Min dag

2009-11-09, kl 21:31:36 | Kommentarer: 1 | Direktlänk | Allt

Tack Louise för den fina designen verkligen super nöjd :D


Denna dagen har väl varit lite upp och ner, Morgonen började med att det inte gick att få igång datorn :( virus i hela jävla datorn så Jonny fick ringa sin datanörds polare :) så fixade dom allt Tack stefan.
Men nu ska man ju vänta hela jävla natten på att installera om Wow (ja jag vet att jag är en nörd, men det är faktiskt jävligt kul att spela) och alla bilder har försvunnit från datorn igen. Man tycker ju att jag borde lärt mig sen förra gången då nästan alla magbilder när jag väntade Arabelle försvann :'( men nej då hade massa på datorn som jag glömt lägga in på den externa, som tur är så ligger mkt kvar på minneskortet i kameran.
Ringde jobbet i morse och sa att jag inte kan komma tillbaka mer, det var ju inte heller vidare roligt men bägge mina chefer ringde upp mig och sa att dom kommer sakna mig jätte mkt och hoppas jag mår bra och dom skulle bli jätte glada om jag ville komma tillbaka till dom efter nästa mamma ledighet för all personal och alla boende tycker verkligen om mig :D det värmde verkligen då blev jag lite gladare igen. Efter det samtalet ringde jag Mvc men kunde tyvär inte få någon tid innan torsdag, inte heller detta blev jag så glad över men vad ska man göra, får väl ha ont tills på torsdag coh hoppas att det blir bättre sen. Efter det kom sara och benjamin hit :) så vi fikade lite och sen lekte Arabelle och benjamin, Sara var så snäll så hon skjutsade ner oss till huskvarna så vi kunde lämna Arabelle hos mamma för hon ska sova där inatt och sen handlade vi för sara tyckte inte jag skulle bära påsar på bussen nu när jag har ont, Tack sara du är helt underbar det var verkligen jätte skönt att slippa krångel med bussar och allt. Imorgon följer sara med och hämtar Arabelle igen och hjälper mig bära henne upp för trapporna här hemma så även då slipper jag strul med bussar och allt, helt underbart att slippa det just nu. Så dagen slutade ju bra i alla fall. Tack ännu en gång Louise för bloggdesignen och tack sara för all hjälp idag.
Tänkte slänga med lite bilder när Arabelle och benjamin leker med :)



Kommentarer
Från: Louise - Mamma till Eddie ♥

varsågod :) det var så lite så..

2009-11-09, kl 21:45:19
URL: http://louisekumlin.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<