Jaha

2010-05-10, kl 02:03:18 | Kommentarer: 0 | Direktlänk | Allt
Imorgon blir det hem till "lilla" lägenheten igen, just nu sitter jag i soffan små kollar på tv, läser bloggar och äter popcorn. Är nått så äckligt sugen på cola med men det är rätt bra att vi inte har någon här, kan bli lite för mycket av det goda annars. Ska höra med pappa om jag kan stjäla med mig hans dator en snabbis imorgon och kolla om vårt internet funkar på den. Fattar inte vrf datorn bara skulle fucka up sig så, tror faktiskt det är tele2 det är fel på men det märker vi ju imorgon då. Hur ska jag klara mig annars? måste ha mitt internet. Yvonne (Jonnys mamma) har erbjudit sig att köpa en datorn till oss om det är den det är fel på och så får vi betala tillbaka sen,  men det känns inte bra att göra så. Kommer va skyldiga dom pengar tills vi dör då typ, eller  kanske inte riktigt så länge men iaf. Jonny lånr ju pengar av sin pappa nu för att kunna ta körkort så det är ju rätt mycket pengar ändå. Vet inte riktigt hur vi ska göra, får sova på saken och hoppas på att det är tele2 felet ligger hos så vi slipper köpa massa nytt.
Vad har ni gjort i helgen? Jag och Jonny var på Harrys igår, vi drog dit eftersom hemma festen bara rann ut i sanden. Kom lite folk som drog efter typ en halvtimme. Kände inte ens dom och ingen av dom pratade med oss, bara massa snea blickar och sån skit. Dom förstörde verkligen min kväll när dom höll på så, May karma bite your ass really fuckin hard. Sen var det några fjortisar som låste in sig på min toa typ 20min och sen gick raka vägen ut från lägenheten. Har kollat igenom hela badrummet men tror inte det saknas något, blir iaf sjukt misstänksam när någon gör så. Aja kvällen slutade ju bra med en trevlig kväll på Harrys med Jonnys kusin och hennes kille.
Funderar på om jag kanske borde sova nu, pappa med familj kommer hem runt sex på morgonen så risken är väl att man vaknar tidigt och sen ska Jonnys gamla klasskompis bjuda oss på lunch i morgon. Super gullit, sa flera gånger att han inte behöver bjuda men det skulle han bestämt. Så hela familjen ska äta lunch på ikea imorgon.
Föresten om data/internet helvetet funkar i morgon så kommer det upp en ny tävling, ni är väl med i dom som redan ligger upp? Om inte så hittar ni dom HÄR!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<