Film recensionerna

2010-05-18, kl 17:03:08 | Kommentarer: 2 | Direktlänk | Recensioner

Deadline

Så här står det på baksidan: efter ett nervöst sammanbrott hyr manusförfattaren Alice ett isolerat sekelskiftshus för att återhämta sig och skriva klart sitt nya projekt. Men märkliga ljud ekar i natten, fotavtryck leder mot vinden och Alice får snabbt en känsla av att hon inte är ensam. När hon hittar en samling videoband som innehåller obehagliga privata inspelningar av husets tidigare ägare, sätter en kedja av till synes övernarturliga händelser igång. Är det bara hallucinationer, eller befinner sig Alca i verklig fara?

Jag tyckte filmen var äckligt bra, satt på helspänn hela filmen och hoppade till x antal gånger. Älskar filmer som gör att jag knappt vågar gå på kisspaus under filmen själv. Bra handling och och i slutet kom en oväntad men ändå väntad twist, ska inte säga mer nu för då kanske jag förstör filmen för er som itne sett den. Men jag tycker absolut att alla ska se den här.

The high school conspiracy

Så här står det på baksidan: Lögn, korruption, intriger, bedrägerier. Allt på en lunchrast! Bobby Funke är reporter på skoltidningen på St. Donovans High School och på jakt efter ett scoop! Alla avgångsbetygen stjäls men vad som förefaller vara en enkel stöld med en enkel gärningsman skapar plötsligt stora problem för Bobby...

Många härliga skratt under filmen, det var lite Max Payne goes High school goes comedy. Haha jag vet en jävla blandning men sjukt bra på sitt sätt. Visserligen har jag lite sjuk humor men se den jag lovar ni kommer skratta.

Bitch slap

Så här står det på baksidan: Förbered dig på mer än ett simpelt cat fight när operationssköterskan, strippan och den psykopatiska mördarinnan förenas i öknens jakt på stulna diamanter. Med inspiration från 60-talskultiga "Faster, pussycat! kill! kill!" och hjälp av stuntladyn Zoe Bell utlovas galen kitschfest framförd med samma bitchiga attityd i actionscenerna som replikerna.

Jag och Jonny trodde att det skulle vara en film i stil med Planet terror typ asså en dålig film som är så bra gjord att den blir bra helt enkel, men icke då. Det var det sämsta jag sett på länge, det här var en mjukporr-film förklädd för att få stå i vanliga uthyrnings hyllan. Det var lebb sex, bröst, kort kort och mycket mer i filmen som inte passade in någon stans. Världens sämsta skådisar, världens sämsta special effekter och handlingen var skit luddig. Så onödiga saker var det i filmen med helt plötsligt ute i öknen har dom vatten krig och det zoomas in på brösten mm i ca fem minuter, vattenkriget passade inte in och var överdrivet långt. Kort sagt filmen sög (eller ska jag kanske säga slickade?). Älskar du kassa filmer eller är en liten finnig trettonårig kille som är kåt hela tiden då är det här filmen för dig, om inte titta inte på den det är bara slöseri med tid.


Kommentarer
Från: Sara

Vilken är din favoritfilm? :D

2010-05-18, kl 17:22:15
URL: http://www.februaritjej.se
Från: simone

rätt roliga filmer det :D

2010-05-18, kl 17:56:05
URL: http://fattybom.se

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<