Rubrik?

2010-08-30, kl 00:01:50 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Allt

Idag har det varit fullt upp, först sov jag som en liten gris halva dagen. Helt slut efter natten på jobbet och den hemma hos Michelle så jag tog väl igen mig idag, hade tänkt gå upp vid tolv för att vända tillbaka på dygnet men Jonny fick inte liv i mig. Rörde mig inte ens en millimeter när han skickade in Arabelle istället som både skrek och knuffade på mig tydligen, haha då är man slut. Sov ända till fyra innan jag gick upp, det är väl okej ändå eftersom jag jobbar i morgon natt igen men det hade vart bra att vända tillbak lite på dygnet eftersom jag måste upp med barnen i morgon när Jonny är och kör.

Resten av dagen när jag väl varit vaken har vi gjort massvis, Jadie har fått träna på att både krypa och sitta. Hon är mycket bättre på krypträningen än Arabelle var, hon förstår att armarna måste va framför och inte ligga slappt på golvet under henne men mycket krypning blir det inte ändå. Upp med rumpan högt i luften och fiser som bara den sen skrattar hon och är så nöjd så, sen ligger hon bara där och skrattar åt oss haha. Däremot har hon kunnat sitta ett tag nu, hon är så duktigt på att sitta själv men det känns som att vi behöver göra det lite extra. Vi har inte "tränat" något med henne innan men nu känns det som att det var dags för lite krypträning, Arabelle gjorde vi ju det med men hon kröp ju aldrig ändå hon hoppade på rumpan istället. Lärt sig sitta har både Jadie och Arabelle lärt sig själva.

Anledningen till att skruttan får sitta extra mycket nu är att hon sitter så otroligt bra själv och länge med, men helt plötsligt ibland gör hon ett sånt facedive så det känns som vi vill ha det lite mer under kontroll så hon fakiskt kan sitta utan att vi behöver oroa oss sen.
Titta så bra jag sitter!

Arabelle den lilla skitgrisen har fått bada idag med, behövdes verkligen då hon tyckte det var en bra idé att ruffsa runt sitt hår samtidigt som hon åt innan. Ett helt badkar fullt med sallad hade vi efter att badet var avklarat, någon som är lite sugen på det kanske? Hon börjar få så långt hår nu, en riktig lejonman som jag och Jonny säger. Efter badet fick jag borsta lite skorv med, såg att det kommit tillbaka lite. Knappt märkbart men ändå där så det är lika bra att kamma bort det innan det blir mer, hon hade väldans problem med skorv när hon var mindre Arabelle medans Jadie knappt haft något.
Lejonman a la Arabelle

När det väl fans tid för annat idag så var datorn upptagen, Jonny min lille nörd spelade ju såklart wow. Måste skaffa egen datorn snart, ibland har jag ett helt blogginlägg klart för mig men så är datorn upptagen och jag tänker givetvis inte på att skriva upp det någon annanstans så länge, vips så var det inlägget borta. Ingen som vill skänka mig en datorn? Nej trodde inte det heller... Jag har lagt ner otroligt mycket tid på maten idag med, eller inte. Här har jag shakeat för hela slanten, vet inte varför men det har blivit väldigt mycket "fusk" nu det sista så det måste det bli ändring på. Men i morgon är det en ny vecka och då det är det nya tag som gäller.
Frukost, middag, kvällsmat!

Tävlingen får faktiskt vänta tills i morgon istället, känner att det finns så mycket annat att göra. Plocka lite här, städa lite där mm. Ha det gött nu så hörs vi i morgon istället, då lovar jag att uppdatera lite oftare så slipper det bli ett mila långt inlägg som det blev idag.


Kommentarer
Från: HildeM

Jeg vil også sove som en gris halve dagen! Min prins eter enda en gang pr natt, og de siste nettene har han sovet veeeeeldig utrolig. Men i dag er tann nr 4 kommet, så da blir det kanskje mere soving på meg også!



Ha en herlig mandag!



Klem fra Hilde

2010-08-30, kl 13:23:55
URL: http://hmoholt.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<