Nu jävlar

2010-08-24, kl 07:28:09 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Bara sara

Nu är jag på g igen, tillbaka så det bara smäller om det! Hade en dålig dag igår, det stod som sagt helt still i huvudet men nu är superwoman tillbaka. Mamma till tre just för tillfället eftersom syster yster stannar här ett tag, inte mig emot älskar sällskap och vill ju ha en stor familj, idag ska det hända grejjer här. Skicka iväg lite viktiga mejl och knåpa ihop lite tävlingstexter och annat smått och gott till bloggen, även två vinnare ska publiceras idag.

Och dom olika projekten här hemma kommer bli så bra, fy fan va påhittig jag är måste jag säga. Har nog fått det från mor min hon kan det mesta hon, vill börja med allt här hemma nu men det går inte utan pengar och sen måste som sagt vårt nuvarande sovrum tapetseras. För att ge er en liten hint om vad som kommer hända så ska jag göra lite tavlor men inte av det vanliga slaget och vårt blivande sovrum ska fräschas upp med lite färg, det kommer bli så jävla läckert och jag har haft det här projektet i huvudet sen jag och Jonny flyttade in i vår första lägenhet. Jag är så nöjd med mig själv, hoppas bara det bli lika snyggt i rummet sen som det ser ut i mitt huvud just nu.

Ni kan kalla mig superwoman, inte ens skoskav kan stoppa mig!

Veckans blogg


Kommentarer
Från: Petra

Halloj - vad kul med lite höstprojekt att möblera om och fixa till... det är tokroligt att fiffa till lite hemma - men mitt problem är att jag möblerar om när jag är arg eller lessen ;-) Haha... klart att du är en superwoman! Härligt - och ser fram emot att få se slutresultatet sen... och höra om det blev som du tänkt dig!



Kram

2010-08-24, kl 07:55:55
URL: http://www.willvindesign.se/blog/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<