Känns inget bra det här

2010-07-29, kl 23:23:37 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Allt

Tidigare idag domnade lilltån bort hela tiden på den foten med blåsorna på, nu är det hela vägen från blåsorna och upp och alla tår utom stortån och det släpper inte det blir bara mer och mer hela tiden har vatrit så i någon timme nu. Har blivit rödare nu och gör ont som fan, men jag är inget varm om foten så det är nog ingen infektion nu heller. Trodde ju det innan men sköterksan sa att det inte var det och jag tror inte det hunnit bli det nu, tycker jag tvättat himla bra när jag behövt lägga om dom och tömt dom bra med men det verkar bara bli värre. Fan jag som vill njuta av min semester.


Fy fi*** va det gör ont nu, sågar jag av fotfan med en rostig såg så gör det nog mindre ont. Fan att här sitter man och gnäller över en fot som värker när man fött två barn utan vidare mycket bedövning. Men det kanske är som sköterksan sa (härmade reklamen som gick för ett par år sen), fött barn det är väl inget, förra veckan var jag riktigt förkyld det du det är nått att oja sig över haha.


Kommentarer
Från: Josefine

om du lägger tandkräm på dom så torkar dom ju ut . Men det lär ju göra jävligt ont . Fast det kanske finns något annat man kan kleta på så det torkar :P .

2010-07-29, kl 23:51:45

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<