Mamma målade en tavla igår på en blomma me...

2010-07-31, kl 18:28:08

sp_a0030 (MMS)

Mamma målade en tavla igår på en blomma men med lite vin i kroppen blir det helt plötsligt Blygläppar ett ägg och massa spermier som ska befrukta det. Jonny tycker det ser ut som en Muff med en Ananas skiva i. Dom är ju underhållande om inte annat haha. Sen kan man ju undra vad dom tänker på hela dagarna med den fantasin haha.


Dom har fastnat speciellt för reklam låten...

2010-07-31, kl 18:21:42

Dom har fastnat speciellt för reklam låten: Dont you Worry bout a Thing. Men när mamma sjunger blir det: Dont you Worry Baddafing. Dom har ju roligt iaf...


Snälla någon skjut mig! Jag sitter här ...

2010-07-31, kl 18:17:16

Snälla någon skjut mig! Jag sitter här med en mamma och en sambo som inte är fullt nyktra. Dom sjunger och drar Vitsar och gud vet vad. Jag önskar klockan kunde bli nio snart så jag får börja jobba.


Mammas dator är så seg så det går myck...

2010-07-31, kl 14:43:10

Mammas dator är så seg så det går mycket fortare att mobil Blogga. Jag ville iaf bara tala om att jag är 200kr rikare nu för jag har gått ner två kilo. Känns bra som fan. Sen blir det nog inte mycket till uppdatering idag för dom ringde nyss från jobbet så det blir till att jobba en natt till innan semestern.


Mammsi

2010-07-31, kl 12:08:59

Mamma är här och kom med det underbara förslaget att hon kunde bjuda oss på kinamat idag, det är man inte sen att tacka nej till. Ska väl åka ner till huskvarna och få i oss lite mat, smaskigt värre. Ikväll kommer Michelle och ska sova över här, hon är i huskvarna till sent ikväll och så ska hon jobba i morgon igen så då blir det smidigare att sova här. Ska bli kul att ha henne här, träffades i torsdags men innan dess var det en hel evighet sen vi sågs. Blir inte så mycket nu när både hon och jag jobbar vi hittar aldrig några tider som passar ihop tråkigt nog. Så ser min dag ut iaf, hur ser eran ut?


Mindre lyckad vändning

2010-07-30, kl 23:04:53

Lilltrollet har bara kunnat vända sig från rygg till mage innan, men idag tog hon ett helt varv om så det blev från mage till rygg sen från rygg till mage. Men det gick inte så bra, rätt in i bokhyllan vände hon sig. Himla tur att det gick bra ändå, trodde verkligen inte hon skulle vända sig så mycket och så snabbt. Får nog börja lägga henne längre ifrån bokhyllan nu när hon kan det med.

Lilltrollet idag


Arabelle går

2010-07-30, kl 19:40:16

Här är ett lite längre klipp på när trollungen går, tyvär så är det skit kass bild på klippet men det får duga.



Mums!

2010-07-30, kl 18:39:10



Syndar lite idag med

2010-07-30, kl 16:41:07

Sitter och väntar på att min hallon och blåbärspaj ska bli klar, men jag tog bara hälften av sockret som det skulle va. Så riktigt så illa som det kunde varit är det inte.

Stora trollet har varit dö grinig hela dagen, vet inte vad jag ska göra med henne. Hon gråter efter mig hela tiden men så fort jag kommer så knuffar hon bort mig. Lite beslutsångest kanske?


Det blir bättre

2010-07-30, kl 14:42:38

Mina bloggfingrar har kliat hela dagen men datorn har varit upptagen, min lille man har nämligen fått Michelles lille man att börjha spela wow så Jonny har suttit här ett bra tag nu och spelat med Tom.

Blåsorna verkar bli bättre nu åtminstone tre av dom, dom fyller inte på sig så mycket längre så dom gör inte ont. Men dom två största fortsätter jävlas och dom kan jag klämma ut massa vätska ut var tionde minut, inatt gjorde dom så ont så jag knappt kunde sova men jag ser det positivt tre av dom har ju börjat gå åt rätt håll iaf.

Sen till det roligaste av allt, Noka i kombination med ett jävla spring upp och ner för trapporna på jobbet funkar riktigt bra. Sen jag mätte första gången för tio dagar sen ser jag riktigt bra resultat och då har jag ändå inte slutat helt med colan.

På tio dagar:
Mage -5cm
Höft- 4cm
Bröst -2cm
Lår -1cm

Sen har jag ju riktigt mycket att ta av
men det känns så jävla bra att se lite resultat, även om det syns fan så mycket mer på papper än på riktigt så vet jag ju att det går åt rätt håll. Har fortfarande inte vägt mig men det gör jag kanske nästa vecka.


Känns inget bra det här

2010-07-29, kl 23:23:37

Tidigare idag domnade lilltån bort hela tiden på den foten med blåsorna på, nu är det hela vägen från blåsorna och upp och alla tår utom stortån och det släpper inte det blir bara mer och mer hela tiden har vatrit så i någon timme nu. Har blivit rödare nu och gör ont som fan, men jag är inget varm om foten så det är nog ingen infektion nu heller. Trodde ju det innan men sköterksan sa att det inte var det och jag tror inte det hunnit bli det nu, tycker jag tvättat himla bra när jag behövt lägga om dom och tömt dom bra med men det verkar bara bli värre. Fan jag som vill njuta av min semester.


Fy fi*** va det gör ont nu, sågar jag av fotfan med en rostig såg så gör det nog mindre ont. Fan att här sitter man och gnäller över en fot som värker när man fött två barn utan vidare mycket bedövning. Men det kanske är som sköterksan sa (härmade reklamen som gick för ett par år sen), fött barn det är väl inget, förra veckan var jag riktigt förkyld det du det är nått att oja sig över haha.


Självmordsbenägen

2010-07-29, kl 22:23:25

Vi har ju som sagt en självmordsbenägen dator som om och om igen försöker att ta sitt liv, men det är så att det inte bara är datorn. Nej absolut inte vår kamera gör precis likadant men vi lyckas återuppliva dom jävlarna hela tiden, finns det nått antidepp för elektronik? I så fall kan ni skicka hit lite.

Men nu är det så med att dom smittat av sig på vår hemtelefon, han blev la deppig av att se de andra försöka ta livet av sig för jämnan. Datorn han får inte sova längre för då är det inte säkert han vaknar, han e uppe dygnet runt för annars krävs det en 10-12 återupplivningsförsök innan det funkar. Telen har jag räddat x antal gånger nu (Tacka gudarna för att man gått HLR kurs) men nu gick det inte längre, RIP Hemtelen du finns inte längre med oss.

Men det bidde två nya idag, vi har alltså två små tillskott i familjen och dom är så bra. Jag vet att man inte ska prata illa om de döda men dom nya är så mycket bättre än den gamla, the dead one är numera batterilös och ligger och ruttnar i Arabelles leklåda. Hon har lite svårt att släppa taget så vi tänkte att det gör nog inget om vi inte begraver honom än.

Tillskotten i familjen


Billigt kan också va bra

2010-07-29, kl 14:54:59

Den här lilla fantastiska fotfil köpte jag på coop för tio kronor och jädrar i min lilla låda det är nog den bästa fotfil jag någonsin haft, billigt kan också va bra. Funderar på att köpa på mig ett par stycken och ha liggandes i klädkammaren ifall dom skulle sluta sälja dom eller nått. Kläkammarn är fylld med alla möjliga saker, likaså den gamla skolbänken i Jadies rum. Lite bra att ha grejjer som tar slut lite titt som tätt. Barnen använder ju ändå inte skolbänken än så det blir skit bra.

Bered er på en nakenchock!

Skolbänken i Jadies rum


Trött jag blir på det här

2010-07-29, kl 13:16:13

Nu har vi fått massa virus på datorn och dom vill inte ge med sig, får väl omformatera hela jävla datorn då IGEN! Usch va surt det här är, palla sitta och få tillbaka alla program på datorfan sen med. Får man inte omformatera för att datorn är självmordsbenägen så får man göra det för man får virus som inte vill försvinna. Aaaaaah!


God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kör

2010-07-29, kl 11:09:50

Min morgon känns inte sådär bra och rolig som rubriken, inga fåglar som sjunger, ingen sol, lite regn och det blåser. Påtal om blåser så är mina blåsor fyllda igen över natten och jag ska strax tömma dom igen, allt annat än skönt kan man väl säga. Det svider nog mer än vad det gör ont men det är ganska jobbigt ändå, men det är smällar man får ta.

Arabelle och jag sitter och äter frukost framför datorn, det fick bli så idag. Inte för att jag har något speciellt att göra här men jag fastnade ändå, Arabelle äter Smörgås, klementin och russin till det avnjuts lite apelsinjuice. Och jag sitter och njuter av en Noka jordgubb. Fråga mig inte varför men jag tuggar den innan jag sväljer haha, det är nog för den är så fluffig och god. Gör likadant med yoggi och sånt måste bara tugga fast det inte finns något att tugga sönder.

Idag kommer Michelle med familj hit, tanken var tt vi skulle grilla men vi får nog ändra våra matplaner lite. Sitter och klurar på vad vi ska bjuda på istället, ska ringa Michelle snart så kan hon komma på vad dom vill ha. Det är hon som får sköta handlingen fast vi bjuder haha, det blir bra det då får dom ju nått dom tycker om iaf.


Trött satan

2010-07-28, kl 22:02:31

Jag är trött till tusen så jag ska faktiskt hoppa i säng redan nu, haha brukar man inte va uppe länge på semestern? För jag har ju semester nu, till söndag vecka 31. Inte länge men det räcker gott och väl, ha en bra natt nu jag kommer sova som en liten gris iaf. Måste ladda upp inför morgondagen då Michelle med familj kommer hit och ska grilla.


Han sprutade mig i ögat!

2010-07-28, kl 21:01:29

Ja alltså inte Jonny utan den ena blåsjävlen när jag skulle tömma den igen, sån jäkla sprutt blev de på ett att det flög rätt i ögat på mig. Ont som fan gjorde det, mindre mysigt om jag får säga det själv.


Lista

2010-07-28, kl 09:48:02

Stal en lista hos MansonDust, från A till Ö
Alkohol:
Öl
Allergi: Gluten, vissa äpplen, nickel
Armhävningar: Har kunnat göra 100 vanliga nu klarar jag kanske en på knä haha
Blyg: Bland nytt folk
Beroende av: Cola och cigg
Betyg: Hade vart skit bra om jag hade haft bättre närvaro
Blir glad av att: se andra glada, vänner och min familj
Bor: I Jönköping
Dagbok: Har inte skrivit dagbok på fler år och nu bloggar jag istället
Djur: Sandy räknas fortfarande som min med, sen har vi säkert lite silverfiskar under badkaret, har märkt att en och annan tvestjärt sökt sig in här med
Drömmar: Hus, stor familj, gifta mig, fast jobb, listan kan göras lång
Dåliga sidor: För snäll för mitt eget bästa men även för kaxig för mitt eget bästa
Ekonomi: Mja vi har allt vi behöver även om det inte blir mycket över till nöjen
Familj: Arabelle, Jadie & Jonny
Favoritdryck: Cola & vatten
Festar: Det vet i fan
Flyttat: Aldeles för mycket
Fobi: Har nog ingen direkt fobi
Foto: Gillar att fota, skulle gärna lära mig mer och köpa en bättre kamera vår håller på att lägga av
Född: 1989
Gillar: Mycket
Graviditet: En underbar, en ett rent helvete. Men i slutändan är det värt det och jag bara älskar min gravidmage
Gråter: När det gäller barnen
Gör dagligen: Men shit jag gör mycket dagligen
Hatar: Falska människor
Hypokondriker: Nej
Imponeras av: Mycket
Intressen: Barnen, bloggen, film och foto (även om jag inte är duktig på det än)
Jobb: Natt på kavlagården
Kaffe: Gött
Kamera: En vanlig digitalkamera, men drömmer om en systemkamera. (stjäler MansonDusts svar här)
Kläder: Det som passar
Kompisar: MICHELLE
Länder jag besökt: Danmark, Holland, Spanien
Längd: 164
Mobil: Samsung
Motto: Karma's ab bitch my friend
Musik: Bandit.se
Musikalisk: Nope
Märkeskläder: Nej
Naglar: Har precis börjat bita på min igen :(
Politik: ...
Rakning: Rakar mig lite här och var när jag tycker det behövs
Rädslor: Att något händer min familj eller mina vänner
Saknar: Min bror
Samlar: Inte
Sjukdomar: Gluten räknas väl
Ska göras: Aldeles för mycket
Smeknamn: Mina vänner tycker inte om min tillräckligt mycket för att ge mig ett smeknamn
Sol: Älskar solen
Sover: på magen eller i foster ställning, somnar som bäst på soffan
Talang: Jag kan spruta vätska genom ögat om jag dricker det med näsan ddet måste väl va en talang?
Telefonbok: I mobilen och några viktiga nummer även i kalendern
Tränar fysiskt: Njae, springer på jobbet och går mer nu än innan
Tränar psykiskt: Det vet i fan, tänker så lite som möjligt det blir bäst så
Utbildning: Gymnasiet men ska läsa upp några betyg nu i år
Vikt: 35 kilo för mycket
Äcklas av: Det mesta när jag äter, har jag ingen mat i munnen kan du prata om och göra vad fan som helst
Äter: Mat
Önskar: alldeles för mycket för att få plats med här


Tack

2010-07-28, kl 07:50:30

Sjuksköterska A har tömt alla mina blåsor i natt tre gånger, stuckit in en stor kanyl och sen tryckt. Skönt att man inte är nålrädd iaf, det gjorde inte ett dugg ont när han punkterade dom men det kändes rätt rejält när han tryckte ut allt. Dom här monster blåsorna fyller på sig på mindre än fem minuter men nu tycks han ha fått upp blåsorna så jag kan pressa ut det själv varje gång utan att behöva punktera dom, sitter Mefix över så det kan rinna rätt igenom så jag behöver inte tänka på att byta kompresser eller nått förrens det trillar av av sig självt. Det skulle i så fall va om jag måste punktera dom igen men inte annars, nu har jag ju alla mina piercing kanyler hemma och dom är ju sterila så det går ju bra om det skulle behövas och så fick jag med mig lite Mefix hem om det skulle behövas nytt.

Jag tror jag är lite smått förälskad i A som tar sig tid att komma och titta till min klumpfot hela tre gånger, fick lite svar från honom om mina bölder med. Vet kanske vad det är nu så det blir nog till att ringa vårdecentralen iaf så jag får föreslå om det kanske är ett ***** vad det nu hette, har det upskrivet på mobilen iaf. Har inte fått några svar av dom vad bölderna kan bero på eftersom dom aldrig försvinner men så kommer A och ger två olika förslag på vad det kan va när vårdcentralen bara rycker på axlarna och krämar ur mig på massa pengar på diverse penicillin som aldrig funkar ändå fortsätter dom.

Jag frågade A om jag kanske kunde få ta med honom hem och ha honom i klädkammarn och ta fram honom när det behövs, han får lagad mat varje dag och det får plats en madrass där inne. Tyvärr ville han inte det, den där A är bra på det mesta ska ni veta. Han kan lite äv både det ena och det andra så undrar man något så har han säkert svaret. Tack A för att du hjälpt mig så bra inatt, det känns väldigt mycket bättre även om jag bara kan gå på foten fem minuter innan det måste tömmas igen. Men fem minuter är guld värt för min vrist som får ta smällen för jag fel belastar. Nu kommer kryckorna åka fram tills dom försvinner så pass mycket att jag kan gå normalt på heltid, hoppas inte semestern förstörs helt.

Och Irene du underbara människa som hjälpte mig att trycka ut vätskan på de ställan jag inte kunde nå, tack tack och åter tack. Nätterna på Kavla hade inte varit detsamma utan dig!


Sköterskan är på väg hit och ska titta...

2010-07-27, kl 23:25:07

Sköterskan är på väg hit och ska titta på klump foten nu. Känns skönt att någon med lite mer kunskap ska titta till den. Får se vad domen blir om jag måste ringa farbror doktorn i morgon. Hoppas ni har det lite bättre än mig.


Off i go

2010-07-27, kl 19:07:49

Då var det dags att dra sig iväg med klumpfoten nu då (japp klumpfot, den är så svullen så jag inte kan böja tårna nu), ska hämta ett paket först och sen måste jag köpa lite blöjor. Efter det är det dags för jobb igen, sista natten innan semestern nu då. Ska ringa vårdcentralen i morgon och hoppas på att dom kan göra nått åt foten, är inte direkt jätte taggad över att åka iväg på semestern om det ska va så här.

I allt elände ska ni faktiskt få nått fint att kolla på
Lilltrollet

Stor trollet går (jätte kort klipp, ska försöka få till ett bättre i morgon)



Men för fan

2010-07-27, kl 16:31:24

Jag orkar inte, funderar allvarligt på att hugga av fotfan för jag kommer inte sakna den ändå! Det har blivit värre nu, alla blåsor har blivit större och den som var störst innan är infekterad som fan. Det syns inte på bilden men det är rött som fan under och det bara rinner mer och mer vätska från hela tiden. Två av dom små blåsorna har vuxit sig stora och är numera en stor jävel där med. Det får nog bli farbror doktorn ändå. Det gör så satans ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen, det sticker som fan i hela foten. Jag kan inte sätta ner den helt och så bränner det herre jävlar i den med. Bara för det här ska jag synda idag, det får bli kebab talrik till middag. (Det här är en sån tyck-synd-om-mig-för-jag-tror-jag-är-döende dag,det får ni stå ut med)

Innan

Nu (bry er inte om det vita äcklet det har kommit för att jag haft kompresser indränkta med alsolsprit på under natten så det är enbart för det varit fuktigt.

Usch jag orkar inte!


Tävling

2010-07-27, kl 14:07:19

Avslutad
Just nu har du chansen att vara med och tävla om ett presentkort på 200 kr hos
Barnkalaset.se 

 

"Jag tävlar om ett presentkort på Barnkalaset.se hos Mamma Sara - Var med och tävla du också!

Välj mellan 46 olika kalasteman till barnkalas, tex, Musses Klubbhus, Nalle Puh eller Prinsessan och grodan."

 

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

1 lott: Titta in hos Barnkalaset.se, berätta i en kommentar till detta inlägg vilket kalastema du tycker bäst om och gör det tillsammans med namn, e-post och ev. bloggadress.

3 lotter!: Kopiera bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar!

Har du ingen blogg så tipsar du istället om tävlingen på Facebook eller 3 vänner via e-post. Skriv en kommentar

med en direktlänk till ditt tävlingsinlägg alt. skriv att du mailat vänner (för dig som inte har blogg).

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till tävlingen avslutas den 13 augusti.


Nya vinnare

2010-07-27, kl 01:46:02

Tyvär så var det hela 4 vinnare som inte hörde av sig så nu har jag lottat fram nya, har väntat tillräckligt länge nu och skrivit om det på bloggen två gånger. Så glöm för allt i världen inte bort att hålla koll på när ni vinner, för visst vill ni vinna det ni är med och tävlar om?

Rabattkuponger på o.b Pro Comfort lottas istället ut till


Hör av er med adresser till min mejl [email protected] , hör jag inget innan den 30Juli så försöker jag en sista gång med nya vinnare.


Tävlingen är avslutad

2010-07-27, kl 00:59:39

Tävlingen om armbandet från Ulrikas smycken är avslutad


Mejla mig din adress på [email protected]

Stort grattis till dig och ett stort tack till Ulrikas smycken som ville sponsra med det rå läckra armbandet.

Ni som inte vann kan ju kika in här och se om det finns någon annan tävling som passar er.


Ikväll avslutas tävlingen

2010-07-26, kl 21:33:48

Om ett armband från Ulrikas smycken, gå in här för att vara med och tävla du med.
 Tävlingen avslutas 23:00


Gäsp

2010-07-26, kl 19:57:42

Idag blev en sån där Fy-va-trött-jag-är-efter-fem-nätter-på-jobbet-jag-sover-hela-dagen dag, tänkte gå upp redan vid två men jag pallade inte. Fanns ingen energi i kroppen alls, tror det är mycket för det varit extra arbete på jobbet ett tag nu som gör att man stressar runt och tänker lite för mycket. Sen tar blåsan knäcken på mig, verkar som den fyllt sig igen. Orkar inte gå till vårdcentralen heller vill bara gräva ner foten tills det är borta.

Har försökt filma när Arabelle gått idag, har inte fungerat så bra haha. Mamma var här i morse, då går inte Arabelle då springer hon. Det vinglar som attan men det går fort och man hinner inte med, hon sprnger altså inte från min mamma hon springer till henne. Vaddå älska sin mormor, mamma får minsan inga kramar och pussar när mormor är på besök. Visserligen var jag tydligen precis likadan när jag var liten.

Mamma och pappa skulle på bröllopsresa i två veckor medans jag skulle va hos min mormor. Det gick inge vidare bra för min mamma, efter knappt en vecka kom dom och skulle hämta mig för mamma bara bölade hela tiden (tro fan det så söt och go som jag var, två veckor vad tänkte dom med igentligen haha). Så kommer dom hem till min mormor och vi är i trädgården, mamma sätter sig på huk bölar lite till och sträcker ut armarna mot mig. Och vad gör jag då? Jo jag vinkar till min gråtande mamma och springer rakt fram till min mormor.


Hahaha

2010-07-26, kl 10:03:13


Jag vet inte om det bara är jag och mamma som har världens sämsta humor eller om vi bara är trötta båda två men vi tyckte det här blev lite roligt.

Mamma: Hur ofta brukar ni damsuga här?
Jag: Inte fan vet jag det är Jonny som sköter det.
Mamma: Men du vet väl när han brukar dra fram den.

Jag funderar lite över vad mamma tror Jonny gör med damsugarn...


Som sagt spring aldrig i foppatofflor utan strumpor!

2010-07-26, kl 09:33:33

Stort no no att göra det om ni inte vill se ut som jag, men ibland måste man. Det här är ju en "arbetsskada" tänker inte gå in närmre på det men just då krävdes det att vara snabb som attan och jag var tvungen att springa.

Det är alltså den stora blåsan som troligtvis är infekterad, detta kort är taget nu och då har jag ändå tömt den två gånger redan. Det lustiga är bara att den vita blåsan sitter i en större "blåsa" är helt svullen runt omkring det typ 6*7cm.


Halta lotta det är jag det

2010-07-26, kl 07:37:03

Kan verkligen inte gå på foten, har fått halta sakta fram hela natten. Men det har gått bra ändå, har ju jobbat med en sjuksköterske student som pysslat om mig riktigt bra inatt. Gjorde något som man absolut inte ska, jag stack massa hål i den och ut kom massa massa vätska och även lite var. Det gick dock inte tömma hela och efter en timme var den dubbelt så stor och jag fick tömma den igen, det är troligtvis en infektion i blåsan för det var rött runt och andra gången jag tömde den var det oranget det som kom ut men nu tömdes den helt. Fy fasen vad det bränner i foten nu och i natt började det sticka i den med. Hela vägen från blåsan ut i tårna, känns inte riktigt bra men iaf. Den kommer säkert fyllas en gång till bara för det men jag får väl tvätta, tömma och lägga om. Hoppas jag inte behöver gå till farbror doktorn för det är dyrt.

Funderar på om det kanske är dags att plocka fram kryckorna när jag går här hemma tills jag kan stödja på foten, har felbelastat i så många dagar nu att jag är helt öm i vristen. Vill ju inte få någon inflammation eller så där med bara för jag fel belastar.


Hej då

2010-07-25, kl 20:03:32

Nu är det dags för jobbet igen, fy fan säger jag bara det kommer va ett rent helvete. Är så sjukt svullen under foten där alla blåsor är så jag inte kan gå på de, får gå på sidan men när jag vaknade vid fyra var det lite sent att sjukanmäla sig. Känns lite löjligt att sjukanmäla sig för några blåsor med för den delen, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra jag svullnar mer och mer varje dag.

Tänkte förresten tala om med att jag mätte lite för skoj skull idag med och på fem dagar är jag 2 cm mindre runt magen och 1cm mindre runt låret resten är oförändrat men ändå. På bar fem dagar Noka gör sitt kan man ju säga.


Vi tar en till va?

2010-07-25, kl 19:06:06

Avslutad

Radiant Star - Shine Spray


Storlek:

  • Mikrofin glansspray för strålande lyster
  • Tynger inte ner håret
  • Skyddar färgen och ger intensiv färgglans

    Nu kan ni alltså vinna Radiant Star- Shine spray från Goldwell och allt ni behöver göra är att lämna en kommentar här om att ni är med.

    Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
    Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti

Shirtstore

2010-07-25, kl 18:49:59

Avslutad
Alla här i vår lilla familj äger några plagg från shirtstore
, vi gillar deras lite roligare kläder. Mjuka och sköna är dom med. Minst två plagg var har vi och fler lär det bli.

Jadies Shirtstore kläder


Nu har ni chansen att vinna ett presentkort från shirtstore, det finns kläder för både honom, henne, lite mindre och lite större barn. Det finns altså något till alla.

"Jag tävlar om ett presentkort från
Shirtstore hos Sara"

För att vara med och tävla
behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med.
För en extra lott
så lånar du text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.
Har du ingen blogg kan du istället mejla texten till 5 av dina vänner + mig i samma mejl (
[email protected]) så jag ser att det är riktigt gjort och skriv sedan en kommentar här om att du mejlat.

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Nu kan ni också pryda era väggar med söta giraffer

2010-07-25, kl 18:28:59

Avslutad
Ja eller va ni nu väljer
, så här ser det ut i barnens rum och nu har ni chansen att vinna en väggdekoraton från PaxLux ni med.

Det ni tävlar om är en valfri väggdekor med ett värde upp till 250kr från Paxlux

"Jag tävlar om en valfri väggdekor med ett värde upp till 250kr från PaxLux hos Sara"

För att vara med och tävla
behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med.
För en extra lott så lånar du text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.
Har du ingen blogg kan du istället mejla texten till 5 av dina vänner + mig i samma mejl (
[email protected]) så jag ser att det är riktigt gjort och skriv sedan en kommentar här om att du mejlat.

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Favorit i repris

2010-07-25, kl 17:28:27

Avslutad
Namn nappar är ju himla populärt och riktigt söta är dom med
, så vi kör en favorit i repris. Nu kan ni vinna ett paket med namn nappar från namnnappen.se

"Jag tävlar om ett paket namn nappar från namnnappen.se hos Sara"

För att vara med och tävla behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med.
För en extra lott så lånar du text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.
Har du ingen blogg kan du istället mejla texten till 5 av dina vänner + mig i samma mejl (
[email protected]) så jag ser att det är riktigt gjort och skriv sedan en kommentar här om att du mejlat.

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Tired so tired

2010-07-25, kl 09:40:23

Dags att hoppa i säng nu, en natt till nu sen får blåsorna mina vila en hel natt innan det är dags för den sista innan semestern. Mamma har tjatat om att byta stuga nu, fråga mig inte hur hon ska lyckas hitta en annan stuga en vecka innan vi åker. Lycka till mamma säger jag bara, nehe allvarligt nu dags att sova.

Åter igen ber jag om ursäkt för mina kassa uppdateringar men det blir bara så när jag jobbar så många nätter, ni får ha lite överseende med detta. Fler tävlingar kommer under dagen så håll utkik!


Va säger ni om en tävling till?

2010-07-25, kl 09:39:29

Avslutad
Jag tycker det låter jätte bra
, det ni kan vinna nu är Body splash/Stockholmsgruppen cosmetics från Glitzy.

För att vara med och tävla ska du gå in på
Glitzy och anmäla dig till deras nyhetsbrev, på vänster sida hittar du en ikon som ser ut såhär

När du gjort det lämnar du bara en kommentar här om att du gjort det, glöm inte bort att lämna ditt namn och din mejl så jag kan kolla så det stämmer.

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Vi fortsätter fira med en tävling till

2010-07-25, kl 09:14:32

Avslutad
Nu kan ni vinna en personlig almanacka från
Personligalmanacka.se

"Tävla hos
Sara om en personlig almanacka, det gör jag!"

För att vara med och tävla behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med.
För en extra lott så lånar du text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.
Har du ingen blogg kan du istället mejla texten till 5 av dina vänner + mig i samma mejl (
[email protected]) så jag ser att det är riktigt gjort och skriv sedan en kommentar här om att du mejlat.

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Fira bloggen tillsammans med mig

2010-07-25, kl 08:38:51

Avslutad
Vi kör igång den första tävlingen på en gång då
, det ni kan vinna är en 15 portioners förpackning (valfri smak) med Noka från Scandinavian health & beauty. Jag själv har kört med det ett par dagar nu och det smakar jätte gott, jag blir mätt på det och klarar mig länge tills det är dags att äta/dricka igen. Än så länge har jag inte vägt mig och sett att det verkligen gjort någon skillnad men jag tror verkligen på det här, har läst så mycket om hur det hjälpt andra att gå ner på Nokas Facebooksida.

För att vara med och tävla behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med.
För en extra lott så lånar du text och bild nedan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.
Har du ingen blogg kan du istället mejla texten till 5 av dina vänner + mig i samma mejl (
[email protected]) så jag ser att det är riktigt gjort och skriv sedan en kommentar här om att du mejlat.

Jag tävlar om ett paket med Noka från
Scandinavian Health & Beauty hos Sara

Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 13 Augusti


Idag är ingen vanlig dag för idag...

2010-07-25, kl 08:18:53

Firar bloggen ett år, idag för ett år sen bestämde jag mig för att skaffa en blogg. Idag för ett år sen skaffade jag också en blogg och idag för ett år sen skrev jag mitt första inlägg. Tiden går så fort, känns som det bara var någon månad sen jag började blogga. Fast man kan ju se dom som det på ett sätt, i början slö bloggade man lite innan man fick smak för det och sen slutade jag lite halvt om halvt när det var som jobbigast innan Jadie föddes. Men nu är jag här för att stanna.

Bloggen ska firas hela dagen och jag hoppas ni vill fira med mig, laddat upp med massa tävlingar som trillar in under dagen och jag hoppas ni vill delta.


Lite trött kanske?

2010-07-24, kl 19:41:28

Jag vet inte vad jag tänkte med i morse, det var ju självklart ett andra pris i tävlingen med www.laptop-skydd.se. Ett tangentbordsskydd, haha ja då lottar vi en andrapristagare med då

Erika

Grattis! Mejla mig din adress på [email protected]


Nu var det fixat

2010-07-24, kl 10:59:19

Maten är fixad så jag inte behöver tänka på den sen, barnen är uppe och klädda. Dags att hoppa i säng.

Upptäkte efter förra inlägget att jag inte alls har fem vattenblåsor utan SJU det har blivit fler under natten fast jag använde strumpor, usch och fy vill få bort skiten nu.


Vinnaren är

2010-07-24, kl 09:45:45

Nu har jag lottat fram vinnare i tävlingen om ett laptop-skin från www.laptop-skydd.se

Caroline o. Lukas
 Mejla mig din adress på [email protected] 

Stort grattis till dig och ett jätte stort tack till www.laptop-skydd.se som sponsrar med vinsten.

Fler tävlingar kommer senare i veckan så häng inte läpp om du inte vann, du kanske har turen på din sida nästa gång. 


Morgonpigg liten sak

2010-07-24, kl 08:51:44

Jadie sitter här bredvid mig och är pigg som bara den, Jonny ska få sova en stund till innan jag går och lägger mig tänkte jag. Han har haft det rätt jobbigt på nätterna sen jag började jobba, vet inte om det beror på att jag åker innan Jadie lägger sig men ända sen jag började jobba har hon vaknat varannan timme hela nätterna. Jag och Jadie sitter och prataar lite nu, myser och busar. Kan inte sluta titta på henne, kommer denna söta lilla trollunge verkligen från mig?

Har förresten suttit och läst lite på FL en stund nu, jag blir lika chokad varje gång jag går in där. Varför är folk så elaka? Har dom inget bättre för sig än att trycka ner andra? Mår dom bra av det? Stackars dom som skriver på FL och söker stöd och råd och bara får massa skit slängt på sig.

Nu ska jag dra en vinnare i tävlingen som avslutades igår kväll så det publiceras lite senare. Sen tänkte jag att jag ska laga lite mat innan jag lägger mig så slipper jag det sen, skönt att bara värma det för jag är inte direkt pigg efter att jag vaknat. Kommer säkert va irriterad som fan på alla mina jäkla blåsor med, fem fina vätskefyllda stenhårda blåsor. Hade sex stycken igår men den ena sprack. Inte nog med att dom är så många hela min fot är svullen under, känns som jag går runt på en luftkudde (fast det gör jävligt ont då). Hur fan kan det svullna emellan blåsorna med? Någon som har ett tips på att få bort dom? Man ska ju inte spräcka dom så det får jag väl låta bli men det känns ju sådär lagom kul att jobba två nätter till med en värkande klumpfot.


Så var man Påväg till jobbet igen. Ska ...

2010-07-23, kl 20:43:07

Så var man Påväg till jobbet igen. Ska bli himla skönt att jobba med fem vatten blåsor under foten, note to Self: spring aldrig mer i Foppatofflor utan strumpor om du är lite små svettig om fötterna!


Nu har de åkt

2010-07-23, kl 16:41:01

Nu åkte de precis, lilla Milly var så söt. Jag orkar inte uppdatera just nu, sjukt tråkig är jag ja vet men jag måste försöka sova en stund till. Blev bara två timmar innan och jag ska ju jobba inatt igen, måste upp igen vid sju så det blir inte mycket till sömn idag heller men det är det värt. Inte varje dag man träffar Anki inte.


Väntar besök

2010-07-23, kl 12:46:01

Uppe och skuttar redan och städar för fullt, visst är jag fantastisk som inte sover något och ändå jobbar. Haha nej men idag är jag uppe enbart för att Anki och Milly kommer på besök, jag har ju inte träffat Milly tidigare så det ska bli så kul. Sen får jag lägga mig efter att dom åkt igen.

Ni glömmer väl inte bort att tävlingen om ett laptop-skin från www.laptop-skydd.se avslutas idag, för att vara med klickar ni bara er in här och följer instruktionerna.


Ibland får man va på allerten

2010-07-23, kl 07:46:55

Det är inte varje dag man hoppar över staket och jagar förymda gamlingar men se ni det har jag gjort, inte dåligt av mig att komma över staketet tycker jag haha. Nu ska jag snasa.


Fy fan va jag är bra

2010-07-23, kl 05:45:38

Över ett dygn sen jag tog en slurk cola nu, huvudvärk satan och jag kan meddela att igår inte var den bästa dagen att inte dricka cola på. Ska ta mig ett glas när jag kommer hem, för att få bort huvudvärken så jag kan somna. Det gäller att ta små steg, undrar om jag klarar hela dagen i morgon med om jag bara tar ett glas innan jag hoppar i säng. Vi får se...

Det går förresten skit bra med Noka nu, har inte kollat om det redan gjort någon skillnad vill inte va för snabb. Men jag blir mätt på en shake nu iaf och jag håller mig mätt på det, för några dagar sen så blev jag hungrig ganska snabbt igen men inte nu.


Idag är inte min dag. Tro fan jag missade...

2010-07-22, kl 20:29:39

Idag är inte min dag. Tro fan jag missade bussen så nu har jag gått ner hela vägen till jobbet. Tacka gudarna för att det är nedförs backe hela vägen. Inte för att jag svettas mindre för det men iaf.


Duktiga trollungen

2010-07-22, kl 19:58:08

Idag flera gånger har Arabelle ställt sig upp och gått flera steg bara sådär helt själv, så duktig är hon och det bler fler och fler steg för varje gång.

Jag har sovit riktigt piss dåligt idag igen, somnade vid tio och fick sova till tolv sen ringde någon från jobbet och sökte mig. Eller nej inte mig dom hade ringt fel Sara och efter det kunde jag inte somna om i värmen, så jag och Älskling kollade på Avatar idag och jag försökte göra så lite som möjligt. Vid fem igen somnade jag och sov till sju och nu ska jag ge mig iväg till jobbet. Hoppas ni haft en bättre dag än jag och att ni får en underbar natt.


Nehepp

2010-07-22, kl 09:43:04

Nu hoppar jag i säng ska ju jobba inatt med och vill hinna umgås lite med familjen innan jag åker ikväll, risken finns väl att jag sover bort hela dagen annars om jag inte lyckas slita mig snart. Gillar förresten att det funkade så lätt med att sms blogga då kan jag ju uppdatera lite smått på semestern med även att jag inte kommer ha någon dator då, kommentarerna får vänta tills jag kommer hem men ni behöver inte sitta en hel vecka och fundera på vad för spännande jag gör.

Förresten jag funderar på det här med videoblogg, tycker ni det är kul? Har aldrig lagt upp någon innan men kanske borde göra det om ni gillar det. Eller jo barnen har varit med på filmer men jag har aldrig varit med haha.


Måste bara testa om jag med kan va så dukt...

2010-07-22, kl 08:29:54

sp_a0019 (MMS)

Måste bara testa om jag med kan va så duktig och mobil Blogga.


lite lättare

2010-07-22, kl 00:33:26

Om ni inte lagt till mig på bloglovin får ni givetvis jätte gärna göra det, finns en liten ikon på vänster sidan där det står Följ bloggen. Men för er som inte orkar hålla på med bloglovin så är det nu lite lättare att komma ihåg namnet på bloggen, nu räcker det med att ni skriver mammasara.se så kommer ni hit. Smidigt va?


Har stulit en liten text hos Beckahbitch med, hon förklarar så himla bra så jag kunde inte låta bli.
Varför ska man prenumerera på en blogg?

Ska och ska, det är såklart frivilligt men det finns flera anledningar till varför det är en god idé att prenumerera.

1.
För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som  skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och "leta" efter uppdateringar.

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Så vare sig du vill använda dig av Bloglovin eller inte så får du gärna lägga till min blogg där


Det här inlägget knåpades ihop innan jobbet och det är tänkt att Jonny ska lägga upp det, vi får väl se om jag lyckas guida honom över telefonen. Det märker jag väl kommer det upp innan åtta i morgon bitti så lyckas det haha


Bra start

2010-07-21, kl 23:15:34

Skit bra start, kommer hit och blir attakerad av katten. Tokfan klöste mig på halsen och det var hennes sätt att säga: Snälla rara kan inte du va snäll och släppa ut mig?


Hej då

2010-07-21, kl 20:28:40

Nu sticker jag till jobbet, kommer bli lite sånna lustiga tider på inläggen nu igen men det får ni stå ut med. Jobbar några nätter nu sen har jag semester. Ha en underbar natt för det hoppas jag att jag kommer få.


Trollungar

2010-07-21, kl 15:25:24

Mina underbara trollungar, ni betyder verkligen allt för mig♥


Det här går inge vidare

2010-07-21, kl 14:13:11

Lilla damen Jaide bestämde sig för att inte låta mig sova förrens vid sex i morse, sen vaknade båda trollungarna klockan nio. Jonny tyckte inte alls det var roligt att gå upp så jag fick ligga och sparka på honom i en halvtimme innan han rörde sig ur fläcken, så med tre timmar sömn sitter jag här övertrött och jävlig men kan inte somna. Jädrar i min lilla låda va roligt det kommer bli på jobbet inatt om jag inte lyckas sova en stund till. Får väl vila lite på soffan med huliganen Arabelle springandes överallt, sängen är upptagen. Pappa Jonny tyckte det var en bra idé att lägga in Jadie för hennes middags lur där, mindre bra idé tyckte jag när jag fick veta det. Men det blir nog bra, lär ju skratta mycket inatt iaf. Det gör jag alltid när jag är övertrött.

Är väldigt stolt förresten, Jonny har alltid gillat min mat det är ingen nyhet men idag fick jag höra något som gjorde mig jätte glad. Alla tycker ju bäst om mammas mat, eller alla jag känner tycker så. Och idag gjorde jag likadant med köttet som Jonnys mamma gör ibland och när han åt det så sa han: Sara jag måste säga att du har till och med slagit mamma idag.

Titta så fin maten blir med lite blomster


Grattis!

2010-07-21, kl 11:31:42

Ett stort grattis till LillSarah som nu är på väg till förlossningen för vattenavgång, lycka till! Och det var väl på tiden att denna dära äntligen gjorde en ansats till att komma ut, är så nyfiken på denna där så det inte är sant. Ännu en gång stort grattis och lycka till du kommer bli en underbar mamma.


Upd: Grattis till lilla tösen Michelle har skvallrat :D


Men snälla du!

2010-07-21, kl 11:27:23

Snälla lilla Anna som så flitigt dränk ner mina kommentarsfält med sin dåliga ton under morgonen, nu ska jag göra ett och annat klart för dig. Pulvret har jag fått alltså inte lagt en krona på men om detta funkar är jag villig att lägga pengar på det sedan, det med hundra kronor per kilo är inte det som motiverar mig mest förstår verkligen inte vad du fått det ifrån. Jag bryr mig om min kropp och hälsa av just den anledningen vill jag gå ner i vikt. Jag blir inte mest motiverad för lite pengar till att gå ner men jag blir mer motiverad än innan det är en liten extra knuff åt rätt håll, klart jag var motiverad innan med men minsta lilla pusch hjälper lika mycket med. Och till din kommentar:
OK men om du mår dåligt av din vikt - varför skulle du tugga dig till den då? Människor gör ibland saker som inte är så smarta eller genomtänkta men det blir lite tokigt ibland...

Lilla du, jag åt aldrig något sött innan jag träffade Jonny men hemma hos honom fans det alltid godis, chips, cola och någon onyttig mat en gång i veckan. Ingen i deras familj går upp och eftersom jag bodde där blev det lätt att man åt det med fast jag aldrig brukade äta det innan, sen undrar jag om du inte visste att man går upp i vikt av att vara gravid? har du läst min blogg över huvudtaget? jag har haft två täta graviditeter vilket gjort att jag inte gick ner anmärkningsbart innan jag blev gravid igen, jag blev sjukskriven tidigt andra gången vilket gjorde mig stillasittande, orörlig och inlåst i min egen lägenhet. Min yngsta dotter hade kolik! Det var skrik 23 timmar om dynget då koncentrerar man sig inte på vikten, jag gick snarare upp ännu mer då för att jag inte orkade tänka och jag tröståt för det var så jobbigt.

Ännu en gång snälla lilla du förpesta inte mitt kommentarsfält med din negativa ton när du inte har någon aning om hur jag har det, först nu känns livet bra igen, det är underbart. Jag har underbara barn, underbar sambo, ett underbart jobb och ska börja plugga igen. Först nu orkar jag ta tag i detta och jag vill inte höra dig klanka ner på mig när jag känner mig duktig och gör någonting åt det!


Upd: Anna jag vill tacka för ursäkten och passa på att be om ursäkt själv, men så som jag läste det och tog det så var det en negativ klang i dina kommentarer. Så kan det gå när det skrivs över internet. Tack iaf för din ursäkt och din förklaring, då förstår jag nu att du inte menade något med det.


Så sexig

2010-07-21, kl 04:39:12

Fy fasen vad jag är sexig asså, KLICKA!


Sara tipsar

2010-07-21, kl 02:52:36


Har du tatueringar du vill visa upp?
gör det här på bakom bläcket, många bidrag har skickats in och alla visas upp men nu börjar det bli lite ont om material. Gå in och läs hur du ska göra, smidigt, roligt och inspirerande.


Mitt lår är som en liten människa!

2010-07-20, kl 23:29:21

Idag mätte jag lite här och var på kroppen så jag vet vad jag har att utgå ifrån, har aldrig gjort det innan så jag vet inte om jag mäter på rätt ställen men huvudsaken är väl att jag mäter på samma ställe varje gång. Inga roliga mått kan jag väl inte påstå, 102kg fettklump 127cm mage om jag mäter över naveln, 118cm höft 115cm bröst och 63cm lår. Tänkte att jag för skojs skull skulle mäta Jonnys mage och kolla vilken skillnad det är, han behöver gå upp och jag behöver gå ner. Det var inte lika roligt när jag såg resultatet, han har 65cm mage och jag har 63 cm lår! Mitt lår är som en liten människa, inte alls lika skojj som jag trodde det skulle va att mäta. Men det här peppar mig bara ännu mer att gå ner, kanske inte så smart av mig att äta tacos idag då. Det är ju väldigt flötig (flottig kanske ni säger) köttfärs även om resten är nyttigt men iaf.

För att citera en väldigt (inte) vis människa som var med på generation fett:
Jag förstår inte varför alla säger att pizza är onyttigt, du har ju ditt bröd, din ost, dina tomater alltså din frukt och ditt kött. Det är ju hur nyttigt som hest!


Glöm inte bort

2010-07-20, kl 22:37:52

Glöm inte bort tävlingarna som är igång nu, ni kan vinna ett laptop-skin från www.laptop-skydd.se och den tävlingen hittar ni här. Sen har ni chansen att vinna ett rå läckert armband från Ulrikas smycken och den tävlingen hittar ni här.

Nästa vecka kommer fler spännande tävlingar som jag tror ni kommer gilla väldigt mycket, det gör iaf jag och skulle helt klart behålla alla vinster för mig själv om jag fick.


Är alla män såhär lata?

2010-07-20, kl 21:50:52

Jonny:
Dom här amningsbehåarna är ju skit bra, när vi ska ha sex behöver jag ju inte krångla av dig bh:n då. Det räcker ju med att öppna luckorn.


Vila

2010-07-20, kl 17:03:39

Nu ska jag gå och vila en stund, känner att jag behöver det om jag ska va vaken lite längre inatt. Måste det annars vaknar jag som vanligt i morgon och kommer va super trött på jobbet. Så natti natti på er en liten stund.


Stora tjejen

2010-07-20, kl 14:16:38

Idag var vi hurtiga och gick ner till huskvarna för att handla, Jadie är stora tjejen nu och fick sitta upp i vagnen. Vi testade hur det gick utan liggdelen och det gick prima, så nu ska vi ta bort liggdelen på heltid måste bara ha den till halmstad med så skruttan har någonstans att sova. Det gick otroligt bra faktiskt, Arabelle var fyra månader när vi bytte till sittdel i hennes vagn men den var ju mot oss. Jadie sitter och tittar framåt som storasyster nu och var dönöjd, lite ljust var det men det vande hon sig vid fort.

Väl framme på Willys plockade jag åt mig allt vi skulle ha, plockade till mig allt som ska va i min Jumboräksallad med men när jag ska plocka till mig räkor så finns inga jumboräkor. Snacka om att bli besviken, har längtat efter denna härliga sallad i flera dagar nu men så går det inte göra det iaf. Orkar inte bry mig om maten idag så det får bli tacos, snabbt och smidigt och helt omöjligt att misslyckas med. Det låter bra, det är så det ska va sånna här varma dagar smidigt mat.

Påväg till Willys

Väntar på bussen hem


Mat tips?

2010-07-20, kl 11:17:14

Mat tips någon? Vet inte alls vad vi ska äta idag, så har ni några tips får ni gärna ösa dom över mig. Helst något lätt lagat som inte kräver flera timmar i köket, är himla sugen på min räksallad med Jumboräkor i min dom är ju så jäkla dyra jumboräkorna. Hmm a men iaf lite middags tips mottages tacksamt.


Uff

2010-07-20, kl 10:13:18

Igår hade jag tänk skriva ett jätte gulligt gonatt inlägg eftersom jag var så trött hade det säkert blivit skitkul att läsa, men jag somnade ifrån er. Vaknade igen vid halv tio på soffan och bestämde mig för att förflytta mig till sängen. Idag gick jag upp vid halv nio och det känns som jag inte sovit alls, igår var jag uppe vid sex och kände mig som värsta super mom. Varför blir det så? Man är alltid så jäkla trött om man sover för länge.

Idag ska vi handla, inte skit kul med syskonvagn på bussen kanske men det är väldigt nödvändigt just nu. Tomt i hela kylskåpet, jag vill ha potatis och fisk och sallad och ja massvis som vi inte har just nu iaf. Tror jag ska låta Jonny sova till elva idag, kanske halv tolv sen vill jag verkligen åka. Ju tidigare vi får det gjort desto bättre. Va ska ni göra idag?


Noka

2010-07-20, kl 09:41:56

Det var mitt paket med Noka från Eva på scandinavian health & beauty som kom med posten igår, himla gulligt ett helt paket med jorgubb och två smakprover blåbär och två choklad. Så nu får vi se om man verkligen kan gå ner i vikt av sånna gosaker. Tror faktiskt det, har läst inne på Nokas facebooksida om många andra som fått riktigt bra resultat så det ska nog gå här med. Så mamma förbered dig på att bli luspank!


Snart läggdags

2010-07-19, kl 19:51:43

Det känns så iaf, har slumrat till på soffan tre gånger den senaste timmen. Känner inte för att lägga mig redan men nio-tio kanske då går det nog bra, fem nätter på jobbet märker man av men inte förrens man varit ledig en dag. Haha sjukt att det ska komma efter såmen bättre nu än på jobbet, barna de verkar inte vilja sova än. Arabelle hon är lika trött som jag men ska envist vara uppe och stojja.

Jag fick förresten min post, vet inte när den kom men den fanns där nu. Både reklam och en paket avi, Jonny är iväg och hämtar paketet nu. Ska bli himla spännande att se vad det är, sa ju att det skulle v nått kul bara för posten aldrig kom. När vi kollade innan vid två hade den inte kommit, i vanliga fall får vi posten vid tio absolut senast halv tolv. Har träffat post killen som jobbar nu i sommar uppe i kiosken, mitt i rundan gick han in dit köpte en cola och en tidning sen satte han sig utanför på en bänk och läste. Är det så man gör när man jobbar? Dricker cola och läser tidningar så jag får vänta skit länge på min post, jäkla vikarie.

Barna de hostar fortfarande, mindre kul eftersom vi ska träffa Anki och Milly nu i veckan. Men jag får väl helt enkelt åka utan barnen annars, har ju inte träffat Anki på evigheter och lilla Milly har jag bara fått se på kort än så länge. Ska bli himla kul faktiskt och jag ser fram emot det jätte mycket.



ROFLMAO*

2010-07-19, kl 16:26:04

Jag kan tala om att Jonny precis skrämde skiten ur lilltrollet, Jadie låg och sov så lugnt i vår säng då Jonny kommer in. Utan en tanke på att hon sover där plockar han upp ett par kalsingar sträcker dom mot skyn och sjunger för full hals. Haha lilltrollet öppnade ögonen ganska snabbt kan jag tala om chockad som satan med världens största ögon, tittade på Jonny och somnade om igen. Jag tror att hon tänkte ungefär såhär: Jasså är det bara den idioten igen, då kan jag somna om.

Nu ska jag joina Jonny i duschen

Jonny demonstrerar hur han gjorde

* Rolling on floor laughing my ass off


Va sakta dagen gått

2010-07-19, kl 16:04:10

Inte så bra att va uppe och skutta så tidigt idag kanske, är dötrött och vill bara gå och lägga mig nu. Var helt säker på att jag snart skulle få sova, trodde klockan var nio eller nått och går ut och kollar så är den bara halv fyra. Fatta vilken besvikelse, vill sova nu! Jonny tycker det är helt okej om jag lägger mig nu men det känns inte så bra, då lär jag ju gå upp vid tio i kväll eller nått. Inte dags att vända på dygnet redan är ju ledig i morgon med ju. Aja nått som är säkert är att jag kommer sova gött satan när jag väl kommer i säng ikväll.

Vart fan är min post? Har inte ens fått reklam sen i torsdags, ja menar reklam kommer väl nästan varje dag eller? Jag vill ha min post nu, inte för att jag tror det är nått intressant men jag vill ha den ändå. Det är ju min reklam som jag vill slöbläddra i haha. Sen kan man ju fråga sig med om inte ens reklamen kommer vart är då min vanliga post? Har säkert fått nått jätte roligt nu men som inte kommer fram.

Pratade förresten med försäkringskassan innan idag, lite chockad över att det gick så smidigt. Visst var det en halvtimme kötid men dom ringde ju upp efter den tiden gått och sen tog det bara fem minuter så var jag klar, i vanliga fall måste man ju sitta och prata med någon trög jävel som tar hela dagen på sig att bara skriva in vilka dagar man jobbat. Men inte idag inte, snabbt och smidigt precis som jag vil ha det.

Alla mina älsklingar igår


Russin

2010-07-19, kl 12:53:18

Nya favorit snackset för Arabelle är lätt russin, hon äter dom som besatt och får aldrig nog. Lilla söt skruttan. Hon har börjat prata ännu mer nu med, Hej och Aj har hon sagt hela morgonen. Vinkar som fasen när hon säger hej med, sen är det ju mindre roligt hur hon lärt sig säga Aj. Varje gång hon hostat nu har jag och Jonny sagt aj eftersom hon närstan gråter då och nu har hon förstått vad det betyder. Efter varje host kommer ett Aj, ibland hinner hon inte ens hosta klart innan hon hostandes klämmer fram ett litet Aj och sen gråter hon.

Får nog sitta hemma och tråka iaf, tyckte Arabelle var lite bättre innan men nu verkar det som hostan bilvit värre. Båda barnen är piggare och feberfria men just hostan vill inte ge med sig utan går snarare åt fel hål. Nu håller jag på att laga värsta lyxmiddagen här. Körv och pommes, det enda som fanns i frysen haha. Eller inte det enda men fisk och pommes lät inget vidare, fanns så vi kunde göra tonfisk gryta med men hade ingen mjölk till såsen så det får bli Körv. Himla nyttig mat och jag kämpar verkligen med att få denna lyxmiddag så perfekt som möjligt. Mästerkocken Sara in da house haha.

Vad ska ni äta idag? Sitter och drömmer mig bort efter min räksallad med jumboräkor i och lite fisksås vid sidan om, eller kanske lasagne och grekisk sallad bredvid. Uff så mycket gott det finns och jag blir fast med körven, läska mig lite nu. Om jag tänker tillräckligt mycket på det så kanske jag kan få korven att bli go.


Gårdagens Outfit

2010-07-19, kl 11:16:36

Arabelle

T-shirt-
Shirtstore
Byxor-KappAhl

Jadie

Body-
Tradera
Byxor-?
Strumpor-H&M var det va?


Måndagslistan

2010-07-19, kl 09:31:13

Idag är jag glad för att:
♥Det är fint väder
♥Jag har världens bästa sambo
♥Jag har så underbara barn
♥Snart åker vi till Halmstad
♥Snart kommer det så otroligt bra tävlingar i bloggen
Jag känner mig utvilad för första gången på länge
Mamma peppar mig så otroligt bra med min viktnedgång
Pappa hjälpte oss med alvedon
♥Jag trivs så otroligt bra på jobbet
♥Jag är ledig trots att jag trivs så bra på jobbet haha


Vad är du glad för idag? Vill du läsa mer måndagslistor kan du göra det hos Jennyn.


Underbara morgon

2010-07-19, kl 07:40:02

Det är inte varje dag man vaknar vid sex på morgonen och pigg, iaf inte hemma hos mig. Men nu har jag verkligen fått sova, la mig och sova fem timmar igår när barnen somnade på dagen kände mig lagom sliten när jag gick upp igen efter nätterna på jobbet. Men igår kväll kollade jag och älskling på film, Rocky & Bullwinkle på äventyr, jag somnade gott efter halva filmen på soffan och förflyttade mig in till sängen när Jonny kollat klart. Så i morse vaknade jag vid sex pigg som en lärka, bara några minuter senare hör jag att Jadie ligger och jollrar (oftast vaknar man av att hon skriker som besatt på morgonen). Slängde i henne lite frukost och nu sussar hon gott igen.

Jag vill hitta på något idag, men måste ju tänka på barnen med för dom hostar fortfarande (har hört dom inatt). Funderar på att ringa pappa sen och se om han hinner ta en paus i altan bygget så kan vi ju åka dit, det är nog lagom jobbigt för barnen med. Nu ska jag va duktig och äta lite havregrynsgröt. Hur har er morgon varit?

Oerhört vacker så här på morgonen, visst är jag det? haha


Utlottningen är avslutad och här kommer alla vinnare

2010-07-18, kl 22:00:51





Grattis ni har vunnit paketet med tamponger, tampong etui och rabatt kupong
För att undvika missförstån eftersom inte alla vinnare hört av sig tar jag bort vinnarna här, har dragit nya vinnare. Synd för er som missade vinsten men har påmint i bloggen om det och ingen hörde av sig.

Grattis ni vann rabatt kuponger

Mejla mig era adresser så skickar jag era vinster.


Grandpa saves the day

2010-07-18, kl 19:09:20

Två ordentligt febriga barn, knappt någon alvedon kvar och pengarna kommer på tisdag. Vad gör man då? Jo man ringer morfar/pappa Tommy så löser det sig.

=

=


Vaken

2010-07-18, kl 17:52:01

Barnen somnade ganska snart efter att dom fått alvedon i morse och jag var inte sen att göra precis som dom, däcka som en liten gris. Fy fan va slut jag är, inte mycket till sömn när man vaknar en gång i kvarten men det får va. Kanske somnar inatt med då och det gör ju inget. Nu ska jag ställa mig med maten, bäst det så dom inte svälter här, Jonny han lagar i af inte någon mat här hemma.


Det vet i fan

2010-07-18, kl 10:17:58

Det vet i fan om det blir mycket till sömn idag, just nu sitter jag här med två små trollungar med feber. Dom är förkylda som fasen båda två, snoriga och har en hemsk hosta. Jadie hostade precis så hon kräkte ner både sig själv mig och Arabelle. Mina stackars små godingar, Jonny säger att han klarar dom själv och det tvivlar jag inte en sekund på men att försöka sova när dom hostar är helt omöjligt. Dels för att dom hostar så högt och dels för att jag får så dåligt samvete som försöker sova istället för att vara med mina små sjuklingar när dom behöver mig. Usch a vi får se hur det blir, lite måste jag sova men vet bara inte hur. Nu ska de små trollen få alvedon så kanske de sover bort lite av febern sen iaf.

Någon som har tips på hur man får bort förkylningar hos barn?


Måste bara

2010-07-18, kl 09:27:17

Ska hoppa i säng måste bara visa vilken lite söt sak som höll mig sällskap när jag tog mitt "nattabloss" nu.


Natti natti

2010-07-18, kl 09:18:35

God morgon till er andra nu går jag och lägger mig.


Utlottningen avslutas ikväll

2010-07-18, kl 08:50:01

Ni glömmer väl inte bort att utlottningen av Tamponger avslutas ikväll? 21:00 Kör vi på det blir lagom. För att vara med behöver ni bara lämna en kommentar under utlottningsinlägget som ni hittar här.

Sen ska vi inte heller glömma bort tävlingen om det superläkra armbandet som finns här

Och tävlingen om ett laptop-skin som finns här.

Tävla på nu!


Börjar bli gammal

2010-07-18, kl 08:24:28

Nej inte direkt men inatt fick jag frågan av en annan vikarie om hur gammal jag är, när jag svarade 20 fick jag tillbaka ett Oj! Jag trodde du var iaf 26 om inte mer. Haha tar det som en komplimang, jag är väldigt mogen för min ålder.


Sjukling

2010-07-18, kl 08:11:36

Arabelle skrutten är sjuk, hon har varit väldans förkyld och hostat i flera dagar nu. Så mycket att hon vaknar på nätterna och bara gråter, igår kom febern med men jag hoppas den är över idag. Får se vad som händer idag, blir till att sova en stund nu först men efter det hade det varit kul att hitta på något. Känns som jag inte gjort någonting på flera dagar nu när jag jobbat, men det beror ju på Arabelle med. Inga äventyr om inte skrutten är frisk. Vad ska ni göra idag?


Nu äre klart

2010-07-17, kl 19:02:35

Nu har jag satt upp det i Jadies rum med, jätte fint blir det.

Och Arabelles rum fick ni ju se innan men här kommer det igen


Plötsligt händer det

2010-07-17, kl 18:40:49

Hon har vänt sig, fått med högerhanden och allt. Inte bara en gång idag utan två, just nu sitter hon och försöker rulla runt till mage i babysitterna haha. Borde nog lägga henne på golvet igen så hon får rulla hur mycket hon vill. Duktiga lilla trollungen.


Sara tipsar

2010-07-17, kl 09:15:33

Ville bara dela med mig av ett super tips jag fick av en tjej i samma barn grupp som mig på Aff, om ni har ett barn med stort sugbehov som inte tar napp eller har svårt att hålla kvar den fast dom vill (så är det med Jadie) så kanske ni ska testa Tommee Tippee Bit Napp
"Denna Bit Napp fungerar lika bra som vanlig napp för de som inte vill ha en vanlig napp. Som bit napp fungerar den perfekt efter 2 timmar i kylen, då den svalkar det ömma tandköttet före tandsprickningen.
De transparanta delarna är tillverkade av mjukt silikon."

Det här ska klickas hem till lillfisen på en gång, de finns i färgerna blå och rosa för endast 64 ynka kronor. Det är det lätt värt tycker jag, Jadie har väldigt svårt att hålla kvar nappar det är liksom för lite att ha i munnen. Det funkar något bättre med de större napp storlekarna men inte tillräckligt bra så det här är perfekt för henne. Men skynda er för vill ni ha en rosa måste ni va snabba då det endast finns ett fåtal kvar i lager. Napparna finns att beställa här!

 


Tack

2010-07-17, kl 08:57:38

Ett megastort tack till Malou på PaXluX som skickade en supersöt väggdekoration, det blev verkligen jätte fint i Arabelles rum och så fort Jadie vaknar ska jag sätta upp i hennes rum med.

Den här fick vi

Och så här ser det ut i Arabelles rum

Som ni kanske förstår så är det den stora giraffen och fågeln som ska upp i Jadies rum, dom har så otroligt mycket fina väggtexter och dekorationer hos PaXluX så jag skulle vilja köpa allihop. Har redan bestämt att det kommer bli lite mer söta djur i barnens rum i framtiden, redan kikat ut vilka med (Jag och Jonny blev stört förälskade i en noshörning haha).

Superlätt att sätta upp på väggen och hur bra instruktioner som helst fick man med, rå läckert med giraffe. Jag kan verkligen rekomendera PaXluX. Otroligt bra!


Lättlurad liten skit

2010-07-17, kl 07:54:16

Haha nej nu var jag elak, men vi har lurat Arabelle att gå själv i flera dagar nu. Mellan 3-5 steg varje gång bli det flera gånger om dagen, man ser att hon verkligen vill gå själv med. Hon skiner upp som en lite sol när hon märker att hon går själv och att det inte är så läskigt. Snart så då går hon min lilla trollunge, när hon vaknat ska det luras som aldrig för haha.


Aaaah

2010-07-17, kl 07:25:22

Jag har inte tagit några kort på evigheter, känns lustigt att inte springa runt med kameran i högsta hugg. Känns tomt och tråkigt här med utan bilder så jag bjuder på lite gamla godingar.


En kvar

2010-07-17, kl 07:15:29

En natt kvar sen är jag ledig, känns gött. Tre hela dagar att slappa på sen kommer en helvetes vecka innan semestern, fast nu tog jag nog i helvetes veckan är ju mitt val. Mitt väldigt bra val! Gött blire iaf när lönen kommer i augusti, sen gillar jag ju faktiskt att jobba. Trivs som fasiken och skulle kunna jobba varenda natt hela året runt, haha okej kanske inte då men jag hade gärna jobbat mer än vad jag gör. Aja en natt kvar iaf, står ni ut med dålig uppdatering till i morgon? Klart ni gör det ni älskar mig för mycket för att bli sura på mig, kanske inte då va men jag kan låtsas iaf.


Efter i morgon kommer jag blogga bättre

2010-07-17, kl 00:00:45

Näst sista natten nu innan jag är ledig tre dagar, då bli det bättre jag lovar. Nu ska jag jobba vidare och jag önskar er alla en underbar natt.


Inte på humör just nu

2010-07-16, kl 19:26:09

Har sovit som en kratta idag och har världens huvudvärk men nu är det dags för jobb igen, det blir lite lite uppdateringar på dagen när jag jobbar men man måste ju sova med. Aja ha det bra så hörs vi i morgon.


10 Saker ni (kanske) inte visste om mig!

2010-07-16, kl 08:20:16

♥Jag kan spruta vatten/mjölk mm genom ögonen om jag drar in det i näsan

♥Jag har alltid mått dåligt över min vikt, även när jag vägde 65 kilo tyckte jag att jag var tjock och vägde för mycket

♥Jag är aldeles för lik min pappa och kan inte stå emot att göra dom mest dumma saker bara någon provocerar mig genom att säga att jag inte klarar det

♥Jag älskar att testa nya saker

♥Jag skulle prompt bli boxare i barcelona när jag var liten, inte någon löjlig prinsessa som alla andra tjejer ville

♥Jag var vig som satan en gång i tiden, kunde gå ner i splitt, spagat göra spagathandvolter u name it

♥En sim tränare frågade mig om jag ville börja träna med honom och tävla när jag var och simmade med skolan. Han tyckte jag var jätte duktig och snabb fast att mitt höger ben aldrig hänger med när jag simmar

♥Jag har sedan länge bestämt vad blivande syskon till Arabelle och Jadie ska heta

♥Jag är jävligt trött på allt detta snack om att man borde ha en avdelning för alla barnkläder och inte pojk och flick, för fan hur jobbigt är det att kolla igenom bägge avdelningarna det gör alltid jag

♥Jag är aldeles för kaxig för mitt eget bästa om någon gör/säger något som inte passar (detta har jag fått sota för en väldans massa gånger men tycka aldrig lära mig ändå)


Mamma är bäst på att peppa mig

2010-07-15, kl 23:47:53

Underbara mamma märker så väl att jag inte mår bra över min vikt, känner mig deppig och är almänt ledsen för att det blivit så här illa. Men underbar som hon är så sa hon något tidigare idag som peppade mig nått så otroligt mycket, asså jag är redan peppad men blev det ännu mer nu.

För varje kilo jag går ner får jag hundra kronor ända fram till jul, utbetalning varje månad typ som lön. Känns otroligt bra att jag inte bara kommer må bättre, orka mer och bli snyggare utan jag kan faktiskt hitta på något med barnen för pengarna se.

Tack snälla mamma men förbered dig på att bli luspank för här ska kilona bort haha


Nu bär det av

2010-07-15, kl 18:39:25

Nu ska jag ge mig iväg till mor min, hämta lite pengar sen blir det mat med nattapersonalen. Mumsigt värre! Idag kom det jag hade väntat på med, ni får se det i morgon ska bara få upp det först :)


Kommer inte bli mycket uppdateringar under dagen

2010-07-15, kl 08:41:56

Kommer inte bli mycket uppdateringar under dagen idag heller, ska jobba inatt igen. Fy fasen va gott det är att jobba, trivs som fisken i vattnet och va kul vi kan ha för pengarna sen. Blir inte bara jobb idag förresten, Sanna jobbar sin sista natt och sen går hon på semester så innan jobbet ska vi som jobbar inatt ut och äta. Himla roligt att göra något sånt, umgås ju inte alls med någon arbetskamrat utanför jobbet annars. Mumsig kinamat bli're.

Just nu sitter jag och väntar på posten, det borde komma paket till mig idag och jag längtar verkligen efter det. Har precis gett Jadie frukost med så Jonny får sova en stund till, nu måste jag försöka hinna ikapp med mina Paradise hotel avsnitt. Borde göra det eftersom posten inte kommer förrens halv elva-elva. Va ska ni göra idag? Antar att ni inte ska sova hela dagen som jag i det fina vädret. Har ni förresten fint väder hos er?


Noka

2010-07-15, kl 08:34:42

Jag är i chock, ni vet shaksen jag fick smakprover på från Scandinavien Health & Beauty är så sjukt goda. Fick testa vanlij, chocklad och Jordgubb, alla var goda men jorgubb var min personliga favorit och den var nästan äckligt god. Kan man verkligen äta (dricka) så här gott och gå ner i vikt på det? Det känns helt sjukt men det är jätte många som säger att det funkar och vet ni va? Jag ska testa! Underbara Eva på scandinavien Health & Beauty skickar ett helt pkaet till mig med favoriten jordgubb och ett smakprov på blåbär med, blåbär verkar vara väldigt populär och är faktiskt Evas favorit. Men det bästa av allt är inte att jag får testa utan någon av er kommer med få det, ganska snart kommer en tävling upp på bloggen där ni kan vinna en hel förpackning i valfri smak. Gå med här på Nokas facebook sida så får ni ett smakprov redan nu och kan läsa om vad andra tyckt om Noka och hur många det faktiskt funkat på.


Lulle

2010-07-15, kl 00:09:22

Jonny berättade att han tror han vet vad lulle betyder, Arabelle badade och då frågade han om det var roligt. Då sa hon mm lulle, så det är nog roligt. Det kan ju betyda nått annat men roligt verkar rätt.


Working 9-5 eller nej det gör jag ju inte

2010-07-14, kl 19:13:35

Nu ljög jag, jobbar 21-07. Blir jobb inatt med så jag bestämde mig för att sova mina åtta timmar eftersom jag var uppe ett helt dygn. Snart bär det av till jobbet igen ska bara handla lite först, sen ska jag ta en sväng förbi mamma. Hon bjuder på lövbiff idag, smaskigt värre sen lugger det och väntar en övveraskning till mig där från mamma och lite underkläder som min kära mormor köpt till mig. Bortskämd? Javisst! Livet är underbart. Nehe nu ska jag inte sitta här och babbla mer, ska mysa med mina piluttor och min orc innan jag går. Kanske hinner uppdatera en gång till innan jobbet men jag kan inget lova, annars finns det säkert massa goa inlägg att läsa i morgon. Har ju en tendens att vräka ur mig både det ena och andra inlägget när jag kommer hem på morgonkvisten.


Pappa

2010-07-14, kl 08:31:31

Tror inte du vill bli väckt vid den här tiden på din semester så jag gör såhär innan jag glömmer. Använder du din cykel? Får jag låna den? Har tänkt börja cykla till och från jobbet (så jag blir slank och smal och kan knäppa dina byxor igen :P), men det är lite svårt utan cykel förstår du och jag har inte råd att köpa en. Ja menar du har ju din Harley så tramp cykeln kan väl jag få låna?

Puss älskar dig!


Sweet home Öxnehaga dadadadadam...

2010-07-14, kl 08:04:12

Inga fungerande larm på jobbet = bra för viktnedgången. Man får se det positivt haha, påtal om positivt så hade jag gått ner ett helt kilo såg jag på vågen igår på bvc (Inte mycket att hurra för på tre veckor men det går åt rätt håll iaf, stod stilla skit länge så jag är lycklig). Hur har er natt varit? Min har varit toppen med underbara arbetskamrater, kan man jobba med bättre människor än vad jag gör? Svar NEJ! Men det är en sak som fattas mig, det är Madde (hon jag jobbar för i sommar) helt underbar tjej men det tar nog ett bra tag innan jag ser henne igen. Hon ska ha bebis så det är därför hon är hemma nu :)

Nu får det bli ett avsnitt av Paradise hotel innan jag slumrar in gott, har blivit sådär övertrött så jag är pigg nu. Är inne på 22 timmar vaken, men vad gör det om hundra år...


Off i go

2010-07-13, kl 20:17:29

Nu är det dags att dra sig ner mot jobbet, jag önskar er alla en underbar natt så hörs vi i morgon igen.


Nytt ord

2010-07-13, kl 19:19:46

Arabelle har börjat säga ett nytt ord idag, men jag har inte den blekaste aning om vad det betyder. Lulle sitter hon och säger när hon blädrar i sina böcker, inte till något speciellt i boken utan varenda sida. undrar vad hon menar igentligen.

Mammas små svettiga trollungar


Goodiebag

2010-07-13, kl 17:03:12

Vill bara tipsa om en sida som heter Goodiebag.nu, där får du klicka hem en egen Goodiebag med testprodukter du vill ha. När du sedan fått hem produkten ska du ge lite feedback på vad du tyckte om produkten, sen kan du klicka hem en ny Goodiebag. Smidigt att bli medlem och det kostar inget.

Jag fick hem min första Goodiebag idag med ett prov på ck-one parfym, Nivea body & face cream och Lumene pure radiance day cream. Parfymen luktar jätte gott och både jag och Jonny kan använda den, Nivea body & face cream är jag ett stort fan av. Jag har väldigt torr hy och brukar använda barnens olja men nivean funkar lika bra.


Jobba

2010-07-13, kl 16:13:40

Blev precis inringd att jobba inatt, tydligen så har blixten slått ner på jobbet så extra personal behövs om inte trygghetslarmen börjat fungera tills inatt. Inte mig emot att bli inringd och få lite extra pengar men jag kommer nog va jäklgt trött i morgon, sovit fem timmar inatt och jag tror inte barnen tillåter mig sova något nu. Slappa satan i soffan tills det är dags kanske? eller inte måste ju tvätta klart först med. Aja det blir bra, som sagt i morgon kommer jag va död men inatt kommer gå prima ballerina.


Campadre

2010-07-13, kl 14:05:51

Gangstar har nu massa rea inne på Campadre, passa på att fynda för kampanjen slutar den 16 Juli 23:59.
Skicka din mejladress i en kommentar om du vill ha en inbjudan, bortsett från gangstar har just nu Ed Hardy, Sinful Swim, Kosta boda och många fler kampanjer igång. Det finns alltid något som passar alla.


Dagens outfit

2010-07-13, kl 13:53:52

De bidde en dagens outfit idag, trollungarna kunde ju inte åka nakna till bvc så jag han ta ett kort innan kläderna åkte av igen när vi kom hem.

Arabelle

Klänning-
Min farmor sydde den till mig när jag var liten

Jadie

T-shirt-
H&M
Byxor-Lindex


Bvc & paket

2010-07-13, kl 12:37:38

Idag har vi varit på bvc för Arabelles 15månaders kontroll, allt såg bra ut coh hon har börjat plana ut lite i vikten nu. Nästa gång är det läkarbesök och vaccination för Arabelle. Men redan nästa vecka ska vi dit med Jadie då det är dags för hennes vaccination, förstår inte riktigt varför dom inte slog samman tiderna om några dagar istället. Hade varit lite smidigare att gå en gång istället för två.

Hämtade ett paket på vägen hem med, fast det är inte till mig utan till er. Nu är ni nyfnikna va? Det är till en tävling som kommer snart, men fram tills dess att tävlingen kommer upp får ni fortsätta undra vad det är.


3år & 2månader

2010-07-13, kl 01:00:30


Idag (eller igår om man ska va petnoga, klockan är ju över tolv) har jag och älskling varit tillsammans i 3år och 2månader, det känns som det alltid varit vi samtidigt som jag fortfarande går runt och är nykär. Jag älskar dig Jonny!


Tävling

2010-07-12, kl 21:15:53

Avslutad
Nu kör jag igång en tävling i samarbete med
Ulrikas smycken, det ni kan vinna är det här superfräna armbandet.

Armband knutet i makrame med svart lintråd.
Firepolished pärlor i färg lila och glaspärlor i stl 6/0 i färger silver och lila.
Mittpärla i silverfärg som bryter av.
Det mäter ca 16 cm i omkrets och har förlängningskedja på 5 cm för anpassningsbar längd.
Haklås.
Design: Ulrikas Smycken

För att vara med och tävla behöver du bara lämna en kommentar här om att du vill vinna.
För en extra lott låna bild och text nedan (se till så att länkarna funkar) och gör ett nytt inlägg i er blogg, lämna sedan en ny kommentar här med direktlänken dit.
För er utan blogg som vill ha en extra lott, gör precis samma sak som med extralott för blogg men mejla istället bild och text till 3 vänner+ mig i samma mejl så jag ser att det går rätt till.

"Jag tävlar om ett armband från Ulrikas smycken hos Sara, tävla här du med!"

Lycka till! tävlingen avslutas den 26 Juli
Obs glöm inte hålla koll på när vinnaren dras så du inte missar din vinst. Börja följ med via bloglovin så är det säkert att du inte missar det, på vänster sida hittar du en liten knapp där det står följ bloggen för att börja följa med bloglovin.



Dagens outfit

2010-07-12, kl 19:15:12

Om ni undrar varfr det inte blir så mycket dagens outfit bilder just nu så är det för att alla dagar ser ut så här nu.

Arabelle

Blöja-
Libero, Up & Go stl 5

Jadie

Blöja-
Libero, Baby Soft Stl3


Paket

2010-07-12, kl 18:39:28


Det här damp ner i brevlådan idag från Scandinavian Health & Beauty, ska testa dom här tre sen ska ni få chansen att vinna ett helt paket.

Lite snabb info on Noka
NOKA är en vettigare form av viktminskning tack vare att den bibehåller sunda energinivåer och bränner fett istället för att bryta ned muskler NOKA har ett väl balanserat kolhydrat- och proteininnehåll som motverkar trötthet. Fettsyrorna hjälper kroppen att göra sig av med lagrat fett NOKA ger en komplett sammansättning av de näringsämnen kroppen behöver: vitaminer, mineraler, spårämnen, proteiner, fett, kolhydrater, fiber - lösliga och olösliga, omega 3 och 6.

Vad är en fullvärdig måltid?

En fullvärdig måltid ska innehålla alla vitaminer, mineraler, proteiner, kolhydrater och fetter kroppen behöver i rätt proportioner. Dessutom skall antalet kalorier överstiga 200 annars anses inte måltiden fullvärdig. Tänk på att en mättande måltid inte alltid behöver vara fullvärdig utan mat kan mätta utan att vara rätt sammansatt.

Vad är skillnaden på kost- och måltidsersättning?

En kostersättning (NOKA Milkshakediet) kan om så önskas ersätta ALLA måltider En måltidsersättning kan ersätta EN måltid men ska inte ersätta alla måltider.

När och varför går man ner i vikt?

• Du går ner i vikt när du förbränner fler kalorier än du äter.
• När du befinner dig i vila förbränner du ca 1 500 kcal per dag.
• Vid låg normal aktivitet ökas förbränningen till mellan 2 000 och 3000 kcal.
• Förbränningen är högre hos män än hos kvinnor och reduceras med stigande ålder.
• För att reducera vikten med 1 gram fett måste du förbränna ca 8 kcal.

Vill ni läsa lite om andras viktnedgång med Noka och få tips på hur du kan göra Noka roligare och även massa nyttiga goda recept, kika in här på Nokas facebooksida.


Paradise hotel

2010-07-12, kl 03:27:00


Det var då själva fan att jag fastnade inatt igen
, upptäckte ju att dom visar säsong 6 av danska Paradise hotel på tv6-play. Det märkte jag igår natt och det hade redan visats 15 avsnitt, är på nr 12 nu så snart är jag ikapp. Gick och la mig vid halv nio i morse för jag inte kunde sluta titta och jag har fastnat inatt igen.

Men varför visade dom inte säsong 5? Dom har ju visat 4 och håller på med 6 nu vill ju se 5:an med då.


Natta mat

2010-07-12, kl 01:44:40

Efter att tvillingarna gått hem bestämde jag och Jonny att vi skulle mysa framför en film, det fick bli första Twilight filmen. Men mitt i filmen (vid tolv tiden) kom vi på att vi inte ätit mer än en smörgås var idag så vi ställde oss och stekte hamburgare missinassen, gott satan var det men jag upptäckte att fläckten inte funkar så nu måste jag ringa vår odugliga bovärd igen. Det är nog fan 3 månader sen han skulle kommit hit men han kommer ju aldrig hur mycket man än ringer, hoppas han har semester så det kommer någon trevlig vikarie istället.

Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Paradise hotel sen blir det sängen för mig.


Underbara regn

2010-07-11, kl 18:53:15

Idag kom regnet man väntat på i flera dagar, riktigt behaglig värme är det ute nu. Så jäkla gött att kunna gå ut utan att få världens huvudvärk. Nu sitter vi och väntar på tvillingarna Tommy och Benny dom ska komma hit en stund ikväll och umgås med oss. Känner ni förresten att ni vill ha ena tvillingen hemma så kan ni köpa en poster med honom här (klicka inte på länken om du är äckelmagad), det är den tjusig Tommy på bilden. Fotot är taget på en av hans bättre sidor haha.


Dessa jävla hollywood fruar

2010-07-11, kl 13:53:58

Det räcker nu hur länge kan man mjölka samma skit egentligen? Det finns svenska hollywoodfruar, danska hollywoodfruar, norska hollywood fruar, real housewives of new york, real housewives of new jersey, Ja vi elsker Hollywood och jag har säkert missat någon. Okej att det blev en hit i Usa så sverige gör en likadan serie, norge och danmark med men varför ska alla visas här? Det räcker nu, visa lite vettig tv istället!


I'm feeling hot hot hot

2010-07-10, kl 22:25:47

Nu kommer ett sånt här långt och jobbigt inlägg som sammanfattar hela dagen men det får ni stå ut med, kan ju börja med att tala om att Jadie sov i sin säng hela natten. Men idag vill hon inte somna där så vi får väl se hur det går. Har ingen direkt lust att vänja henne vid att somna i vår säng och sen att vi lyfter över henne det blir ju inte heller bra. Lustigt det där att hon vill sova i vagnen men hon vill absolut inte ligga där i när vi ska någonstans.

När vi kom hem till mamma fick barnen ta sig ett bad och det verkade uppskattas mycket av dom båda två, Arabelle badade i mammas badkar och Jadie badade i Diskhon.

Efter badet kammade vi bort lite skorv på Jadie och jag måste säga att hon blev himla tjusig i kammat hår haha

Efter badet var det bus och lek så det stod härliga till, Arabelle möblerade om mammas vardagsrum och försökte plantera om alla blommar på balkongen haha. Jadie var så himla nära att vända sig från rygg till mage idag men hon vet inte riktigt vart hon ska göra av sin höger arm, klurar hon bara ut det så är hon över sen. Än så länge har hon inte vänt sig från rygg till mage eller tvärtom men som det syns på bilderna så vänder hon sig på annat sätt haha. Helt plötsligt är huvudet upp i stället för ner och man vet inte hur man hittar henne, även fast hon inte kan krypa än så ligger hon aldrig kvar där man la henne först.

Arabelle lekte brandman en stund och sen mös hon lite med mormor Cinna.

Mamma/mormor Cinna letade fram en supersöt klänning som var min en gång i tiden, den sydde min farmor Inger till mig och nu är den Arabelles istället. Så underbart söt blev hon i den.

Nu ligger Arabelle och sover, Jadie vägrar så hon leker med Jonny i soffan lite innan vi ska försöka natta henne igen. Jag sitter här och krumilurar lite, feeling hot hot hot. Ska tydligen bli ännu varmare i morgon får väl se hur barnen tar det, just nu är det ju inte ens skönt när det är för varmt att gå ut. En fem grader svalare så kan jag sitta i solen iaf utan att känna mig döende, har inte ens orkat sola nu.


Glöm inte kika in bland tävlingarna, just nu kan ni vinna ett laptop-skin från laptop-skydd.se och i veckan kommer det fler spännande tävlingar.


Shopping

2010-07-10, kl 15:05:26

Det är varmt som i en bastu och Jadies ersättning är nästan slut, så nu åker vi ner hela familjen och handlar och så tar vi glass paus hemma hos mamma innan vi åker hem igen. Barnen är ju sådär lagom glada i värmen med så jag hoppas det inte blir allt för mycket skrik och gnäll nu, glass pausen kommer va guld värd iaf. Usch syter verkligen för att handla i värmen men det är sånt som måste göras.
 


Hör och häpna

2010-07-10, kl 02:07:27

Hör och häpna lillskruttan sover i sin spjälsäng inatt, hon somnade i vår säng men det var inga problem att lyfta över henne i sängen sen. Jag är så stolt, äntligen så kanske vi slipper köra in hela vagnen på hennes rum varje natt. Det är nog för varmt för skruttan att sova i lilla vagnen nu så jag tyckte vi skulle ge det ett nytt försök med spjälsängen, först tvär vägrade hon men då tänkte jag vi skulle testa med vår säng och sen bära över henne. Vid elva somnade hon äntligen i vår säng och vid tolv var det inga problem att lyfta över henne. Hoppas det fortsätter så här nu, fast hon får ju hemskt gärna somna i sin säng från början men det är ju bara att fortsätta kämpa med det. Någon gång släpper det så hon somnar där med.

Mamma är så stolt över dig lillskruttan


Arabelles bästa bakbok

2010-07-09, kl 21:19:58

Titta vad som kom hem med posten idag, Arabelles bästa bakbok från Beebook. Jag hade turen att vinna den hos Familjen Nilsson Pettersson. Idag var det lite för varmt för att baka men recepten ska testas snart, Arabelle älskar att hjälpa till med både maten och bakningen så dethär var perfekt för henne.

Igår fick jag föresten min allra första puss av trollungen, tidigare har hon bara pussat pappa Jonny men nu verkar det mest vara jag som får pussar. Pappa Jonny får någon liten sådär men jag får massvis, så mysigt men väldigt blött också skruttan pussas nämligen med öppen mun.


Skruttunge

2010-07-09, kl 19:33:41

Jadie har kommit på något som hon tycker är skit kul i babysittern, hon drar tag i leksakerna så hon får hela bågen dom sitter på i ansiktet så skrattar hon så hon kiknar och gnager lite på leksakerna. Sen drar vi tillbaka bågen och så börjar hon om igen haha.

Näsan sticker ut så gulligt i den gröna ringen haha


Tävling

2010-07-09, kl 17:57:28

Avslutad

Nu kör vi igång en tävling i samarbete med http://laptop-skydd.se, och det ni kan vinna är ett valfritt laptop skin (ej kristall) andra pris är ett tangentbords skydd.

För att vara med ska ni länka på er blogg och använda bilden ovan och texten "Jag tävlar om ett valfritt laptop-skin från http://laptop-skydd.se hos Sara, tävla här du med!"
Se till så att länkarna funkar och skriv sedan i samma inlägg en historia om när ni skulle behövt ett laptop-skydd. Skicka sedan en kommentar där ni skriver vilket laptop-skin ni skulle vilja vinna (ni hittar dom olika
här) och länken till ert blogginlägg.
Och för dig utan blogg Gäller samma som ovan fast mejla 5 vänner + mig i samma mejl så jag ser att det går rätt till.

Lycka till! Tävlingen avslutas den 23 Juli.
Ps Glöm inte hålla koll på när vinnaren dras så ni inte missar er vinst, ni håller lätt reda på alla inlägg genom bloglovin och hittar knappen här på vänster sida (Följ bloggen står det)


Sötnosarna

2010-07-09, kl 17:31:55

Kolla in trollungarna på öppna förskolan, här var Louie 2 månader och Jadie 4 månader så det är inte så jätte länge sen. Carolin du är inte dålig du som fick båda två att kolla in i kameran samtidigt.


Vinnaren

2010-07-09, kl 14:41:57

Somnade som en stock på soffan igår så därför fick ni vänta med vinnaren tills nu, först vill jag bara tacka Evas underkläder för att dom ville sponsra tävlingen.

Johanna Ö (utan blogg)
"Set nummer 4 skulle vara helt underbart!! Älskar prickar på kläder, tycker det är så sött :)
Och med en förlovning på kommande skulle det vara fint att ha något snyggt under att visa sambon ;)"

Grattis till vinsten och passar på att säga grattis till kommande förlovning, jag kontakatar dig via mejl.

Ni som inte vann behöver inte vänta länge till nästa tävling, ska knåpa ihop text och bild sen kommer en ny tävling upp redan idag så håll utkik.


Syskon påväg

2010-07-08, kl 21:41:33

Nej usch nu ska jag va seriös istället, inga syskon än men det känns helt ärligt talat som jag sitter här med värkar. Mensvärken from hell, intensiv som fan i 30 sekunder sen hanterbar i några minuter sen intesiv som fan igen. Så har det hållt på nu i en timme, varför går det inte andas igenom mensvärk? det funkade ju med värkarna men inte nu. Varken alvedon eller ipren har hjälpt idag och jag orkar fan inte med det här mer. Ont det gör ont det gör ont...

Under värkarbetat kunde jag fortfarande skratta, det kan jag fan inte nu


Påminelse

2010-07-08, kl 20:39:23

Idag klockan 23:59 avslutas tävlingen i samarbete med evas underkläder, är du inte med? Passa på innan den avslutas oh få chansen att vinna ett av de snygga underklädes setten.

Obs! Kommentarer under detta inlägget om att ni är emd räknas inte, ni måste gå till själva tävlingsinlägget som ni hittar här!

Bilden har inget att göra med evas underkläder, ville bara visa hur snygg man kan bli med lite sexiga underkläder. Otroligt läcker är han min karl haha.


Hem till farmor Yvonne

2010-07-08, kl 16:06:10

Nu bär det av hem till farmor Yvonne där det vankas lax.


Rabatt och kanske framtida tävling

2010-07-08, kl 12:17:23

Om ni lämnar rabattkoden SARA i kassan hos Livans så får ni 10%rabatt fram tills den 25 Juli 2010, är ni intresserade av smyckena och det blir bra respons nu så blir det troligtvis en tävling i samarbete med Livans sen. Så det är helt upp till er om ni vill ha en sån tävling eller inte.

Själv är jag lite småkär i de här ringarna

Och de här armbanden



Sandberg hus och hem

2010-07-08, kl 10:31:07


Ange koden Sara hos Sandberghusochhem så har du fram till den sista augusti 2010, 10% rabatt på alla Lucky Ellen kläder


Samarbetspartners

2010-07-08, kl 10:24:21


                                                  
 

Här kommer jag uppdatera alla samarbetspartners under tiden det blir fler.


Mästerfotografen Mimmi

2010-07-08, kl 02:20:55

Här är bilderna Mimmi tog uppe hos pappa


Kissies låt

2010-07-07, kl 23:12:26

Har ni hört Kissies låt? Jag tycker det är en mega flopp, vad tycker ni?



Lite goa låtar såhär på kvällskvisten

2010-07-07, kl 20:33:27

Buddy Holly-Peggy Sue


D.a.d-Laugh and a half


B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams


Soggy Bottom Boys- I Am A Man Of Constant Sorrow


Eminem Feat Rihanna - Love The Way You Lie


Ozzy Osbourne-i dont wanna stop


Itchy Daze - Monster


Sick Puppies - You're going down


Corroded - Time And Again


Volbeat - still counting

Flipsyde - Happy Birthday


Fort Minor - Believe Me


Jag har väldigt blandad musiksmak men dom här låtarna spelas ofta här hemma.


Rabatt

2010-07-07, kl 18:56:02

Kommer ni ihåg tävlingen som Zoes sponsrade? Nu är det såhär att det är 20%rabatt på alla varor (även de egen designade) och alla beställningar som läggs före 24:00 den 11 juli 2010.

Det är för att det sedan kommer va sommarstängt som Zoes erbjuder denna underbara rabatt, leveransen kan dröja någon dag längre men vad gör det.
Som vanligt är alla beställningar över 200 kr fraktfria. Rabatten gäller ej på eventuella fraktkostnader.

Så skynda er in på
Zoes och fynda.


Bläääää

2010-07-07, kl 17:15:30

Usch vilken jävla dag, jag har nog inte varit vaken mer än 1½timme idag. Har en mensvärk från helvetet och huvudvärk på det, så fort jag gick upp idag la jag mig på soffan och somnade om. Efter ett tag ville Jonny att jag skulle göra något och då gjorde jag som han sa sen somnade jag så fort jag la mig ner igen. Kan man verkligen sova så här mycket? Har ju typ sovit 14timmar nu och är fortfarande trött, funderar på att skita i mina p-piller från och med idag. Har varit trött sen jag började med dom och mensvärk varannan dag är ju inte så jävla roligt. 

Vill förresten passa på att tacka mina idiot grannar som väckte båda barnen i morse när dom sov länge, MAN KAN INTE BORRA MED VANLIG BORR I BETONG! spelar ingen roll hur många gånger ni pausar får att få borren kall ni förstör den. 

I säkert en timme i morse borrade dom tre sekunder pausade tre, sen borrade dom tre igen sen pausade dom tre. Sen helt plötsligt var det borr i tre minuter paus i en minut. Asså fan det är klart man får börja borra tio på morgonen men då ska man fav veta vad man gör med och inte borra i en hel jävla timme.  


Jag var väl för underbar

2010-07-06, kl 21:09:39

För er som inte vet det så har jag gluten, kan inte äta mjöl (havre, vete, korn och råg) och har inte kunnat det sen jag föddes. Nu mår jag inte lika dåligt av det så det är okej om jag fuskar ibland, fast jag får igen det några dagar senare med ett jävla magknip så jag knappt vet vad jag heter men för en god bit chillipizza är det lätt värt magknip.

Men iaf pappa berättade en rolig sak som jag inte kommer ihåg sen jag var liten, vi hade varit på kalas och jag fick inte äta bullarna där. Det fanns glutenfria till mig men sen fanns det vanliga till resten av barnen där, men när vi kommer hem började jag spy som en liten gris (det var så jag reagerade på mjöl förr, spydde i flera dagar, blev trött så jag inte orkade gå upp ur sängen och hade ont i magen som fan). Mamma och pappa frågade ju självklart om jag ätit av de icke glutenfria bullarna med och självklart hade jag gjort det, då säger dom: Men du vet ju att du inte får det, varför åt du ändå? Varpå jag sjunger: Härligt härligt men farligt farligt. Haha, Va jag inte aldeles för underbar när jag var liten?


Utlottning

2010-07-06, kl 19:54:17

Nu kör vi en till utlottning med hela nio vinnare, har fått hem ett paket med o.b från Buzzador så både tamponger och rabattkuponger ska lottas ut.

Jag har (o)lyckligtvis kunnat testa dom redan idag eftersom jag pga av mina piller haft rödaveckan i inte bara en vecka utan säkert 5-6 nu. Jag tyckte dom var jätte bra, smidiga att använda och suger upp riktigt bra.

o.b
♥Ger bäst skydd av alla tamponger (i en konsumentstudie i januari 2010 ansåg 80% av 558 kvinnor i sverige att o.b ger bäst skydd.
♥Är lättare att föra in än någon annan tampong tack vare det mjuka SilkTouch- höljet och en avsmalnad topp på tampongen (Jämfört med tamponger utan införingshylsa)
♥Det känns inte att man har tampong inne, så man känner sig fri och kan göra vad man vill.

o.b ProComfort finns i flera olika storlekar, för att du ska kunna välja rätt tampongstorlek beroende på hur mycket du blöder. Om du tycker det är svårt att föra in tampongen är ett tips att börja med storleken "mini"!
o.b säljs i mataffärer, på apoteket, i fackhandeln och i kiosker. o.b kostar ca 25 kronor för ett paket med 16 tamponger.
Med tampong:
♥kan du röra dig obehindrat och göra vad du vill
♥kan du ha på dig vilka kläder du vill- ingen ser att du har mens.
♥känner du dig ren och fräsch, och behöver inte oroa dig för lukt.
♥kan du enkelt och smidigt ha mensskydd med dig, det är bara att stoppa ner ett par tamponger i byxfickan eller plånboken.
♥behöver du inte byta lika ofta som med bindor.
♥kan du glömma bort att du har mens, då tampongen inte känns!

Och nu till utlottningen då, för att vara med lämnar du bara en kommentar där du skriver "Jag vill va med!"
4stycken vinner varsitt paket med tamponger, tampong etui och en rabattkupong på tio kronor vid köp av ett paket o.b.
5stycken vinner två rabattkuponger, 1st 10kr vid köp av ett paket o.b+ 1st 25kr vid köp av två paket o.b
Lycka till! Utlottningen avslutas söndag den 18 Juli.

Vill du med bli en buzzador och få hem gratisprover att testa själv och dela ut till vänner så kan du bli det här, ange gärna mig (Neccin) som värvare så skulle jag bli jätte glad.


Lägg till mig på bloglovin (du hittar knappen på vänster sidan) så missar du inte när vinnarna dras, eftersom det blir så många vinnare vill jag att dom jag drar som vinnare mejlar mig sina adresser istället för att jag mejlar dom.


Home sweet home

2010-07-06, kl 16:39:25

Arabelle somnade som en stock så fort vi kom hem och Jadie tog sig en liten middagslur i bilen på vägen hem, nu är mamma här och fikar lite med oss men hon ska nog snart åka hem igen. Jadie har ätit en halv burk palsternacka & potatis idag, det går bara bättre och bättre för varje gång. Hon surplar i sig jätte duktigt nu men hon tycker det är så gott så hon slänger sig fram mot skeden och då åker rätt mycket ut igen. Men så länge vi håller i henne går det jätte bra.

Eddie och hans tjej kommer på besök idag med, vet inte om dom kommer snart eller om det blir senare ikväll men det är sånt man märker. Känns som det alltid är folk här eller så är vi någon annanstans, men det gör inget besök är alltid välkommet. Känner ni er sugna på en kopp kaffe eller två så är det bara att kika in.

Lägger upp lite bilder från igår och idag som vi tog med vår kamera men alla bad bilder ligger ju på Mimmis så dom får vänta tills hon skickat dom.

Ikväll börjar förresten en ny utlottning, ska bara testa produkten först så håll ögonen öppna.


Övertrött

2010-07-06, kl 02:12:36
Så sitter man här missinassen igen men är så övertrött så man inte kan somna, vi stal Marcus rum inatt eftersom han inte är hemma nu, Här finns ju en tv (kan absolut inte somna utan den) men vi får inte igång den, eller jo tv:n  men inte boxern. Skit kul verkligen, tänk om jag bara hade vetat det innan pappa gick och la sig. Han fixar allt haha då hade jag haft tv nu. Funderar på att lägga mig nere på soffan ändå men vi har bara ett täcke och det ligger ju Jonny under och det blir för kallt utan. Sen känns det inte helt rätt att smyga ner när Jonny sover heller, jag hade inte gillat om vi var hos hans familj och han bara var borta på morgonen. Visserligen är han det när vi sover där men jag gillar det inte ändå, kan ju inte väcka honom heller så jag får väl sitta här och hoppas på det bästa.

Tidigare ikväll lekte vi med Arabelle och hon skrattade så mycket så hon knappt fick luft vissa gånger, hon sprang (med hjälp av pappa Jonny) efter mig runt bardisken och jag skrek (lät nog som en döende mus haha) sen helt plötsligt vände jag mig om och jagade henne, efter en stund började hon jaga mig igen. Ja asså så höll vi på i säkert en timme med lite raster då och då och hon tyckte det var skit kul, det tyckte jag med för den delen haha.

Nehe ett sista nattabloss och sen försöka sova iaf kanske, annars ses vi väl här lite senare. Imorgon ska jag be Mimmi skicka över alla bilder från idag med när vi kommit hem, känns väldigt tråkigt i min blogg just nu. Massa inlägg utan bilder, känns inte alls bra.
Bjuder på lite gamla bilder istället så slipper det va helt tomt

Pyjamas party

2010-07-05, kl 23:03:11
Vi bestämde oss för att sova hos pappa inatt så vi kan bada här hela dagen i morgon med, försöker vänja Arabelle lite mer att vara här. Pappa vill nämligen att hon ska sova här någon natt i sommar, hon har ju faktiskt inte sovit över här själv än. Ett tag var pappas mustach läskig så hon blev lite rädd när dom träffades, nu har det funkat jätte bra, men så helt plötsligt idag när vi kom hit hade pappa rakat av sig håret så nu vill hon hålla lite koll på honom igen.

Vi har badat, grillat och barnen har varit modeller idag till Mimmis fotoprojekt till jobbet, massa fina bilder men jag kan inte lägga in dom på pappas dator så dom får vänta. Arabelle sitter förresten här i Mimmis t-shirt för hennes klänning är spårlöst försvunnen, fattar inte vart den tagit vägen. Hade den i vardagsrummet men så bara försvann den och vi hittar den ingenstans. Ser ut som hon sitter i långklänning haha.

Så gick det med det

2010-07-05, kl 15:58:49

La mig bredvid Jonny en stund och vilade, somnade som en stock och sov i fyra timmar. Nu ska vi åka hem till pappa och bada, hörs ikväll.


Ska försöka hålla mig vaken idag

2010-07-05, kl 08:06:25

Kommit hem efter en aldeles för lugn natt, visst var det skönt att man inte höll på att stressa ihjäl sig men istället var det så lugnt inatt att minuterna bara sniglade sig fram inatt. Missförstå mig rätt, det är ju jätte skönt att dom gamla sover bra för det är ju ett tecken på att dom mår bra. Men lite mer hade gärna fått hända, några trappor upp och ner men inte mycket att hurra för.

Igår och inatt har jag ätit (kommer inte ihåg klockslag)
två äpplen
en avokade
en shake
en cola
Och igår kväll syndade vi rejält innan jobbet för det var för varmt för att laga mat och köpte en chillipizza.
Sen jag kom hem för en halvtimme sen har jag ätit en smörgås (mörkbröd, den ni lite nyttig är jag iaf)
och druckit ett glas mjölk.

Idag ska jag försöka hålla mig vaken för att vända tillbaka på dygnet, har bytt lite tider nu så jag är ledig elva hela dagar och då vill jag ha vänt dygnet rätt så jag inte sover bort dom. Några bra tips för att hålla sig vaken?


Uppdaterar i morgon

2010-07-05, kl 01:50:25

Det har varit aldeles för varmt idag för att uppdatera och nu är jag på jobbet så i morgon när jag kommer hem uppdaterar jag massvis. Är ledig elva dagar efter inatt nu för jag har bytt lite turer och så, så i morgon slår jag på stort och vänder tillbaka dygnet på en gång. Alltså blir det säker massvis med inlägg då jag måste hålla mig vaken med något hela dagen.


Plattång

2010-07-04, kl 05:13:20
Är i stort behov av en plattång just nu, när mitt hår är så här kort kan jag inte ha det nersläppt för det står ut som en stor bulle i nacken. När håret var längre såg det inte konstigt ut eftersom mitt hår inte är rakt men nu ser det helt fucked-up ut. Tävlar ju om denna plattång hos Millah just nu.
Men inte har man väl sån tur så man vinner något man faktiskt verkligen behöver, men men, har ni några tips på en bra plattång som inte koster en hel förmögenhet?

Bakvänt

2010-07-04, kl 04:36:24
Det känns som hela bloggen blir bakvänd eller hur man nu ska säga när jag börjat jobba igen, massa inlägg sent på natten och tidigt på morgonen men inget på dagen. Men ni får stå ut med det nu, ni får dela upp inläggen jag lägger upp på natten över dagen så har ni lite att läsa då och då. Nu ska jag jobba två nätter sen är jag lång ledig och det är verkligen jätte lång ledigt. Tio dagar ska jag gå hemma och muscha så då blir det inlägg över dagen igen. Hoppas ju faktiskt på att bli inringd, känns inte som jag jobbar mycket alls nu, två-tre nätter i veckan. Helst hade jag jobbat varje natt nu så man kunde lägga undan lite pengar och jobbat mindre sen. Typ varje natt över hela sommarn (bortsett från veckan jag är i halmstad då) och sen tre nätter i veckan efter det. Känns iaf som jag behöver jobba mer, inte bara behöver utan vill. Känns så jäkla gött att jobba igen, det är svin kul. Me löv it!
Ska förresten ringa runt till lite andra boenden och kolla om dom behöver vikarier där med, då blir det ju lite mer jobb. Sen undrar jag om någon av mina underbara läsare kan tänkas veta när man måste få in alla papper till csn, börjar ju plugga i augusti men på csn papperna står det att dom vill veta hur mitt schema kommer se ut eller hur dom nu menar men det ska vi ju lägga upp första dagen i skolan så just nu har jag ingen aning. Hittar inget på mina papper från csn heller där det står när det ska in, en jag vill ju inte söka försent vet bara inte hur jag ska göra.

Film tajm

2010-07-03, kl 22:50:40
Nu är det film tajm, det fick bli Farsan sen får vi se om vi hinner kolla på fler filmer innan det är natta dags. Till filmen avnjuts kyckling a la Sara.

Piercingar

2010-07-03, kl 20:58:54

Mina piercingar just nu

En i ögonbrynet
Två i tungan
En monroe
En smiley
En i näsan
Fyra i öronen
En i bröstvårtan
En labret

Tidigare har jag även haft
♥I naveln
♥Septum-vid två olika tillfällen
♥En till i näsan
♥En till i tungan-har piercat tungan fyra gånger nu men har bara två kvar, snart kommer den tredje igen
♥Fler i öronen
♥En genital piercing
♥En till i ögonbrynet
♥Snakebite
♥Hand-web-vid två olika tillfällen
♥Elva stycken piercingar under läppen dock inte mer än fyra på samma gång
♥Min Monroe har jag haft vid två olika tillfällen

Har säkert missat nått, har piercat mig upp emot 60 gånger nu och vissa har bara varit på skojj som jag inte ens satt smycken i andra fick stanna ett tag innan jag tröttnade och gjorde något nytt. Piercingar för mig är speciellt och jag tycker det är oerhört vackert, tar jag ut en måste jag göra en någon annanstans får att det ska kännas bra.


Cupcakes

2010-07-03, kl 19:48:37

Mimmi gjorde förresten Cupcakes på midsommarafton, det blev mumsigt så in i. Första gången hon gjorde det dessutom.


Oj så mycket vi fått gjort idag... eller inte

2010-07-03, kl 18:37:39
Nu är vi uppe hos pappa och är hundvakt tills i morgon men det tog en bra stund innan vi kom hit. Jag tog natten med Jadie så jag gick inte upp förrens ett idag, och då sov Arabelle middag och Jadie somnade ganska snabbt efter att jag gått upp med. Jonny och jag bestämde oss för att bara mysa i soffan, göra minsta möjliga. Vi bestämde oss för att blunda en stund och slocknade på fem röda båda två. Klockan fyra väcker Arabelle oss när hon vaknar, så där låg vi som två pösmunkar på soffan utan att ha gjort något och klockan va redan fyra. Det var ju bara att slänga ihop den sista packningen hit och bege sig till första bästa buss. Nu sitter vi här, hunden har varit ute, barnen har ätit och vi har packat upp våra saker. Himla mycket vi fått gjort idag haha.
Jadie har fått värmeutslag över hela kroppen stackarn och Arabelle har minsan fått tre nya tänder så nu ska hon nog va på bättre humör än hon varit dom senaste dagarna. Jag glömde förresten ta med mig kameran hit, inte för att jag kan lägga upp bilderna på pappas dator ändå men nu finns det inga tills vi kommer hem i morgon heller. Nehe nu ska jag busa med min lilla trollunge och hänga upp tvätten jag lovade pappa.

Mitt allt

2010-07-02, kl 22:50:12

Ni betyder allt för mig, utan er är jag inget!



Smidig mugg med snack behållare

2010-07-02, kl 21:36:24

Ville bara tipsa om den här smidiga muggen eller vad man nu ska säga att det är som jag köpte till Arabelle häromdagen, jag hittade den på willys för 44 kronor och det var det lätt värt. Arabelle kan bara dricka ur sugrör för hon gillar inte att luta huvudet bakåt som hon behöver ur flaska och pipmugg, hon gör ju det om hon måste men hon gillar det inte. Då fick jag syn på denna skönhet från Bambino när jag handlade, med snack-trap och allt. Så jäkla bra för nu kan hon dricka helt själv utan att vi håller och det blir inget spill. Snack-trapen är ju perfekt till fruktbitar och det går även i hela mariekex.


Vinnarna

2010-07-02, kl 09:35:43

Nu har jag dragit vinnarna i snabb tävlingen, bestämde mig för att dra fyra vinnare istället för tre.

Madelene & Vincent,

Malin & Elise,

Olelsi/Nettan,

Emmelie

Jag är lite trött så här efter en halvjobbig natt, så mejla mig ([email protected]) era adresser så postar jag vinsterna så fort jag fått era mejl.
Stort grattis till er och glöm inte bort att mejla eller kommentera i bloggen när ni testat produkterna och bara säg lite snabbt vad ni tyckte om dom, behöver inte va något mila långt utan bara om det var bra eller dåligt och vad ni användt det till.

För er som känner att buzzador verkligen är något för er kan gå med här, ange gärna mig (Neccin) som värvare. Det borde stå förskrivet genom länken annars. Då skulle jag bli jätte glad.

Efter sommarn kommer det förresten va en sån super tävling här, värsta guldvinsten från en underbar sponsor. Mer tänker jag inte avslöja utan ni får va nyfikna sommarn ut. Det är nästan så jag hoppar ur datastolen här bara jag tänker på det :)


Midsommar

2010-07-02, kl 09:16:22

Har ju fortfarande inte visat midsommar bilderna, bara dom på pappa i trädet men det var ju inte bara det jag tog kort på.

Min lilla midsommar flicka

Trollmorfar och trollungen

Jadie va lite sur för hon inte fick sill och potatis som sin storasyster
Sandy och Chili leker

The beauty Mimmi Pettsson

Mitt hjärta blöder lite när jag måste meddela att båda systrarna Pettsson blivit cheated on (fan jag hittar inte det svenska ordet, hatar sånt) då deras respektive funnit (var)andra


Lite sleten idag

2010-07-02, kl 08:18:38

Vart en såndär underbar natt med ganska mycket spring, lite sleten (jag vet att det heter sliten men jag säger sleten) idag. Upp en våning, ner en våning, upp två våningar, ner en ja ni fattar mycket spring i trappor. Skit bra för mig som behöver gå ner rätt mycket. Så jag är nöjd med natten ändå, däremot har det inte gått så bra med maten. Jag kan fan inte äta asså, eller jo äta kan jag men inte som jag borde.

Igår 19:00 en hemmagjord hamburgare (lite nyttigare eftersom det är hemmagjort men skulle nog låtit bli brödet)
Idag 05:20 Två safari youghurt
07:30 En shake
Och någon gång under natten två (Usch fattar ni hela två) 33cl cola så huvudvärken försvann

Det är ju inte mycket att hurra för under ett helt dygn liksom, måste skärpa mig nu. Varför blir jag inte hungrig? Och nej jag småäter inte för det hade stått med på listan i så fall, ingen ide att ljuga för sig själv. Annars hade jag ju spelat duktig och tagit bort colan från listan. När jag äter middag så äter jag en hel portion (hamburgaren var riktigt stor) men det räcker liksom hur länge som helst, ska jag strunta i att äta mig mätt då för att kunna äta regelbundet? Hur funkar det att äta regelbundet när jag vänder dygnet lite när som stans? Så mycket frågor och så lite svar, ingen dietist eller personlig tränare som läser här?

Men jag har iaf bestämt mig på att köra gi metoden framöver, det funkade sist och jag gick ner rätt mycket men sen blev jag ju gravid med barnen och gick upp allt igen. Måste bara klura ut det här med colan, det ingår ju inte precis i gi haha.


Snart dags igen

2010-07-01, kl 20:08:21

Om en stund är det dags att bege sig till jobbet igen, ska bli kul. Jag älskar att jobba! Ska bli skit kul faktiskt. Men nu ska jag umgås lite med min älskling innan det är dags att gå.

Vinnarna i snabbtävlingen presenterar jag i morgon bitti när jag kommer hem.


Tänkte på en sak förresten

2010-07-01, kl 20:01:32

Den 23 Juli 2009 klippte jag av mitt underhår

Och nu är underhåret lika långt som resten av håret om inte längre kanske

Tycker det har gått riktigt fort för håret att växa ut igen, så slitet som det är och så som jag donar med det.


Växasäng

2010-07-01, kl 09:20:37

Igår var pappa förbi här och lämnade en växasäng, det var min snälla gudfar (som även är pappas chef) som gav oss den. Den ska Jadie få har vi bestämt, vi fick veta att vi skulle få den innan Jadie föddes så igentligen är den väl Arabelles men den passar bättre i Jadies rum. Vi får ju ändå en till växasäng av Jonnys mamma som vi ska fixa till så den passar Arabelles rum.

Såhär ser sängen ut, finns på IKEA


Karl-Alfred & Grisknorren

2010-07-01, kl 07:56:22

Nu är jag hemma igen efter en helt okej natt på jobbet, vi hann till och med se en hel film. Visserligen tog det oss ungefär 4 timmar eller mer tror jag men vi såg den, perfect stranger tror jag den hette. Skit bra! Men som sagt helt okej natt, inte för mycket att göra och inte för lite.

Jag har fortfarande inte vant mig vid håret riktigt, drar fingrarna igenom det och blir lika chockad varje gång det tar slut så fort. Det är kort, tunt och helt jävla underbart. Jag älskar det, även om det känns ovant så är det helt perfekt. Blev förresten ingen lugg, min mormor kom på en smart sak. Mitt hår lägger sig i mittbena hur jag än gör så luggen skulle ju se hur dum ut som helst när den delar sig hela tiden. Och jag skojjar inte när jag säger att det lägger sig så, kommer jag ut ur duschen och har gnuggat satan med schampo så ligger det fortfarande i mittbena, jag kan platta och spreja det i sidbena men mitt hår är som karl-alfred på spenat, skit starkt med andra ord och envisas med att kämpa sig tillbaka till mittbena. Enda gången det inte syns är när jag har diadem, eller det syns inte rakt framifrån men uppifrån och bakifrån ligger det fortfarande i mittbena *suck*
Det gick förresten åt två hela paket färg till mitt lilla hår iaf.

Inte större än en liten grisknorr blir toffsen nu


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<