Vill ni se?

2010-08-27, kl 17:30:28 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Shopaholic

Nu har vi precis kommit hem igen och jag har varit riktigt ego, bara köpt saker till mig. Okej en födelsedags present till Jonny och lite mat till oss alla med men annars är allt till mig, känns riktigt bra att lyckas gå igenom a6 och inte köpa en enda pinal till barnen. Det borde firas tycker jag för det har aldrig skett innan, vill ni se vad jag har köpt? Klart ni vill varför frågar jag ens.

Ett par superdunder fräna skor

Nu jävlar ska kilona bort med våld, här ska gymmas så det bara smäller om det och då behövs ju ett par skor. Fick bli dessa superdunder fräna saker, det var dom coolaste i den lite lägre prisklassen. För även om kilona ska bort så lägger jag absolut inte 1500 på skor, mår till och med lite dåligt över att dom här kostade 499. Det är typ 299kr för mycket tycker jag haha.

Lite makeup a la Sara style

Nu när allt känns bra igen med jobb och att kilona faktiskt är påväg bort så har jag fått tillbaka min lust att sminka mig, mådde ju inte direkt bra innan och då sket jag fullständigt i om jag såg ut som en inavlad apa. Visserligen ser jag fortfarande ut som en inavlad apa men inte varje dag iaf, eftersom intresset för att sminka mig har kommit tillbaka så har även mitt smink börjat ta slut igen så det fick bli lite nytt.

Isadora velvet touch compact pouder: nr14 classic beige mist
Maxfactor foundation: nr70 Natural
H&M Liguid Eyeliner: Svart
Maybelline Lash stiletto volume mascara: Svart

Veckans blogg



Kommentarer
Från: Anna

Lycka till med träningen! Så fort man börjat komma in i det så flyer det liksom på automatiskt:) ska också försöka dra igång det igen, måste bara orka...:)

2010-08-28, kl 23:17:18
URL: http://stallion.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<