Stora tjejen

2010-07-20, kl 14:16:38 | Kommentarer: 5 | Direktlänk | Min familj

Idag var vi hurtiga och gick ner till huskvarna för att handla, Jadie är stora tjejen nu och fick sitta upp i vagnen. Vi testade hur det gick utan liggdelen och det gick prima, så nu ska vi ta bort liggdelen på heltid måste bara ha den till halmstad med så skruttan har någonstans att sova. Det gick otroligt bra faktiskt, Arabelle var fyra månader när vi bytte till sittdel i hennes vagn men den var ju mot oss. Jadie sitter och tittar framåt som storasyster nu och var dönöjd, lite ljust var det men det vande hon sig vid fort.

Väl framme på Willys plockade jag åt mig allt vi skulle ha, plockade till mig allt som ska va i min Jumboräksallad med men när jag ska plocka till mig räkor så finns inga jumboräkor. Snacka om att bli besviken, har längtat efter denna härliga sallad i flera dagar nu men så går det inte göra det iaf. Orkar inte bry mig om maten idag så det får bli tacos, snabbt och smidigt och helt omöjligt att misslyckas med. Det låter bra, det är så det ska va sånna här varma dagar smidigt mat.

Påväg till Willys

Väntar på bussen hem


Kommentarer
Från: Linh

sv; tack så himla mycket!<3

2010-07-20, kl 14:22:00
URL: http://sweetlinh.blogg.se/
Från: Linnéa - mamma till Pärla

snygg vagn! Min lilla tjej har en likadan barnvagnsgrej med bamse & hans vänner på. Och hon älskar att titta på de färgglada :)

2010-07-20, kl 15:37:06
URL: http://hallojlinnea.blogg.se/
Från: MammaTessan

Sv: Okej! Det är en kännslig ålder det också. Jag var 5år när mina föräldrar separerade och jag hade inga problem med det fören pappa skaffade ny som också hade barn.

Men Joline är så liten än så jag tror inte hon kommer ha några problem med det. Eventuellt att hon kommer sakna mig då hon är hos Markus då hon alltid är med mig annars och inte så speciellt mycket med han.



Va roligt med dubbelvagn. Jag skulle kunna tänka mig en sån bara för sånna gånger man har vänner med barn på besök så dom kan åka tillsammans om man ska tex till lekparken eller om amn är barnvakt. =)

2010-07-20, kl 16:17:11
URL: http://tjn.blogg.se/
Från: The Price of love - Bloggdesign

Hej

Om du inte gillar reklam för tävlingar och sånt så ber jag hemskt mycket om ursäkt för denna kommentar. men annars så vill jag tipsa om en tävling på min blogg där man kan vinna en design.



LÄNK : http://thepriceoflove.blogg.se/2010/july/tavling-till-och-med-26-juli.html



Om du är intresserad så hör av dig :)

kram //Thepriceoflove

2010-07-20, kl 16:22:48
URL: http://thepriceoflove.blogg.se/
Från: Sandra

haha vad är oddsen. Såg dig o dina söta ungar på Willys igår och idag snubblar jag över din blogg när jag är inne o läser Jnytt. :-D

2010-07-21, kl 08:52:33
URL: http://sandraiam.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<