17:53:00



Pyret kommer...

2011-08-23, kl 14:13:18

Här samlar jag era gissningar under tiden de blir fler

15 September
Annika drömmen om 11 barn - Pojke kl 13:36

3 Oktober
Anna L - Flicka kl 03:44
Anja 17 & Mamma! - Pojke kl 15:46

5 Oktober
Evamar - Pojke kl 15:33
Eleonore - Pojke kl 22:20
Yvonne (svärmor) - Pojke kl förmiddag

7 Oktober
Madde - Flicka  kl 19tiden
Sandra - Pojke kl 20:31

8 Oktober
Lisa - Pojke kl 08:30
En mölnbobos liv Melvins mamma - Flicka kl 14:53
Isabelle - Pojke kl. 16.30
Maria P - Pojke kl 23:15

9 Oktober
Nina - Flicka kl 09:22
Matilda - Pojke kl. 09.36


10 Oktober
Beatrice, mamma till skrutten robin - Pojke kl 11:21
MansonDust ~ nybliven 4-barnsmamma <3 - Flicka kl 07:06
Lili - Flicka kl 18:00
Tanja - Pojke kl 15:40


12 Oktober
Millah med bebis i magen♥ - Pojke kl 10:44

13 Oktober
Sandra mamma till Molly - Flicka kl 08:34 (4.050g och är 50cm)


14 Oktober
Annika Nilsson - Flicka kl 11:24
Josefine - Pojke kl 16tiden
Liselotte - Pojke kl 17:42
Liselotte- Flicka kl 21:10

15 Oktober
R. - Pojke kl 05:33
Ewa - Flicka kl Sent på kvällen (52 lång och 3700 tung)

16 Oktober
Michaela - Flicka kl runt 16

17 Oktober
Rebecca - Pojke kl 09:34 (50 lång och väger 3987g)
Lotta från småland - Flicka kl 15:06

18 Oktober
Sandra Sveningsson - Flicka kl 09:56
Care69 -  Flicka kl 02:27

19 Oktober
Caroline Andersson 18år och blivande mamma - Pojke kl 21:42
Sanna - Pojke kl 19:28

28 Oktober
Care69 - Pojke kl 08:22


Tävling: När kommer pyret?

2011-08-23, kl 00:40:03

Vi kan väl ha lite roligt och gissa lite på när Pyret kommer? Den som gissar närmst vinner en hemlig goodiebag anpassad efter vinnaren såklart, och hemlig får den ju bli då alla vinster inte passar alla.

Så sätt igång och gissa nu, jag vill att du skriver med vilket datum och vilken tid du tror pyret kommer och även om du tror det är en pojke eller flicka.

För att hjälpa er (eller kanske förvirra er ännu mer) så kan jag tala om att bf är 15 Oktober och vi tror själva på pojke men det är inget vi vet säkert.
Bella föddes i v40+6 kl 12:48
Jadie föddes i v38+0 kl 10:52

Allas gissningar (säger man så?) kommer under tiden det kommer in fler läggas upp i ett eget inlägg så man kan  tjuvkika lite på vad alla gissar på. Ni hittar
allas gissningar här!

Kom igen och gissa nu! Datum, tid & kön så svårt är det väl inte?

"Smyg in här för att gissa du med!"
Vill ni får ni gärna sprida tävlingen/gissningsleken vidare med bilden ovan och länka till tävlingen, det blir som ni förstår inga extra lotter för det men ju fler ni är som gissar desto roligare och vem vet kanske blir det några tröstpriser om ni är många som är med.

Klart ni kan få en extra vinstchans ni kan ju få en gissning till! Länka till tävlingen med bild och kursiv text ovan (se till så att länken fungerar annars gäller inte din extra gissning) och lämna sedan direktlänken till det inlägget där du länkat till tävlingen tillsammans med din gissning nr2!

Glöm för allt i världen inte att lämna din mailadress när du gissar så jag kan kontakta dig om du vinner, lägg gärna till mig på bloglovin om du inte redan gjort det så du inte missar alla spännande tävlingar i framtiden.

bloglovin



 

Jag kommer dölja era gissningar här allt eftersom jag lägger upp dom på listan och det är bara för min egen skull så jag håller reda på vilka jag lagt upp på listan, när Pyret föds kommer alla kommentarer här under publiceras så ni alla kan se att jag inte mixtrar med era gissningar

Min lilla mammagris

2011-08-22, kl 19:01:09

Bella har blivit en riktig liten mammagris, det är på den nivån att det börjar bli jobbigt. Jag visste väl egentligen att det skulle bli såhär, ju närme förlossningen vi kommer desto mer mammig blir hon och hon är ju faktiskt i just den åldern nu då hon behöver mycket uppmärksamhet. Bella tar stundvis ett steg bakåt och blir bebis själv igen och vill bli buren överallt och sitta i knäet precis hela tiden, men bara hos mamma.

Idag tog den korta sträckan hem från dagis en halvtimme för att hon ville bli buren och jag måste erkänna att med pyret i magen klarar jag inte att bära hela vägen hem, det känns i ryggen och foglossningarna kommer som ett brev på posten. Fråga mig inte varför hon blir såhär för hon verkar vara riktigt glad åt pyret, kommer ofta och klappar min mage och säger förtjust bebis med världens leende på läpparna. Jag hade förstått om hon var sotis på att det kommer en ny liten bebis men så verkar ju inte fallet vara, men hur gör man nu då? Vi måste ju prata om pyret så det inte kommer som en chock när mamma helt plötsligt kommer hem med en bebis, men sen vill man ju inte tjata heller med tanke på att Bella faktiskt är mer eller mindre bebis själv i sättet nu.

Hur har ni andra mammor/pappor/mormödrar/farmödrar eller vad ni nu kan tänkas vara gjort?
Finns det några bra böcker att köpa och läsa för henne om det dethär med syskon?

I skrivande stund står hon och drar i min arm och säger mamma mysa och försöker för allt hon är värd att klättra upp i mitt knä så det är väl lika bra att mysa nu.


Är det en snopp eller en snippa?

2011-08-22, kl 09:08:27

Ultraljudet gick bra och pyret växer som han ska, 1800g någonting vägde han nu. Läkaren var helt underbar till skillnad mot skräckhäxan i huskvarna, han frågade om vi visste vad det var och jag svarade Nej, eller jo jag är ganska säker på att det är en pojke. Då frågade han om vi ville veta eller om vi ville låta det vara en överraskning, efter en stunds tänkande kom vi fram till att vi inte vill veta.

Läkaren log lite finurligt och nu i efterhand kan jag ju inte låta bli att undra om leendet var för att jag är helt ute och cyklar eller om det var för att det är en pojke, det återstår att se men jo jag tror stenhårt på pojke inte minst för att han är pappa upp i dagen och ska pilla mig i musen hela jäkla tiden. Det trycker nått enormt neråt hela tiden med sen inatt så emellanåt blir det svårt att gå, så han försöker nog bryta sig ut där nere men det blir inget med det. Inte innan kryssningen iaf haha.


Nu ska kidsen lämnas på dagis

2011-08-22, kl 07:35:32

Sen blir det en snabb tur in till sjukhuset för Ultraljud innan jag hoppar i säng, ska kolla så pyret växer som han borde bara.


Snart dags att dra iväg igen

2011-08-21, kl 19:16:09

Ringde från jobbet nyss så nu packar jag väskan och far iväg igen, hoppas ni andra sover så gott inatt och ni nattugglor får ha det så trevligt inatt.


Vad måste man göra alla dagar i veckan utan undantag?

2011-08-21, kl 16:35:08

Skumbad! Det verkar gå på rutin här hemma nu att någon gång under dygnet spola upp ett skumbad och krypa ner i, kommer bli en jäkligt mycket dyrare varmvatten räkning än tidigare från och med nu iaf. Idag är det vänster axeln som spökar och smärtan ska badas bort, vet inte riktigt vad det är med den. Det började på jobbet inatt och nu gör det ont så fort jag rör armen och jag kan knappt lyfta den, har fått så innan någon gång och då har det suttit i ett par dagar.

Nu har jag iaf filurat runt lite i lägenheten så nu är det dags för mitt dagliga bad, mitt mamma mys, min läkningstid, tänkar tid ja kalla det vad ni vill nu är det dags för skumbad iaf!


Bäst att lägga sig så man orkar med alla måsten idag

2011-08-21, kl 07:37:06

Har tänkt ta upp bebiskläderna och tvätta och göra iordning så det är gjort sen ska det även möbleras om i vårt sovrum så pyret får plats med, känner inte riktigt för att möblera om efter förlossningen för att vi inte tagit tag i det tidigare. Sen ska det väl städas lite som vanligt och busas med trollungarna (men det är ju faktiskt ett roligt måste). Vad ska ni göra idag?


Jisses va fort det går nu är det inte långt kvar

2011-08-20, kl 18:49:00

  •  Första dagen for din senaste mens var 07-Jan-2011
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 15-Oct-2011
  •  Du är gravid i vecka 32+0
  •  Bebisen väger c:a 2018 gram. *
  •  Bebisen är c:a 44,3 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 80% av graviditeten.
  •  Du har 55 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 07-Jan-2011 till 08-Apr-2011
  •  Din andra trimester varar från 09-Apr-2011 till 07-Jul-2011
  •  Din tredje trimester varar från 08-Jul-2011 till 15-Oct-2011

Om en vecka är det dags

2011-08-20, kl 18:19:45

Längtar nått så grymt efter att få träffa alla fina bloggmammor på kryssningen, att jag ska dela hytt med Annika gör det bara ännu mer roligt. Ååååh kan inte denna veckan bara svicsha förbi jätte snabbt så jag får åka!



Är det så svårt att skilja på ditt och mitt?

2011-08-20, kl 07:47:08

För några veckor sedan skulle jag värma MIN panpizza på jobbet som jag hade i frysen, men jag fick visst gå hungrig den natten då någon annan tyckt att det var okej att äta upp den. Inatt skulle jag ta mig en kopp av MITT the som stod i skåpet, hade ju faktiskt ett halvt paket kvar...

Trodde jag för där fanns inte en ynka the påse kvar, inte ens ett tomt paket stod och väntade på mig. Idag när jag gick från jobbet lämnade jag yoggi i kylen men eftersom folk verkar ha svårt att hålla reda på vad som är vems lämnade jag även en lapp på min Yoggi där det stod SARAS!!!, är väl bara att hoppas på att personen som inte kan skilja på ditt och mitt är läskunnig iaf.


Nu åker jag ner till mamma

2011-08-19, kl 18:08:12

Behöver bli lite bortskämd innan jobbet, kanske kan snika till mig en fotmassage nu när jag är nybadad och allt.


Bra start på dagen

2011-08-19, kl 16:51:16

Har nog sovit lite för gott idag för när jag vaknade hade jag jätte ont i axeln och det vill verkligen inte gå över, men jag får en jätte bra idé. Jag kryper ner i ett bad! Jo om jag bara hade haft något vatten med, vet inte om något gått sönder någonstans för jag har inte fått veta att vi skulle vara utan vatten idag. Men nu fungerar det igen iaf så nu ska jag minsan hoppa ner i ett varmt bad och hoppas på att det blir lite bättre i axeln.


Det vackraste jag vet

2011-08-19, kl 12:37:00


Idag har vi varit snälla

2011-08-18, kl 20:29:37

Och gett bort leksaker till akuten, barnen har aldeles för mycket saker ändå så nu gjorde vi nått bra samtidigt som vi fick lite rensat hemma med.


Gravidkudde

2011-08-18, kl 16:15:12


Jag sover med min gravidkudde varje natt nu, eller ska jag kanske säga dag? Den är helt underbar och mina foglossningar är inte alls så farliga nu som dom var innan jag hade min kudde, helt otroligt att en kudde kan hjälpa mot det. Jag har ju haft problem med att jag inte kan ligga bekvämt tidigare och därför inte kunnat somna men det är över nu, med min kudde vet jag precis hur jag ska ligga och jag sover fantastiskt gott. Även mot mina bortdomnade händer hjälper det (inte helt men det är bättre), har skenan på höger handled och lägger vänster handled rakt på kudden och där ligger den faktiskt kvar sen. Brukar alltid röra mig hela nätterna men sen jag började sova med kudden ligger jag still och får sova längre.

Det enda dumma med kudden var att det blev aldeles för varmt att sova med den i somras så jag har ju inte börjat använda den ordentligt förrens dom sista veckorna nu, sen kan jag personligen störa mig på kudden precis innan jag somnar då den låter som en sacco säck men vad gör väl det när man sover som en gud sen.

Här hittade jag min gravidkudde för en billig peng

4 av 5 Smileys får kudden av mig


Rådjur i strålkastarljuset möter valross

2011-08-17, kl 23:34:07

Det är väl ungefär så jag skulle beskriva mitt nya pass...


Nu blir det film och mys med Jonny boy

2011-08-17, kl 19:09:14

Har sammandragningar så det står härliga till så nu blir det att vila resten av dagen.


Det här är ta mig fan helt jävla otroligt

2011-08-17, kl 13:38:27

Ringde sjukhuset idag för att höra varför vi inte fått hem papper om vilken tid Jadie ska göra sin biopsi, dom ringde ju för två veckor sen och sa fyra veckor. När jag ringer idag blir jag runt skickad till massa olika avdelningar som säger att det inte är dom som ska göra biopsin och när jag äntligen verkar hittat rätt säger de att det inte finns några tider på MINST fyra veckor men hon kan inte ge mig en tid efter det heller.

Sen är de ju inte vi som gör det eftersom hon är så liten fortsätter hon och när jag blir vansinnig över att dom inte gör något säger hon hela tiden att hon är ledsen och hänvisar mig till barnmottagningen om jag tycker att Jadie mår dåligt, jaha och vad fan ska dom göra då när hon inte kommer bli bättre innan biopsin...

Blir så jävla trött på att ingen kan ta något ansvar och att vi inte ens kan få en förbannad jävla tid, men visst fine skit i det då det är bättre ungen får dö av näringsbrist osv för det lär gå snabbare än att få biopsin gjord. Det är nu två månader sen vi fick papper om att biopsin ska göras och det är minst en månad kvar innan vi får göra den, minst en månad med andra ord kan det ta hur lång tid som helst.

Sadistiska jävla sjukvård som vägrar ta ansvar och bara skyller ifrån sig på olika avdelningar, Jadie kommer äta glutenfritt från och med idag igen för jag tänker iaf inte plåga henne mer. När dom kan ge mig exakt tid tänker jag ge henne gluten igen, jag accepterar inte att dom ringer och säger om ca så och så många veckor och att jag måste ge mjöl.

Jag blir fullständigt vansinnig på att mitt barn ska behöva plågas för att allt vården kan göra är att komma med massa bortförklaringar, men okej vill dom ha det så så blir det så. No more mr nice guy från mitt håll!


Snacka om sovmorgon

2011-08-17, kl 10:05:13

Nu gick jag och kidsen upp, sån här sovmorgon har vi inte haft på länge. Om en stund ska vi göra oss iordning och åka hem till min mamma, har beställt mat hos henne idag. Jonny kommer dit sen när han slutat med så får vi se vad som händer resten av dagen, blir nog en heldag med mamma känns det som.


Just nu?

2011-08-16, kl 20:42:15

Sitter och njuter efter att ha kommit upp ur ett skumbad, slog på stort idag igen med ansiktsmask, hårinpackning och levande ljus. Snart? Äppelpaj! Mumsigt värre, väntar bara på att lille mannen ska komma hem så vi får äta onyttigt tillsammans. Känner mig lite syndig som ska äta massa sött mohaha, men det får man lov att vara ibland.


Undrar om dom tänkt att ge oss någon tid alls?

2011-08-16, kl 17:31:42

Kul att vi fick samtal för några veckor sen om att Jadie måste äta gluten igen och inte lite heller men inte fan får vi någon tid för biopsin, känns som att dom vill att man ska plåga sina barn tills man ger upp och skiter i det. I morgon blir det iaf att ringa sjukhuset och kräva att få veta exakt tid för nu vill jag banne mig veta när vi ska va där och hur länge stackars plutten ska behöva må dåligt.


Bortskämd?

2011-08-16, kl 07:42:50

Dags att väcka barnen så jag får lägga mig snart, var ju inte direkt planerat att jobba inatt eftersom jag gick upp sju igår morse men är man lite pengakåt så tackar man inte nej haha. Bella bus har helt slutat äta frukost och inte kan jag med att tjata heller då jag är världsmästare på att strunta i den själv, risifrutti som hon älskar går inte ner max ett halvt knäckebröd går att få i henne ibland.

Men den bortskämda lilla ungen är en finsmakare har hennes mormor upptäckt, under semester veckan ville hon inte heller äta frukost (inget ovanligt direkt) men det gick minsan ner med en rasande fart om hon fick brie ost. Så igår när vi handlade köpte vi en ost till skrutt ungen så får vi se om hon äter något idag.


Blev inget långledigt här inte

2011-08-15, kl 19:39:39

Blir en sväng till jobbet inatt med, goa pengar mohahah


Tänkt att man kan längta efter nått så irriterande

2011-08-15, kl 01:14:06



Ännu ett fynd

2011-08-14, kl 22:23:00

Vinterskor för 45kr, me like!


Äntligen hemma

2011-08-14, kl 20:03:32

Efter sju nätter på jobbet ska det bli otroligt skönt med en natt hemma brevid min älskling i sängen, inte för att man blir helt ledig ändå. I morgon blir det nämligen en hel dag i skolan för min del, har massa uppgifter att göra som jag inte kan göra hemma då boken till uppgifterna bara finns i skolan. Ska verkligen försöka bli klar med de flesta i morgon så jag slipper ta fler dagar i skolan, mycket skönare att sitta hemma och trixa med det även om det blir mer gjort i skolan.

Nu blir det kvällsmys med älsklingen och filmen Trassel.


Det får bli en dag till hos mamma

2011-08-14, kl 08:09:00

Eftersom bussarna inte går nu på helgen så sover jag hos mamma idag med, blir till att hoppa i säng nu direkt tror jag. Natti natti på er...


Paket nr 3

2011-08-13, kl 13:16:00

Två heldresser till pyret från underbara MyKidoo!
Älskar MyKidoo's söta kläder och Johanna på MyKidoo gav mig ett fantastiskt bra pris på dom här, tror inte ens jag betalde hälften av vad dom skulle kostat. Fantastisk service från Mykidoo, underbara kläder och nästan för bra kvalité.


Tidsinställda inlägg is the shit när man sover hos mamma

2011-08-13, kl 09:37:00

I paket nr 2 finner vi kläder till Bella bus & pappa Jonny från Dunken, me like rea!

Pappas T-shirt: Ta mig inte på allvar ta mig på snoppen
Bellas T-shirt: I am the living proof that my mom is easy

Jag vet vi har världens sämsta humor men det behöver väl inte vara prinsessor och nallar på alla kläder.


Första paketet

2011-08-12, kl 19:29:16

Varsin sova borta/dagis väska till barnen, Bella valde först och hon ville ha Nasse.

Väskorna klickade jag hem billigt på Campadre


Julafton?

2011-08-12, kl 18:04:55

Inte riktigt än men man skulle kunna tro det, när jag hämtade barnen på dagis fick vi springa förbi kiosken och hämta inte mindre än tre paket. Är ni nyfikna på vad det är i? Ni får hålla er en stund till för nu ropar Bella på mig.


Jag måste bara säga

2011-08-12, kl 07:24:00

att jag älskar min familj, mina underbara små trollungar som alltid lyckas lysa upp min dag hur dålig den än är och min fantastiska lilla man som ställer upp för mig på alla sätt och vis. Igår kom han hem med en härlig bukett med rosor till mig bara sådär, nu ska jag mysa ner mig brevid honom en stund innan han måste upp.


Jävla ungar

2011-08-11, kl 15:45:02

För jag måste anta att det är barn som varit och busringt på dörren idag när jag försökt sova, inte har jag varit snabb nog att lyckas se vilka det var heller. Sånt här kan göra mig vansinnig när jag har svårt att sova som det är ändå vissa dagar, tacka gudarna för att jag sovit riktigt gott mellan busringningarna ändå.


Jag undrar vad fan det är för fel på folk

2011-08-11, kl 07:38:18

Kan någon svara på det?

Nu ska jag iaf väcka kidsen
och lämna dom på dagis innan jag hoppar i säng, blev ingen ledig dag/natt idag som jag trodde. Visst hade det varit skönt men det är ännu skönare med lite extra cash på kontot sen...


Barnmorskebesök

2011-08-10, kl 16:53:50

I morse hade jag mitt barnmoskebesök för att kolla blodtrycket igen, det hade fortsatt stiga nu men jag hoppas fortfarande på att det ska stanna av. Jag behöver inte vara orolig riktigt än sa min bm men dom vill ändå ha lite extra koll och jag ska vila och ta det lungt så mycket det går.

Sovit hemma hos mamma idag men vaknade som vanligt aldeles för tidigt innan, i morgon är jag iaf ledig. Blir ju bara en natt ledigt innan jag jobbar helgen sen, vet inte riktigt hur det blir efter helgen för på lördag är min sista natt på schema. Kanske men bara kanske kunde jag få schema två månader till men det återstår att se, det var så mycket annat som spelade in på det så det är inget jag vågar hoppas på.

Nu ska jag ta mig ett bad och vila, bli lite bortskämd som man bara kan bli hemma hos sin mamma. Förresten är det någon som vet vad som händer om mitt blodtrck fortsätter stiga? Vad gör man egentligen och när blir det farligt? Än så länge är jag inte orolig själv eftersom det inte är jätte högt men om det är likadant nu som det var med Bella så kommer det ju bara fortsätta stiga tills pyret ploppar ut och vid den här veckan med Bella var det inte lika högt som det var nu.


Missa bussen

2011-08-09, kl 17:43:54

Igår när vi var i lekparken var det några som hade löpträning tror det var ett fotbollslag, flera gånger sprang dom runt hela lekparken och Bella säger: Missa bussen! Haha sötunge men jo så kan det ju vara, inte ovanligt alls att man får springa om man missar eller håller på att missa bussen.

Lite bilder från lekparken och jo Bella lekte massvis med men hon var överallt och ingenstans på två sekunder så nästan alla kort blev jätte suddiga på henne.


Dags för sängen igen

2011-08-09, kl 08:58:57

Natti natti


Lekparken

2011-08-08, kl 17:29:31

Nu ska vi åka ner till lekparken vid mamma och busa lite innan det är dags för mig att jobba igen, kan behöva leka av mig lite haha.


Sicken sur liten sak

2011-08-08, kl 08:55:28

Kidsen är lämande på dagis och jag ska snart hoppa i säng, tänkte klämma i mig någon smörgås först bara. Bella var riktigt arg på mig idag, hon var jätte trött och skulle inte alls till dagis för hon skulle ha semester. Inget hej då ingen kram eller något när jag lämnade henne, så fort jag sa något vände hon bort huvudet. Hon fick en liten puss på kinden av mig och sen var jag tvungen att gå, känner att jag måste komma i säng någon gång med och hon är väl förhoppningsvis glad när Jonny hämtar henne.


Bilbatteri

2011-08-07, kl 13:50:46

Dagen startade bra för oss, Jonny skulle åka hem med barnen till sin mamma så jag skulle få sova lite extra länge men det gick inget vidare bra. Bella hoppade in i framsätet igår och måste kommit åt lampknappen för idag var bilen helt död och lamporna hade stått på, var bara att sätta bil batteriet på laddning.

 
Jag funderar på att lägga mig snart igen för jag är trött som en gnu efter en jobbig natt med mini monstret, det är väl hennes gluten som spökar antar jag för hon har inte sovit ordentligt på nästan en vecka nu och det blir lite tröttsamt för oss allihop att aldrig få sova. Känns som det gjorde under hennes kolik period, helst sjukt att behöva ge stackarn mjöl och så har vi fortfarande inte fått ett spikat datum för biopsin.


Hemma spa

2011-08-06, kl 23:48:49

Det har blivit mycket av det nu det sista men det är ju så skönt att bara flyta runt och slippa känna värken i fogarna och ryggen, idag blev det skumbad med tända ljus. En härlig hårinpackning och en lermask passade jag på att skämma bort mig med också, nehepp nu är det läge att hoppa i säng känner jag eftersom både jag och Jonny slumrat till på soffan x antal gånger. Se om jag får liv i den lille mannen bara så han slipper ha ont i ryggen om han sover på soffan, annars blir det hemma spa för honom med i morgon.


V30+0

2011-08-06, kl 20:22:49

  •  Första dagen för din senaste mens var 07-Jan-2011
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 15-Oct-2011
  •  Du är gravid i vecka 30+0
  •  Bebisen väger c:a 1639 gram. *
  •  Bebisen är c:a 42 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 75% av graviditeten.
  •  Du har 69 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 07-Jan-2011 till 08-Apr-2011
  •  Din andra trimester varar från 09-Apr-2011 till 07-Jul-2011
  •  Din tredje trimester varar från 08-Jul-2011 till 15-Oct-2011

Bellas semester

2011-08-06, kl 18:02:25

Stal lite bilder från mammas facebook för att visa er, vet att det finns massa fler för Bella fick med sig ett semester album hem men dom hade inte mamma lagt upp än.


Somliga går i trasiga skor

2011-08-06, kl 16:33:00

Helt plötsligt kände jag att min ena sko var lite lustig och jo inte så lite heller, från ingenstans hade det blivit ett jätte stort hål i skon. Förstår inte vad det kom ifrån men där var det iaf, bara att slänga i sopporna när jag kom hem...


Sitter här med en morgonpigg liten Jadie

2011-08-06, kl 07:21:00

Allra helst vill jag gå och lägga mig men den lille mannen är lika trött han så han får väl sova ett tag till, orkar inte med hans morgonhumör ändå så det är lika bra han får sova sig snäll idag. Nu ska jag busa lite med Jadie plutt så hon inte blir arg och väcker far sin.


Kvällsmys med Bella

2011-08-05, kl 18:21:46

Myser med min trollunge som jag saknat så förbaskat, lite har hon saknat mig med men inte mycket haha. Mor min skulle skicka över lite bilder från semestern någon dag så ni får se med, Bella bus har minsan både fångat grodor, plockat mask och åkt rally bil.

 Just nu sitter Bella i trillingvagnen och hon älskar den lika mycket som jag, stooor vagn säger hon och klättrar upp, Jadie sitta där (pekar på stolen mitt emot), Bella nana vagnen, inte komma ner. Så sitter hon nu så ja vi får ju anta att vi gjorde ett bra köp när även lill bossen godkänner det med guldstjärnor.


Busat lite med skruttungen Jadie och nu hoppar jag i säng

2011-08-05, kl 08:10:47


Nu drar jag till jobbet

2011-08-04, kl 19:35:16

Sov så gott inatt ni andra...


Ullareds shopping

2011-08-04, kl 16:30:03

Pyret

Bella & Jadie


Bella

Jonny
(hittar inte shortsen och den andra t-shirten som han snabbt slet upp ur påsen igår)

Blandat

Hittade faktiskt inget speciellt till mig blev ju självklart lite småplock som deo, hårspännen, trosor och så men inget direkt märkvärdigt.


Äntligen hemma

2011-08-03, kl 21:08:16

Vila mycket var det ja, undrar om en dag på Ullared räknas som vila? Nu slänger vi oss i soffan och andas ut både jag och Jonny men jag lovar att bilder på dagens shopping kommer, men först ska vi som sagt andas och kolla på film.

Kika lite på den nya vagnen med, i lööööve it! Den är helt fantastisk och i superbra skick, tror den är 11 år gammal och ser ut som ny. Dom senaste åtta åren har den bara stått hos förra ägaren (hon hade helt bedårande trillingflickor), ändå är den så fräsch. Blev glatt överraskad när vi hämtade den måste jag säga för jag trodde den skulle se sliten ut även att den inte gjorde det på kortet vi fick, funderar faktiskt på att sälja vår syskonvagn nu. Går ju ha denna som syskonvagn med så får vi lite mer plats här hemma men det ska kluras på en stund till.


ullared

2011-08-03, kl 14:06:56
Eftersom ullared bara var 22minuter ifrån vagnen så tar vi en liten titt där med, man kan aldrig shoppa för mycket!

Barnmorskebesöket

2011-08-03, kl 09:29:53

Det gick nästan jätte bra hos barnmorskan, allt var jätte bra förutom att jag har för högt blodtryck nu igen (hade det med Bella med). Jag ska ta det lugnt och vila mycket nu men det är ju lättare sagt än gjort, dels för att jag jobbar mycket, pluggar och har barnen att tänka på men även för att jag mår så förbaskat bra. Det är banne mig inte lätt att ta det lugnt när man mår bra, men jag får väl försöka. Ska tillbaka om en vecka redan för att kolla blodtrycket igen och då får jag väl hoppas på att det ser lite bättre ut.

Spelade in pyrets hjärtljud på mobilen för att Jonny och ni skulle få höra, det dumma är bara att jag har inget program att spela upp det i på datorn och jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att lägga upp det bloggen. Är det någon av er som vet det?


Det blev en mys morgon med

2011-08-03, kl 07:21:19

Som vanligt vaknade jag på tok för tidigt men det gör inget för nu har jag hunnit muscha runt och plockat lite disk, tagit ett låååångt skumbad och ätit lyx frukost. Det fick bli nyponsoppa och mackor med rökt kalkon, tomat och gurka, det kallar jag lyx här hemma iaf. Brukar ju inte ens äta frukost eftersom jag mår så illa men nu när jag fick ta lite tid på mig gick det minsan ner.

Nu ska jag klä på mig lite för om en timme ska jag vara hos barnmorskan, älsklingen skulle köra mig men eftersom jag ändå är uppe så tidigt kan han få sova vidare. Det behöver han på sin lediga dag tycker jag, har inte riktigt hjärta att väcka honom när han bara har en ledig dag í veckan.


Barnvagn

2011-08-03, kl 00:21:16

Den här skönheten ska vi åka och hämta i morgon


Myskväll

2011-08-02, kl 21:30:35

Lagar lite god mat och ska snart slänga på en film, har besök av Tess och Putte med som ska stanna över natten. Blir skönt att bara ta det lungt en kväll nu, i morgon blir det full rulle igen. Iväg på roadtripp och köpa vagn, barnmorske besök och hälsa på Bella på semestern.

Kvällens film


Då blev man barnlös helt plötsligt

2011-08-02, kl 07:47:35

Bella är ju på semester och Jadie ska åka till sin farmor nu, blir faktiskt skönt att ha en ledig kväll tillsammans med Jonny igen för det var ett tag sen nu men jag saknar mina skruttungar ändå. Snart blir det till att hoppa i säng men först ska jag mysa med skitungen tills hon inte vill se mig mer.


Så blev det med den vilan

2011-08-01, kl 14:26:56

Var inne på mitt sista viktiga samtal innan benen skulle slängas upp och då ringer mobilen, det var dagis som ringde och berättade att Jadie fått ögoninflammation så det var bara att knata upp och hämta henne. Får väl helt enkelt försöka vila när Jonny kommer hem från jobbet istället, farmor Yvonne kan som tur är ha Jadie i morgon och på onsdag skulle hon ju vara hemma ändå. Hoppas det har gått över tills på torsdag så vi slipper vara hemma, vi behöver verkligen jobba nu eftersom vi är inne på ny månad.

Så typiskt att kidsen ska bli sjuka när vi jobbar som mest, när vi är lediga då är dom minsan pigga och glada hela tiden. Så kan det vara, ska mysa med min lilla sjukling nu och försöka ta det lugn så gott det går. Fogarna spökar och jag är trött så jag kunde dö men vi myser lite i soffan och dricker saft.

Pappa kom hem för vi längtar efter dig, kom innan sommaren har tagit slut...


Möte

2011-08-01, kl 13:25:39

Varit på möte på jobbet nu som skulle slutat 11:40, självklart drog det över tiden ända till 12:45 och pyret var inte nöjd med detta. Eller rättare sagt jag var inte nöjd med att sitta på en stenhård stol i tre timmar med pyrets fötter(?) i revbenen, hade hellre velat ha en mjuk fotölj att vräka ut mig i men icke då. Shit the same mötet är över och pyret flyttade på sig efter en liten promenad, nu ska massa telefonsamtal ringas och efter det ska benen upp i soffan eftersom det är jobb inatt.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<