Goodiebag

2011-04-07, kl 20:04:23 | Kommentarer: 55 | Direktlänk | Tävlingar-Avslutade

Alla vet vi ju att livet är stressigt vare sig man är mamma, studerande, arbetare eller livsnjutare. Vi behöver koppla av och stressa ner och därför får ni nu chansen att vinna en må bra goodibag, jag har plockat ihop lite grejjer som får mig att slappna av och varva ner och nu har två stycken chansen att vinna varsin goodiebag.

Goodiebagen är för henne, men misströsta inte nästa gång blir det en goodiebag för honom istället.

Jag tävlar om en "må bra" goodiebag för henne hos Sara


För att vara med och tävla ska du skriva i en kommentar här varför just du ska vinna

För en extra lott ska du låna bild och text ovan och tipsa om tävlingen på din blogg alternativt maila tre av dina vänner + mig (
[email protected])  i samma mail och tipsa om tävlingen där. OBS se till så att länken fungerar annars är extra lotten inte giltig, lämna sedan direktlänken till det inlägget där du tipsade om tävlingen här i en kommentar.
Tävlingen avslutas den 26 April

Lägg till mig på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar och när vinnarna dras
bloglovin


Kommentarer
Från: Sarah

http://toffelsmurfen.blogg.se/2011/april/tavling.html

2011-04-07, kl 20:56:03
URL: http://toffelsmurfen.blogg.se/
Från: Sarah

Råkade visst trycka på enter.. Jag vill vinna för att kunna fräscha upp en nu när våren kommer, kunna slappna av och inte bara känna mig som den sunkiga halvsnuskiga mamman man är med majskrok i håret och barnmat på byxorna. Och att bara vinna något till en själv vore ju underbart då det mesta går på ens älskade barn ;)

2011-04-07, kl 20:58:25
URL: http://toffelsmurfen.blogg.se/
Från: Sandra

Åh, vilken fin tävling =) En må-bra goodiebak skulle jag behöva.

Jag vill vinna för att jag nästan (dagarna jag inte haft ont går att räkna på en hand) varje dag hittils av år 2011 har haft fruktansvärda magsmärtor. Jag har haft problem sedan jag föddes för 18 år sedan men smärtorna har bara blivit värre med tiden och i år har de verkligen tagit sig till en helt ny nivå, trots att jag redan ifjol nästintill tuppade av och fick minnesluckor av smärtorna.

Jag har varit på många undersökningar för att försöka hitta var felet på mig är. I somras blev jag opererad när de trodde de hittat felet, men det var inte det heller... För 1½ vecka sedan sövdes jag ner och de undersökte mig riktigt noggrant. Om någon vecka borde jag få svaren från min undersökning och hittar de inget där heller kommer de undersöka mig ännu noggrannare. Det här är den enda läkaren jag har träffat som inte kommer att sluta undersöka mig förrän han hittar var felet är!

Det känns så underbart att äntligen ha någon som tar sig tid att undersöka mig och prioriterar mig. Jag vill fira att jag snart kanske får veta var smärtan kommer i från och kanske kan jag då få leva utan kronisk smärta? Herregud vad underbart det skulle vara att ha fler smärtfria dagar är smärt-dagar.

2011-04-07, kl 21:16:51
Från: Beatrice, mamma till Devin och liten i magen ♥

Jag är med och hoppas på tur!



Jag känner att detta är precis vad jag behöver just nu! Lite tid för mig själv och att enbart få ägna mig åt mig själv medan sambon tar hand om vår son vore helt underbart! En rejäl uppfräshning (stavning?) såhär inför våren 2011 efter en tuff vinter med mycket jobb och slit hade inte suttit fel, speciellt inte på mig som burit och sprungit runt på/efter ett (eller borde jag skriva två?!) barn under vintern!



Har länkat för en extra lott: http://beabus87.blogg.se/2011/april/tavla-om-en-ma-bra-goodiebag.html#comment

2011-04-08, kl 08:07:55
URL: http://beabus87.blogg.se/
Från: Selena

Jag är med och hoppa att turen är på min sida.

Jag är i stort behov utav en "må bra"- goodiebag.



Kram

2011-04-08, kl 15:35:34
URL: http://www.kilallen.blogspot.com
Från: Anna L

Behöver verkligen få rå om mig själv efter en superjobbig höst/vinter med mobbing och trakasserier mot yngsta dotter via skola och internet. Har varit mängder med möten hit och dit, polisförhör (eftersom vi polisanmälde sextrakasserierna), en dotter som mått skit och allt har bara varit tungt. I allt detta har jag helt naturligt glömt bort mig själv och känner att jag verkligen skulle behöva en måbra-bag.



Har såklart tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/04/goodiebag_08.html

2011-04-08, kl 16:06:21
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Från: Lollo

Rolig tävling. :)



Jag vill vara med och tävla då jag känner att jag skulle behöva pyssla om mig själv lite efter att både ha jobbat och pluggat intensivt det sista året, och under den tiden har jag glömt bort mig själv, bara tagit ledigt en vecka.

Men nu ska det bli ändring på det och hade varit kul att få börja med en goodiebag. :)

2011-04-08, kl 17:00:47
Från: Isabelle

Är gärna med!



Jag ska vinna för att jag har haft mycket i skolan och inte orkat pyssla om mig själv och sen har jag inte haft lust till det när det har varit vinter. Nu när det äntligen är vår så vill jag gärna börja pyssla om mig lite igen.

2011-04-08, kl 17:13:39
URL: http://honkallasbella.blogg.se/
Från: Emma Börjesson

Gud vad skönt det låter med en sån här goodiebag! Jag skulle jätte gärna vinna, jag går i 9:an och just nu har vi nationella prov. Jag stressar alltid upp mig inför prov men det är dubbelt så mycket stress inför de nationella! Tänk bara om man misslyckas och måste gå om? Tankarna virvlar runt i huvudet just nu. Min ungdoms hy mår inte bra utav allt stress och inte min hjärna heller, jag får ofta huvudvärk nu för tiden! Det skulle vara så skönt att bara luta sig tillbaka och stressa ner ett tag och dubbelt så skönt om man hade din goodiebag att slappna av med.



Ha en fin dag, kram Emma

2011-04-08, kl 17:57:41
URL: http://emmaborjesson.soclog.se
Från: Annelie M

Är inne i en period då allt känns trist så du får gärna göra ett försök att pigga upp mig. Jag är väl som de flesta, gillar att få paket. Ha en bra helg!

2011-04-08, kl 18:25:09
Från: Lotta från Småland

Jobbar som tim.vik. på ett äldreboende så mitt liv är minst sagt oregelbundet. Med tiden blir det stressigt att inte kunna planera mer än några dagar åt gången.

Vore toppen med en goodiebag just nu!

2011-04-08, kl 19:06:50
URL: http://lottaochlivet.blogspot.com/
Från: liselotte

Hej! Är gärna med och tävlar, känner att jag behöver piggas upp lite och det hade varit jättekul med en goodiebag, har länkat för större chans http://liselottess.blogspot.com/2011/04/goodiebag-21-april.html

2011-04-08, kl 19:27:00
URL: http://liselottess.blogspot.com
Från: helena

jag är gärna med :)

skulle vilja vinna den till min mamma, hon jobbar hela tiden och är så trött jämt så hon förtjänar denna :)



har länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/9216892/-maa-bra--goodiebag.htm



kram Helena :)

2011-04-08, kl 21:02:31
URL: http://hellavixx.devote.se
Från: tess

Hej jag är gärna med! Oj varför borde jag få vinna den. Alla verkar ha en jättebra anledning. Jag har inget lyxigt jobb ( jobbar som städerska) känner mig ofta väldigt ofräsch när man kommer hem till sambon och hela jag är täckt av damm och smuts. skulle vara super med ett riktigt må bra sett för att kunna fräscha till sig lite extra för sambon :) är med på en lott

2011-04-08, kl 21:56:28
Från: Spacegirl

Jag är gärna med, jag vill vinna därför att jag sällan kan unna mig något extra så jag tar chansen att få vinna en härlig goodiebag.

Min blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/april/21-april-vinn-en-goodiebag.html

2011-04-08, kl 22:40:59
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Från: JoHannah

Jag skulle vilja vinna för att få slappna av den lilla tid jag har för mig själv, pga mannens jobb är jag "ensamstående" varannan vecka med en liten bebis och det kan vara ack så stressigt och hårslitande vissa stunder.

Jag har tipsat;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/04/jag-tavlar-hos-sara_08.html

2011-04-08, kl 23:18:16
URL: http://rockbarnettavlar.blogspot.com/
Från: Tova

Påsklov betyder besök från dottern, en hel vecka att bara mysa, spadag vill vi ha.

Börja med att gå ner på badet och bubbla och racea vattenkana, sen hem till smootisar och pyssla om vård, en överrasknings påse är bästa godispåsen att mumsa i en sån lördag.

2011-04-08, kl 23:24:27
Från: En helt vanlig Isabell

Den här må bra goodiebagen lät väldigt bra! För jag har mått lite dåligt på sistone över att det har krånglat men pengar då jag fått leva på varenda litet korvöre. Men nu börjar det bli bättre faktiskt då jag äntligen fått mig lite jobb! Hade vart ännu toppen att få vinna den här goodiebagen, det hade blivit som pricken över i:et :)

2011-04-09, kl 01:07:03
URL: http://bellybus.blogg.se/
Från: maria

jag är gärna med.

varför jag borde vinna? jag är ensamstående, studerar, har en son på heltid som har ADHD och får springa på möten hela tiden.

har inget stöd runt om och känner väl själv att jag förtjänar något extra nån gång ibland



här är iaf min blogg med

http://crazyminds.blogg.se/tavlingar/2011/april/goodiebag-1.html

2011-04-09, kl 07:16:30
URL: http://crazyminds.blogg.se/tavlingar
Från: Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan

Trött och sliten,

Less på hela skiten.

Med denna vinst kanske jag får,

Fixa både fejs och hår.

Mamman blir glader,

Istället för att få spader.

Så nu håller vi tummar och tår,

För att få bli finast i vår!



Länk till inlägg: http://tvabarnsmorsan.blogspot.com/2011/04/tavla-om-en-goodie-bag-hos-sara.html



2011-04-09, kl 11:22:39
URL: http://tvabarnsmorsan.blogspot.com
Från: Ingrid

Jag är jättegärna med! Med bara 10 veckor kvar till BF har graviditetskrämporna börjat hinna ikapp mej, och jag har inte mått vidare bra den sista veckan. Vore toppen att få pigga upp sig själv lite med en må bra goodiebag! Kram, Ingrid

2011-04-09, kl 11:24:49
URL: http://p0llys.blogg.se/
Från: J o H a N N a - alltid tävlingar igång!

jag tkr jag borde vinna för att jag jobbar och pluggar samdtidigt. är snart klar med min utbildning som jag kämpat för nu :) undersköterska! Jag håller även på att gå ner i vikt...

jag stressar nästan sönder mej för att hinna med allt. men det är det värt i slutänden :)

ibland sätter jag mej bara ner och gråter för det är så stressigt.. men då tänker jag på hur bra allt kommer bli när jag har min utbildning, lönen kommer in på kontot och när jag blitt smal som jag alltid önskat :)

Man får inget här i livet, utan man får kämpa för det man vill ha/uppnå.



så en överraskning på posten skulle inte sitta helt fel ;)



har länkat här för 2 lotter: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/april/goodiebag-2.html#comment

länken funkar som den ska :)

2011-04-09, kl 17:35:35
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Från: Madeleine

Hej, skulle jättegärna vilja vinna, har fullt upp med jobb och 5 barn=) Så en goodiebag skulle vara perfekt, unnar aldrig mig själv något!



Har länkat för en extralott=)

http://madmic.blogg.se/2011/april/jag-tavlar-hos-sara.html

2011-04-09, kl 20:19:43
URL: http://madmic.blogg.se/
Från: Jessika

Ja e me o tävlar !! :D



Motivering;

Alla vill vi må bra och trivas,

bra betyg och barn som inte kivas.

När vardagen blir stessig och tiden knappt räcker till,

då kan det vara skönt att få göra precis vad man vill.

En stund för sig själv, njuta och koppla av,

kanske drömma sig bort till vita stränder och turkosa hav.



Länkat för extra lott; http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/april/goodiebag-3.html

2011-04-09, kl 20:20:45
URL: http://piicniic.blogg.se/
Från: Linda J

Hej. Jag är med och tävlar. Jag skulle behöva vinna detta för att jag är mitt uppe i en både för kropp och plånbok smärtsam rotfyllning. Mitt uppe i allt detta blev det stor kris på jobbet med personalbrist. Har fått jobba häcken av mig den senaste tiden.

2011-04-09, kl 22:08:48
Från: Madde

http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/april/tavla617.html



Motivering! : Inte nog med att jag tvingas vara utan min andra halva i flera månader, så måste jag även vara ensamstående mamma till en liten tjej som undrar vart pappa tagit vägen allt pga migrationsverket:( En kommande Gastric bypass i mitten på juni väntar mig också - kanske då på egen hand! Visst förtjänar jag en liten måbra stund för mig själv?

2011-04-10, kl 01:20:36
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
Från: care69

Sitter här och snörvlar, nyser och tycker livet suger just nu. Jag vill må bra!



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/04/21-april-vinn-en-goodiebag-for-henne.html

2011-04-10, kl 10:33:28
URL: http://care69.blogspot.com
Från: alexandra mamma till tove

min motivering till varför jag ska vinna är för att jag de senaste 7 månaderna har mått dåligt psykiskt på grund av att jag känner mig socialt handikappad. jag har knappt inget socialt nätverk längre på grund av flytt. Min sambo jobbar hela dagarna och jag söker jobb varje dag. jag skulle verkligen behöva få något som fräshar upp mig så jag kanske får lite bättre självförtroende så jag kanske får ett jobb igen, och därpå får ett socialt umgänge..



jag har länkat här http://axdal.se/troll/2011/04/10/21-april-ma-bra-goodiebag-for-henne/

2011-04-10, kl 13:21:39
URL: http://axdal.se
Från: Cissi

jag är gärna med och tävlar!



min motivering är att jag lider av generell ångest och mår piss de flesta dagar. jag har varit mellan två arbeten ett tag nu men har ändå världens stressigaste vardag pga mitt psykiska tillstånd. en goodiebag kanske inte botar allt, men det hade hjälpt för stunden.

2011-04-10, kl 17:58:19
Från: Anders,Pappa till Lukas

Jag e med :-) Motivering: Vill vinna den till min morsa, mor och mamma som också e min sons farmor. Hon e en människa som har ett stort hjärta och hon finns alltid när man behöver henne. Tyvärr glömmer hon lätt bort sig själv pga fyra barn och barnbarn som hon alltid ställer upp för.

Ha De!

2011-04-10, kl 20:28:59
Från: Debbie- Mamma till Maximilian

Jag är med och tävlar! :)

Jag själv hade gärna velat vinna denna goodiebagen men om jag vinner ska jag ge den till min mamma! Hennes hus brann ner för lite sen och hon förlorade allt. Nu är hon mer stressad än vanligt och förtjänar en goodiebag så hon kan ta hand om sig själv en stund!

2011-04-10, kl 20:50:44
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Från: Debbie- Mamma till Maximilian

Tipsar om tävlingen här:

http://blogg-tavlingar.bloggplatsen.se/2011/04/10/5079075-goodiebag-21-april/

2011-04-10, kl 20:52:12
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Från: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Jag är med!

Jag tycker såklart att jag förtjänar att vinna, pga att jag legat inne på lasarettet med en blindtarms inflammation, som läkarna höll på att missa så när op. väl blev av hade den varit påväg att brista! Mår fortfarande inte hel OK även fast det gått 1 vecka nu, men med en goodiebag vinst skulle jag må så mycket bättre :D



länkat här: http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2011/april/goodiebag-21-april.html#



kramkram

2011-04-11, kl 09:30:31
URL: http://beabofink.blogg.se/
Från: Sussi - 22 år, mamma & student!

Med fullt upp med massa plugg nu innan sommaren och en liten tjej som jag helst hade spenderat all tid med hade jag verkligen behövt pyssla om mig själv. Dessutom ska jag jobba hela sommaren så jag kommer inte ha tid till att pyssla om mig då heller.



Bloggat här -> http://sussey.blogg.se/2011/april/-tavlingar.html

2011-04-11, kl 12:07:50
URL: http://sussey.blogg.se/
Från: Linda Fransson

* Vill vinna för jag tar studenten snart, men innan jag får lov att göra det måste jag plugga, studera och återigen plugga. Dett är så sjukt mycket att göra nu i skolan, och alla lärare vill ha in arbeten från oss elever. Att få denna må bra goodiebag skulle få mig att känna allt slit inte varit helt utan syfte ;)



* Har länkat dig och tävlingen såklart:

http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/april/21-april-vinn-en-goodiebag-for-henne.html

2011-04-11, kl 12:42:18
URL: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/
Från: Ida

Jag är med och har skickat mejl! :)

2011-04-11, kl 14:09:06
Från: Linda

Jag skulle vilja vinna & ge till en kompis som verkligen behöver vardagslyx och grejer för att kunna varva ner. :)

2011-04-11, kl 21:09:38
URL: http://lindalis.se
Från: Sandra - mamma till Molly

Vem vill inte må bra? :P Jag är så klart med!



+ länkat på bloggen: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/april/ma-bra-goodiebag-for-henne-214.html



/Kram Sandra

2011-04-11, kl 23:41:25
URL: http://surrovich.blogg.se/
Från: Sandra - mamma till Molly

Så klart glömde jag skriva varför jag vill vinna...

Jo, för att jag känner att jag behöver det nu för att få tillbaka lite energi nu när Molly är i full fart med att lära sig att gå. Hon är överallt heeeela tiden och det tar mer på krafterna än vad jag trodde :P



/Sandra

2011-04-11, kl 23:42:20
URL: http://surrovich.blogg.se/
Från: ★Fam. Bus★

Åååh, så du har en tävling oxå, den vill jag vara med i :)



1: Min motivering lyder: Som tvåbarnsmamma med pyttesömn och lite dåligt ställt just nu, skulle de sitta fint att vinna ett uppiggande paket. Förhoppningsvis (såklart) skulle mina grå dagar bli mer ljusa. De är inte alltid grå, mina barn lyser allt upp livet... Men då å då...



2: Tävlingstipsat oxå såklart - http://familjen-bus.com/2011/april/familjen-bus-tavlar.html#comment



Många goa kramar

2011-04-12, kl 13:24:37
URL: http://familjen-bus.com
Från: Caroline L

Jag skulle behöva ta hand mer om mig själv. Har ofta migrän och nackvärk pga spänningar i kroppen. En goodiebag med hemligt innehåll låter ju hur spännande som helst:)

2011-04-12, kl 19:50:13
Från: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Jag är med och tävlar!

Jag vill gärna vinna för att det var stressande som f-n rent ut sagt att ligga inlagd med Jonathan och inte veta nåt. Jag tror nog garanterat att jag åldrades 20 år på tre nätter, utan tvekan! :/

Sen allt illamående på sistone har gjort att jag knappast brytt mig särskilt mkt om mig själv - vilket jag kanske borde :o) Så det är klart att jag ska vinna :D



Länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/april/neccin-21-april.html



Kram Annika

2011-04-12, kl 21:02:45
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Från: Anna 16 år och mamma.

Hej.

Jag är 16 år och mamma till min underbara dotter.

Jag älskar mitt liv som mamma men tyvärr är jag ensamstående så jag får inte så mycket hjälp. Så jag har helt enkelt aldrig tid med att ta hand om mig själv. jag menar sånt där som tjejer brukar göra, utan för mig blir det en stressig dusch på tio min och jag hinner heller aldrig sminka mig eftersom att min dotter vill vara med mig så jag hinner helt enkelt inte med någonting. Så därför skulle det vara kul om jag vann så jag kunde ta en kväll och koppla av för mig själv bara och njuta. Det skulle absolut inte sitta fel!

Ha det bra. Kram.

2011-04-15, kl 20:13:28
URL: http://nattstad.se/Anna.Westberg
Från: Myran

En "må bra" goodie bag hade varit något som jag verkligen behöver, unnar sällan mig själv något, utan det är barnen som får mest.

2011-04-16, kl 14:33:33
URL: http://zebramyran.blogg.se/
Från: Myran

Har länkat:

http://zebramyran.blogg.se/tavlingar/2011/april/tavlar-om-en-ma-bra-goodiebag.html

2011-04-16, kl 14:35:09
URL: http://zebramyran.blogg.se/
Från: Linda

Vilken omtänksam tävling du har fixat!

(Och vinnaren dras på min födelsedag!)



Jag vill självklart vara med och tävla.



Är en ensamstående mamma som är långtidssjukskriven. Ligger just nu i fejd med försäkringskassan, vilket tar enormt på krafterna.

Inte nog med att man har psykisk ohälsa i form av deppression mm, man måste slåss för att få pengar.



Har tappat orken, det sticker jag inte under stolen med. Men kämpar så gott jag kan för att min son och jag ska ha det bra.



Skulle verkligen behöva rå om mig själv, unna mig något eget. det är därför jag ställer upp i denna toppen tävling.



kram



Länkning hittar du här:



http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/04/jag-tavlar-om-en-ma-bra-goodiebag-for.html

2011-04-17, kl 21:37:37
URL: http://blandadetavlingar.blogspot.com/
Från: Agnes Åsberg

Jag vill vinna en goodiebag TILL MIN MAMMA.

Jag har varit sjuk i tre veckor i lunginflammation och man tycker ju att det är jag som börde ha den, men jag känner mig rätt nöjd att jag är på bättringsvägen.



Däremot tycker jag att min mamma som skjutsat mig till sjukhus, klivit upp mitt i natten med alvedon och sprungit med vattenglas, köpt godis och tidningar och allt åt mig medans jag varit sjuk, jag tycker hon förtjänar en goodiebag.

Min mamma har verkligen behandlat mig underbart! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka henne att hon har servat sin stora dotter på det viset :)



Jag hoppas på det bästa nu det skulle vara underbart att få ge något tillbaka till min mamma :)

Hon är så stressad nu så hon kan behöva det här.



Länk till länkningen: http://aggehh.blogg.se/2011/april/vinna-en-goodiebag.html#comment

2011-04-17, kl 23:36:28
URL: http://aggehh.blogg.se/
Från: Sofie L

Skulle vilja vinna denna goodiebag till min älskade mor som betyder oerhört mycket för mig. Jag bor utomlands sedan flera àr tillbaka och saknaden är enorm och det skulle vara underbart att fà ge min mor denna màbra goodiebagen som verkligen skulle göra henne extra glad



Har länkat hit fràn bloggen

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/april/21-april-mabra-goodiebag.html

2011-04-19, kl 15:48:56
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Från: Helena

är alldeles rödgråten sedan pappa dog för en vecka sedan

2011-04-19, kl 21:05:11
Från: emelie

jag vill vinna, av just den anledningen att jag vill ge den till min mamma som av olika skäl har det väldigt svårt just nu. Och jag vill få henne att må bra, som den snälla dotter jag är. Och kanske skulle en goodie- bag få henne att för engångskull le lite! Skulle kännas bra för mig och resten av familjen!

2011-04-20, kl 20:57:01
Från: Mia

Hej!



Tar gärna två lotter och är med och vinner. Länkat på högerkanten på bloggen http://systrarnavirrpannor.blogspot.com/ och klickar man på bilden så kommer man direkt till dig.



Denna vinst är verkligen något jag skulle behöva nu, jobbat mycket + fotokurs samt försöker bli med barn.



Kram Mia

2011-04-20, kl 22:01:57
URL: http://systrarnavirrpannor.blogspot.com
Från: ESA

Går och deppar efter separationen och skulle gilla något som peppar..

2011-04-20, kl 22:51:49
Från: Anna

jag deltar gärna med en lott. Hade en jätte mysig påsk inplanerad. Nu är sonen dunderförkyld, jag likaså. Och sambon på väg. Jag fyller år på måndag och på kuppen har jag mensvärk.

Känner att jag kan behöva muntras upp lite nu när det inte blir som jag hade planerat.

Glad påsk.

2011-04-23, kl 08:59:11
Från: carola

Jag ska vinna för jag är bäst

2011-04-24, kl 08:57:22
Från: Michelle

Jag ger ett kort och ärligt svar - för att slippa känna sig som något katten har släpat.

Behöver jag säga mer? Du vet läget ;)

2011-05-17, kl 13:42:42
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<