Trött

2009-07-31, kl 20:24:32
idag och mår almänt illa hela tiden :( trodde det hade gått över nu har ju inte mått illa på tre dagar men sån tur hade ja tydligen inte :(

Hund

2009-07-30, kl 21:29:01
Vill verkligen skaffa hund nu, vrf ska det va så pissigt dyrt med veterinärskostnaderna om den skulle bli sjuk :( hela vår ekonomi skulle rasa om vi var tvugna att lägga ut 3-4000 som vi inte räknat med en månad :(

sovit hos pappa

2009-07-30, kl 01:21:43
Har sovit hos pappa en natt nu :) orkade verkligen inte med mina grannar ringde vätterhem igår vid halvtolv på förmiddagen och sa att dom får fan lösa det här nu och sen kom pappa och hämtade mig och lillsnuttan :) bestämde mig för att sova där för ja orkade inte åka hem bara för att lyssna på aporna hela natten igen. Ikväll när vi kom hem var det nästan knäpptyst hela kvällen dom klampade lite och höll på som vanligt men inget skrik fy fan va skönt kanske kan va lugnt tills vi flyttar nu då :) men nu ska ja nog sova lite tror ja medans det ändå är tyst

Kramp

2009-07-27, kl 00:26:49
Har haft nått så sjukt ont i magen dom senaste dagarna det börjar typ som vanlig mensvärk sen blir det bara värre och värre tills ja inte kan röra mig. jag blir helt kokhet och svettas som fasen och alvedon hjälper inte alls :( måste ringa mvc i morgon och be om ett ul eller nått måste få veta att allt ar bra med lill*n är jätte nervös att nått är fel. Hoppas allt är som det ska men ja fixar inte att få så här ont mer ja kan ju inte ens ta hand om arabelle då. Håll tummarna för att bebis mår bra och att det går över.

martyrs & bedtime stories

2009-07-26, kl 23:10:44
Martyrs var inte alls så läskig som mimmi sa men den var helt okej däremot så var bedtime stories superbra ja verkligen älskar barnfilmer :)



midnight meat train

2009-07-25, kl 23:41:59
Jag och babe tittade på film idag hyrde midnight meat train bara namnet på filmen förstör ju den, det var nog den dåligaste filmen ja sett på länge ska titta på bedtime stories i morgon hoppas den är bättre.





Sluta röka

2009-07-25, kl 17:46:24
Försöker ju sluta röka men det är ju fan helt omöjligt med mina grannar, har redan rökt en hel cigg bara för att ja blir så sjukt less på dom. Ända sen klockan elva i morse har dom sprungit runt inne hos sig så hela tv-hyllan skakar. Orkar verkligen inte mer hoppas tanten på vätterhem slutar ha semester snart så vi får byta lägenhet.

Tillbaka

2009-07-25, kl 12:03:20
Glömde ju helt bort att säga grattis till Maria och Tony som fick en liten Elindra igår :)

Gjort en blogg :)

2009-07-25, kl 11:50:01
Tänkte ja kunde försöka mig på det här med att blogga, Kan ju börja med att berätta hur min morgon började.
Arabelle vaknade vid tio i sju och ville ha mat, hon har börjat göra det ofta nu :( det var ju så skönt när hon sov ända till tio. Då tyckte jonny att jag kunde gå upp så han fick sova sina sista 30 min eller var det var, men det tyckte jag var rätt onödigt då kunde väl lika gärna ja få sova eftersom han ändå ska upp liksom. Då tjurade han ihop totalt (älskar hans morgon humör. eller inte) och sa men då kan ja inte va uppe så länge på kvällarna. okej?!? ja sa flera gånger igår kväll att han skulle gå och lägga sig och att jag tar nattar arabelle men nej då han skulle envist stanna uppe. Har lite svårt att se att det är mitt fel att han sover för lite när ja ändå säger att han sak lägga sig. Aja hoppas du läser detta och ser hur dum du låter ibland. Älskar dig så mycket så det gör ont men ibland är du bra dum. Nu vill lillsnuttan ha mat igen så det är bäst ja slutar skriva nu.


Välkommen till min nya blogg!

2009-07-25, kl 11:28:31


Välkommen!

>> Klicka här för att läsa mer om mig. <<