Vilken drömnatt... NOT!

2010-05-19, kl 17:12:17 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Allt

Denna natten har varit den sämsta på länge, Novalie var så duktig och somnade vid halv nio. Jag blev riktigt chockad eftersom lill skruttan brukar ha lite problem med att sova över här men det gick ju bra att somna, Arabelle fick vi inte i säng förrens klockan tio och Jadie tvär vägrade sova ända till halv tolv tror jag det var. När alla barn äntligen var nattade kollade jag, Jonny och Michelle på film och kom därför inte i säng förrens klockan ett. Hade knappt hunnit somna så vaknade Novalie och var helt hysterisk och ville absolut inte somna om. Tror klockan kan ha varit två när hon vaknade och skrek hysteriskt ända till Michelle bestämde sig för att åka hem kl fyra i morse.

Stackars Novalie måste va jobbigt för henne att inte kunna sova (och så även för oss andra som inte fick en blund). När dom åkte hem kunde jag absolut inte somna om utan låg vaken och vred och vände mig i sängen till halv sju ungefär. Strax efter att jag somnat vaknade Jadie men som tur var tog Jonny henne så jag fick sova lite. Novalie hade som tur var väckt Arabelle inatt (ja ni ser rätt som tur var) så hon sov ända till tjugo över elva idag. Jadie vaknade igen vid tio över tolv så jag fick ju sova till slut ändå, Michelle väckte visserligen mig vid kvart i elva men då var det färdigsovt ändå tycker jag.

Jag kan väl sammanfatta med att både jag, Jonny och Michelle känner oss mer eller mindre som vrak idag men vi hade kul på öppna förskolan ändå. Nu vill Jonny ha datorn så han kan spela WOW å det är bäst han får det.



Kommentarer
Från: Emmelist

ja jag har det inte så toppen jag heller. sov tre timmar inatt och har jobbat hela dagen... en helvetes dag på jobbet minst sagt :P



hoppas du mår bättre snart.

2010-05-19, kl 17:40:42
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<