Svullat ikväll

2010-05-31, kl 21:45:28

Har precis smällt i mig en stor portion tacos framför tv:n, ska ta ett bloss och sen börja skruva ihop min nya hylla. Pappa var så snäll så han följde med till ikea så jag kunde köpa den idag, och även en snabb handling på coop med. Nu är pengarna nästan slut igen fast vi knappt hunnit få dom men maten och blöjorna borde räcka fram till barnbidraget. Nehe ett bloss nu då sen ska jag sätta igång.


Va glad jag blir

2010-05-31, kl 15:57:54

Jag vann tävlingen om en smyckes goodiebag inne hos Darkbarbie och idag kom vinsten.


Mammas stora flicka

2010-05-31, kl 15:52:18

Har rensat ut Jadies kläder nu och lagt ner det som är för litet i en kartong som ska ner i källaren, stora flickan har bytt till stl 62 nu. Lite kläder kan hon fortfarande ha i 56 men de flesta är 62 från och med idag, jobbigt bara att 62 är för stort och 56 för litet. Aja det blir som det blir.

Jadie leker med pappa Jonny i sina stora kläder


Mina favoriter

2010-05-31, kl 02:45:08


Det här är mina favoriter från cocoo, någon som känner sig extra generös och vill köpa dom till mig? Inte? Ne trodde inte det heller men försöka duger ju. Ringen näst längst bort till höger är jag lite smått förälskad i, ni hittar den här om ni som liksom jag känner att ni bara måste ha den.




Ja man blir ju rätt trött av att sov-vägra

2010-05-31, kl 01:32:55

Jadie sov-vägrar ju fortfarande men ibland tar det ut sin rätt på henne, idag när vi kom hem till exempel så gick det inte väcka henne så hon fick ligga kvar i vagnen med ytterkläderna uppknäppta. Älskar hennes sovstil, hoppas bara hon fortsätter vara utslagen hela natten nu. Vi fick lite liv i henne så hon fick äta kvällsmat vid nio men hon tvär däckade direkt efter den med. Ja så kan det gå när man vägrar sova.

Vet inte hur många gånger jag rättade till byxorna och tröjan efter att hon vridit runt i vagnen, mössan får hon alltid ner över ögonen när hon somnar.


Morsdag

2010-05-30, kl 20:16:12

Idag har vi varit ute och flängt runt igen, först åkte vi till min mamma där det bjöds på lyx middag. Eller ah kanske inte lyx men jävligt gott var det iaf, fläskfilé, potatisgratäng, svampinjonsås, sallad och ett glas lättvin. Jonny tycker vin smakar sura uppstötningar så han drack juice, till efterrätt fick vi pistageglass och päron värmda i ugnen så lite lyx var det väl ändå. Satt och pratade lite och lekte med barnen innan det var dags att ge sig iväg till Jonnys mamma, där bjöds det på hemmabakad rabarberpaj och vaniljvisp. Vi försökte utan resultat få Arabelle att sova lite eftersom hon inte sovit på hela dagen, men eftersom det inte gick fick vi åka hem rätt snabbt så nu har vi skickat surfisen i säng och hoppas på en bättre dag i morgon.

Tycker vi har varit runt överallt och ingenstans sen jag blev frisk och imorgon får jag inte vila heller, har bestämt med pappa att vi ska till ikea så jag kan köpa en förvaringshylla in till klädkammaren. Vill få till det ordentligt städat nu när jag ändå rensade ut, så kan jag få upp alla mina fina skor i hyllan med så dom slipper ligga i en stor ikea påse där jag aldrig hittar det paret jag vill ha ändå. Saknar alla mina skor, slängde fem påsar med skor när vi flyttade från hakarpsvägen för jag orkade inte packa med alla. Lite slitna var dom kanske men många av dom var fortfarande snygga och användbara men det är ju försent att ändra sig nu.

Påtal om nytt så tycker min mamma att vårt köksbord är så fult och rangligt att hon tänker slänga ut det och köpa ett nytt, inte mig emot att få ett gratis köksbord. Hon vet precis vilket bord hon ska köpa och gör det troligtvis i veckan, är lite nyfniken (jag sa nyfniken när jag var liten och det har hängt med en dess) på vad det blir eftersom jag inte har någon aning om vad det blir för något än. Men jag litar på mamma det är alltid snyggt inrett hos henne så jag tvivlar inte en sekund på att hon köper något som passa min smak här.

Lyxmiddag

Underbara mamma

Arabelle gillade med maten

Mamma och Arabelle bestämde sig för att vara lite extra somriga idag


Att spegla sig när man är så söt är alltid kul

Mammas present

Jonnys mammas present

Jadie sov gott efter all lek

Måste bara visa mammas häftiga "skyltdocka" med, vill också ha en sån så om någon känner sig manad att skänka en till mig så släng iväg ett mejl haha

Den här muggen fick jag idag

text på muggen "Someone who really loves me gave me this mug"


Varit lite så där duktig nu ikväll

2010-05-30, kl 01:20:11

Jag fick nått megaryck när vi fått barnen i säng och bestämde mig för att nu måste jag rensa ur kläddkammaren, sagt och gjort nu kan jag iaf se vad som finns där inne. Glömde ju ta en före bild men ni får nöja er med efter bilden, har slängt massa saker och varit nere med lika mycket till i förrådet så ni kan ju tänka er hur det såg ut där inne före jag städade upp där. Det var saker upp till taket och jag hade ingen aning om var något var.

Fattybom skrev ju ett inlägg om jukeboxar häromdagen och då kom jag och tänka på min fin fina tuggumiautomat som stod i förrådet, var tvungen att hämta upp den nu bara för det. Har velat ha den uppe hela tiden men vet bara inte vart den passar in och får plats, vet fortfarande inte vart den ska stå men jag ska nog hitta en plats till den. Har ju kommit ett steg närmare att få upp den någonstans nu när den inte ligger och samlar damm i en kartong iaf.

Klädkammaren efter städningen

Min fina jukeboxe


Mums va gott jag luktar nu

2010-05-29, kl 20:14:37

Riktigt skönt med spa kväll har skrubbat ansiktet och kroppen, gjort ansiktsmask, hårinpackning och till och med rakat benen. Precis kommit ut ur duschen och smörjt in mig med boddy butter så nu sitter jag och bara myser i min stora fluffiga rosa morgonrock. Ska snart fixa naglarna med men först ska jag äta en smaskig kebabsallad som älskling är iväg och köper nu. Det enda som saknas är den där fotmassagen, hmm får luska lite på hur jag ska lyckas lura till mig den. Några förslag?

Sexigast i stan eller?


Så här skönt har det aldrig varit att komma hem innan

2010-05-29, kl 16:27:30

Sinnessjukt mycket folk på a6 idag men nu är vi klara med morsdagpresenter till både min och Jonnys mamma, och även födelsedagspresent till pappa. Köpte ramar till korten vi beställde från Jp med så vi kan sätta upp dom för en gångs skull. Jag är helt slut just nu har ont i fötterna, huvudet och mensvärk så nu ska jag lyxa till det med en hårinpackning i mitt svinto hår och en ansiktsmask på mitt finniga ansikte. Ska se om jag inte kan snika till mig en fotmassage av Jonny med. Hade varit duktig och nästan skrivit klart filmrecensionen om The box i morse men så kom ju lilla damen Arabelle och stängde av datorn för mig så det får vänta en stund till innan jag skriver om det, orkar inte just nu. Återkommer efter min lilla spa stund.

Ni glömmer väl inte bort utlottningen om libero produkter? Allt som krävs är en liten kommentar under det inlägget, sen finns ju tävlingen om ett armband som jag designat från Zoes uppe nu med. Ni hittar båda tävlingarna HÄR!


Ännu en dag på stan

2010-05-29, kl 10:56:55

Inte riktigt stan kanske men a6 iaf, kunde verkligen inte hitta något till mamma igår bara ett litet kort så idag gör vi ett nytt försök uppe på a6. Jag kan tala om att jag har världens jävligaste barn idag, Arabelle skriker och lever satan här. Hon stänger av datorn för mig och river ut pappersinsamlingen så det blir ju säkert skojj att gå där uppe med henne. Nehe nu ska jag åka, vad ska ni göra idag?


Älskar den här låten

2010-05-29, kl 01:22:08


Älskar den här låten, men jag kunde absolut inte lyssna på den när jag var gravid utan att storböla.


Jönköpingsmarknad

2010-05-28, kl 23:18:12

Lite fick vi köpt idag iaf, inte bra att gå på marknad pengarna bara försvinner och inte var det på dom sakerna det var marknadspris på heller. Köpte en jätte söt dress till Jadie som vi hittade på pojkavdelningen på H&M, men varför hänger den där? Är den pojkig? Jadie kommer passa perfekt i den, borde finnas en neutral avdelning med. Visst för det mesta har flickorna rosa på sig just för att det är min favorit färg, men bortsett från det rosa så är mycket köpt på pojkavdelningen. varför inte bara slå ihop båda avdelningarna så får man bestämma själv vad som passar vem? Många köper ju inte på pojk/flick- avdelningen för att det är ett visst kön på kläderna men det tycker jag är rätt konstigt, köp det du tycker om det gör jag.

Jadies pojkdress

en annan söt dress till Jadie

Body och byxor till Jadie

En top och en t-shirt till mig

En ny almanacka eftersom den gamla går ut nästa månad

Köpte lite klistermärken till flickornas album, hårinpackning till mitt svintohår och en kylskåpsmagnet men det gick inte ta bilder på det utan att det blev blixt i hela bilden eller var skit suddigt. Älskar kylskåpsmagneten, det är en gris på (jag älskar grisar, samlar på grisar och är litt smått besatt av dom hade velat ha en minigris springades här hemma) sen står det "Jag är inte för tjock för min längd, jag är bara för kort för min vikt" Den texten passar mig perfekt haha.

Hittade inga kläder som bara skrek Arabelle men för att göra det lite rättvist så fick hon en liten hello kitty docka som man kan ta av luvan på.

Och farmor Danielsson köpte en helium ballong till henne, den var väldigt intressant

Blev även morsdagkort och en present till lilla Novalie som snart fyller ett år men det lägger jag inte upp bilder på.


Jag är så stolt så jag snart dör

2010-05-28, kl 12:38:47

Arabelle är så himla duktig, i morse när jag frågade om Arabelle kunde säga Jadie så gjorde hon det. Snacka om att jag blev chockad men så himla stolt. Hela morgonen har hon pekat på Jadie och sagt Jäddi nu.

Mammas duktiga lilla trollunge


Underbara mamma

2010-05-28, kl 12:27:14

Mamma är här idag igen, hon har semester så då kommer hon hit nästan varje dag. Vi har varit ute och gungat en stund och träffade en jätte söt liten flicka, hon hette Lina och var sex år. Supergullig tös det där, och hon frågade om hon fick gunga Arabelle en stund. Tycker sånt är så gulligt så visst fick hon det. Just nu står mamma och lagar mat till oss, så himla skönt att slippa det. Mammas underbara biffar och potatismos MUMS!

Idag känner jag mig precis som vanligt igen, avslagen cola och lättsaltade chips is the shit! Varför åt jag inte bara det från början så kanske jag hade blivit frisk fortare. Senare idag ska vi in till Jönköpingsmarknad en stund och både min och Jonnys mamma ska med, det gillar vi då kan dom skämma bort barnen och vi sparar våra små slantar vi har kvar efter räkningarna.

Vad ska ni göra idag?


Riktig slappdag

2010-05-28, kl 00:27:06

Jag är fortfarande inte fri från min magsjuka så det har varit en riktig slapp dag nu igen. Drack lite blåbärssoppa i morse som jag inte fick behålla, men resten av dagen har jag levt på lättsaltade chips och avslagen cola för det säger mamma att det är bra. Det har faktiskt funkat, eller a jag får behålla det några timmar iaf och det är stor förbättring så nu hoppas jag det är över snart. Mamma var här idag igen och hjälpte mig plocka ut stickor ur Arabelles ben, stackarn hade fått massa stickor i benen när hon kröp runt på uteplatsen igår. Mamma fick ut nio och jag fem, det verkar som alla är ute nu men jag ska checka en extra gång i morgon. Lustigt ändå att Arabelle inte ens märkte av dom, själv tycker jag det är förbannat obehagligt med stickor men Arabelle hon sket i vilket, lite jobbigt var det när vi tog bort dom men innan det reagerade hon inte alls på dom.

Nu ikväll har jag och Jonny kollat på The box eftersom jag vann den, ingen höjdare precis men det kommer en recension i morgon orkar inte riktigt nu. Sjukt va all energi sugs ut ur kroppen när man är magsjuk länge, imorgon hoppas jag på att vara helt frisk så jag faktiskt orkar göra något. Känner mig helt okej just nu bortsett från att jag är så jävla trött då. Förhoppningsvis får den sista colan och chipsen stanna kvar så jag orkar med i morgon med. Nehe nu ska jag hoppa i säng, i morgon kommer det upp en ny tävling/utlottning som är perfekt för föräldrar så missa inte det.

Såhär såg Arabelle ut häromdagen haha prickar precis överallt, orkade ingenting då så jag bara tog första bästa ur garderoben och det var prickar på allt, fattar inte hur jag lyckades alla möjliga färger och en jäkla massa prickar men lika söt är hon för det.


Tävlingarna är avslutade

2010-05-27, kl 18:36:36


Annika av armbandet från SmyckanbyMalin

Linnea av Öronhängena från Smyckanwithlove

Sarah av mobilsmycket från Smyckanwithlove


Grattis!

Stort tack till Smyckanbymalin & Smyckenwithlove

Ni som inte vann har ju fortfarande chans att vinna armbandet från Zoes och inom kort kommer det upp en tävling som passar alla föräldrar, så håll utkik i bloggen.



Tävlings avslut

2010-05-27, kl 14:37:54

Ni missar väl inte att två tävlingar avslutas idag? Klockan 18:00 ikväll avslutas dom och jag kommer då dra en vinnare. Ni som inte tävlat passa på att gör det nu. Alla tävlingar hittar ni HÄR!


Gaymasen

2010-05-27, kl 01:30:20

Eftersom Gaymasen är en sån attentionwhore så får han ett helt inlägg nu då, nej jag skojja bara (eller jo han får ju ett inlägg men det låter lite illa att säga attentionwhore haha nu vet jag inte hur det blir, är alldeles för trött för det här) men allvarligt kolla in hans blogg. Sjukt underbar, ni missar något om ni inte kikar in det lovar jag.


Unga mödrar

2010-05-26, kl 19:25:55


Har jag missat något eller? Varför tycker dom att hon ska bo på hem? Nu vet jag att man inte får se allt som händer dygnet runt i tv men unga mödrar programen brukar ju va duktiga på att bara visa nötter hela jäkla tiden, men Hanna vad har hon gjort för fel? Har jag missat något avsnitt eller vad händer? Tycker hon har skött sig skit bra hela tiden med sin dotter och kan verkligen inte förstå varför hon måste bo på mamma/barn-hem.

Det beror väl ändå inte på att den ena sköterskan skrev att hon inte känner sitt barn? Vem fan känner sitt barn den första månaden och hur lätt är det att slappna av och verkligen se vad som är fel när man vet att alla kollar en hela tiden? För fan jag var skit nervös på bb med Arabelle för jag var rädd att dom skulle tycka jag gjorde fel men så fort jag kom hem så släppte det, det kommer ju aldrig släppa för henne om hon måste bo där eller ha folk hemma fyra timmar om dagen som bara letar fel.

Jävligt sjukt tycker jag, rätta mig gärna om jag har fel om jag missat något eller så men jag tycker hon borde få bo hemma hos sin mamma utan massa social människor som springer där. Hon har ju faktiskt mamman som stöd och hon har ju uppenbarligen lyckats ta hand om ett barn. Nu bor jag inte hemma och gjorde det inte heller när Arabelle föddes, men när nått kändes fel eller jag undrade något kände mig osäker eller så ja då ringde jag mamma och det räckte gott och väl för att jag skulle klara mig.

Aja nog tjatat om detta nu ska jag vila lite innan Greys börjar.


Varit en rätt jobbig dag idag igen

2010-05-26, kl 18:59:44

Jonny var ju iväg i morse i fyra timmar och det var rätt kämpigt att ta båda barnen när jag mår så här, mamma kom som tur var upp den sista timmen innan Jonny kom hem. Sötaste mamma hade med sig blåbärssoppa och den har jag faktiskt fått behålla, känner mig lite bättre nu när jag äntligen får behålla någon mat. Arabelle verkar vara helt fri från sin magsjuka men jag är fortfarande sjuk, tyvär så har vi sett vissa små tecken på magsjuka hos Jadie idag men jag hoppas vi bara inbillar oss för att jag och Arabelle har varit sjuka.

När Jonny kom hem var jag så slut så jag var tvungen till att vila en stund, det slutade med att jag sov i två timmar på soffan och hörde varken när mamma sa hej då eller att barnen grät. Vilken super mamma man är va, eller inte! Jonny tog dom själv istället för att väcka mig, tack underbara älskling jag behövde verkligen det. Men asså hur jäkla länge kan en magsjuka sitta i? är jävligt trött på detta nu, är ju inne på dag fyra med magsjuka och det är ju inte roligt precis. Funderar stort på att lägga mig en stund till, det här inlägget har tagit mig nästan 40minuter att skriva för jag får sån otrolig kramp i magen ibland så jag måste lägga mig ner. Nu måste jag iaf läsa ikapp alla bloggar jag inte hunnit med idag hörs sen.

Arabelle åker "Motorcykel" på mormor Cinna

Mormor Cinna köpte glass och tyckte att Arabelle skulle få smaka med, det var väldigt uppskattat kan jag tala om


Glömde ju berätta om tanten i tvättstugan förra veckan

2010-05-26, kl 09:10:19

Kategorin kanske inte riktigt är rätt men pallar inte göra en till kategori som heter irriterad haha så det får hamna här med. Men iaf förra veckan tvättade jag (ovanligt va haha tvättade igår och i förrgår med) och jag fick torksskåpet, wohoo älskar torkskåpet det går fort och blir fluffigt och gott i det. Eftersom det bara finns ett så är det den som tar det först som får det och nu var det min tur att hinna först, hängde in sakerna och sen gick jag ut och tog ett bloss och väntade på att en maskin tvätt skulle bli klar så jag kunde köra igång torktumlaren med. Ja asså det finns en torktumlare var ett torkrum var (som suger det blir aldrig torrt) och ett torkskåp som den som hinner först får, nu vet ni det bara så ni inte tror att jag stjäler både torkskåp och torktumlare.

Precis när jag går ut så kommer tanten som har samma tvätttid som mig in och vi hälsar och är trevliga och så sen går jag ut och röker, när jag står där ute så går hon och säger då till mig att hon hängt in lite i skåpet med. Visst helt okej för mig hänger det inte kläder i hela skåpet är det klart hon får hänga in sitt med. Men när jag kommer in i igen upptäcker jag att tanta fan har sänkt värmen på skåpet, jag delar gärna med mig av super skåpet men ska du hänga in efter mig får du fan ha på samma värme som mig annars kan du torktumla dina saker och hänga in dom i torkrummet. Sånt här gör mig jätte irriterad är inte det vanligt folkvett att inte sänka värmen om det är någon annan som använder skåpet?


Arabelle

2010-05-25, kl 20:05:14

Arabelle är så himla duktig och hon kan så mycket nu, hon kan:
♥ Stå utan att hålla sig i
♥säga mamma
♥säga pahpah
(pappa)
Säga Tisse (kisse/katt)
 ♥Säga Titthahh (titta)
Säga tuthe (tutte)
Säga dää (där)
♥Säga Kockla
(klocka)
♥Säga Mmm (både som ja och gott)
♥Hon har börjat sätta ihop titthahhdää (titta där)
♥gå om vi håller henne i en hand
♥dra sig fram på rumpan och häromdagen lärde hon sig även att krypa "normalt" eftersom det inte gick att dra sig fram med skorna på
♥klappa händerna om vi sjunger klappa händerna sången för henne
(hon klappar även utan att vi sjunger)
♥Hon pekar alltid när hon säger titta eller där
♥Dricka med sugrör
♥Headbanga när vi lyssnar på musik
♥resa sig mot en vägg
(alltså utan att dra sig upp)

Har säkert glömt något men det tar vi en annan gång


Undrar hur det ska gå i morgon

2010-05-25, kl 17:35:58

I morgon ska Jonny på riskutbildning i fyra timmar och jag undrar hur det ska gå här hemma, jag och Arabelle är ju magsjuka så vi är ju inte sådär jätte roliga. Känner mig så svag och är helt skakig i kroppen nu igen så det blir nog inte lätt om jag inte piggnar till helt plötsligt. Har ringt mamma och frågat om hon vågar sig hit och hon lät väl inte helt pigg på det men kanske, hoppas det iaf.

Min lilla groda


Börjar bli lite orolig

2010-05-25, kl 14:31:33

Jag är fortfarande magsjuk och det är Arabelle med så det blir ingen öppna förskolan för oss i morgon inte, men det är inte oss jag är orolig för det är lilla damen Jadie. Inatt sov hon hos familjen Danielsson och för första gången sov hon jätte dåligt borta, hon brukar sova jätte bra bara hon är någon annanstans än hemma men inte nu. En tremånaders bebis behöver sova 15 timmar per dygn men lilla damen sover bara 8 timmar på ett dygn, det har hon gjort i en månad nu om inte mer. Det är ju inte konstigt att hon skriker hela tiden eftersom hon alltid är trött men hon tvär vägrar sova dag som natt, hon är nästan alltid trött och kämpar för att hålla ögonen öppna.

 Varför sover hon inte? Är det någon annan som haft det så här? Har ni några tips? Vi kan inte ha det så här längre, varken jag eller Jonny får ju sova heller men det är lite skit samma jag fattar bara inte varför hon inte sover. Hon behöver ju det för att må bra men hon fattar inte det. Snart kommer godisarna hem och det ska bli så skönt även att jag inte har någon energi till nått när jag fortfarande är sjuk, saknar ju dom små liven nått så otroligt mycket.


jag vet att min blogg är skit tråkig idag men jag orkar helt enkelt inte uppdatera idag

2010-05-24, kl 22:25:27

Jag mår skit idag, skit och lite till. Jag är visserligen bättre än inatt men långt ifrån bra, hoppas på att må bättre i morgon så det finns något att skriva om, för seriöst hur kul hade det varit om jag uppdaterat flera gånger om vad jag gjort idag? Nu har jag kollat på tv och sprungit på toa, nästa inlägg nu har jag kollat lite mer på tv och sprungit ännu mer på toa, nästa inlägg nu har jag rökt kollat på tv och sprungit på toa. Ja ni ser ju, lika bra att låta bli när det ända inte finns något att skriva om. Ska kolla klart på Roast på berns och sen ska jag hoppa i säng, är helt slut idag. Ses i morgon puss hej.


Snart får vi besök

2010-05-24, kl 16:30:45

Tvillingarna Tommy och Benny skulle komma hit idag men eftersom jag är sjuk så sa vi att dom får komma på egen risk, men det hindrar inte dom så snart får vi lite besök. Har ätit lite nu med eftersom jag var aldeles skakig i kroppen och lite har jag allt fått behålla inte mycket för världen men lite iaf, däremot går det bättre med vatten nu får behålla nästan allt så jag börjar känna mig riktigt kry nu med lite mat i magen och inte så uttorkad längre.

Jag har till och med klippt gräset, okej vi har världens minsta gräsmatta och jag klippte en fjärdedel av den sen fick Jonny ta över, haha så pigg är jag. Har tvättat Arabelles sängkläder med för det verkar som pluttan med är magsjuk, bajs i hela sängen men lika glad och pigg är hon för det. Fattar inte att hon kan va pigg när jag känner mig som ett vrak, barn är tåliga väldigt tåliga. Nehe ska sätta på lite kaffe till Jonny och tvillingarna nu, jag nöjer mig med mitt vatten. Vad gör ni idag? hoppas ni slipper tvätta bajssängkläder och må skit iaf.


Temahelg

2010-05-24, kl 14:17:58


Nu är det dags för ännu en mysig temahelg hos Diana, denna gången är det tema baby den 3-6juni. Det kommer va många tävlingar, recensioner, tips och rabatter. Diana kommer även visa babysaker och sina favorit online butiker, denna gången kommer det även finnas en fråga experten spalt där man kan ställa frågor. Visst låter det kul, jag kommer iaf sitta bänkad framför datorn hela helgen.


Mår lite bättre idag

2010-05-24, kl 13:14:04

Det har varit en riktig helvetes natt nu igen, fick inte behålla minsta uns av vatten så jag har varit yr, känt mig uttorkad, frusit och svettats om vartannat och spenderat större delen av natten på toaletten. Som tur var för Jonny (eftersom han tagit både natten och morgonen två dagar nu) så somnade Jadie gott redan vid elva igår och sov ända till halv sju i morse, gott att hon sover för en gång skull surt bara att jag inte fick njuta av natten med. Nu känner jag mig lite bättre iaf och får behålla lite vatten, skakis i kroppen och känner att idag hade det gärna fått vara dåligt väder. Jobbigt att det är så här varmt när jag inte behåller vätskan, men så får det va. Ska hålla Jonny sällskap medans han klipper gräset nu. Hoppas ni har en bättre dag än mig.


Orkar inte med mig själv

2010-05-23, kl 23:08:35

Tidigare idag mådde jag ju bättre men inte fick jag bli frisk för det, nu är jag troligtvis magsjuk istället. Fan pallar inte med mig själv, har inte varit magsjuk på flera år men nu är det andra gången jag åker på det på bara någon månad. Orkar inte va vaken mer nu, fryser som fan, mår illa hela tiden och det bara hugger i magen på mig. Nu ska jag försöka sova och tycka synd om mig själv, kan inte ni tycka lite synd om mig med? Behöver lite uppmuntrande kommentarer just nu känner jag.


Skitunge

2010-05-23, kl 20:26:24

Precis när jag satte mig ner och matade Jadie la hon världens jävla äggmök, asså denna stank var helt otrolig. Jonny var tvungen att spruta parfym på min axel som jag kunde sitta och sniffa på för jag höll på att kräkas. Precis när lukten lagt sig la skitungen en till, gissa vem som va hel nöjd. Troligtvis var det väl bara skönt att få ut gaserna men jag tror ändå att lite av leendet var menat som ett: Haha där fick du morsan bara för du kallar mig fisunge.

Sötaste lilla fisungen i hela världen


Händer inte så mycket idag

2010-05-23, kl 18:19:12

Det händer inte så mycket här idag men ni kan få se några bilder på fröken klätterapa som vi tog när vi var hund och husvakt hos pappa.

Arabelle skulle hela tiden klättra så långt ut på kanten det bara gick och blev inte alls glad när vi flyttade henne. Förlåt för suddiga bilder men det blir så när man inte har någon bättre kamera


Älskade Arabelle sover inte riktigt som man ska

2010-05-23, kl 14:53:57


Jag säger ju att hon sover på dom mest underliga vis, här hittar ni fler konstiga sovstilar pluttan har.


Hela familjen sjukling

2010-05-23, kl 14:02:44

Okej inte hela då men jag känner mig fortfarande dålig, bättre än igår men ändå inte bra. Jonny var snäll och lät mig sova idag eftersom jag inte känner mig helt okej, vid fyra inatt gick han och hämtade alvedon till mig det var ungefär samtidigt som han tog Jadie inatt. Sen gick han upp med båda barnen i morse så jag fick sova ända till halv tolv, så nu är han trött som satan och det är förståligt så jag räknar honom som inte helt bra heller.

 Iaf när jag gick upp vid halv tolv hann jag bara gå på toa sen kaskad spydde Arabelle över hela bordet, golvet, sig och Jonny, har aldrig sett så mycket kräk i hela mitt liv och jag fattar inte hur det kunde få plats i hennes lilla mage. När hon spytt klart och gråtit lite så blev hon skit pigg igen lekte och var glad ända till ett ungefär då fick hon feber istället så nu har hon fått alvedon hon med och gått och lagt sig.

Sen har vi ju lilla Jadie hon är inte sjuk men skriker hela tiden som vanligt, hon gick upp vid nio i morse och sen dess har hon blundat i fem minuter och inte en sekund mer. Jag fattar inte varför hon inte sover mer, små barn ska ju behöva mycket sömn och jag märker ju att Jadie behöver det med men hon vägrar. Hon är alltid jätte trött men kämpar med att inte somna, hon skirker ju säkert för hon är trött men fattar det inte själv (ja inte alltid då hon skriker ju för magen krånglar så ofta med men inte hela tiden). Men i morgon verkar det som vi får vila, svärmor ska ta Jadie över natten så vi får sova lite och bara mysa med Arabelle. Det behövs verkligen, det är bara en vecka sen barnen sov borta men eftersom Jadie bara skriker och skriker och skriker så behöver vi en natts paus för att orka med.

Så här söt var Jadie när hon äntligen somnade igår eftermiddag/kväll



I don't feel so good today

2010-05-22, kl 22:22:50

Jag har sprängande huvudvärk, känner mig febrig och min näsa är helt plötsligt igenkorkad. Känner mig som ett vandrande lik idag och börjar svettas av att resa mig ur soffan. På det här så har Jadie varit hysterisk sen hon gick upp, hon har skrikigt konstant ända till klockan sex ikväll då äntligen somnade hon för första gången på hela dagen (helt sjukt små barn ska behöva sova mycket men Jadie har inte fattat det) sen sov hon till nio och nu håller hon på igen. Inte heller har Arabelle haft en bra dag, hon är nämligen en liten dam som behöver mycket sömn för att inte va jätte sur hela dagen. Oftast sover hon tio timmar på natten och tre timmar på dagen men idag har hon bara sovit en och en halv timme på dagen så även hon har varit gapig idag, hon har väl tagit efter lillasyster kan jag tänka mig för hon var dötrött hela dagen men bara skrek så fort vi la in henne. Nu sover hon äntligen men det tog en timme om inte mer för att få henne att somna.

Behöver jag säga mer? Jag orkar inte jag vill att Jadies mage ska sluta krångla, jag vill att hon ska sluta sov vägra och jag vill få sova en hel natt. Halva dagen har jag suttit och lipat för det har blivit för mycket idag, jag orkar inte det här när jag mår skit. Får se om jag uppdaterar mer sen just nu behöver jag knappra lite mer alvedon och vila, hur det nu ska gå när Jadie vaknat igen...

En bra sak med dagen är iaf att jag fick en inbjudan till Bloggsvar från Linda, ni hittar det på vänster sida så nu kan ni ställa alla era frågor där. Kika gärna in på hennes blogg. Linda och jag var i samma ankomstgrupp på aff när jag väntade Jadie och mitt under sin graviditet fick hon reda på att hon hade bröstcancer, det här är en stark tjej och jag hoppas verkligen hon vinner över cancern. Sänder dig massa styrke kramar Linda.


Nu funkar det igen

2010-05-22, kl 13:09:08

Nu funkar det igen, så passa på att tävla HÄR!
Det är sjukt fina smycken ni kan vinna.


Va fan

2010-05-22, kl 11:21:20

Om ni klickar på kategorin tävlingar här på vänster sidan funkar det för er då? När jag ska in där så står det att sidan inte kan hittas, va fan sånt här får ju inte hända när det är tävlingar igång ju. Snälla kan ni inte kolla det åt mig, om det funkar för er asså.


Mammas lilla matvrak

2010-05-22, kl 10:56:03

Eftersom Jadie inte blir mätt på sin ersättning så ska vi börja med gröt nu och igår var första gången hon fick det, lilla skruttan blev så glad och bara gapade efter mer hela tiden. Det mesta åkte ju ut igen men hon försökte verkligen slurpa i sig det och ville bara ha mer hela tiden, tillslut fick jag "säga stop" så lilla magen verkligen klarar av det. Men gröten var en stor hit iaf och idag ska vi testa med lite till.

Jadies första "vanliga mat" på hennes tre månaders dag



Gratis är gott

2010-05-21, kl 23:00:49

Fick en avi idag att jag skulle hämta ut ett paket i kiosken och blev skit nyfiken eftersom jag inte beställt något nu, gick och hämtade paketet och öppnade det fort som fasen och i paketet låg fin fina saker. det var nämligen så att för ett tag sen hittade jag en tävling på en blogg (kommer tyvär inte ihåg vilken) där man skulle svara på tre frågor och sen skicka iväg ett vykort med svaren. Lite roligt sådär och inte som alla andra bloggtävlingar så jag tänkte att jag ger det ett försök och skickade iväg svaren.

Hade helt glömt bort den tävlingen eftersom det var två månader sen eller nått men i kartongen låg priserna man tävlade om och då kom jag ihåg det igen. Jag vann! jag vinner aldrig något och jag menar verkligen aldrig så jag blev super glad.
Här är vinsterna

Sen kom det även ett presentkort på posten från Memoriesforlife som tack för att jag höll i tävlingen för dom, supergulligt av dom att jag också fick något. Tack Memoriesforlife avgjutningen kommer passa perfekt i bokhyllan sen. Jag rekomenderar er verkligen att titta in på deras sida dom gör så häftiga avgjutningar i brons och kristall glas.



Tack snälla mormor

2010-05-21, kl 22:24:13

Lite kläder fick barnen från marknaden ändå, snälla mormor Bittan köpte så gulliga saker åt dom.

Matchande t-shirts



Arabelle fick ett par mysbyxor

Och en till t-shirt

Och av mig och Jonny fick Jadie en sommar byxdress

Känner mig lite hemsk när jag klär på barnen matchande kläder eftersom jag var sjukt sur över att min lilla syster hade likadana kläder som mig när jag var liten. Jag skulle minsann inte ha på mig några småbarnskläder haha. Men nu kan jag inte låta bli för det är ju så himla gulligt. dom rosa dressarna dom hade häromdagen fick dom ju faktiskt av sin gammelfarmor men idag var det jag som valde matchande kläder så nu är det mitt fel.


Jävla alkis...

2010-05-21, kl 21:52:46

Tidigare idag gick vi ju ner till marknaden, japp vi gick faktiskt ner. När vi nästan kommit dit vinglar det förbi en alkis på cykel och ser att Jonny röker, snabbt som attan flyger han av cykeln och frågar om han får köpa en cigg för en krona. Självklart får han det han får till och med behålla sin krona, sen blev han sådär jobbig och började tjata och höll på och ja visste att vi inte skulle komma därifrån på en stund.

 Han kollade på barnen och började tjata om att han själv har fem barn, öhh okej va roligt eller vad säger man. Han gratulerade och sa att vi är bra föräldrar (japp det är vi men hur fan vet han det?), sen började han snacka om sin dotter på 21 år som varit modell mm mm, jaha ännu en gång vad roligt. Ja hon har träffat en kille nu asså han är mörkhyad säger han besviket men han är bra ändå, okej med andra ord är han inget stort fan av mörkhyade men det rör oss på vilket sätt?

Vi stod iaf där ett bra tag och var trevliga och pratade med honom fast vi helt bara ville gå, sen började han snacka om att det är så viktigt att behandla en kvinna rätt annars förtjänar men inte att leva. Precis efte det säger han men du använder ju din kärring rätt det ser jag ju säger han och pekar på vagnen, jaha så det är så man behandlar en kvinna dom är bara bra för att knulla och föda barn eller vad menar han? Efter det tar han tag i min arm och vänder sig till Jonny och säger: Hon är väldigt kraftig är det inte dags att skicka henne på bantningsläger? och sen asgarvar han. Helvete vad sne jag blev då, asså visst jag är inte smal men inte fan ska en gammal misslyckad avdankad alkis utan tänder komma och säga så om mig, och jävlar vad bra han behandlar kvinnor. Förbannade jävla alkis jävel hoppas du cyklar ihjäl dig din misslyckade rasistiska kvinnohatare...


Haha så jävla underbar

2010-05-21, kl 12:38:31

Har ni sett den här innan? Så sjukt underbar.



Ut i det fina vädret

2010-05-21, kl 11:48:07

Så fort Arabelle vaknar ska vi vandra ner till huskvarna marknad, surt att alla pengar gick åt till mat och sånt igår. Brukar ju alltid finnas massa fina kläder på marknader men denna gågen kan jag inte köps nått. Aja så kan det va, maten är ju ändå viktigare än lite kläder. Nu ska jag packa en väska så det bara är att ge sig av när damen behahag vakna från sin förmiddagslur.

Vad ska ni göra idag?


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

2010-05-20, kl 23:20:05

Jag har lust att bara skrika rakt ut nu, Jadie sov vägrar ännu en kväll surprise! Hon fick lite feber av vaccinationen innan men det gick över efter alvedon så nu är hon precis som vanligt, jätte skönt att hon slapp få massa biverkningar av det men jag hade önskat att hon för bara en kväll kunde somna. Det hade varit så skönt om hon blivit slö av vaccinationen och sovit om så bara för en natt.


Skulle hemskt gärna vilja lägga mig en stund nu men man ska ju somna ikväll med

2010-05-20, kl 19:13:54

Igår kväll vägrade ju lilla damen sova ända till kvart över tolv och jag och Jonny kom inte i säng förrens vid ett. Har haft skit svårt att somna på sista tiden (har haft sömnproblem tidigare) och så även igår, sista gången jag tittade på klockan var den halv tre och Jadie vaknade vid fem igen. Då var det ju bara att gå upp igen och mata henne, sen var det samma visa igen kvart i sju kollade jag på klockan sista gången då.

Vi skulle ju till bvc idag klockan tio så vi hade ställt klockan på nio idag för att hinna dit, men både jag och Jonny var så trötta så vi hörde inte när klockan ringde. Halv tio vaknade vi båda två och bara flög upp ur sängen och sprang in och väckte barnen, bytte på dom, slängde i dom mat och tog på dom kläder och sen sprang vi till bvc och vi var faktiskt där vid fem i tio. Så fort har det aldrig gått på morgonen här annars. Jadie fick sina första sprutor idag och det är alltid lika jobbigt när barnen får ont, så idag fick Jonny hålla Jadie eftersom det alltid varit jag som hållt Arabelle när hon ska stickas. Tycker det är lite jobbigt att dom ska få så ont även om det är för deras skull, fast värst är det ända med Arabelle nu för hon förstår ju så mycket så hon fattade ju redan innan hon fick andra sprutan sist att det skulle göra ont och försökte vrida sig ur mitt knä.

På bvc gick det iaf bra och Jadie växer som hon ska, hennes viktkurva har börjat plana ut lite nu precis som den ska. Vi pratade mycket om hennes sömn och att vi märker att hon inte blir mätt, sömnen finns inget att göra åt men vi ska börja lite smått med gröt nu. Vi fick göra likadant med Arabelle eftersom hon inte heller blev mätt på enbart ersättning och jag hoppas det går lika bra att börja med smakisar till Jadie som det gjore med Arabelle. Marie frågade även hur Arabelle sover nu och hon sover ju precis lika bra som vanligt, då skrattade Marie lite och sa att vi var bortskämda. Öh ja vi är bortskämda med Arabelle men det är lika jävligt att inte få sova på nätterna ändå även om hon sover bra, det hade varit precis lika jobbigt om Jadie varit första barnet och inte fan hade hon skrattat då om vi inte fick sova. Asså jag tycker Marie är jätte bra både med barnen och med oss, trivs med henne så himla mycket men jag tycker det var en rätt onödig kommentar nu när det är jobbigt hemma.

Efter Bvc åkte vi in till stan och lämnade in mina ansökningsblanketter om att få börja plugga igen så nu får jag sitta och undra till veckan efter midsommar, känns lite jobbigt att inte veta nått förrens då men annars är det ju bara att söka igen.

Pappa skulle följt med mig och storhandlat idag men icke då, han kom på att hockeyn började kvart över fyra idag så det hann han ju inte. Istället åkte jag själv och mamma hjälpte mig med alla påsar på bussen, det var ju ingen storhandling direkt så snart får vi handla igen men det var tillräckligt mycket för att jag och mamma skulle va helt slut när vi kom hem. Barnen är hos familjen Danielsson nu eftersom jag egentligen skulle åkt med pappa när Jonny var på sin teorikurs, men det är rätt skönt att dom inte var hemma nu. Hade aldrig fått med mig allt hem om jag hade haft vagnen med, och så hade det inte varit så fint hemma nu heller. Mamma hjälpte nämligen till att storstäda här när vi kom hit så nu är det skinande rent och luktar så himla gott, längtar efter min renbäddade säng nu men lägger jag mig en stund nu lär jag aldrig somna inatt.

Vet inte ens om ni orkat läsa så här långt och jag ber om ursäkt om det blev jobbigt, men eftersom jag varit iväg stort sett hela dagen och sen städat och umgåtts med mamma så fick det bli en låååång sammanfattning av dagen nu.


Egen tid... Va fan e det?

2010-05-20, kl 01:01:11

Jadie har under flera dagar nu vägrat sova, hon är hur trött som helst men bara vägrar. Idag fick vi henne i säng kvart över tolv. Vad hände med våran egen tid? Jadie som blev så duktig ett tag och la sig klockan nio efter att ha vägrat sova ända sen hon föddes tills hon var två månader, men efter en vecka gick hon tillbaka till sitt vanliga beteende. I morgon ska vi till bvc med skruttan då hon ska få sin första vaccination och förhoppningsvis somnar hon lite tidigare i morgon pga vaccinationen.

Jag och Jonny brukar alltid mysa lite på kvällen när barnen sover och vi vill inte ge upp den tiden eftersom det är ända tiden vi har tid till bara varandra, så det slutar ju istället med att vi kommer i säng skit sent. Ja menar inte fan borde jag va uppe fortfarande eftersom barnen vaknar imorgon med, men vad har vi för val liksom. Vi älskar tiden vi har tillsammans bara vi (missförstå mig rätt jag älskar mina barn och ångrar dom verkligen inte bara för att jag vill ha lite egen tid) det behövs för att ett förhållande ska funka är det inte så? Varför ska man va så mys beroende att man är som ett vrak hela dagarna? ska vi ha sex ja då får vi fan ha det mitt i natten (ja vi har sex massa massa sex nätterna i ända, inte trodde ni väl något annat vi har ju faktiskt två barn) Nej nu måste jag komma i säng om jag ska komma upp i morgon (läs: hinna ha sex innan vi somnar stående haha)

Älskade lilla Jadie kan du inte sova på natten?


Så här söta var mina skruttungar idag, med matchande kläder och allt.

Jadie blev helt plötsligt skit glad, älskar när skruttan ler


Det är väldigt svårt att ta en bild på Arabelle eftersom snöret i kameran är så intressant att hon jagar mig om jag backar haha, men när pappa håller i så hon får gå istället för krypa då brukar jag hinna ta ett kort innan hon hinner fram


Vad gör ni för att hålla lågan tänd? Hur får ni egentid? Några bra tips?


Dags för Greys

2010-05-19, kl 20:52:56

Nehe nu är det dags för Greys då kan jag inte sitta här och uggla, tebax vid tio.


Jag har ett hål i mitt bröst

2010-05-19, kl 20:21:06

Knölen i mitt bröst sprack idag och nu är det ett hål rätt in i bröstet, det rann ut massa var och blod men det verkar vara mycket kvar som inte kommer ut heller. Ser så jäkla läskigt ut när det blir hål så. Asså visst jag har planer på att pierca den bröstvårtan (tycker det är snyggare att ha i bägge än bara ena) men det var ju inte riktigt såhär jag hade tänkt mig det.


Saknar dig så otroligt mycket

2010-05-19, kl 17:52:28

Pratar med min bror på msn nu, det finns ingen som jag saknar så otroligt mycket som honom. Vill träffa honom nu, allra helst redan igår.
Älskar och saknar dig bror, tänker på dig varje dag♥


Vilken drömnatt... NOT!

2010-05-19, kl 17:12:17

Denna natten har varit den sämsta på länge, Novalie var så duktig och somnade vid halv nio. Jag blev riktigt chockad eftersom lill skruttan brukar ha lite problem med att sova över här men det gick ju bra att somna, Arabelle fick vi inte i säng förrens klockan tio och Jadie tvär vägrade sova ända till halv tolv tror jag det var. När alla barn äntligen var nattade kollade jag, Jonny och Michelle på film och kom därför inte i säng förrens klockan ett. Hade knappt hunnit somna så vaknade Novalie och var helt hysterisk och ville absolut inte somna om. Tror klockan kan ha varit två när hon vaknade och skrek hysteriskt ända till Michelle bestämde sig för att åka hem kl fyra i morse.

Stackars Novalie måste va jobbigt för henne att inte kunna sova (och så även för oss andra som inte fick en blund). När dom åkte hem kunde jag absolut inte somna om utan låg vaken och vred och vände mig i sängen till halv sju ungefär. Strax efter att jag somnat vaknade Jadie men som tur var tog Jonny henne så jag fick sova lite. Novalie hade som tur var väckt Arabelle inatt (ja ni ser rätt som tur var) så hon sov ända till tjugo över elva idag. Jadie vaknade igen vid tio över tolv så jag fick ju sova till slut ändå, Michelle väckte visserligen mig vid kvart i elva men då var det färdigsovt ändå tycker jag.

Jag kan väl sammanfatta med att både jag, Jonny och Michelle känner oss mer eller mindre som vrak idag men vi hade kul på öppna förskolan ändå. Nu vill Jonny ha datorn så han kan spela WOW å det är bäst han får det.



Tävlingen är avslutad

2010-05-19, kl 00:11:57


Johan
Kontaktar dig via mejl

Som vanligt för att gör det rättvist använde jag mig av Random.org
Ni som inte vann kan ju istället vara med i dom andra tävlingarna, ni hittar dom HÄR!

Stort tack till Bimago som sponsrade med presentkortet.


Sista chansen

2010-05-18, kl 22:05:36

Då var det sista chansen att tävla om ett presentkort på tvåhundra kronor hos Bimago, tävlingen avslutas idag kl 00:00 så passa på nu. Tävlingen hittar ni HÄR!

Obs kommentarer under detta inlägget att ni är med och tävlar räknas inte, ni måste alltså gå till själva tävlingsinlägget.


Underbara barn

2010-05-18, kl 18:34:07

Novalie skriker, Jadie skriker och jag håller på att bli galen. Mer hysteriska barn än dom två är nog svårt att hitta. Jag vill ha ett stort glad cola krypa ner i ett bad och inte gå upp igen förrens barnen har somnat, vill ha lite bra dagar nu och inte bara dåliga. En hel vecka har Jadie bara skrikigt och gråtit nu, ända dagen hon var tyst var när hon bara sov för hon var sjuk men så vill jag inte heller ha det. Vart tog min nöjda lilla bebis vägen? Det började ju bli bättre men nu känns det som vi är tillbaka på ruta ett igen...

Vill ha tillbaka min glada lilla bebis igen


Film recensionerna

2010-05-18, kl 17:03:08

Deadline

Så här står det på baksidan: efter ett nervöst sammanbrott hyr manusförfattaren Alice ett isolerat sekelskiftshus för att återhämta sig och skriva klart sitt nya projekt. Men märkliga ljud ekar i natten, fotavtryck leder mot vinden och Alice får snabbt en känsla av att hon inte är ensam. När hon hittar en samling videoband som innehåller obehagliga privata inspelningar av husets tidigare ägare, sätter en kedja av till synes övernarturliga händelser igång. Är det bara hallucinationer, eller befinner sig Alca i verklig fara?

Jag tyckte filmen var äckligt bra, satt på helspänn hela filmen och hoppade till x antal gånger. Älskar filmer som gör att jag knappt vågar gå på kisspaus under filmen själv. Bra handling och och i slutet kom en oväntad men ändå väntad twist, ska inte säga mer nu för då kanske jag förstör filmen för er som itne sett den. Men jag tycker absolut att alla ska se den här.

The high school conspiracy

Så här står det på baksidan: Lögn, korruption, intriger, bedrägerier. Allt på en lunchrast! Bobby Funke är reporter på skoltidningen på St. Donovans High School och på jakt efter ett scoop! Alla avgångsbetygen stjäls men vad som förefaller vara en enkel stöld med en enkel gärningsman skapar plötsligt stora problem för Bobby...

Många härliga skratt under filmen, det var lite Max Payne goes High school goes comedy. Haha jag vet en jävla blandning men sjukt bra på sitt sätt. Visserligen har jag lite sjuk humor men se den jag lovar ni kommer skratta.

Bitch slap

Så här står det på baksidan: Förbered dig på mer än ett simpelt cat fight när operationssköterskan, strippan och den psykopatiska mördarinnan förenas i öknens jakt på stulna diamanter. Med inspiration från 60-talskultiga "Faster, pussycat! kill! kill!" och hjälp av stuntladyn Zoe Bell utlovas galen kitschfest framförd med samma bitchiga attityd i actionscenerna som replikerna.

Jag och Jonny trodde att det skulle vara en film i stil med Planet terror typ asså en dålig film som är så bra gjord att den blir bra helt enkel, men icke då. Det var det sämsta jag sett på länge, det här var en mjukporr-film förklädd för att få stå i vanliga uthyrnings hyllan. Det var lebb sex, bröst, kort kort och mycket mer i filmen som inte passade in någon stans. Världens sämsta skådisar, världens sämsta special effekter och handlingen var skit luddig. Så onödiga saker var det i filmen med helt plötsligt ute i öknen har dom vatten krig och det zoomas in på brösten mm i ca fem minuter, vattenkriget passade inte in och var överdrivet långt. Kort sagt filmen sög (eller ska jag kanske säga slickade?). Älskar du kassa filmer eller är en liten finnig trettonårig kille som är kåt hela tiden då är det här filmen för dig, om inte titta inte på den det är bara slöseri med tid.


Innan jag drar in till stan igen vill jag bara tipsa om det här

2010-05-18, kl 11:33:18

Ja som sagt innan jag drar in till stan igen vill jag bara tips om det här underbara inlägget från Spiderchick (om det nu finns någon som missat denna underbara människa). Ja asså HÄR hittar ni inlägget.
Lovar att film resencionera kommer sen idag men just nu måste jag in till arbetsförmedlingen och hämta papper och sen kommer Michelle idag med så det kan ju dröja en stund.


Shit vilken kass uppdatering det var idag

2010-05-18, kl 01:02:21

Men det är ju för att vi varit  stan och härjat, lillfisen har även varit superförkyld idag (Jadies tur denna gången) så det har blivit mycket att göra med henne även om hon sovit sig igenom större delen av dagen. Har även varit duktig och klippt gräset och dragit upp all skit ur landen här ute, med skit menas även alla fina blommor. Jag har inte direkt gröna fingrar så två av tre rabatter ska det sås gräs i istället och det tredje får bli barnens som dom kan ha smultron eller vad dom vill i när dom blir större.

Kollade på två filmer igår och en ikväll, imorgon lovar jag att lägga in en liten resencion om dom, två var faktiskt riktigt bra den tredje hittar jag inga ord för hur dålig den va. Men mer om det i morgon nu ska jag hoppa i säng så jag orkar ta mig till stan i morgon igen och äntligen få tag på ansökningsblanketter till skolan.
Natti natti på er.


Dagen började ju inte så där jätte bra och inte fan blev den bättre heller

2010-05-17, kl 18:14:59

I morse var jag så sjukt trött så jag var tvungen att lägga mig en timme när Jonny gick upp, när jag väl gick upp på riktigt sen så var det dags att åka in till stan. Funderade på om jag skulle skjuta upp det tills i morgon för varken jag eller Jonny var jätte pigga på att ge oss ut idag, men jag bestämde mig för att detta är aldeles för viktigt för att skjuta upp ens en dag. Åkte in till arbetsförmedlingen för att hämta ansökningsblanketter till skolan men när vi kommer dit så är det stängt just idag. Så det hade varit mycket bättre att skjuta upp det tills i morgon iaf. Skit jobbigt att packa ihop alla och åka in dit i onödan, det värsta jag vet är att åka buss med barnvagn och nu måste jag göra om det i morgon igen. *suck*

Aja det är som det är. Kan inte ni hålla tummar och tår för att jag ska få börja jobba när jag pluggar igen? det håller inte det här att leva på två föräldrapenningar så nu får Jonny va hemma själv. Eller ja förhoppningsvis får han det, det är ju inte säkert jag får komma tillbaka till jobbet. Hoppas hoppas hoppas, jag trivs verkligen så himla bra där. Älskar både personalen och dom boende där, är ju säkert många nya boende med men jag är säker på att jag kommer tycka om dom lika mycket med.


Måndagslistan

2010-05-17, kl 16:53:43

Idag är jag glad för att...
♥Imorgon ska jag hämta ansökningsblanketter till skolan
♥Imorgon kommer underbara Michelle hit
♥Vi har fått låna familjen Danielssons Wii
♥Jag får på mig ett par av mina favorit byxor igen
♥Jag och Jonny ska mysa framför en film ikväll
♥Jag ska slinga håret
♥Mamma kommer nog i morgon
♥Jonny sjunger för mig nu
♥Det är inte långt kvar till barnbidraget
♥Ingen har så underbar familj som jag

Det var min måndagslista vad är du glad för idag?
Vill du se andras måndagslistor kan du gå in på Jennyns blogg


kvällen, natten & morgonen

2010-05-17, kl 08:52:22

Jag är sjukt trött idag, ingen bra kväll/natt/morgon här inte. Det började igår när barnen kom hem helt plötsligt var Arabelle superförkyld och jätte ledsen, Jadie sov i vagnen så hon fick ligga kvar, eftersom det var fullt upp med Arabelle så blev hon liggandes i vagnen en bra stund. När jag sedan väckte henne och gav henne mat var det knappt hon vaknade när jag bytte blöja ens, så hon fick lägga sig på direkten när hon ätit. Arabelle var helt plötsligt uppe ända till elva igår, bara vägrade att bli trött. Eftersom Jadie la sig tidigt och sov innan det med så vaknade hon inatt (som vanligt iofs men det blev ju bättre ett tag). Arabelle var inte sämre hon, tre gånger vaknade hon inatt (hon vaknar aldrig på nätterna annars). Och tio i åtta tyckte Jadie det var dags att gå upp.

I vanliga fall lägger sig Arabelle senast nio och vaknar aldrig på natten. Jadie brukar va uppe till tio-elva eftersom lilla damen oftast inte vill sova, sen vaknar hon en gång på natten och sen är det dags att stiga upp vid halv tio.

Idag ska vi in till stan med och fylla i lite papper, underbart att göra det idag när man är så jäkla trött. Känner mig nästan bakis idag, torr i munnen huvudvärk så in i helvete och jag hänger inte riktigt med. Nehe nu är lilla damen inte nöjd längre, bäst att ta henne innan hon väcker stora damen med.



Tävlingen är avslutad

2010-05-16, kl 23:35:24

Tävlingen i samarbete med Memoriesforlife är avslutad

Emma

Johanna
&
Tova


Stort grattis till er, kontaktar er via mejl.
Ett jätte stort tack till
Memoriesforlife som sponsrade med denna underbara vinsten.

Till er som inte vann, deppa inte det finns fler tävlingar att vara med i ni hittar dom HÄR!


Sista chansen

2010-05-16, kl 20:16:34

Sista chansen att tävla om presentkort värt tusen kronor hos Memoriesforlife nu. Tävlingen avslutas ikväll kl 23:00 så passa på nu. Den tävlingen och många fler hittar ni HÄR!

Obs kommentarer om att man vill vara med och tävla under detta inlägget räknas inte, ni måste alltså gå till tävlingsinlägget.


Wohoo det går åt rätt håll...

2010-05-16, kl 16:25:42

Jonny slängde fram mina "goebyxor" som han kallar dom och jag kunde knäppa dom, blir så jäkla glad har inte kunnat knäppa dom sen jag blev gravid med Arabelle men nu gick det. Detta är även ett par av alla mina favorit byxor så nu kan jag ha dom igen, okej dom satt åt som fan i midjan men det gick iaf. Är så väldans glad nu, bli riktigt taggad på att gå ner mer nu så det blir en promenix med älskling innan barnen kommer hem. Gottepåsen igår lär ju inte hjälpa mig på vägen men resterande godis och chips får Jonny behålla själv, vill verkligen inte ha det nu när jag märker att det går åt rätt håll.

Jag kunde knäppa dom


Jag känner mig som en ny människa idag

2010-05-16, kl 13:30:32

Somnade vid två tiden eller så igår och vaknade halv tolv idag, det var underbart skönt att få gå upp när man vill. Vaknade faktiskt en gång av att jag hörde Jadie (haha ja vet jag är helt fucked up, men jag är så van vid att vakna till hennes skrik på natten) då var klockan fem tror jag. Jag saknar mina piluttor så mycket nu så jag håller på att gå under, jätte skönt att sova men nu vill jag ha hem dom. Svärmor kommer med dom ikväll, lite skönt ändå att ha lite egen tid hela dagen idag med.

Det finns så himla mycket jag vill göra idag men icke då, idag har jag bestämt sen innan att bara ta det lugnt hela dagen. Det får ligga lite skit i hörnen nu, ibland måste man bara ha en stund för sig själv. Fattar inte varför det är så himla svårt för mig och Jonny att ha det, så fort barnen är någon annan stans så städar vi och håller på så in i helvete. Igår efter vår myskväll började vi ju självklart plocka lite och vika in tvätt och så, idag när jag gick upp så började jag lägga upp nya blöjor på skötbordet och så utan att tänka mig för. Men idag ska vi vila, damsugandet och skurandet får vänta tills en annan dag.

Slänger med lite bilder från förra helgen


Vad tråkiga ni är...

2010-05-16, kl 00:55:31

Ingen som vill veta något om Jonny? eller fråga honom något om mig? Jonnys frågestund hittar ni HÄR!
Ingen som vill vinna dom super snygga smycken heller? jag hade definitivt velat ha dom men jag kan ju inte vara med i mina tävlingar... Ni hittar dom iaf HÄR!

Fråga på och tävla nu, jag själv ska hoppa i säng så jag hinner sova lite innan mina sockertoppar kommer hem i morgon och när jag vaknar igen så hoppas jag ni ställt lite frågor och anmält er till tävlingar, jag menar det är ju inte direkt ansträngande att tävla om dom snygga smyckena.


Film tajm

2010-05-16, kl 00:22:21

Har kolla på två filmer nu med älsklingen, den första vi såg var The Children.
Så här står det på baksidan:
Ett par familjer samlas för att fira jul tillsammans i ett stort hus på landet. Men vad som först verkar bli en lyckad helg förvandlas snart till en ren mardröm när barnens beteende oförklarligt förändras. Det föräldrarna skulle göra allt för att skydda, har helt plötsligt blivit vad de fruktar mest...

Finns inte så mycket att säga om den, riktigt dålig var den iaf. Visst ibland hoppade man till lite men ändå sjukt dålig, inget jag skulle rekomendera någon annan att se. Baksida stämmer ju inte riktigt heller för föräldrarna fattar ju inte att det är barnen förrens dom sista minuterna typ. Eller rättare sagt dom vill inte fatta. Aja skit samma kanske inte menas på baksidan att dom vet vad dom fruktar mest men iaf. Skit film!

Den andra vi såg var Sorority row.

Så här står det på baksidan:
Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och begrava den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon somförsöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?

Asså filmen börjar bra, riktigt bra faktiskt. Men som alla amerikanska skräckisar nu för tiden så förstörs filmen rätt mycket, helt okej ändå och jag skulle kunna rekommendera den. Men om ni är som jag och stör er aldeles för mycket på att det ALLTID är en riktigt överdriven bitch i skräckisar, amerikanska ungdomar i skräckfilmer är dumma i huvudet, slå mördaren en gång i huvudet och skit i honom sen... ehh why? slå tills den jäveln aldrig mer reser sig (okej inte mycket till film då kanske men dom behöver inte slå, springa, slå, springa femhundrasjuttioelva gånger innan dom fattar). Det är aldeles för många klatschiga kommentarer från dom här brudarna när dom slår tillbaka (det är det iofs alltid i filmerna nu för tiden med). Sen är det självklart den blyga tjejen som varit så nära nervsammanbrott hela filman man kan tänka sig som till slut räddar dagen och är en riktig hårding. Så som sagt är ni som jag och inte tycker om det kanske ni inte ska kolla på denna.

Lite credit till dom dock för jag är alltid en jävel på att lista ut vem mördaren är men här lyckades jag inte, luskade och tänkte och gissade tills jag knappt fattade själv vad jag höll på med men kunde absolut inte komma på vem det var. Så den var ju bra på sitt sätt ändå, underhållande om inte annat eftersom jag inte visste vem mördaren var redan efter dom första 20 minuterna.


Nej nu ska jag tänka positivt istället för att lägga energi på ungjävlar som inte lärt sig rätt och fel

2010-05-15, kl 19:19:25

Det är när man har det svårt med pengar och allt verkar gå fel som man som bäst behöver unna sig något själv. Då är det tur att man har världens snällaste svärmor som stjäler barnen för vi behöver sova och köper en hel gotte påse nu när pengarna inte rullar in precis. Ikväll ska jag och Jonny mysa kolla på film och äta gott (inte bra för vikten kanske men ibland måste man ändå).

Den här underbara gotte påsen gav hon oss precis innan vi skulle gå.
2paket Cigg, mina favorit chips, våra favorit ostbågar, ersättning till Jadie eftersom det alltid går åt, cola MUMS! två gott & blandat påsar och två mjölkchoklad med luftbubblor. Behöver jag säga mer än att svärmor ligger på plus nu haha.


Gaaaah jag vet inte vart jag ska ta vägen, är så arg så jag snart exploderar

2010-05-15, kl 19:05:37

Var i huskvarna idag och hyrde film, när vi går ut ur rosen gallerian så går det en tjej bredvid oss med barnvagn och helt plötsligt bara 1mm från hennes barnvagn landar en jävla vattenballong som en liten ungjävel slängt ut från fjärde våningen. Jag är så arg nu så jag exploderar snart, asså det är rätt mycket kraft i en vatten ballong som kommer så högt uppifrån och den var asså bara någon cm ifrån en liten pojkes huvud. Tippar på att han kunde varit sju-åtta månder eller så. Hade den träffat hade jag jävlar i mig sprungit upp och dragit ner idioten som slänge ut den och tvingat honom äta hundskit. Usch asså vågar inte ens tänka på vad som kunnat hända om den träffat eller ännu värre tänk om det hade hänt oss, tänk om det hade träffat Jadie...

Som tur var så blev ingen skadad bortsett från att jag och tjejen med barnvagnen fick varsin mindre hjärtattack, fattar inte vart folk har gjort av sitt vett nu för tiden...


Underbara mamma du får mig alltid att skratta

2010-05-15, kl 13:59:24

Mamma är här nu, har druckit lite kaffe hjälpt henne med hennes nya mobil och bara pratat. Det finns inget som är så roligt som när mamma sitter och läser med Arabelle och ska härma alla djuren, har aldrig hört hästar, grisar, får och hundar låta som dom gör när mamma ska härma dom. Men det absolut bästa är när hon sitter och sjunger bäbä vita lamm och låter som ett får samtidigt och inte kan texten för fem öre, det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag.

Vi skulle ut på ett snabbt bloss och helt plötsligt öppnar Arabelle dörren ut och vill följa med, eftersom det var lite kallt så fick hon låna mammas jacka, sötare unge är fan svårt att hitta.


Det är dom små sakerna som räknas

2010-05-15, kl 10:55:33

Igår fick jag världens snille blixt att flytta mobilen från Jadies säng till vaggan eftersom hon ligger där på dagarna. Success haha båda barnen bara älskar den, Arabelle leker mer än gärna med den och då får den ju fart så den rör sig lite, så hör man Jadie jollra så förnöjt i sin vagga för storasyster gungar fiskar åt henne. Vem kunde tro att dom skulle leka ihop alla redan haha.


Nu har lillfis ont i magen igen, jag fattar inte att det aldrig går över. Det har gått i vågor den sista tiden nu, ena dagen är hon världens gladaste lilla bebis och dagen efter bara skriker hon för magen. Hon har börjat vara uppe på nätterna igen med, två nätter irad har hon vaknat runt tre tiden och vägrat lägga sig förrens fem-sex igen. Vet inte hur man ska kunna få en liten bebis att fatta att man sover faktiskt på nätterna.

Nehe dags att masa sig ner till tvättstugan, måste ju ha lite rena kläder på kalaset sen. Fast å andra sida tror jag familjen Danielsson har lite överseende med om jag kommer dit med kläderna fulla av bebiskräk.


Narnia mitt underbara Narnia

2010-05-15, kl 01:08:37

Jag är en riktig sucker för Narnia, mamma brukade läsa böckerna för mig när jag var liten och nu älskar jag filmerna. Igår gick ju Narnia: Häxan och lejonet på tv och idag kunde jag bara inte hålla mig mer, fick Narnia abstines sen igår och var bara tvungen att slänga på Narnia: Prins Caspian idag. Blödig som man är med så satt jag här och lipade i soffan när så många Narnier dog, men det blev ju bra tillslut (fast det visste jag ju inte redan eller så eftersom jag sett filmerna sjuhundratrettioelva gånger innan).


Nehe dags att hoppa i säng nu, ska tvätta i morgon hela förmiddagen. Skulle tvättat hela eftermiddagen men eftersom familjen Danielsson helt plötsligt bara bjöd till kalas när jag bokat tvätttid så fick jag ju ändra tiden så jag börjar tvätta innan jag vaknat helt till liv. Usch känner inte för att tvätta men det måste man, känner inte för kalas heller men det känns ju som ett tvång det med. Det här skulle va min lediga månad så som vi for runt på både kalas och dop och hade kalas hemma i april så sa jag att jag vägrar göra nått denna månaden. Så gick det med det, man tackar ju inte precis nej bara för att man är trött. Visserligen skulle Jonny kunna åka själv med barnen, men det vågar jag inte...


Tävlingen är avslutad

2010-05-14, kl 21:12:24

Nu är tävlingen om namnnappar avslutad, för att göra det så rättvist som möjligt använde jag mig av random.org.

Amanda
Stort Grattis!
Kontaktar dig via mejl.

Och ett stort tack till namnnappen som sponsrar med denna underbara vinsten.

Till er som inte vann vill jag bara önska lycka till nästa gång, och det finns ju faktiskt massa andra tävlingar ni kan va med i. Det är bland annat presentkort och smycken ni kan vinna, tävlingarna hittar ni HÄR!



Arabelle ska bli inredare när hon blir stor

2010-05-14, kl 20:38:07

I morse när Jonny fortfarande sov så sprang jag ut på ett bloss och när jag kom in igen hade Arabelle möblerat om, antar att hon inte var nöjd med hur vardagsrummet såg ut. Hon ska nog bli inredare när hon blir stor, fast som man ser på bilden kanske hon skulle fundera på något annat yrke haha.

Dosorna i soffan. bordet helt snett och antenn sladden framdragen över golvet.


Dagens outfit

2010-05-14, kl 18:56:40

Arabelle

Tröja-KappAhl
Byxor-Gekås/Ullared

Jadie

Body/Klänning-Gekås/Ullared
Byxor-Ellos


Känner att jag är en aning tankspridd

2010-05-14, kl 15:06:29

Känner att jag är en aning (eller ganska mycket rättare sagt) tankspridd och får inte riktigt ihop något bra inlägg, börjar skriva något men sen blir det aldeles för rörigt för att publicera. Skyller på mensen, har konstant huvudvärk och mensvärk, trött som jag vet inte vad och almänt slö. Det blir nog bättre när den gått över igen, eller ne inte nog jag vet att det blir det.

Men medans jag är helt fucked up i skallen kan ni ju berätta vad ni vill se mer av i bloggen eller ställa lite frågor till Jonny. Finns ju massa roliga tävlingar att vara med i också, idag är ju tex sista dagen att tävla om ett paket namnnappar. Men missa inte dom andra tävlingarna, två nya med supersöta smycken som vinster ni hittar dom HÄR!

Eftersom jag inte kommer på något vettigt att skriva så slänger jag in en bild på Jonny och Arabelle


Vad vill ni se?

2010-05-14, kl 13:22:06

Jag har en liten fråga till er läsare, vad vill ni att jag ska skriva om? vad för bilder vill ni se? vad vill ni se mer av? Ja asså tycker ni att något saknas här eller finns det något ni vill se mer av?

Glöm inte bort att idag är sista dagen för tävlingen om namnnappar den avslutas ikväll kl 21:00.
Ni hittar tävlingen HÄR!

Obs gå till tävlingsinlägget för att vara med och tävla, inga kommentarer om att man är med och tävlar under detta inlägget räknas.


Vinnaren

2010-05-14, kl 00:37:06

Nu är vinnaren dragen för tävlingen om en egendesignad väggtext. För att göra det rättvist använde jag mig av Random.org.

Sanna

Stort grattis
Kontaktar dig via mejl.


Även ett stort tack till Inneonline för det superfina priset.


Fråga Jonny

2010-05-13, kl 23:29:43

Tänkte vi skulle köra en liten frågestund igen, fast på lite annorlunda vis. Det är nämligen så att Jonny har en frågestund i bloggen nu. Så passa på att fråga honom vad ni vill nu, är Sara en riktig bitch egentligen? Hur är det att vara tvåbarns pappa? Tycker du om att vara pappa ledig? Ja eller annat smått och gott. Ingen fråga är för dum, fråga på nu frågestunden avslutas Måndag den 17maj kl 00:00.
Fråga Jonny


Sista chansen för att tävla nu

2010-05-13, kl 22:29:25

Tävlingen i samarbete med Inneonline där du kan vinna en egendesignad väggtext på max 15 bokstäver avslutas om 1½ timme så passa på nu.

Tävlingen hittar du HÄR!

Obs för att vara med och tävla gå till tävlingsinlägget, kommentarer om att man vill tävla i detta inlägget räknas inte


Cause you had a bad day lalalala

2010-05-13, kl 21:33:07

Aja skit samma hur den låten går, jag har haft en skit kass dag idag. Inte det minsta uns av energi i kroppen, huvudvärk, mensvärk ja you name it. Inte mycket uppdateringar idag men nu vet ni varför. Tog en lång varm dusch innan och kände mig lite bättre men det gick ju ganska snabbt över igen. Nu ropar alvedonen på mig, förresten kan ju inte påstå att jag känner mig fräsch trots den långa duschen innan, steg ut ur duschen satte mig i soffan med Jadie och fick en sån mega spya över mig. Okej det var ju mest ersättning och inte magsyra men iaf, ersättning luktar ju aber...


Dagens outfit

2010-05-13, kl 21:19:48

Arabelle

Byxor-Lindex
Tröja-?

Så kan man knyta en lite rosett där bak

Jadie

Body-Gekås/ullared
Byxor-Lindex
Strumpor-H&M


Jag har varit duktig idag men ändå kan jag inte sluta känna mig så dålig

2010-05-13, kl 01:18:02

Jag har varit duktig idag och spelat wii i en timme, wii för mig i en timme är som ett halvt träningspass typ. Efter det gjorde jag 60situps och 20 uphopp. Trots detta känner jag mig så himla dålig, tjock och lat. Igentligen är det här jätte bra för att vara jag, ja menar just nu väger jag 100kg. Det är skit bra för att vara jag NU, men jag kan inte släppa tanken på jag DÅ. Då kunde jag göra sittups tills jag inte orkade räkna längre, då kunde jag springa sjukt länge, då kunde jag göra ALLT. Jag tränade fotboll och innebandy som sammanlagt blev fyra träningar i veckan och oftast match på helgen. Okej jag var varken snabbast eller bäst i något av lagen men jag var tillräckligt bra för att känna mig nöjd.

Hur ska jag kunna släppa tanken på mig då? Jag var så bra då, jag var smal, snygg, vacker och sexig. U name it. Jag kommer aldrig bli som då, Nu är jag lat, tjock, förslappad och äcklig.

Jag då

Jag nu


Ni missar väl inte att det är sista chansen att tävla i morgon

2010-05-12, kl 23:50:48

För er som missat tävlingen eller helt enkelt glömt bort den så finns den HÄR!
Tävla nu för det är sista chansen, tävlingen avslutas i morgon (13Maj) kl00:00. Det ni kan vinna är en egendesignad väggtext på max 15 bokstäver från Inneonline.

Obs! gå in på tävlings inlägget för att tävla, kommenterar du här att du vill vara med och tävla så räknas inte din lott.


Snacka om dålig kondis

2010-05-12, kl 23:45:01

Har spelat wii i ca40 minuter nu och svettas redan som en gris, vem har sagt att träning inte kan va kul haha.



Dagens outfit kanske borde innehålla Jonnys byxor för dagen med

2010-05-12, kl 22:16:40

Eftersom Arabelle inte står själv utan stöd så håller alltid Jonny henne medans jag tar kortet, för annars hade det bara blivit ett kort på hennes rygg när hon står vid bordet eller nått sånt. Så på varje dagens outfit bild är Jonnys byxor med, kanske borde skriva vad dom kommer från med haha.


Dagens outfit

2010-05-12, kl 22:12:49

Arabelle

Tröja-Lindex
Leggings-Lindex
Strumpor-H&M

Jadie

Body-Lindex
Byxor-Lindex
Strumpor-?


Det här med rubriker är inte riktigt min grejj...

2010-05-12, kl 20:56:52

Idag har vi varit på öppna förskolan, sjukt mycket folk där idag. Alla bestämde sig för att komma idag så det var knappt alla barnen fick plats. Efter det tog vi en fika hemma hos mamma innan vi åkte hem, när vi väl kom hem höll jag och Jonny på att dö av hunger så jag bestämde mig för att göra lasagne igen. Gjorde det för första gången i hela mitt liv för typ tre veckor sen och det blev så bra så sen dess har vi hunnit äta det åtta gånger. Har varit lite små nyttig så där med fullkorns lasagneplattor, men det gäller ju att inte va för nyttig så det löste jag snabbt med ett halvt kilo ost både i såsen och uppe på. Haha inte lätt att bli smal när man älskar ost inte.

Se så smaskig den ser ut, och smakade så jäkla gott så jag trodde jag var i himlen en stund.

Nehe nu ska Jonny spela en stund och jag ska kolla på mitt älskade Greys.


Sandy sötnos

2010-05-11, kl 22:30:34

Underbara Sandy sötnos som vi fick ha i nästan en vecka nu, saknar henne så himla mycket. Skönt att vi får låna henne när vi vill.



Jag är som ett vandrande lik

2010-05-11, kl 22:24:58

Tävlingen får vänta tills i morgon, jag är helt slut just nu. Jadie har haft en minst sagt dålig dag idag, skrikit och varit tjurig hela dagen (kan så små barn vara tjuriga?). Detta har resulterat i att min dag också blivit skit kass, jag känner mig som ett vandrande lik just nu. Ska nog snart hoppa i säng om lilla damen tillåter, i morgon ska vi ner till öppna förskolan och jag gjorde världens misstag idag och sa att jag gärna går ner med Sandra och Carola. Eller misstag och misstag, just nu känns det som det om jag inte får sova snart. Tror inte dom vill gå tillsammans med mig i morgon om jag inte får sova. I så fall kommer jag va världens jävla PMS monster i morgon, jag hatar mensvärk fy fan alltså. Kanska skulle lyssna på ibumetin (Tror det är ibumetin) reklamen: Bli gravid så slipper du mensvärk. Ne fy fan det orkar jag inte just nu, vill koncentrera mig på Jadie och Arabelle. Så dåligt som jag mådde denna graviditeten så behöver jag en paus på ngra år innan det är dags igen. Ska se om Jonny pratat klart med Michelle snart så jag kan få tillbaka telefonen, hon är ju faktiskt min vän! haha.


Internet funkar igen

2010-05-11, kl 14:03:22

Igår när vi kom hem så checkade vi om internet funkade men icke då, Jonnys kompis kom över och kollade datorn och konstaterade att det inte var den det var fel på som nissen på tele2 sa. Sen kom andreas över med sin laptop och internet funkade inte på den heller, så idag skulle vi ringa tele2 igen och be dom fixa skiten eftersom vi betalar för nåt som inte funkar. Så vi satte på datorn för att kunna göra som dom säger (man måste ju alltid göra två hundra saker och tillslut säger nöten man pratar med, tyvär jag måste koppla dig vidare) och till vår stora förvåning så bara funkade det idag. Så nu är allt som det ska igen, idag kommer även en ny tävling upp så fort jag knåpat ihop den.

 Vad ska ni göra idag? Här hemma ska vi bara ta det lugnt idag.


Nu ska vi åka hem

2010-05-10, kl 17:43:45
Internet funkar ju som sagt inte hemma men ska försöka lösa det nu, men ni vet iaf varför jag inte uppdaterar om det inte hoppar igång idag. Så fort vi får fart på internet hemma så kommer det nya tävlingar igen. Spännande va? Men nu ska vi iaf åka hem, ni kan väl va söta och kommentera lite så länge så blir jag glad när vi får internet igen.

Jennyns måndagslista

2010-05-10, kl 14:01:18
Tänkte jag skulle haka på Jennyns måndagslista.
Idag är jag glad för att...
Jag har fått ha Sandy sötnos i flera dagar
♥Jag har levt mitt drömliv i pappas hus sen i onsdags
♥Jag har så underbara barn
♥Jag har världens mest fantastiska sambo
♥Det ska bli skönt att åka hem igen
♥Svärmor är snäll och hjälper oss när allt bara skiter sig
♥När jag kommer hem står det Coca-cola och väntar på mig
♥Jag har så sjukt snygga naglar
♥Min farmor har sytt om alla Arabelles bodies till tröjor

Det var min måndagslista, vad är du glad för idag?


Jaha

2010-05-10, kl 02:03:18
Imorgon blir det hem till "lilla" lägenheten igen, just nu sitter jag i soffan små kollar på tv, läser bloggar och äter popcorn. Är nått så äckligt sugen på cola med men det är rätt bra att vi inte har någon här, kan bli lite för mycket av det goda annars. Ska höra med pappa om jag kan stjäla med mig hans dator en snabbis imorgon och kolla om vårt internet funkar på den. Fattar inte vrf datorn bara skulle fucka up sig så, tror faktiskt det är tele2 det är fel på men det märker vi ju imorgon då. Hur ska jag klara mig annars? måste ha mitt internet. Yvonne (Jonnys mamma) har erbjudit sig att köpa en datorn till oss om det är den det är fel på och så får vi betala tillbaka sen,  men det känns inte bra att göra så. Kommer va skyldiga dom pengar tills vi dör då typ, eller  kanske inte riktigt så länge men iaf. Jonny lånr ju pengar av sin pappa nu för att kunna ta körkort så det är ju rätt mycket pengar ändå. Vet inte riktigt hur vi ska göra, får sova på saken och hoppas på att det är tele2 felet ligger hos så vi slipper köpa massa nytt.
Vad har ni gjort i helgen? Jag och Jonny var på Harrys igår, vi drog dit eftersom hemma festen bara rann ut i sanden. Kom lite folk som drog efter typ en halvtimme. Kände inte ens dom och ingen av dom pratade med oss, bara massa snea blickar och sån skit. Dom förstörde verkligen min kväll när dom höll på så, May karma bite your ass really fuckin hard. Sen var det några fjortisar som låste in sig på min toa typ 20min och sen gick raka vägen ut från lägenheten. Har kollat igenom hela badrummet men tror inte det saknas något, blir iaf sjukt misstänksam när någon gör så. Aja kvällen slutade ju bra med en trevlig kväll på Harrys med Jonnys kusin och hennes kille.
Funderar på om jag kanske borde sova nu, pappa med familj kommer hem runt sex på morgonen så risken är väl att man vaknar tidigt och sen ska Jonnys gamla klasskompis bjuda oss på lunch i morgon. Super gullit, sa flera gånger att han inte behöver bjuda men det skulle han bestämt. Så hela familjen ska äta lunch på ikea imorgon.
Föresten om data/internet helvetet funkar i morgon så kommer det upp en ny tävling, ni är väl med i dom som redan ligger upp? Om inte så hittar ni dom HÄR!

utmaning

2010-05-09, kl 23:36:19
Jag har blivit utmanad av egomamma.
Tre jobb jag har haft:
Jag har jobbat på willys (på golvet typ packat upp varor och så), himmelska droppar (satt i kassan får man väl kalla det) och olika äldreboenden.

Tre platser jag har bott på:

Haha ja man an väl inte påstå att jag flyttat långt iaf. Stensholm (berget i huskvarna), Husvarna (nere  centrum) & öxnehaga (Andra berget i huskvarna)

 

Tre saker jag gillar att se på TV:
Greys anatomy (när det går måste det va tyst hemma), Vampire diaries (även då ska det va tyst), Sen gillar jag även criminal minds.

Tre favoriträtter:
Cola, cola och åter cola haha

Tre favoriträtter, MAT alltså:
Donken burgare (ja vet inte bra för vikten men sjukt gott ändå), Biblos chillipizza (inte heller så bra för vikten men den är himelsk) hmm saker från vatten i alla dess former (ja asså fisk, skäldjur, bläckfisk mm. MUMS!)

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Någonstans där det är varmt, hemma hos min cola och på badhuset

Men kom igen säg någon mer spännande plats:
Hmm asså jag kan inte komma på någon spännande plats jag vill va på


Tre personer jag utmanar:

Michelle, Sandra och Anki


Förlåt

2010-05-09, kl 19:40:17
Förlåt för den helt obefintliga uppdateringen men igår morse när vi kom hem märkte vi att datorn ännu en gång inte vill som vi. Har ju precis bytt grafik kort i den och var skit glad över att den funkade, men nu har dator jäveln bestämt sig för att inte koppla upp oss på internet. Har ändrat inställningar, lyssnat på en tele2 gubbe i en timme, omformaterat hela datorn och inget hjälper. Så vi får se hur det går det här. Nu är vi iaf hos pappa igen och ska städa så det är fint när dom kommer hem i morgon och efter det så har jag typ 500 bloggar att läsa ikapp i så jag har lite att göra nu. Men så fort jag gjort detta lovar jag att uppdatera mer.

Sjukt ont i mitt bröst

2010-05-08, kl 02:49:24
Hjälp va fan är det här? har haft sjukt ont i mitt ena bröst ända sen igår men inte tänkt så mycket på det, bara märkt  att det är ömt, sticker i det och gör jävligt ont så fort jag nuddar det. Nu ikväll kollade jag på det och det var en stor kula där ca 1½*1½cm stor. Jag mitt smart ass klämde på den och den var fyllt med var, men det gör fortfarade skit ont och den är fortfarande lika stor fast jag fick ut skit mycket (nu går det inte få ut mer). Den är stenhård och värker som fan. Den sitter på vårtgården precis bredvid bröstvårtan så det set ut som jag har två bröstvårtor nu, vad är det för nått? har aldrig sett något liknande innan. Någon som vet vad det är?

Just det har ju helt glömt bort att berätta att jag fick en mindre härtattack idag

2010-05-08, kl 02:32:55
Just det har ju helt glömt bort att berätta att jag fick en mindre härtattack idag typ, okej nu överdrev jag men jag fick panik och hjärtklappning en stund. Det var nämligen så att när jag gick upp i morse fick jag en sån underlig känsla av att jag borde titta ut genom fönstret strax innan jag skulle ut med hunden. Helt sjuk kände att jag verkligen var tvungen, fatta min panik när jag ser att pappas bil inte står kvar utanför. Efter en liten stund kom jag på att telefonen ringde i morse och jag hann inte svara så då kanske det var farmor som hade ringt och tänkte säga att hon tagit bilen eller nått. Var ju inte säker på det eftersom pappa bara sagt att hon får låna den när hon vill men inte att hon har en egan nyckel till den, så jag skickade ett sms till pappa frågade om farmor eller någon annan också har nyckel eftersom jag har den ena här nu. Och visst hade farmor det så då tänkte jag att det måste va hon, gick över till farmor (bor bara 50meter från pappa) och så klart så hade hon bilen och skulle precis ställa tillbaka den. Och mycket riktigt var det även hon som ringt i morse. Shit trodde jag skulle dö ett tag innan hjärnan min började fungera och jag kunde tänka lite logiskt. Så enkelt var det med det, ingen stulen bil och jag kan fortsätta leva mitt drömliv här i huset.

Lista

2010-05-07, kl 23:59:19
Roligaste t9-"felet" på mobilen?
Det gamla vanliga kul blir kuk, på tal om t9 visste ni att med det förinställda (alltså utan att du lagt till ord själv) så kan man skriva massförstörelsevapen men inte världsfred, lite sjukt faktiskt.

Vilket fylleminne förföljer dig och ger dig tomatnyans när du tänker på det?
Oj oj det finns många sådana minnen, eller ska jag säga inte minnen men som andra berättat. Förr var väl inte alkohol min starka sida precis.

Vilken bloggare är ditt "frikort" (som du får ligga med en gång trots att du har en partner)?
Asså skulle jag få välja ett frikort måste det bli Alabama/Intresseklubben, jag är inte lebb och inte bi. Men människan är så sjukt vacker så jag håller på att smälla av.

Har du snattat någon gång och vad?
Det har väl hänt, en gång i tiden när man var ung och dum. Lite kläder här lite smink där mm. Absolut inget jag är stolt över nu...

För att jämna ut. Vad är det minst egotrippade du gjort?
Oj svår fråga, jag är sjukt snäll hela tiden. Det är faktiskt en av mina negativa egenskaper, är för snäll för mitt eget bästa.

När ljög du senast?
Någon liten vit lögn har jag säkert dragit denna veckan.

Hur många gånger om dagen tänker du på ditt utseende?
Fler gånger än jag kan räkna på mina fingrar iaf, gravkilona gnager hela tiden.

Det fulaste klädesplagget du haft genom tiderna?
Ett par knall rosa byxor, ja ni ser rätt knall rosa. Men jag älskade dom i mellan stadiet och hade haft dom på mig dygnet runt om jag fått det.

Vad tycker du om sådana här utmaningar?
Jag är en sån jobbig människa som älskar sånt här.

Listan snodde jag inne hos Egomamma, eller snodde och snodde jag bad om lov först.


Funderar

2010-05-07, kl 22:17:53
Alltid när jag kommenterar andra bloggar skriver jag Sara 20år & tvåbarns mamma under namn för att man ska veta att det är jag, men det finns ju hur många som helst som har sitt namn 20år & tvåbarns mamma. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva istället. Sara finns det ju hur många som helst som heter med så nu det blir ju inte så bra. vad säger ni, kommer ni på något klatshigt jag an skriva?

Mysig kväll

2010-05-07, kl 20:20:49
Nu har vi grillat, blev mat för en hel arme här men allt blev uppätet. Kotletter, skink schnitzlar, kyckling, chorizo, vanlig korv och potatis sallad. Nu sitter vi här tjocka och mätta och kollar på talang. Nu har det visst börjat igen så nu vill jag titta.

Längtar tills i morgon

2010-05-07, kl 00:47:09
I morgon kommer Tom, Michelle och lilla Novalie hit så ska vi grilla, det ska bli så mysigt och kul. Det är ju inte allt för ofta våra män får umgås, för det mesta är det bara Jonny som sitter och lyssnar på när jag och Michelle kacklar hela dagarna. Nee nu ljög ja Jonny han kacklar minst lika mycket han med haha, sköt det iaf att han inte är världens torrboll som absolut inte skulle kunna umgås med mina tjejkompisar eller ska jag säga min tjejkompis umgås ju bara med Michelle nu för tiden. Träffar lite annat folk på öppna förskolan med men mer än så blir det inte. Om man kanske skulle bjuda över dom som var på Arabelles barnkalas på en fika någon dag, det var ju faktiskt himla trevligt att barnen kunde leka ihop och vi vuxna fick umgås.
·
Förresten på tal om att inte träffa folk på lördag kommer jag ju göra det, Barnen ska sova hos farmor Yvonne så jag och Jonny har bestämt oss för att ha fest hemma för första gången på år och dar. Ska bli himla kul bland annat så kommer dom som jag umgicks med i högstadiet, vi träffades varje dag i skolan efter skolan ja you name it vi var alltid tillsammans. Efter högstadiet slutade jag dock umgås med dom, undrar varför egentligen? Så underbara människor, nu vet jag ju inte om alla kommer men några blir det ju iaf. Ska bli spännande att se vad alla gör nu för tiden, vet att jag är den enda av oss som har barn iaf.
·
Förlåt förresten för att det inte kommer några bilder just nu men det är för att minneskortet till våran kamera inte passar i pappas dator och inte mimmis heller och jag orkar inte hämta sladden, ska ta med den när vi varit hemma så det slipper bli så tråkigt här på bloggen. Ska försöka att inte glömma bort att fråga Mimmi och pappa om jag får lägga ut bilder härifrån, asså på det nyrenoverade och svinstian. Tror inte det är några problem men lika bra att fråga ändå. Nehe nu blir det ett natta bloss och sen hopp i säng så man inte sitter som ett jäkla kolli i morgon när vi ska grilla.

Trött på paint...

2010-05-06, kl 23:30:38
Blev sjukt missnöjd med det lilla vad säger man? avslutet jag har under varje inlägg som jag gjorde igår. Antar att alla andra tyckte den var skit ful med eftersom ingen skrev något när jag frågade om den såg bra ut. Så idag fick det bli en ny, är sjukt trött på paint och vill ha photoshop nu helst igår faktiskt eller veckan innan dess...
Men iaf va tycker ni om denna? Svara ärligt nu hellre en kommentar om att den är skit ful än inga alls.
eller ska det va denna sizen istället?

Tävlingarna

2010-05-06, kl 22:30:05
Glöm inte bort tävlingarna, sjukt fina priser som ingen borde missa.
Ni hittar dom HÄR!

Criminal minds

2010-05-06, kl 22:27:33
Man måste ju bara älskar Dr Reid & Penelope i criminal minds, det är alltid the nörds som är fränast.
Dr Reid
Penelope

Nu ska jag sätta igång

2010-05-06, kl 18:01:51
Unga mödrar är slut och Jadie ligger och sover till ljudet av dammsugaren, förstår fortfarande inte hur hon kan somna så gott till den men inte mig emot. Arabelle pratade sjukt mycket i sömnen i natt, extrem högt dessutom och eftersom jag är så lätt störd på natten så blev det inte mycket sömn. Så nu kan ja ta det lugnt och slapp städa lite medans Jadie sover. Jonny är på teorikurs nu och Arabelle tog en tripp ner till mormor Cinna. Jonny hämtar upp henne på vägen hem sen så fram tills dess ska jag göra allt i så slö takt som möjligt.

Så gick det med den städningen

2010-05-06, kl 17:18:35
Har inte satt igång och städat än, Jadie fick jätte ont i magen här så vi ligger och kollar på tv istället. Lite tur i oturen är det ju att vi hamnade här i soffan igen för annars hade jag ju helt missat unga mödrar.

Tvätta och städa

2010-05-06, kl 16:43:21
Hittade en full korg med tvätt här hemma hos pappa så jag tyckte det var lika bra att tvätt lite, kan tänka mig att dom har mycket kläder att tvätta ändå när dom kommer hem. Ska ge mig iväg och städa syster rum nu med, den skitungen mutar mig, igår fick jag ett sms av henne där det stod snälla städa mitt rum då kanske jag köper något fint till dig. Då ska det jävlar mig va skit fint kan jag tala om så som hennes rum ser ut, asså jag undrar hur en människa kan stöka ner så mycket. Brukar städa hennes rum när vi är husvakt men det blir lika skitigt på en vecka igen. Ska ta lite före och efter bilder sen, måste bara höra om det är okej att lägga ut bilder på svinstian sen haha. Fattar inte varför det ser ut som det gör i hennes rum, när hon sover hos oss så hinner vi inte ens resa oss upp innan hon plockat in alla tallrikar och allt i diskmaskinen. Konstigt att det är så lätt att städa hos andra hela tiden, ofta brukar hon erbjuda sig att damsuga/skura när jag ska göra det och det får hon mer än gärna. Hon kanske vill att jag ska betala tillbaka nu då haha. Tänkte även höra med pappa om jag får ta lite bilder inifrån huset och visa er med, det är så sjukt snyggt nu sen han renoverade det. JAG VILL HA!!! undrar om jag får huset om jag tjatar tillräckligt, hmm kanske inte...

Smile awards

2010-05-06, kl 15:43:59
Underbara Egomamma har gett mig en smile award, jag blir så glad av sånt här.
Självklart kommer jag skicka den vidare, jag börjar med att skicka tillbaka den till egomamma
Andra bloggar som jag tycker är bra och som verkligen får mig på bättre humör är: Annakaagaardkristensen, LadyDahmer, Beckahbitch, Spiderchick, Pubes, Denise och sist men inte minst Intresseklubben

Good night sleep tight don't let the bedbuggs bite...

2010-05-06, kl 00:30:01
Det verkar som att lilla damen äntligen gick med på att somna *peppar peppar ta i trä* så nu ska jag gå och snasa med, det är ju faktiskt en dag i morgon med och då ska Jonny iväg på två timmar teorikurs igen. Blir två timmar varje tisdag och torsdag i två veckor till nu sen är han klar med det. På onsdagar kör han ju men det är inte lika ensamt då för under tiden han är borta har jag fullt upp med att göra oss i ordning för öppna förskolan. Surt som fan när han är borta tur iaf att jag har barnen och hunden, vet att dom håller mig sysselsatte medan han är borta. Lite nervöst bara för det är stengolv här så Arabelle slår ju i rätt hårt när hon ramlar men det tål hon, lite mer gråt än vanligt bara nu när hon har feber med och ibland är det svårt att räcka till då eftersom Jadie har sånt magknip men det går om man bara vill. Nehe natti natti på er ska krypa ner bredvid älskling nu.

Hund och husvakt

2010-05-05, kl 21:03:02
Nu är vi hemma hos pappa och har ställt i ordning det mest av våra grejjer och barnsäkrat nedre våningen. Ska va  hus och hundvakt nu medans pappa med familj är i Prag. Sitter vid pappas laptop i soffan och bara njuter av att slippa sitta fast vid ett data bord i en hård stol, hit borde jag komma varje gång jag ska blogga haha. Måste säga att det här är mitt dröm liv, stort hus, enorm trädgård, skitsnyggt renoverat och hund. Vad gör ni en dag som denna?
Vad tycker ni förresten om den här? Fick bli en ny eftersom den gamla inte är sparad på den här datorn.


Stress stress stress

2010-05-05, kl 16:38:42

Idag har vi varit på öppna förskolan en sväng, alltid lika kul. Nu håller vi på att stressa ihop allt vi ska ha med oss till pappa. Updaterar med ikväll.


Bloglovin

2010-05-05, kl 01:13:11

Följ mig på bloglovin så missar ni inte när jag drar vinnarna i tävlingarna, lägger upp nya tävlingar eller bara updaterar allmänt. Använder mig själv av bloglovin, skit smidigt när man läser hudra olika bloggar som jag gör (ja vet jag är lite besatt)

Vill du lägga till mig kan du göra det HÄR!


Rösta på Alabama

2010-05-04, kl 23:11:37

Kan ni inte göra mig en tjänst? Gå in och rösta på denna super snygga störtsköna bruden.

 rösta på Alabama HÄR!
Besök även hennes blogg


Jag har ingen ork kvar i kroppen

2010-05-04, kl 19:23:52

Det har varit en helt sinnessjuk dag, två hysteriska barn och jag räcker inte till. Mina två armar räcker inte till båda barnen, dagar som denna hade jag velat va en bläckfisk.

 Jadie har haft diarre i fyra dagar nu och tillsammans med den har även magknipet kommit tillbaka, vet inte om det beror på ersättningen kanske men i så fall vet jag inte vad vi sak göra. Den vi använder nu är den enda som har funkat så hon slipper magont men nu börjar det iaf...

Arabelle har 39,4 graders feber och har varit jätte ledsen hela dagen, vet att det beror på tänderna för hon har jätte ont i munnen när man känner där. I samband med att febern kom har även hennes utslag fått nått flipp och blivit illröda, dom har varit et nästan hela dagen nu.

Allt detta kommer ju precis idag med när Jonny var iväg på teorikurs i två timmar, som tur är så kom mamma hit och hjälpte mig för det hade inte gått annars. Självklart hade jag tvätttid idag och den kunde jag inet hoppa över eftersom Jadie bajsat ner hela sin säng två gånger nu när hon haft diarre så det var ju bara att springa mellan skrikande barn och tvättstugan hela dagen med. Som sagt jag räcker inte till, känner mig så hjälplös när jag inget kan göra för dom. Mina älsklingar, jag hatar att se dom ha ont, det gör så ont i mitt mamma hjärta då...

Mamma & Jadie


Arabelle fick den stora äran att väcka Jonny idag

2010-05-04, kl 13:28:37

Arabelle bara älskar att väcka Jonny det är nästan det roligaste hon vet. Hon skrattar tills hon inte får någon luft, hoppar runt i hela sängen och "attackerar" Jonny så fort han blundar. Så underbart söt är hon pluttan. Sängen den ser mer eller mindre ut som ett bombnedslag just nu men det är det värt.


Så här såg sängen ut efter att arabelle gått lös på den



Klockren kommentar

2010-05-04, kl 10:44:31

Kungen var ju i stan förra veckan och då fick Jonnys mammas jobbarkompis dotter (ja det blev jobbigt haha) träffa honom. En liten flicka på 4-5 år eller nått och jag bara älskar hennes klockrena kommentar, inte ett dugg stolt över att ha träffat kungen istället säger hon bara: Det var ju tråkigt att det inte var kronprinsessan som kom.


Arabelle

2010-05-04, kl 09:55:52

Va söt hon är pluttan, när jag kom in till henne i morse hade hon lirkat in massa leksaker genom spjälorna. Så där satt hon supernöjd och bara lekte.


För övrigt så har jag redan tappat en nagel, den som ska sitta på tummen. Det blir väl till att leta igenom hela sängen sen när Jonny gått upp. Men jag börjar få kläm på det här med att skriva igen, har nog bara missat två tangenter under hela detta inlägget, jag gör framsteg haha.


Lösnaglar

2010-05-03, kl 22:52:23

Har precis satt dit mina lösnaglar nu, hade alltid det förr men nu var det ju ett bra tag sen sist och jag har helt tappat hur man skriver med dom (på datorn asså). Missar var tredje tangent typ, måste nog sitta och öva en stund.


Ännu en gång

2010-05-03, kl 20:06:05

Ville jag bara påminna om tävlingarna.


Jag tror jag är lite kär

2010-05-03, kl 18:49:39

Jag tror jag är lite kär i bredbandsbolagets nya reklamer, haha både jag och Jonny går och sjunger på dom hela tiden. Som trogen wow spelare måste jag bara lägga in ett FOR THE HORDE! haha älskar orchen som spelar trummor.



Älskar den här snubben med så jävla störtskön haha



Dagens outfit

2010-05-03, kl 18:42:31

Arabelle

T-shirt-Lånekläder från Micke & Nina/KappAhl
Byxor-Lånekläder från Micke & Nina

Jadie

Body-Lindex
Byxor-Lindex
Strumpor-Present från gamla farmor Inger
(Älskar när dom ler mina små solstrålar)


Jippie

2010-05-03, kl 17:56:10

Jag hittade min gamla kamera nu så jag kan ta lite kort iaf. Förra veckan kom mormor förbi med två påsar kläder som vi fick låna från morbror Micke och Nina, och idag kollade vi lite ordentligare i påsarna och hittade genast något som passa perfekt på Arabelle. Hon sover middag just nu men så fort hon vaknar ska jag ta ett kort så ni får se hur söt hon blev.

Tack Micke och Nina!


Bloglovin

2010-05-03, kl 15:43:55

Följ min blogg med bloglovin


Pratat med bvc och barnmottagningen

2010-05-03, kl 15:37:50

Jadie har haft diarre nu i tre dagar så nu kännde jag att det var dags att ringa bvc när hela sängen för andra gången var full av bajs. Det är typ välling konsistens på det, jätte rinigt asså. På bvc tyckte dom att jag skulle ringa barnmottagningen så då gjorde jag det och dom var inte oroliga eftersom hon är så pass med och glad när hon väl är vaken men blir det värre ska jag ringa dom igen eller barnakuten om jag inte får tag på dom.

Jag var
tydligen den fjärde idag som ringer om ett så litet barn med diarre när ingen annan i familjen åkt på det, hmm undrar vad det kommer ifrån och om det är många fler som har det. Aja hoppas det försvinner snart börjar bli lite trött på att byta sängkläder nu.


Min lilla bajsmaskin

2010-05-03, kl 11:46:43

Arabelle har blivit en liten bajsmaskin, igår blev det sex bajsblöjor bytta och nu är jag redan uppe i två. Kan det ha med tänderna att göra? Vet att det är fler på g nu för hon sover mycket dräglar som sjutton och igår spydde hon rakt ut när vi satt vid matbordet.  (Nej inte magsjuka, tänder hon kräktes bara en gång) Det måste nästan bero på det..


Underbart klipp

2010-05-03, kl 11:09:41

Jag hoppas verkligen att det inte satt för mycket barn parkerade framför tv:n när det här visades, men man måste ju bara älska det. Jag tycker iaf att det är helt underbart haha.

Kolla klippet här!


Tävlingar

2010-05-02, kl 23:15:13

Kika in på tävlingarna nu, jag vet att du vill vinna.


En transa

2010-05-02, kl 22:34:56

Jag hittade en transa

Undrar var dom finns att köpa någonstans...


Jag känner mig som en ny människa

2010-05-02, kl 21:18:01

Så underbart skönt, kom precis upp ur ett varmt bad och jag känner mig som en ny människa. Jag älskar att bada men det har liksom inte funnits tid för det sen Jadie föddes det har blivit snabb duschar hela tiden, men idag har Jadie varit lugn nästan hela dagen så nu passade jag på. Första badet sen Jadie föddes helt sjuk vad skönt det är. Sitter och funderar på om jag ska laga mat tills i morgon redan nu så slipper jag det i morgon, solade lite innan idag och det var inte alls kul att gå in och laga mat när det var så fint väder. Hoppas på fint väder i morgon med, har rensat bort en jäkla massa maskrosor idag men är inte helt klar. Fattar inte hur det kan få plats så jäkla mycket maskrosor på en så liten trädgård.


Dopet

2010-05-02, kl 17:59:29

Nu har jag fått bilderna från dopet

Här häller Tom upp vattnet

Sen var det dags att döpas

Vi stod kvar en stund efter dopet så alla hann ta kort

Arabelle tyckte nog inte dopet var så kul för hon somnade i Gamlamormor Bittans knä

Gudmor och gudfar med Jadie, Novalie ville också va med på kort

Det var ju lite jobbigt att döpas så Jadie sov gott genom nästan hela dopet och en stund efter med

Moster mimmi smygtar kort på oss

Ibland är det bra att va tjock, då kan man puta med magen och lägga barnen där medans man knäpper knappar

Jag och Jadie (för en gångs skull är jag nöjd över bilder på mig, här är jag ju nästan söt)

Jonny, Arabelle, Jag, Jadie, Michelle och Novalie

Jonny, Arabelle, Jag, Jadie, Michelle, Novalie och Tom

Arabelle & Jadie

Syster Mimmi, pappa Tommy, mamma Cinna och jag

Mimmi, pappa, Arabelle, mamma, Jadie och jag
(Arabelle var inte rädd för pappa på dopet)

Fyra generationer
Arabelle, syster Mimmi, jag, gamlamormor Bittan, momor Cinna och Jadie

Moster Mimmi och Arabelle

Arabelle fick lite "festis"

Det gillar hon


Dop presenterna

2010-05-02, kl 12:03:23

Vi har ju som sagt ingen kamera tills på onsdag så det kommer inte bli mycket bilder fram tills dess, men jag kom ju på att jag inte lagt upp doppresenterna än så här kommer dom. (bilderna från dopet har jag inte fått än men jag ska tjata på syster att hon ska skicka över dom så ni får se det med)



Helt värdelös bild jag vet men det är iaf Jadies månadsten i hjärtat

Den här ramen ska min mormor byta eftersom det var så många ramar, ska bli kul att se vad Jadie får istället

Sen fick hon även den rosa barnkammarboken men den hade jag glömt bort att ta kort på och nu kan vi ju inte det :/


Fan då

2010-05-01, kl 23:36:29

Glömde kameran hemma hos pappa, vi ska ju dit på onsdag igen men jag vill ju ha den innan dess men det känns jobbigt att åka ända dit för kameran bara. Jag vill ju ta kort och nu går inte det. Orkar verkligen inte åka dit nu på direkten igen, hatar att åka buss med vagn idag när vi skulle hem från pappa missade vi två bussar bara för det var fullt med vagnar på dom. Första bussen skulle vi kommit med men det var en jävla idiot som trängde sig på med sin barnvagn först fast vi stått vid busshållplatsen en kvart längre än honom. Fattar inte att man kan med att göra så, det skulle jag aldrig gjort om någon stått och väntat längre än mig tycker jag det är en självklarhet att dom ska med bussen om det bara finns plats för en vagn. Men alla tänker tydligen inte som jag...

Glöm inte bort tävlingarna, det är ju fin fina priser och jag önskar jag kunde behålla alla själv.
Ännu en gång vill jag tacka Namnnappen, Inneonline & Memoriesforlife för att dom ville sponsra dom här tävlingarna.

För övrigt så tycker jag ni är lite dåliga på att kommentera, jag blir ju så glad för alla kommentarer så det skulle va roligt med lite fler :D


potta

2010-05-01, kl 22:04:57

Arabelle var en liten nakenfis här hemma strax innan hon skulle i badet och helt plötsligt när hon sitter på golvet så hör jag att hon börjar ta i, lite panik där snälla låt henne inte bajs på golvet så snabbt som fasen sprang jag och hämtade hennes potta och satte henne på den. Det blev inget gjort i pottan men hon satt kvar en bra stund iaf, framsteg från tidigare gånger vi bara testat att sätta henne där då har hon skrikit på direkten och bara velat gå ner. Hur har ni gjort/gör när ni pott tränar era barn? Det börjar väl bli dags för det snart.


Tired so tired...

2010-05-01, kl 18:27:10

Blev övernattning hos pappsen inatt, mysigt med grillning och sen satt vi och pratade halva natten. Jätte trevligt men det är inte att rekomendera att sitta uppe till fem på morgonen och prata när man har barn. Jag är så sjukt trött idag så jag håller på att dö, men en sak är jag så himla nöjd med och det är att Jadie för första gången i hela sitt korta liv har sovit en hel natt. Skruttan la sig vid 23:30 och vaknade inte förrens 10:20, så jäkla nice asså.

Nu ska jag slänga i mig och barnen lite mat och efter det kommer det en till tävling, denna vill ni inte missa det lovar jag. Och ni som inte är med och tävlar i dom tävlingar som ligger uppe kan ju kika in på dom och delta.
Det är nappar från namnnappen och en egendesignad väggtext från inneonline ni kan vinna.


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<