Dag 6 – Min dag

2010-11-30, kl 21:03:00

Idag har det hänt massvis men ändå ingenting, suttit i telefon halva dagen om diverse viktiga saker. Varit på ett hemligt möte och varit ute på äventyr, lite halvt om halvt fullspäckad dag med massa treviga överraskningar.


The secret meeting

2010-11-30, kl 17:27:30

The secret metting gick bra, men jag tänker fortsätta med mitt hemlighetsmakeri ett litet tag till. Får se vad det blir av det hela, hoppas hoppas hoppas det går som jag vill.


åh så spännande

2010-11-30, kl 15:19:30

Ska snart ge mig iväg på hemligt möte, jag är så sjukt glad men än så länge får det vara hemligt. Ni får veta i sinom tid...


Kanske skulle söka jobb som telefonist

2010-11-30, kl 12:48:02

Jag har suttit i telefon med olika människor hela dagen, men så blir det ibland. Massa viktiga samtal som måste ringas men så blir det ibland, lika bra att fortsätta med mina samtal nu så jag honner med allt.


Dag 5 – Vad är kärlek

2010-11-30, kl 08:40:00

Eftersom jag missade dag fem igår så kör vi både dag fem och sex idag, vi börjar väl med femman då för att göra något rätt.

Vad är kärlek? Ja det kan man ju fråga sig, går det verkligen sätta ord på kärlek? För mig är kärlek så mycket, till så många olika saker. Kärleken till mina barn som är så obeskrivligt stor, det räcker med att titta på dom så blir jag varm i hela hjärtat. Kärleken till mina föräldrar som alltid finns där, dom ställer upp vad det än gäller. Kärleken till Jonny, den underbara lilla mannen som förgyller mina dagar och har gett mig två otroligt fina barn. Kärleken till mina vänner som finns där och sprider glädje, kärleken till mina syskon som alltid finns i mitt hjärta.

Kärlek är så många saker, det går inte beskriva den för alla ord i världen räcker inte till. Men dom som finns där när jag mår dåligt, dom som sprider glädje i mitt liv och dom som gör mig glad, det är dom jag känner kärlek till.

bloglovin


Är man trött så är man

2010-11-30, kl 08:06:12

Jag vet att jag lovade er en vinnare i goosa tävlingen igår men jag somnade på soffan IGEN, känner mig jätte dum nu men jag hoppas ni förstår att man somnar lätt i min goa soffa. Nej nog med tjatter ni vill ju veta vem vinnaren är eller hur?


Klicka på bilden för att komma till bloggen

Grattis Johanna jag mailar dig, och ett stort tack till Goosa.se för den fina sponsringen.

Ni som inte vann behöver inte misströsta, om bara några dagar kommer nästa tävling.

bloglovin


Fattig men ändå rik

2010-11-29, kl 13:23:02

2000kr fattigare men det är fullt i varenda vrå här hemma, känns bra att allt finns hemma nu igen. Nu ska vi snart lämna bilen och sen ska jag hem till mamma en stund, senare ikväll lovar jag att publicera vinnare i tävlingen i samarebet med goosa.se. Ha det så bra fram tills ikväll.


Idag är en bättre dag

2010-11-29, kl 11:01:03

Idag känns det bättre, kidsen tar en tripp till stan med sin farmor och jag och Jonny ska åka och storhandla i en vettig butik. Det vill säga Willys österrängen, sen ksa vi lämna bilen hos pappa och Jonny boy ska iväg till jobbet. Blir bara jag och barnen hemma ikväll eftersom Jonny jobbar sent, men jag får väl se till att vi får en riktigt myskväll.


Aaaaaaaaaaaaaah!

2010-11-28, kl 16:23:56

Ungarna bara skriker, ikea tog endast emot kontanter idag när jag bara hade kort, willys på a6 är skit och en tvättmaskin är FORTFARANDE sönder. Behöver jag säga mer...


-

2010-11-28, kl 11:52:28

Det här med sömn är överskattat, vi drar till Ikea och A6 istället.


Dag 4 – Det här åt jag idag

2010-11-28, kl 11:20:00

Ja vad blev det nu idag då, hmm. Tacos, en 33cl burk cola, två smörgåsar och en Noka. Så häftig mat äter jag haha.


Dags att krypa ner under det sköna täcket

2010-11-28, kl 08:17:00

Idag tänker jag inte sitta här och tjöta halva dagen som jag brukar, ska faktiskt gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Blir tvätt sen idag så då är det lika bra att krypa ner i sängen alla redan så jag inte tvättar fel sen.

Lite ot sådär men jag och trollungen åkte pulka häromdagen, hon var ungefär lika road som hon brukar vid utomhus aktiviteter så vi gav upp det rätt fort.


Lördagsgodis

2010-11-27, kl 19:58:32

Lördagsgodiset på jobbet idag får bli kinamat, alltid smarrigt att lyxa till det på helgerna. Så nu bär det iväg, börjar bli lite hungirg haha.


Julen är här

2010-11-27, kl 18:52:20

Helt underbart att vakna upp idag och känna julstämmingen i hela lägenheten, söta mormor hade pyntat så fint medans jag sov. Härligt med julmys, det känns så varmt på nått sätt. Tack snälla mormor för du gjorde det så fint här.

En fin liten krans har vi på dörren med men det är för kallt för att gå ut och ta kort på det.


Är du inte med?

2010-11-27, kl 11:23:00

Idag klockan 23:59 avslutas tävlingen i samarbete med Goosa, så är du inte redan med får du skynda dig in här och vara det.


Dag 3 – Mina föräldrar

2010-11-27, kl 07:37:00

Jag har världens mest underbara föräldrar, en mamma som jag kan prata om ALLT med och en pappa som alltid finns där när jag verkligen behöver honom. Varje samtal avslutas med ett jag älskar dig och varje besök avslutas med en puss och en kram, vet många som önskar dom hade mina föräldrar och vet ni vad I don't blame them, they're the best!

Min mamma är en underbar person som är genom snäll, kan alltid se saker från båda sidor och är väldigt förstående. Men om man tror att man kan sätta sig på henne för det så tror man fel kan jag säga, hon kan verkligen bita ifrån om hon behöver och oftast blir alla chockade när det händer för min mamma är alltid så rar. Därför tror många att de kan göra som de vill med henne men tji får dom, lilla mor har ett lejon inom sig som hon inte är rädd för att ta fram om det behövs. Jag kan prata med henne om allt och då menar jag allt, spelar ingen roll om jag gjort något fel, är ledsen eller bara behöver en vän eller mamma att prata med. Hon finns där och kommer alltid göra det.

Min pappa är även han en underbar person, även om vi inte pratar om allt så vet han nästan allt om mig. Jag är pappas lilla flicka och det är honom jag grinar efter när jag är sjuk eller så, sen är jag pappa upp i dagen. Båda har lika hetsigt temprament och stirrar upp oss när det inte är nödvändigt, det som skiljer oss åt är att jag är långsint som fan medans lilla pappa glömmer allt ganska snabbt. Han är som en go krambjörn min lilla far, lite full i fan, hetsig och har ett temprament som heter duga men fortfarande en liten gosig krambjörn.

Mamma och pappa ni betyder så mycket för mig så det inte går beskriva, tack för att ni givit mig en sån underbar uppväxt. Jag har er att tacka för att jag blivit riktigt okej *fniss* Jag älskar er av hela mitt hjärta och hoppas att ni förstår det.


Idag skiter jag i det

2010-11-26, kl 14:14:09

Trots storstädning häromdagen så ser det ut som fan här hemma, leksaker överallt. ÖVERALLT! Men nu skiter jag i det gär och åker hem till mamma istället, det får se för jävligt ut en dag extra. Funderar på vad man ska köpa för gott med sig till jobbet idag, funderar på en kycklingsallad. Går ju slänga ihop rätt smidigt om jag köper med mig allt hem till mamma, jag har fått sån dille på kycklingsallad nu så det inte är sant. Hade jag kunnat s hade jag ätit det varenda dag, nehepp nu ska jag packa väskan så jag hinner ner i tid. Ska möta Ida från jobbet och lämna lite biljetter till DH, ha det göt så hörs vi i morgon om jag inte orkar bråka med mammas dator ikväll.


Dag 2 – Det här älskar jag

2010-11-26, kl 12:00:37

Det finns så mycket jag älskar, mina underbara familj som alltid finns där och ställer upp för mig, mina fantastiska barn som alltid gör mig glad. Michelle som orkar lyssna på mitt eviga tjat hela dagarna, den varma sommaren som är så otroligt skön och mitt jobb som man alltid är glad över att gå till. Min lilla 33cl cola varje kväll som smakar helt gudomligt och en riktigt god taco middag.

Listan kan göras lång, det är stora saker som förändrar hela ens liv och de minsta små obetydliga saker som bara gör en glad.

Vad älskar du?






Coolstuff

2010-11-26, kl 02:39:40

Jag hade den stora turen att få testa en vara från Coolstuff och jag valde Im not a paper cup, And i love it! Jag har en tendes att glömma bort mitt kaffe, the, varm choklad osv så det blir iskallt men det blev det ju inte nu. Det håller värmen otroligt bra och den kommer lätt få följa med ut till den kalla busshållplatsen när det är dags för jobb.  Som vanligt bara älskar jag att saker tål diskmaskin eftersom latmasken i mig kommer fram ibland haha.


Hittade otroligt mycket i deras julklapp till mamma kategori och är grymt sugen på en Snug Rug, undrar om någon vänlig själ kanske köper en sån till mig i julklapp fast jag egentligen bara önskade mig pengar. Kika in på Coolstuff ni med, finns garanterat något för alla.
Coolstuff får fem av fem smileys av mig

Julklappar och julklappstips på CoolStuff


Noka dag fyra och fem

2010-11-26, kl 01:52:49

Dag 4: Två mål blev utbytta mot Noka och jag lyckades hålla mig nyttig resten av dagen med

Dag 5: Tog fram min lilla Noka kartong och öppnade kylen, vad upptäcker jag då? Jo mjölken är självklart slut, bekväm av mig som jag är så orkade jag inte bylta på barnen för lite mjölk så det bidde helt enkelt torsk och fisk till middag för mig. Sen syndade jag på kvällen med, inte bara min vanliga 33cl cola utan två hela glas men jag får väl räkna det som helgens mys eftersom jag jobbar då. I morgon blir det iaf till att köpa ny mjölk och försöka byta ut mer än 1-2 mål om dagen.

Vilken Noka smak är din favorit? Själv kör jag på jordgubb eller blåbär, ibland mixar jag lite av varje.


Fy fan säger jag bara

2010-11-25, kl 22:25:07

Jag saknar ord, så oerhört respektlöst!


Inte idag

2010-11-25, kl 21:50:18

Det är så typiskt, jag är jätte trött och vill bara sova. Men självklart ringde Jonny innan och sa att han var tvungen att jobba över, han är fortfarande inte hemma och jag somnar snart stående. Idag av alla dagar kunde han väl fått sluta tidigare istället.

Sova sova sova säng säng säng


Huliganen och Ånvälten back in town

2010-11-25, kl 18:22:34

Det har varit en bra dag med barnen idag, fullt ös men annars bra. Fram till klockan fyra iaf, då kom huliganen och ångvläten tillbaka. Mina söta små trollungar förvandlades till monster och är inte nöjda med något, mamma har huvudvärk och ungarna skriker. Jag längtar tills Jonny kommer hem men det är ju ett tag kvar, halv nio slutar han idag.

Önskar jag hade lite cola hemma, det hade underlättat men duktig som man är har man hållt sig på en 33cl burk om dagen i en vecka nu och idag blir det ingen cola förrens Jonny boy kommer hem från jobbet. Gud nåde honom om han glömmer köpa med sig det.


Jnytt

2010-11-25, kl 16:15:00

Så otroligt gulligt av Jnytt så det inte är sant, jag är en av deras top 20 mest länkade bloggar så jag fick några daypass till dreamhack och lite annat smått och gott. Jag har några kvar som inte gått till datanörd familjen så vill du ha en daypass biljett (gäller från 08-22 under en dag) så maila mig på [email protected], biljetterna hämtas hemma hos mig och det är först till kvarn som gäller.

Har tretton kvar i skrivande stund


Dag 1 – Presentera mig själv

2010-11-25, kl 13:48:50

Ja vad finns det att säga om mig då? Allt, inget och lite till. Jag är en glad tjej på 20 år, mamma till två små trollungar och arbetsnarkoman. Längtar tills det är dags att starta bebisverkstaden igen och hoppas på att kunna flytta till hus snart, för det krävs ju ett fast jobb och det vill jag ju givetvis ha med. Pluggar upp mina betyg på distans och tycker jag lyckas jäkligt bra med det.

Bor i en fin fyra med liten trädgård på baksidan, även att lägenheten är stor och fin tycks det aldrig finnas plats för alla saker ändå. Förlovade med en underbar liten man och hoppas och att snart vara gift, gubben ska bara få tummen ur och fria med.

Vem kunde ana att det skulle va så svårt att presentera sig, jag är så mycket samtidigt som jag är så obetydlig för världen. Jag har ett jäkla temprament och är långsint som få och kan dessutom vara överjävlig om någon sårat mig så det är bäst att hålla sig på min goda sida.  Min familj betyder allt för mig (ovanligt va?) och mina vänner kommer tätt där efter.

Vet faktiskt inte vad jag ska säga mer, är otroligt dålig på det här med presentationer men det får väl duga.



Jag faller för grupptrycket

2010-11-24, kl 19:41:00

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Det här älskar jag.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Mitt drömjobb.
♥ Dag 9 – Min Högsta önskan/dröm.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad gör mig glad.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min favorit resa.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Jag gillar.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bra.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Om 10år.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Sju sanningar.

Får väl presentera mig själv ikväll då


Kaffe paus

2010-11-24, kl 16:07:11

Jag och mammsi ska dricka lite kaffe nu och varva ner, det behövs efter en dag med henne. Snacka om att busa till max när mormor Cinna är besök, barnen blir helt vilda. Snart slutar Jonny med och då är det slut på lugnet, idag ska jag minsan träna lite. Väskan är packad sen länge nu och har stått och väntat i hallen på mig, skulle åka och träna den dagen Arabelle åkte på magsjuka och sen blev vi ju dåliga allihop.

Nehe nu är det väl bäst jag dricker lite kaffe då, mamma och Arabelle ropar på mig från köket.


Jag städar barnen drar fram

2010-11-24, kl 10:56:30

Jonny boy har åkt till jobbet och jag försöker städa här hemma, Jadie kan man ju sätta i ett hörn så får hon gå lös på leksakerna där medans man tar ett annat rum. Arabelle är det värre med, hon springer efter mig vart jag än går och tar med ett helt berg av leksaker. Det är en jäkla tur att man är snäppet snabbare än kidsen för jag har minsan dammsugit hela lägenheten och skurat köket och barnens rum. Nu sitter jag och väntar på att Arabelle ska ta en förmiddagslur (hon verkar trött) så skurar jag resten sen, nu blir det ut och putsa spis plattor.


Bambino-Mam matningssked

2010-11-23, kl 19:21:00

Såhär står det på Bambinos hemsida

Mer mat i magen.

 BESKRIVNING
Bambinos klassiska matningssked har ett grunt skedblad som gör det lättare för barnet att få i sig maten. Skaftet är extra långt så att du når ner i barnmatsburken utan att bli kladdig.

 SKÖTSELRÅD
Hand- eller maskindisk.

 PRODUKTFAKTA
Material: Polypropylen


Matningsskeden har vi använt ända sen Arabelle föddes och gör det än, den är super när man börjar med större burkar eftersom man når hela vägen ner till botten utan att ha mat över hela fingrarna. Ja vad mer ska man säga om skeden, fick lite tunghäfta nu känns det som, men den är verkligen den perfekta matnings skeden när man gott över till lite större burkar. Tar liten plats när den ska med i väskan och är lätt att diska av.

Fem av fem smileys för vi har alltid en i väskan vart vi än går, hade skeden inte varit bra hade vi inte använt den sen Arabelle började med smakisar och fortsatt.
Snart kommer en recension om Drink all around cup


Muppsans Noka gäng

2010-11-23, kl 19:04:23

Vi är nu inne på tredje dagen och jag har inte uppdaterat en enda gång om hur det har gått, men här kommer det iaf.
Dag 1: Bytte bara ut ett mål till Noka, sen var jag mest stilla under dagen. Inte så konstigt eftersom jag hade jobbat natten till söndag, när jag tänker efter nu blev det ju inte mycket mat heller. En Noka och två varma mackor, nyttigt värre.

Dag 2: Här är det väl ganska förståligt att jag inte brydde mig ett skvatt, ingen Noka och bara några gafflar kycklingsallad. På jobbet sen åt jag en färdig pasta rätt.

Dag 3: Alltså idag, har ju inte blivit sådär jätte bra heller. En burgare på Donken efter skolan och sen har det inte blivit mer, somnat till och från på soffan sen halv fyra idag och har inte varit direkt hungrig. Sitter och sippar på en Noka nu bara för jag vet att jag borde vara hungrig nu.

Jaja veckan ska bli bättre, jag ska bättra mig. Nu blir det ju lättare med när jag är ledig, man kommer liksom ihåg att äta själv när man är hemma med barnen och dom äter. Så i morgon blir det en ny dag med nya tag, på Muppsans blogg kan du följa andra i Noka gänget som förhoppningsvis har lyckats bättre än jag än så länge.


Skola

2010-11-23, kl 07:11:00

Jag är sjukligt trött men det är skola idag iaf, har ingen lust att gå men vad gör man inte när man blir tvingad. Blir skola till tolv och efter det känns det ju knappast som någon ide att sova, kommer vara så övertrött att jag inte kan somna ändå. Idag ska jag försöka få upp en till recension på bloggen, börja med det roliga trettio dagars temat som alla andra gör och skriva lite om  Muppsans Noka tävling. Det är tredje dagen på tävlingen och jag har inte skrivit något alls än, inget gott tecken det har liksom funnits annat att tänka på.


Sov gott lilla farmor

2010-11-22, kl 16:36:54

Farmor har somnat in nu och det var stilla och lungt, jag satt och höll henne i handen när det hände. Det är lite jobbigt nu och jag hoppas ni har förståelse för att jag inte kommer uppdatera mer idag, det känns bara så orättvist att jag inte får behålla min farmor längre samtidigt som det är skönt att hon slipper ha ont nu.

Jag har inte haft min farmor så länge, det känns inte som det iaf. Det är inget att sopa under mattan med att jag inte tyckte om min farmor när jag var liten, hon vara bara en tjurig liten tant som jag kallade farmor. Det är nu dom senaste åren som hon varit min farmor på riktigt, det är dom senaste åren som vi haft roligt ihop. Det är dom senaste åren som hon skrattat, skojjat och faktiskt varit en farmor. Jag önskar jag hade fått behålla henne ett tag till, det är själviskt av mig att tänka så det vet jag men jag kan inte låta bli.

Igår kände jag ingenting och undrade var det var för fel på mig, men idag kom alla känslor på samma gång. Det är orättvist att jag inte får behålla min farmor. Men jag kommer alltid minnas min farmor som den riktiga lilla krutgumman hon var, hon var en bestämd liten dam. Det var minsan ingen som kunde sätta sig på den lilla tanten inte, hon sa precis vad hon tyckte och tänkte. Hon bakade förbaskat goda bullar med sylt i, jag är så tacksam över att barnen har gosedjur och kläder som hon sytt. För även om dom inte kommer ihåg henne så har dom alltid sakerna hon gjorde.

♥Sov så gott min lilla krutgumma♥


Vinnare

2010-11-22, kl 01:21:35

En vinnare i tävlingen i samarbete med Lily och Brorsan är dragen

Emelie

Grattis till dig jag mailar dig, och ett stort tack till Lily och Brorsan som sponsrar tävlingen.


Lilla farmor

2010-11-21, kl 18:24:49

Fick ett väldigt tråkigt besked idag från pappa, min lilla farmor har inte många dagar kvar nu enligt läkarna och har försämrats på bara en dag. I morgon ska jag och pappa åka och hälsa på henne, lilla lilla farmor hoppas du får sova så gott.


Bambino-Mam

2010-11-21, kl 10:03:00

Nu har vi testat grejjer för fullt här hemma nu men vi tar en sak i taget tycker jag, så vi börjar med flexible and soft spoons.

Såhär står det på Bambinos hemsida:
Den perfekta smakisskeden.
BESKRIVNING
Bambinos nya sked är tillverkad i ett mjukt, skönt och flexibelt material som gör att den passar särskilt bra när man matar den lilla bebisen. Skedens skaft är kortare än på traditionella matningsskedar och passar till låga 4-månadersburkar och yoghurtsmakisar.

SKÖTSELRÅD:
Tål maskindisk

PRODUKTFAKTA
Färger: Rosa/grön, rosa/grön, blå/grön och blå/röd.
Material: Polypropylen

Och jag kan inte annat än att hålla med, Jadie är ju väldigt kräsen med vad hon äter så det blir mest gröt och några fyra månaders burkar och då är denna skeden perfekt. Inte för lång inte för kort utan aldeles perfekt, otroligt skönt att den inte är lika bred som andra skedar heller då Jadie är lite motvillig till att öppna munnen ordentligt ibland. Hon gapar lite halvhjärtat och ni kan ju tänka er hur svårt det är att få in skeden i munnen på henne då om den är för bred, det som är bra med storleken med är ju att man inte tar för mycket på skeden. Nu är ju mina kids rätt matglada och så där ändå men när man börjar med smakisar är det rätt lätt att ta aldeles för mycket på skeden så åker allt ut igen, men inte med denna skeden det är lite åt gången och fungerar utmärkt.

Ett annat plus i kanten är ju att den tål maskindisk, lite lat som man är sådär så slänger man in det mesta i diskmaskninen. Skeden är skön att hålla i och lätt att mata med, förstår inte att vi inte införskaffat sånna här skedar tidigare för det är precis vad vi har behövt till Jadie. Kanske bara är jag som missat dom.

Fem av fem smileys får flexible and soft spoons av mig då de underlättar matnignen väldigt mycket, inom kort kommer även en recension på bambinos matningssked.


Terror on jönköpingsvägen

2010-11-21, kl 07:52:42

Ja det var minsan en spännande natt, helt plötsligt släcks alla lampor och tv:n stäng av men bara för en sekund sedan tänds det igen och vi hör en dörr smällas igen. Fort som attan ringde vi till väktaren eftersom vi trodde det var någon inne i huset men det visade sig att det var en stor brand på vapenvallen som fick hela öxnehaga och stora delar av huskvarna att slocka för några sekunder. Och dörren öppnades automatiskt för elkopplingen till den fick väl nått flipp, en av mina söta kollegor var säker på att vi skulle bli yxmördade men så var ju inte fallet haha.

Nu är det dags att sova så jag orkar upp till Greys i eftermiddag, missade det i onsdags eftersom vi var hemma hos pappa då, sen verkar det som att vi får fin besök av tvillingarna med så då måste man vara utvilad. Tjipp tjillevipp mina vänner vi hörs senare.


Lördags mys kan man ha även om man jobbar.

2010-11-20, kl 21:20:00

sp_a0053 (MMS)

Lördags mys kan man ha även om man jobbar.


Idag blir de dött här, sover hos mamma så ...

2010-11-20, kl 07:17:52

Idag blir de dött här, sover hos mamma så ni får snällt vänta på uppdateringar tills i morgon. Glöm inte bort att vara med i tävlingen som avslutas ikväll.


Jaha då har man pusslat i onödan

2010-11-19, kl 19:27:48

Iaf för idag, Jonny har precis kommit hem så vi hinner säga hej innan han går. I morgon däremot börjar han jobba innan jag kommer hem så Jonnys mamma kommer hit och tar barnen, nehepp dags att gå till bussen igen. Ha en underbar natt.


Mykidoo

2010-11-19, kl 18:00:00

Nu har vi hunnit använda tröjan lite och även tvättat den några gånger, och den håller måttet kan jag lova. Priset ligger ju lite över vad min vanlig klädbudget på ett plagg är men jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa fler MyKidoo plagg, jag är barnsligt förtjust i trycket och sen gillar jag att den är så mjuk och lekvänlig. Trycket ser för övrigt ut precis som nytt fast den åkt i tvätten ett par gånger, likaså färgen på tröjan håller även att man ibland får ta i med hårdhandskarna när det kommer till att tvätta barnkläder så jo tummen upp för MyKidoo.

I regel brukar jag köpa billiga kläder för jag tänker att barnkläder är lite av slit och släng kläder, men lägger jag lite extra pengar då ska det hålla med. Jag tycker verkligen Mykidoo håller måttet, det fick vi bevisat häromdagen när Arabelle spillde blåbär på tröjan. Snabbt in i handfatet med den och gnugga som bara den med fläckborttagningsmedel. Fläcken gick bort och färgen är densamma på tröjan, det mina vänner det är kvalite! Ofta om man gnuggar fläckar på färgade kläder så försvinner plaggets färg lite med men inte denna gången.

Fyra av fem smileys får tröjan av mig, även om jag är otroligt nöjd med kvalite osv så är priset lite i överkant för mig. Sen vet jag många som tycker det är ett billigt plagg men vi lever lite snålt här hemma. Men som sagt jag är barnsligt förtjust i trycket och älskar att den behåller färgerna så snart så ska vi faktiskt köpa en tröja till Jadie med så hon slipper vara avundsjuk på Arabelle.

*Det är våran kamera som gör att tröjan ser så ljus ut, den har samma färg som den ensamma tröjan på bilden egentligen.



Upd: Tröjan är väl använd i ett år nu och ser fortfarande ut som ny, ändrar därför betyget till 5av5 smileys.
Väl värt pengarna!


Pussla

2010-11-19, kl 16:44:42

Ja ibland får man pussla lite, Jonny blev inringd från jobbet så mor min får komma hit och ta barnen om en stund eftersom jag hinner åka innan Jonny boy kommer hem. Ska försöka hoppa in i duschen lite snabbt medans Arabelle sover, Jadie är lite säkrare att ha uppe när man duschar så hon får sitta kvar på golvet.


Gulle dig!

2010-11-18, kl 22:23:48

Måste bara få visa er kidsens nya tröjor, dom är superfina och kommer från Lily och Brorsan. Söta Katarina på Lily och Brorsan såg att vi hade varit magsjuka allihop och skickade tröjorna till tjejerna som plåster på såren, tack underbara Katarina. Flickorna är så fina i sina nya tröjor.

Ni vet väl att det är en tävling igång här på bloggen i samarbet med Lily och brorsan, tävlingen hittar ni här men ni får skynda er om ni ska vara med för den avslutas på lördag.


Fredagsmys

2010-11-18, kl 19:47:14

Japp ni läser rätt det blir fredagsmys idag eftersom jag jobbar i morgon, denna gången blev det pizza. Funderar på om det blir pizza lite för ofta när det är fredagsmys med tanke på Pizzagubben

Jonny ringer till pizzerian
Jonny: Ja hej jag skulle vilja beställa en Jamaica med uhm
Pizzagubben: Sallad, pommes och sås
Jonny: Haha japp det gamla vanliga

Hur ska man ta det egentligen, antignen har pizzagubben bra minne eller så blir det pizza lite för ofta på fredagarna. Tycker dom kan döpa om det till en Pettersson special istället så slipper vi lägga till allt haha.


Sleepy

2010-11-18, kl 17:22:04

Lilla fröken tystnade helt vid sex i morse så då kunde jag gå och lägga mig, självklart var jag s övertrött så jag inte kunde somna bara för det. Tur man har en sån underbar liten man så man får sova halva dagen sen, ska ändå jobba i morgon så jag kan lika gärna vara vaken i natt med.

Idag har Arabelle ont i magen igen så den tiden jag varit vaken har gått åt till att trösta henne, fattar itne vad som är fel. Ända sen hon varit liten har hon haft proble med att hon blir så hård i magen hela tiden men nu är hon super lös varannnan dag, otroligt jobbigt eftersom såren i rumpan aldrig försvinner helt. Hoppas hon blir bra snart, men har det itne gått över till nästa vecka så blir det väl att ringa farbror doktorn.

Hur har er dag varit?


Erbjudande hos MyHeart.se

2010-11-18, kl 06:28:00
Just nu erbjuder myHeart.se fri frakt när du beställer för minst 300 kr. Passa på att handla dina julklappar redan i dag, så kan du vara hemma och dricka glögg och bara mysa när andra springer runt och letar julklappar i sista minuten.
Erbjudandet gäller till och med 25 november!

Home sweet home

2010-11-17, kl 21:43:42

Bilen är tillbaka lämnad och man kan snart gå in i klädkammaren igen, lämnade massa julklappar hos pappa idag så vi slipper ta upp all plats här hemma. Förra veckan lämnade vi några till mormor med så nu är det bara dom till Jonny släkt kvar, sen kanske man kan gå in i klädkammarn igen.

Trollungarna är som vanligt vakna vid denna tiden så nu blir det lite kvällsmys innan det blir vuxenmys med älsklingen.

Arabelle gillar sitt nya gosedjur som vi vann inne hos Beckah, den hade med sig 200kr i rabattkuponger på blöjor från Libero och lite barnolja. En prima vinst om jag får säga det själv.


Nu åker vi hem till pappa

2010-11-17, kl 18:18:56

Vi ska lämna tillbaka bilen idag och det hade jag helt glömt bort tills Jonny påminde mig, så nu far vi iväg. Ha det gött tills vi kommer tillbaka.


Vinnare

2010-11-17, kl 09:09:39

Nu är det dags att presentera en vinnare i Mykidoo tävlingen


Alexandra Myran Segersten

Grattis jag mailar dig, och ett stort tack till Mykidoo som sponsrat tävlingen.


Det är nästan som att vara barnlös

2010-11-17, kl 08:05:29

Ja det här med jobb då, det är ju inte som att vara barnlös men det påminner om den tiden då man var det. Jag och Jonny jobbar om varandra, idag kom jag hem och hann säga hej till honom och sen var det dags för honom att ge sig iväg. Så var det förr fast ännu värre, ibland jobbade vi om varandra så vi inte träffades alls på nästan två dygn fast vi bodde ihop. Jonny jobbade 07-16 och jag 10-09 när jag väl kom hem efter ett dygn hade Jonny redan hunnit gå på pass nummer två vid 07 så vi sågs inte förrens till kvällen, det var jobbiga tider men gu så mycket pengar vi hade.

Sitter och väntar på underbara mormor som ska passa barnen till två så jag får sova lite, va skulle vi göra utan våra familjer som ställer upp så med barnpassning när vi arbetar. Har ansökt om dagis till kidsen men det är ju lite tidigt för Jadie att börja än så vi får pussla med tider och släkt fram tills det är dags.


Nehe nu är det dags att klä på sig lite

2010-11-16, kl 19:31:04

Hoppa i arbetskläderna och göra sig klar nu då, Jonny skjutsar ner mig idag men först ska vi förbi affären här upp och hämta ut ett paket och lite sånt. Ni andra får ha en underbar natt och sova så gott så hörs vi i morgon igen.


Det var ju roligt

2010-11-16, kl 16:10:37

Har gjort mig iordning för jag skulle iväg på ett möte, det handlade om ett vid sidan av jobb att ha lite bara på kul. Men Jadie vill ju itne sova och är otroligt tjurig hela tiden, Jonny jobbar ju så barnen måste med och det känns inte som att mötet kommer ge mycket om Jadie ska skrika sig igenom det. Det fick bli till att avboka och ta det en annan gång, frågan är ju om jag hinner med ett vid sidan av jobb innan jag gått ut skolan. Shit the same idag blir det inget möte iaf.


Bilderna Sandra tog på halloween festen

2010-11-16, kl 15:20:59


Sådan mor sådan dotter

2010-11-16, kl 13:30:02

Ja det är väl så man brukar säga va? Som de flesta av er vet så har jag sömnproblem, jag kan aldrig somna. Det är där problemet ligger, har jag väl somnat så sover jag gott sen men det där med att somna med kan vara ett jäkla problem. Jonny tycker jag borde söka för det och få någon insomningstablett och ja det låter väl bra bortsett från att jag är rädd för att aldrig kunna sluta med insomningstabletterna då, tänk om jag aldrig kan somna utan dom. Det är väl inte så hälsosamt kanske.

Vet inte vad jag vill säga med det ovan egentligen, ville bara tala om att jag är trött för jag inte kunde sova inatt och nu vill inte Jadie sova. Sova mitt på dagen tänker ni nu och ja det borde hon, små barn sover middag osv dom är inte bara skitförbannade halva dagarna för dom är trötta men vägrar sova. Tänk va bra om du hade sovit samtidigt som syster din nu skruttan då hade mamma din kunnat ligga en timme till.


Pseudotvillingar

2010-11-16, kl 01:51:21

"När syskonen är så nära varandra i ålder uppstår ofta en stor konkurrenssituation, eftersom föräldrarna inte har tid att ge både det de behöver. Om föräldrarna tar sig för lite tid blir pseudotvillingarna lätt mycket beroende av varandra istället. De kan då i vuxen ålder få svårt att byta ut varandra mot en partner."

"Oluf Martensen-Larsen, som har forskade om mönster i personlighetsutvecklingen i över 40 år, och i egenskap av psykiater träffade många både barn och vuxna, skrev i boken Familjemönster och personlighet att just pseudotvillingar var hans flitigaste besökare."

Det här är vad man hittar om man googlar på pseudotvillingar, alkoholister, psykiska problem, deprimerad osv är andra ord som poppar upp titt som tätt. I regel står det att man ska vänta med ett barn till tills det första (eller vad det nu är i skaran) barnet är 3 år, men jag tycker att det är ren och skär bullshit. Hur har dom kommit fram till detta undrar jag, säg att det bor 70% pseudotvillingar på en ort och resterande är syskon på annat vis så är det väl klart att pseudotvillingar bli överrepresenterade där, har man kollat upp allt detta och tagit med all fakta runt omkring? Hur har barnen växt upp, i vilket område, men vad för slags familj osv har man kollat på det?

Mina barn är inte stora än så jag vet inte om dom kommer besöka psykologer osv i sitt liv men jag tror inte det kommer bero på att dom är födda tätt, det måste finnas mer bakomliggande tror jag. Mycket beror ju på hur man uppfostrar barnen, mina döttrar är inte bara pseudotvillingar, dom är systrar, syskon, mina barn, mina föräldrars barnbarn, flickor, uppväxta med vettiga päron, glada, spralliga, busiga, tuffa, matglada, barn helt enkelt no more no less. Dom är så mycket mer än bara pseudotvillingar...

Ensambarn ska tydligen känna sig ensamma, utstött, inte lika tävlingsinriktade, bortskämda osv.

Flickor som bara har flickor som syskon ska tydligen vara väldigt försiktiga, ödmjuka osv.

Pojkar som bara har pojkar som syskon ska tydligen bli stökiga, tuffa, högljydda osv.

Pojkar som har flickor som syskon ska bli mer ödmjuka och få det lättare i förhållanden i framtiden medans flickor med pojkar till syskon ska bli mer tuffa, ja ni fattar
.

Det stämmer ju inte heller, nu kan jag bara kolla på mig själv men jag har en syster och ingen av oss är särskilt lugn eller försiktig. Vi bråkar utav bara helvete och kunde ett tag inte bo under samma tak utan fick bo hos varsin förälder, vi är tuffa, bråkiga, skrikiga, tar för oss och slogs för jämnan. Betyder det att vi innerst inne är pojkar?

Självklart kan jag vara ödmjuk, förlåtande, givmild, lugn, förstående, och så där flickig som bara små prinsessor är men det är inte allt jag är. Låten Bitch det är jag I'm a little bit of everything All rolled into one, jag är tuff, överjävlig, elak, snäll, omtänksam och allt det där andra med.

Mina barn får all den tid de behöver och givetvis lika mycket tid, Ibland sover Jadie borta för att Arabelle ska få egentid med oss ibland tvärtom, Arabelle har aldrig mått dåligt över att få ett syskon tätt. Visst har hon utnyttjat det, matade man en liten nyfödd Jadie och bara en vuxen fanns där så passade hon på att hitta på alla möjliga sattyg för man inte kunde ta bort henne från det hon gjorde, men inte mådde hon dåligt för det. Hon hade rent ut sagt skit kul över att man sa nej till henne men inte kunde hindra henne, lite överjävlig sådär som alla barn är ibland. Jag tycker att vill man ha barn tätt ja då skaffar man barn tätt, vill man inte det nej då gör man inte heller det. Mamma och pappa känner bäst av när det är läge för syskon, finns energin och tiden så varför inte. Arabelle behöver aldrig tävla med Jadie om något, Jadie använder inte napp men det betyder ju inte att Arabelle inte får han sin. Hon tycker om den och somnar bara med den alltså får hon behålla den fast hon är storasyster, hon vill inte gå på potta alltså avvaktar vi med pottträning även att hon är storasyster. Det är så det är och alltid kommer vara, mina barn är glada barn och framförallt så är dom barn och inte bara pseudotvillingar.

Madelene frågade om jag inte kunde skriva ett inlägg om ämnet och visst gör jag gärna det, vill ni ha min åsikt om något annat eller vill att jag ska skriva ett inlägg om något så be mig om det i en kommentar. Tycker det är otroligt roligt att få tänka till lite och verkligen fråga mig själv vad jag tycker, jag soppar inte under mattan med något utan svarar rakt och ärligt. Inget ämne är för känsligt för mig, ni kan be mig skriva om vad ni vill.


Vinnare Halloween goodibag

2010-11-16, kl 00:55:15

Ibland tar min hjärnceller semester ungefär i samma veva som kidsen vägrar sova, så även idag och igår. Skulle ju dragit och presenterat vinnarna redan igår men det hade jag helt glömt bort, jag säger som jag gjort ett antal gånger förr Bättre sent än aldrig!


Mattias, Linda - en vimsig mamma & Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3
Grattis till er Linda maila mig gärna på [email protected] eftersom jag inte har en mailadress till dig, Mattias och Hannele jag mailar er.


Grattis Mormor

2010-11-15, kl 19:04:15

Idag fyller mormor min år så vi firade henne lite hemma hos mamma, av oss fick hon en bukett blommor ett kort och  20 tian lotter. Inte blev hon mycket rikare för det (80kr) men det var roligt att se henne skrapa alla, trodde hon skulle tappa hakan när hon såg alla lotter haha. Nu blir det familjemys en stund och sen ska vi kolla på film, vad gör ni en kväll som denna?


Där försvann min sova bort halva dagen dag

2010-11-15, kl 13:28:41

Nej inte riktigt så illa, Jonny jobbar i morgon med men han börjar inte förrens ett. Jag själv jobbar med i morgon och hade tänkt sova ett tag men va fasen jag får ju sova till tolv iaf, det räcker gott och väl egentligen men ibland vill man ju skämma bort sig med en timme eller två extra. Nehe nu ska jag börja med maten för nu är Jonny boy på väg hem.


Det känns nästan lite lustigt

2010-11-15, kl 12:14:07

Jonny är och jobbar och jag är hemma själv med barnen, själv med barnen är man väl ofta men just orden Jonny är och jobbar känns nästan lite lustigt att säga. Han har inte varit och jobbat på nästan nio månader, skönt som tusan att han fått ett jobb nu. Jag slipper liksom dra hela ekonomi lasset helt själv, sen vill jag bara tacka familjen som lovar att ställa upp med lite babysitting om våra tider krockar på kvällarna. Tack! Ni är guld värda.


Haha gu vad jag skrattar, älskar när folk kan bjuda på sig själva

2010-11-15, kl 01:40:38

Haha jag tror jag älskar den här nissen, helt galet!



Blublublublub

2010-11-14, kl 22:26:10


Cyanide and happiness rocks!


Lyckad farsdag present

2010-11-14, kl 19:00:44

Pappa fick en whisky provning av mig och syster i farsdag present och han ringde nyss och sa att han hade haft jätte roligt, god whisky (sju olika sorter) lite mat och öl på det. Kanske inte så pasande för en söndag men va fan man lever ju bara en gång, han har även smakat på världens dyraste öl idag och det gör man ju inte varje dag heller.

Nu blir det teen mom och lite mys med minstingen i familjen


Liten promenix

2010-11-14, kl 17:49:44

Det blev en liten promenix och sen tog vi en sväng upp till a6 och delade på en milkshake, nu har kidsen kommit hem igen så nu blir det mys.


Bara för att man kan så behöver man ju inte slappa hela dagen

2010-11-14, kl 15:03:36

Trollungarna är å pysslar med sin farmor och jag och Jonny har bara slappat fram tills nu, det har varit otroligt skönt att inte springa runt hela dagen efter barnen. Jadie ville verkligen inte sova inatt, först vid halv ett fick vi henne i säng och runt två tiden vaknade hon igen och somnade om, så höll hon på ändra frammåt morgonen sen.

Men  nu ska vi sluta slappa och ta oss en promenad, jag ville hellre åka och träna men det föll ju inte Jonny i smaken. Inte för att jag gillar promenader speciellt mycket men okej då, för denna gången får Jonny som han vill.


Unge till att inte vilja sova

2010-11-14, kl 00:03:48

Vad gör man när klockan är tolv och man fortfarande inte fått ungen till att sova?


Tävling: Goosa

2010-11-13, kl 16:44:48

Nu har ni chansen att vinna ett sett med mössa och scarf eller en filt med brodyrtext på ifrån Goosa.se, filten är med det mönstret som visas på bilden nedan (alltså barbaplan) och settet finns i fyra olika färger (här kan du kika på alla färger)

"Jag tävlar om ett sett med mössa och scarf eller en filt med brodyrtext från Goosa.se hos Sara"

För att vara med ska du lämna en kommentar här med vad som är din favorit produkt hos
Goosa, skriv även om du vill vinna settet eller filten.
För en extra lott ska du låna bild och text ovan och göra ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna fungerar) med detta, kommentera sedan med direktlänken till det inlägget här.
För en extra lott ska du tipsa om tävlingen på facebook och länka till tävlingen, lämna sedan ditt facebooknamn i en kommentar här.

Lycka till tävlingen avslutas den 27 november

bloglovin


Micke & Nina!

2010-11-13, kl 16:20:23

Vi är inte magsjuka längre


Besök

2010-11-13, kl 13:00:43

Snart kommer mamma och mormor hit på besök, jag och Jonny ska klippa oss och sen bjuder mamma eller om det var mormor på mat. Livet är underbart ibland, nu ska jag iaf in i duschen innan dom kommer.

Ny tävling kommer idag så håll ögonen öppna.


Perfekt nu i kylan

2010-11-12, kl 20:40:01

Vad passar bättre nu i kylan än att ta en stor varm kopp te? Inget, just precis därför kommer ni säkert älska det här lika mycket som jag.

Lena på
Tefrossa vill nu ge alla mina läsare 15% rabatt på sina köp på tefrossa.se, allt du behöver göra för att rabatten ska dras är att använda koden "MAMMASARA" i rutan i kasan så dras din rabatt sen. Koden gäller fram till den 30 November 2010

Så skynda in och frossa nu, det finns så klart kaffe och annat smått och gott för den som inte är en stor te älskare. Jag ska iaf testa
den här förpackningen där man får smaka på fyra superfruktsteer.
 


Det här med genus

2010-11-12, kl 18:02:55

Varför skulle en rosa klänning göra att man beter sig på ett visst sätt?
Ni som propsar så mycket på att vi lär våra barn vara på ett visst sätt genom att klä dom i vad ni kallar pojk och flick kläder (själv föredrar jag att klä min ungar i barnkläder)Vet ni inte vem grynet är?


Idag är en underbar dag

2010-11-12, kl 13:51:23

Jag och Jonny firar tre och ett halvt år ihop, det känns otroligt att vi hunnit med så mycket på så lite tid. Vi har en underbar familj en fin lägenhet ihop och vi älskar varandra nått så in i norden, tre och ett halvt år och fler ska det bli.


Det är inte bara det som gör dagen så underbar, det är faktiskt så att Jonny gick och blev med jobb idag. Visserligen bara som vikarie men det är inte så bara om man jämför med att vara arbetslös, han skulle på arbetsintervju idag och det slutade med att han stannade i fyra och en halv timme och fick gå brevid med. På måndag är det dags igen och då ska även kontouppgifter tas med så lönen betalas ut rätt. Så grattis till jobbet Jonny, Jag ♥ dig!


Ni måste se denna

2010-11-12, kl 11:30:00

En arbetskamrat tipsade mig om denna video och nu vill jag visa den för er om ni inte redan sett den.


Lejon är otroligt fina djur men jag skulle aldrig vilja ha ett själv, men denna historia den får mig att gråta. Det är så fint så jag saknar ord.


Då var det dags att presentera en vinnare

2010-11-12, kl 00:25:03

Tävlingen i samarbete med SUMOpix är avslutad och en vinnare är dragen


En mölnbobos liv - Melvins mamma

Grattis jag mailar dig, och ett stort tack till SUMOpix för sponsringen.


Ahh shit asså

2010-11-11, kl 23:50:26


Både jag och Jonny höll på att skita ner oss när vi såg det här


sista chansen!

2010-11-11, kl 21:46:06

Tävlingen i samarbete med SUMOpix avslutas idag kl 23:59, är du inte redan med så se till att anmäla dig nu. Tävlingen hittar du här!


Nu är han vacker min lille man

2010-11-11, kl 21:31:40

Jonny ska iväg på arbets intervju i morgon så idag har han minsann ansat skägget och gjort sig fin, duschat har han med gjort. Det gör han bara en gång till jul annars, så i morgon är det på med charmen och lite lukta gott medans jag sitter hemma och håller tummarna.


Julafton kom tidigt i år

2010-11-11, kl 17:15:44

Idag fick jag ett paket med massa spännande saker i, det var snäll Gunilla på Bambino-mam som skickade det. Jag är verkligen som ett litet barn på julafton och bara väntar på att kidsen ska vakna så vi får testa sakerna, och vet ni vad det bästa av allt är? Jo det är så här att inom en snar framtid så kommer jag hålla en tävling i samarbete med Bambino-mam.

Bambino-mam är verkligen några jag kan rekomendera vi har många av deras produkter hemma, vi har använt dom länge och kommer fortsätta med det. I somras skrev jag lite kort om deras Mellanmålsmugg och det kan ni läsa här om ni vill, Arabelle verkligen älskar den och vi åker ingensatns utan att ha den med.

Nej nu funderar jag nästan på att väcka ungarna så vi kan testa saker, gaaah så spännande det ska bli.


Jaha det här var ju bra

2010-11-11, kl 15:16:25
Arabelle är frisk, Jadie är frisk, Jonny är frisk och jag är dålig. Eller jag känner mig frisk men har blivit dålig i magen igen, jag kan säga så mycket som att jag vågar inte längre fisa om jag inte sitter inne på toaletten. Aja allt har sin tid men det skulle ju var skönt att slippa va dålig nu, sen har dunder förkylningen kommit tillbaka. Men den gick ju att bota med thé sist så vi kör en liten kur idag igen.

Varför?

2010-11-11, kl 02:36:19
Det är så typiskt så det inte är sant, har varit galet trött hela dagen men när man äntligen går och lägger sig så kan man inte sova. Blev akut hungrig eftersom jag inte ätit sen igår, så det fick bli lite kycklingsallad såhär miss i nassen. Kunde nästan inte äta alls utan blev mätt på bara några gafflar men guuu så gott det var med det lilla jag fick i mig.

Har förresten fått behålla maten med så det känns jätte bra, lite huvudvärk och slö i kroppen verkar vara det som återstår. Okej lite kass i buken är man ju fortfarande men allt rinner inte rätt igenom, surt med att missa jobb i morgon. Blev tillfrågad om jag kunde jobba men jag vågade inte tacka ja, vill inte smitta ner alla på jobbet och helt seriöst så är det inte säkert mina söta tanter och gubbar hade klarat av en magsjuka så jag blir hemma åtminstone en dag till.

Sen ska vi fira med, och vet ni vad vi ska fira? Jo det ska jag tala om, jag la en sån fis innan utan att skita ner mig. Wohoo säger jag bara så jag ser mig praktiskt taget som frisk, vågar man fisa ute i soffan efter en magsjuka då är man frisk haha.

Nu hoppar vi i säng och hoppas på bättre tider i morgon

2010-11-10, kl 23:44:51
*Imt*

Uff

2010-11-10, kl 17:03:34
Vi mår skit här hemma, eller jag och Jonny gör det och kidsen verkar ha mer energi än nånsin. Hoppas bara dom lägger sig tidigt så man kan inta sängläge, sov mina små barn sov!

Ja men visst jag smittar gladeligen ner er om det ska vara så

2010-11-10, kl 11:09:44

Vi har hyrt filmer som ska lämnas in idag senast klockan 18:00, jag är duktig och ringer ner till butiken vi hyrt dom i och frågar om det går att lämna en dag senare eftersom vi har magsjuka hela familjen. Ett väldigt kort ja det blir förseningsavgift på får jag tillbaka, fine jag smittar gladeligen ner er med magsjuka. Förhoppningsvis skiter jag ner mig rätt på golvet samtidigt som Jonny kräks, då kan ni städa efter oss med. Det blir otroligt bra!

Okej om man säger att det är väldigt många som ringer och säger att dom är sjuka fast dom inte är det så vi kan tyvärr inte låta er göra det. Det hade varit ett okej svar för mig men det korta snäsiga svaret jag fick det gör mig arg, lite trevlig kan man fan vara. Men visst your choice jag ska smitta ner hela butiken då mår jag gott sen...


This is fucking great

2010-11-10, kl 09:48:55

Jag har haft frossa hela natten och varit på toaletten mer än jag varit i sängen, så underbart att vara magsjuk för vad är det nu fjärde gången i år? Är jag så jävla smutsig av mig? Jonny ligger och kalvar  på toaletten i skrivande stund, han klarade sig till nu ungefär precis sådär 5 minuter sen.

Hela familjen magsjuk ftw! Eller inte riktigt nu då, Arabelle är helt återställa och Jadie fick behålla saften i morse och i natt. Visserligen bara 50ml åt gången men det är ett framsteg, jag funderar på om jag ska försöka få i mig något. Är helt säker på att jag inte får behålla det då vattnet rinner rätt igenom och sprutar ut både fram och bak. Men jag måste försöka vill absolut inte bli så uttorkad som sist då jag såg suddigt och var helt orkeslös, sen måste jag ju bli frisk fort för alla vet ju hur ynkliga män är när dom är sjuka. Jo det är dom faktiskt, trots att jag mått superdåligt hela natten och Jonny sovit så frågade han inte ens hur jag mådde utan tyckte jag skulle gå upp med kidsen.

I feel lika a fuckin' geiser


Vinnare

2010-11-09, kl 20:48:18

Jag vet att ni väntat länge på det här så nu kommer dom äntligen


Stort tack till Vincentshoestore för den fina sponsringen, och grattis till er vinnare. Jag mailar er under kvällen.


Då var denna dagen gjord med

2010-11-09, kl 18:29:14

Arabelle behåller sin mat men nu började Jadie kräkas som fan istället, så magsjuka och förkylning har stackarn. Troligvis ont i halsen med för hon är hes som bara den, stackars små skruttungar som alltid ska bli sjuka.


I can breathe

2010-11-09, kl 17:59:10

Näsan är inte längre igenkorkad och halsen känns något bättre, thé is the shit!

Håller jag mig bara inomhus och varm så har det säkert gått över på bara några dagar, kör på soppa och thé ett tag så blir det nog skit bra.


Varför måste alltid någon va sjuk?

2010-11-09, kl 14:55:41

Arabelle verkar må bättre idag, inget kräk iaf. Hon äter inte mycket men det hon väl äter kommer inte upp igen och det känns bra, igår sov hon nästan hela dagen men idag är hon vaken mer. Nu är det istället min tur, inte magsjuka som tur är men herrejävlar vilken dunderförkylning jag vaknade med. Näsan är helt igenkorkad och halsen är svullen till max, Jonny ska gå och köpa mjölk så jag kan äta soppa och dricka the idag. Jag ska ju va frisk nu när jag är långledig, inte ska jag vara helt utan energi iaf.

Sen känner jag mig lite nere pga snön, gillar den inte och tänker inte gå utanför dörren om det inte är absolut nödvändigt. I år har jag ingen stor och varm bebismage heller så jag kommer ju frysa ihjäl, nej usch för vintern jag stannar inne!


God natt

2010-11-09, kl 01:23:27

Efter att bara ha sovit fyra timmar i natt och torkat kräk hela dagen sen så känner jag verkligen att jag är trött nu, borde lagt mig tidigare men vi kolla de på film. Draktränaren blev det, så nu vill jag ha en drake i julklapp. En riktig alltså som jag kan flyga på, antingen det eller pengar så nu vet ni det.


Ska man skratta eller gråta?

2010-11-08, kl 20:51:40

Sitter och kollar på Ung och bortskämd och jag vet inte vad jag ska ta mig till, dom är ju inte bara bortskämd dom är inkompetenta. Dom vet ju ingenting och kan ingenting, hur kan man tycka att är svårt att handla? Fattar inte heller att vissa av föräldrarna inte verkar fatta att dom gör mer skada än nytta genom att skämma bort ungarna så, saker som att tvätta, diska, handla och laga mat är ju helt naturligt. Det kunde jag fan när jag var tio!

Jag har svårt att förstå att många av dom är några år äldre än mig, och jag har ännu svårare för att förstå att dom inte verkat bry sig om att lära sig dessa saker tidigare. Nej för fan väx upp istället, jag kommer inte titta på ung och bortskämd mer, blir bara så otroligt arg över hur dom beter sig. Fan ryck bort lösnaglarna och städa för i helvete!

Att ingen lärt dom tidigare, jag har lärt både en och två kompisar tvätta mm. Inte ska dom tro att jag ska tvätta åt dom iaf, och en sån simpel sak som att städa sitt eget rum. Kom igen nu jag blir nästan rädd över hur föräldrar kan låta det bli såhär.


Rabattkod hos Netprylar.se

2010-11-08, kl 16:20:00

Netprylar.se vill nu erbjuda er mina läsare en rabattkod, de har allt från stegräknare, tandblekning, spionkameror och klockor till Mp3 spelare, och mycket mycket mer. In och fynda kanske hittar du en julklapp till någon du håller kär.

Handla för 200kr eller mer och ange koden: NecciN så får du hela 20% rabatt, koden gäller fram till den 15 december 2010.

Just nu har de även en pågående kampanj


Hon är riktigt dålig nu

2010-11-08, kl 15:50:51

Stackarn sov i fyra timmar sen fick hon testa att äta lite (fisk och potatis som är mildt och bra) och hon behöll det inte mer än en kvart, det rann både bak och fram. Eller rann kanske inte är rätta ordet, sprutade stämmer väl mer exakt. I slutet spydde hon så mycket att hon inte fick luft för det var så mycket i munnen på henne, lilla gumman att du ska behöva vara sjuk.

Hade ni tänkt komma på besök dom närmsta dagarna så är det nog bättre om ni stannar hemma.


Kan det inte räcka någon jävla gång?

2010-11-08, kl 13:23:04

Sluta förhelvete med dessa jävla påhopp om både det ena och det andra. Min syster är knappast någon ängel men man behöver inte hitta på både det ena och det andra om henne bara för det. Ni som anklagar och hittar på massa saker om henne jag har en fråga till er, sover ni gott om nätterna?

Låt henne va och skaffa ett eget liv, eller för den delen sabbotera för er själva men inte henne. Det är då fan att man inte ens ska kunna vara trygg i skolan nu för tiden, Mimmi kämpar som fan för att få en utbildning. Visst hon har fuckat up innan men nu kämpar hon och tar tag i det och vad gör ni då? Jo ni förstör för ni är avundsjuka över att hon faktiskt kan och vill nu.

Låt systera mi vara! Jag älskar dig


Vad är nu detta?

2010-11-08, kl 10:12:19

Arabelle kaskadspydde upp hela sin frukost för en stund sedan men nu springer hon runt som en liten huligan som vanligt, varöf detta nu då? Magsjuka känns inte så troligt med tanke på hur pigg hon är och att hon faktiskt druckit mycket vatten redan, ja vet att man kanske borde vänta eller ta det lite lugnt innan man dricker igen om det skulle komma upp. Men testa att säga till huliganen att hon måste vänta när hon är törstig och se hur rolig hon är sen, hon fick ju behålla det så det är ju skit samma ändå.

Funderar bara på varför detta kaskadanfall kom nu, fast det behöver ju inte ha en direkt anledning heller. Jaja vi får väl se hur dagen går men just nu är hon pigg som vanligt igen.


Nej, pappa!

2010-11-08, kl 02:48:21

Det känns som att Arabelle blir mer och mer "pappig" för var dag som går, det är pappa hon ska pussas med, pappa hon ska kramas med, pappa hon ska mysa med, pappa som ska leka med henne. Ja pappa ska göra allt, sover jag efter jobbet så kommer hon och knackar på dörren och ropar efter mig men så fort jag går upp så är det ett snabbt hej och sen tillbaka till pappa. Sitter jag däremot med Jadie så kommer hon gärna och myser, med Jadie då förstår jag råkar ju bara vara där med. Nej gu va hemskt det låter hon leker och myser med mig med men det är så lite om man jämnför med hur mycket pappa det är nu, men men det vänder väl sen igen. Innan var hon neutral så att säga lika mycket med båda och förhoppningsvis blir hon det igen, mamma vill också kramas varje dag inte bara var tredje.

Familjen pösmunk fick iaf mysa en liten stund i soffan ikväll.


Tävling: Halloween Goodiebag för barn

2010-11-07, kl 22:56:00

Tävla om en halloween goodiebag för barn, det blev tre över från barnens fest som jag nu tävlar ut. Inget märkvärdigt sådär men barnen kommer gilla den.

"Jag tävlar om en halloween goodibag för barn hos Sara"

För att vara med
ska du skriva en kommentar om varför just du ska vinna
För en extra lott ska du låna text och bild ovan och tipsa om tävlingen på din blogg
(se till så att länken fungerar)
För ännu en extra lott ska du följa min blogg på bloglovin, skriv sedan här hur många följare det är efter att du börjat följa.
 
bloglovin

Lycka till tävlingen avslutas den 14 November


Bästa sittplatsen

2010-11-07, kl 21:29:34

Det spelar liksom ingen roll om det finns en hel soffa att sitta i, det är ändå bäst att sitta på pappa.


Vart tog dagen vägen?

2010-11-07, kl 17:01:40

Tror ni jag lyckades gå upp innan eller? Nej inte direkt, vid halv fyra fick Jonny upp mig ur sängen. Om jag verkligen försöker kanske jag kan sova inatt ändå, problemet är bara att sist jag gjorde så vaknade jag runt 4-5 på morgonen i en hel vecka. Egen tid? Nej jag stupade i säng fem minuter efter kidsen och vissa dagar fem minuter innan, Jonny var visserligen glad eftersom han fick sova varje morgon då jag redan var vaken men jag hade hellre varit lite trött och fått egentid med Jonny på kvällen.

Svammel svammel svammel, ja det är precis vad texten ovan är. Så nu skiter vi i den och börjar med maten istället. Ikväll kommer förresten en till tävling upp, inget märkvärdigt men roligt för barn kan jag tänka mig.


The addams family

2010-11-07, kl 07:37:20


Bilder från hela festen kommer så fort jag fått dom av Sandra, men nu blir det bingen för mig. Tänkte att jag skulle försöka orka med lite plugg idag med, sen borde jag väl inte sova allt för länge för jag är ledig ända till den 19:e nu. Brukar strunta i att lägga mig ibland när dygnet ska vändas tillbaka men icke idag, är helt utmattad efter partyt igår och en otroligt långsam natt på jobbet minuterna bara sniglade sig fram.


Dekorationerna

2010-11-06, kl 18:39:02

Nu måste jag hoppa in i duschen och reda ut mitt hår, tvätta bort sminket och allt det där innan jag går till jobbet. Vill ju inte skrämma slag på tanterna, men ni ska iaf få se hur vi dekorerade här hemma.

Ni ska självklart få se hur alla såg ut med men jag hinner inte det idag och sen ska sandra skicka över lite bilder från sin kamera med.


Baka baka hela dagen

2010-11-06, kl 13:24:58

Nej riktigt så illa är det inte men lite har jag bakat, och lite har jag plockat. Mycket har jag försökt få stora trollungen att sova innan festen men icke då, otroligt trött men vägrar sova. Okej, fine! Så känner jag nu, var trött hela dagen då för lägger dig när det kommer gäster gör du inte. Det kanske låter lite hårt men hon är ju jätte trött nu och bara vägrar så då kan jag sätta mig på tvären med.


Nästan skinande rent

2010-11-06, kl 01:42:11

Städningen är klar och dekorationerna är fixade, nästan skinande rent nu bortsett från allt spindelnät det fick sitta kvar för stämningens skull. I morgon kommer bilder på hur det ser ut hemma men vill inte förstöra för de som kommer genom att lägga upp det nu, nehepp om man skulle förbereda fikat tills i morgon så slipper det bli så mycket.


Spelexperten har draigt en vinnare

2010-11-06, kl 00:38:07



Spelexperten har mailat dig redan


Tävling: Lily och Brorsan

2010-11-05, kl 21:31:45


"Jag tävlar om en hemlig vinst från Lily och Brorsan hos Sara"

Precis som det står ovan så är det en hemlig vinst ni tävlar om, visst är det spännande när det blir en överaskning blir avundsjuk över att jag inte kan tävla själv.

För att vara med ska du gå in på
Lily och Brorsan kommentera sedan här vad din favorit produkt på sidan är, om det skulle vara kläder i den hemliga vinsten så måste du skriva om det ska vara till pojke eller flicka och vilken storlek.
För en extra lott ska du låna bild och tillhörande text och göra ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna fungerar), kommentera sedan med direktlänken till det inlägget här.
En extra lott för dig utan blogg går till på samma sätt för de med blogg bara det att du skickar text och bild i ett mejl till 5 vänner + mig(
[email protected]) i samma mejl så jag ser att det går rätt till.

Lycka till nu tävlingen avslutas den 20 November

bloglovin


Jag hinner inte med er just nu

2010-11-05, kl 17:48:39

Städar som en tok och viker kläder, ett ton kläder rättare sagt. Varför skjuter man upp sånt tråkig skit? Nu blir det ju till att göra det i sista sekunden istället, funderar på att dekorera idag med så slipper vi det i morgon.

Nehepp tillbaka till städningen, sen tänkte jag bara tala om att jag håller på att knåpa ihop en tävling till er och några vinnare ska publiceras. Spännande va? Jag vet men nu åter till städer.


Idag känner jag mig lite extra bra

2010-11-05, kl 08:40:16

Och lite bättre än vanligt, jag har nu MVG i vård och omsorg och VG i arbetsmiljö och säkerhet. Känns gött som fasen att veta att det inte bara kommer stå massa G på betygen sen, tänk att den gamla tjockisen kan än. Oh va jag gottar mig nu, är otroligt stolt över mig själv som orkar kämpa för lite högre betyg fast jag saknar motivation helt.

Och ja ni tänker helt rätt, det här inlägget är till för att jag ska få en extra klapp på huvudet och ett gu va duktig du är. Så kom igen nu ös på med komplimangerna (snälla gör det nu jag behöver gotta mig lite och annars ser jag rätt dum ut om jag inte ens får ett litet grattis haha).



Äntligen klart

2010-11-05, kl 07:10:00

Elva sidor arbete i Omvårdnad ska lämnas in idag, vet inte vad jag vågar hoppas på för betyg för det började så otroligt bra men sen blev jag trött så in i mot slutet. Förhoppningsvis tycker dom första delen är så bra så jag får ett vg även om dom inte är nöjda till hundra procent med hela arbetet. Nehepp nu blir det mot skolan innan jag får åka hem och sova.
Vad ska ni göra en dag som denna?

ungefär såhär känner jag mig efter att ha gjort klart denna skoluppgiften.


Det tar aldrig slut

2010-11-04, kl 16:40:05

Jag har läst i en hel timme nu men inläggen tar aldrig slut, det är inge vidare bra att vara blogg beroende när man inte har tid att läsa. Borde ju plugga egentligen men det är så svårt att slita sig.

Efter en timmes läsande har jag fortfarande mycket kvar


Ho har kantareller i röva!

2010-11-04, kl 15:51:40

Jag trodde Jadie hade fått vanliga blöjeksem eftersom hon varit dålig i magen så länge men så var inte fallet, en svampinfektion hade det blivit av det hela. Så nu ska det smörjas med en speciell salva så borde det gå över snart, nu blir det lite plugg medans kidsen är iväg.


Ändrade planer

2010-11-04, kl 13:58:37

Nu blir det bvc med Jadie men efter det får Jonny åka själv med kidsen till sin mormor, själv ska jag stanna hemma och slappa. Det ringde från jobbet och väckte mig i morse och frågade om jag kunde jobba inatt, inte är man sen till att tacka nej till jobb iaf så det får bli en lugn dag.

Ska försöka hinna plugga lite smått när barnen ändå inte är hemma, lite lagom sakta sådär så det inte känns jobbigt.


Nu är det dags att krypa i säng

2010-11-04, kl 01:08:02

I morgon är det bvc besök för Jadie på schemat och även en middag hos Jonnys mormor, bäst att vara pigg då. God natt önskar zebran till er alla.


hemma hos pappa

2010-11-03, kl 22:29:32



Nu blir det film med älsklingen!


Jag ska vara extremt tråkig

2010-11-03, kl 20:27:30

Istället för att uppdatera om dagen och lägga in alla bilder jag tagit så ska jag spika upp tavlorna innan Greys, så ja vi hörs efter Greys. Bloggen är viktigt för mig men Greys är helt enkelt viktigare haha.


Idag blir det öppna

2010-11-03, kl 13:07:36

Lika sena som vanligt men dit ska vi iaf, vi brukar komma lagom till fikat och missa allt det andra. Lustigt det där hur sen man kan vara till vissa saker, inte kommer vi snabbare dit för att jag sitter och bloggar heller. Ville bara tala om att idag ska vi iväg på mycket saker så här inne händer det inte lika mycket.


Min nya blogg dator

2010-11-02, kl 23:45:00

Ingen liten och behändig laptop som jag ville ha men inte ska man väl klaga, nu kan Jonny nörda runt hur mycket han vill på datorn för jag har en egen med större skärm *mohahahaha*

Kommer bli en laptop i framtiden med men nu får denna duga, fick datorn av Jonnys moster för hon ville ändå inte ha den. Perfa tyckte vi nu kan vi kolla på film på tv:n genom datorn, sen kom jag på ideén att vi kan ju köpa en till internet sladd och ett trådlöst tangentbord och mus. Sagt och gjort datorn är min, problemet är bara att med vårt jäkla uttag till till internet så är det bara en port som fungerar så just idag kan han inte nörda samtidigt som jag bloggar men i morgon då hoppas jag Jonnys kompis har löst det.


Morfar!

2010-11-02, kl 23:18:11

Det är den här Arabelle vill ha i julklapp, det sa hon till mig iaf.

Här kan du läsa mer


Snyggt och smidigt

2010-11-02, kl 23:08:08

Jag var något förbenat trött på bokstäverna med Arabelles namn som trillade ner från dörren för femhundrasjuttioelfte gången så jag bestämde mig för att vara lite kreativ idag igen, det fick bli lite nytt och uppiffat. Till och börja med kan jag ju berätta varför dom trillar ner, det var för att fuckfacet som producerade dom tyckte det var en bra idé att sätta klistret mot en bit kartong för att hålla fast dom (tror dom är köpta på Åhlens) så sen fanns det ju inget klister kvar att hålla uppe skiten med. Det fick bli dubbelhäftande tejp för hela slanten hemma men det höll ju inte ändå.

Steg 1
Åk till ikea och köp några snygga ramar (lika många ramar som bokstäver du har)
Steg 2
Klipp ut svart (eller var lite färg glad för den delen) papper så det passar i ramen, sätt in det i ramen men ta först bort skydds glaset eller plasten.
Steg 3
Fram med limmet och klistra som bara den och tryck dit dina bokstäver.

Vad får vi av det då? Jo vi får det såhär snyggt, är jag inte duktig? Lite iaf va? Jo det tycker jag nog allt.

 De ska inte sitta på hyllan sen men jag ställde dom där för att ta bilderna, ska upp lite snyggt på väggen i morgon men jag tror inte grannarna blir glada om jag börjar snickra nu.


Jäkla mamma

2010-11-02, kl 19:08:07

Hon släpade med oss till A6 idag igen och självklart blev det mer inhandlat, nu får vi leva fattig resten av månaden men det kan det väl vara värt någon gång ibland. Köpte bland annat en sak till mig, är nöjd som fasen även om det inte var exakt vad jag ville ha. Ni får se senare ikväll ska bara koppla ihop allt när barnen lagt sig.


Roligare saker har jag ju gjort

2010-11-02, kl 15:04:36



Tävlingen i samarbete med Puss.se är avslutad

2010-11-02, kl 13:58:13




Grattis jag mailar er, och ett stort tack till Puss.se för dom fina sponsringarna.


Finbesök

2010-11-02, kl 11:30:54

Det får vi inte idag iaf, det är bara Michelle och Novalie som kommer. Men lika duktiga är vi och städar för det, inte för att det är någon idé egentligen för huliganen, terroristen och ångvälten komer ju dra fram allt ändå. Sen är det bara till att börja plocka igen.

Arabelle var dålig i magen i morse igen, förstår inte varför det kommer på morgonen. Både igår och idag morse så har det varit som vatten och stackarn har stora sår i rumpan, nu springer hon runt utan blöja och hon bryr sig inte om såren men så fort man ska torka (eller torkar och torkar vi duttar med en fuktig tvättlapp) så skriker stackarn så örona nästan trillar av. Usch det är så hemskt hon är helt skinnlös på vissa fläckar och vi smörjer och smörjer utan att det hjälper.

Systrarna söt när de lekte härom dagen


Trick ´r Treat

2010-11-01, kl 22:26:59

Kollade på Trick ´r treat igår, inte alls vad vi förväntade oss men bra ändå. Jag trodde att det skulle vara som en "vanlig" långfilm men det var som fyra korta filmer i en som sattes ihop i slutet, visst förklarar jag bra haha. Blev lite smått förälskad i Sam och såg idag att det finns små sam dockor att köpa, säkert skit dyrt men det hade vart fränt att ha.
Han är ju så förbannat söt!

Sam med mask

Sam utan mask


2000kr fattigare men nu behöver jag inte mer till maskeraden

2010-11-01, kl 20:29:17

Ja allt var ju inte till barnens halloween party förstås det blev lite mat med, är så sugen på att lägga upp bilder här på bloggen med vad vi köpt men det får vänta tills på lördag. Vill inte visa de som kommer vad vi köpt för det blir inte lika roligt då, nu ska jag laga lite kvällsmat. Tjipp och hej.


Det går år rätt håll

2010-11-01, kl 16:08:23

Arabelle är mycket bättre nu så vi har bestämt oss för att inhandla det sista inför barnens halloween maskerad på lördag, jag vet att det är en vecka försent men det var lite mycket jobb ihelgen så det får bli lite sent. Vi ska i vilket fall köpa lite gott och lite nyttigt att bjuda på och sen ska jag köpa nått mer till barnens goodiebags, ska bli så roligt att se alla små knattarna springa runt utklädda.

Såhär snygg är jag idag


Lilla skrutte gumman

2010-11-01, kl 14:40:29

Arabelle mår inte bra idag, inte alls faktiskt. Hon är kass i magen och har feber, allmänt ledsen och energilös. Vi misstänker att det beror på vaccinationen hon fick, det skulle ju ta en vecka iaf innan hon blev dålig av den om hon ens skulle bli det. Hoppas det går över snart iaf.

Igår avslutades tävlingen i samarbete med spelexperten och denna gången är jag lika nyfiken som er på vem som blir vinnare, men det får vi nog veta snart. Kommer publicera vinnaren här med så fort spelexperten valt en vinnare.

Sen vill jag bara påminna om att tävlingen i samarbete med Puss avslutas idag kl 23:59, så klicka er in här om ni vill vara med.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<