Morsdag

2010-05-30, kl 20:16:12 | Kommentarer: 4 | Direktlänk | Min familj

Idag har vi varit ute och flängt runt igen, först åkte vi till min mamma där det bjöds på lyx middag. Eller ah kanske inte lyx men jävligt gott var det iaf, fläskfilé, potatisgratäng, svampinjonsås, sallad och ett glas lättvin. Jonny tycker vin smakar sura uppstötningar så han drack juice, till efterrätt fick vi pistageglass och päron värmda i ugnen så lite lyx var det väl ändå. Satt och pratade lite och lekte med barnen innan det var dags att ge sig iväg till Jonnys mamma, där bjöds det på hemmabakad rabarberpaj och vaniljvisp. Vi försökte utan resultat få Arabelle att sova lite eftersom hon inte sovit på hela dagen, men eftersom det inte gick fick vi åka hem rätt snabbt så nu har vi skickat surfisen i säng och hoppas på en bättre dag i morgon.

Tycker vi har varit runt överallt och ingenstans sen jag blev frisk och imorgon får jag inte vila heller, har bestämt med pappa att vi ska till ikea så jag kan köpa en förvaringshylla in till klädkammaren. Vill få till det ordentligt städat nu när jag ändå rensade ut, så kan jag få upp alla mina fina skor i hyllan med så dom slipper ligga i en stor ikea påse där jag aldrig hittar det paret jag vill ha ändå. Saknar alla mina skor, slängde fem påsar med skor när vi flyttade från hakarpsvägen för jag orkade inte packa med alla. Lite slitna var dom kanske men många av dom var fortfarande snygga och användbara men det är ju försent att ändra sig nu.

Påtal om nytt så tycker min mamma att vårt köksbord är så fult och rangligt att hon tänker slänga ut det och köpa ett nytt, inte mig emot att få ett gratis köksbord. Hon vet precis vilket bord hon ska köpa och gör det troligtvis i veckan, är lite nyfniken (jag sa nyfniken när jag var liten och det har hängt med en dess) på vad det blir eftersom jag inte har någon aning om vad det blir för något än. Men jag litar på mamma det är alltid snyggt inrett hos henne så jag tvivlar inte en sekund på att hon köper något som passa min smak här.

Lyxmiddag

Underbara mamma

Arabelle gillade med maten

Mamma och Arabelle bestämde sig för att vara lite extra somriga idag


Att spegla sig när man är så söt är alltid kul

Mammas present

Jonnys mammas present

Jadie sov gott efter all lek

Måste bara visa mammas häftiga "skyltdocka" med, vill också ha en sån så om någon känner sig manad att skänka en till mig så släng iväg ett mejl haha

Den här muggen fick jag idag

text på muggen "Someone who really loves me gave me this mug"


Kommentarer
Från: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Härligt :) fast man pratar ju oftast annorlunda än vad man skriver, eller tja inte jag :P

2010-05-30, kl 20:30:39
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Från: Emelie <3

Hej sötnos <3



Nu kan du vinna en bikini i min blogg.. Du har två alternativ att välja mellan. Super bra nu till sommaren och allt!



Missa inte chansen!



Kramis <3

2010-05-30, kl 21:31:45
URL: http://ammis.se
Från: Emmelist

vad mysigt :D

2010-05-31, kl 00:34:53
URL: http://emmelist.blogg.se/
Från: Veronica - Gravid, BF 27 Juli ♥

Fina bilder på dina barn! :)

Hoppas allt är bra med er. Kram

2010-05-31, kl 10:51:37
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<